67 Goedkope 5 euro cadeaus waar iedereen blij van wordt

5 euro cadeaus
Gepubliceerd op 16-02-2023 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 28-03-2024)
Omdat het leven momenteel al duur genoeg is, vind je hier de leukste 5 euro cadeaus die je kunt geven. De hoogte van het bedrag is minder belangrijk dan je attente gebaar, dus doe je voordeel met deze slimme low budget ideeën. Wiens dag ga jij goedmaken met een goedkoop cadeautje? Let op: prijzen kunnen schommelen. Alle producten kostten maximaal vijf euro op het moment van publicatie.

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Magnetisch ledlampje

Magnetisch ledlampje

Dit draadloze lampje is dankzij de magnetische onderzijde op veel manieren te gebruiken. Bijvoorbeeld als lees- of nachtlampje door het aan het metalen frame van een bed te kleven of als koelkastmagneet voor notities.

De mini-gloeilamp werkt op een knoopcelbatterij, welke je hier voor weinig kunt kopen.

Lipgloss

Lipgloss

Dat Rimmel London Lipgloss laaggeprijsd is, betekent niet dat de kwaliteit slecht is.

Deze Oh My Gloss geeft langdurig een mooie glamour look en is in tegenstelling tot andere goedkope merken niet plakkerig.

De subtiele glans blijft lang zitten waardoor het ideaal is voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Bovendien heeft deze lipgloss een voedende en hydraterende werking wat een gezonde en verzorgde uitstraling bewerkstelligt.

Rimmel London Lipgloss is dan ook één van de 5 euro cadeautjes voor vrouwen waarmee je niet snel de fout in kunt gaan.

Pizzasnijder

Pizzasnijder

Ga jij voor de bijl bij het zien van deze stoere pizzasnijder? Als je van pizza's houdt waarschijnlijk wel, want met deze leuke gadget snijdt je perfecte pizzapunten.

De steel is gemaakt van bamboe en het ronde mes van roestvrij staal. De pizzasnijder is helaas niet vaatwasserbestendig, maar de leuke vorm en het gebruiksgemak maken dit kleine minpuntje helemaal goed.

Hot stones

Hot stones

Leuke cadeausuggestie misschien voor Valentijnsdag? De Hot Rocks worden per 9 stuks geleverd in een handig bewaarzakje.

Verwarm de steentjes eerst in water en leg ze vervolgens op de rug, nek en schouders van je partner. Door de warmte van de stenen en je masserende handen zullen de spieren ontspannen en komt hij of zij helemaal tot rust. Voor extra stimulatie van de bloedcirculatie kun je de massagestenen ook afwisselend koud en warm gebruiken.

Kleurveranderende eierwekker

Kleurveranderende eierwekker

Het lijkt eenvoudig om een perfect gekookt eitje op tafel te zetten, maar toch hebben veel mensen er moeite mee.

Met dit kookei kan het niet meer misgaan. Leg het bij de eieren in het water en het kleurveranderende ontwerp geeft aan hoe hard of zacht de eieren zijn (hoe lichter de kleur, des te meer het eiwit gestold is).

Borat mankini

Borat mankini

Wie de film Borat gezien heeft, herkent dit hilarische badpak voor mannen meteen. Je moet wel tegen bekijks kunnen, want in deze opvallende outfit kun je niet ongemerkt over straat.

Dankzij de elastische stof past deze sexy zwemkleding om elk mannenlijf. De string is voorzien van een buidel zodat de edele delen binnenboord blijven.

De mankini is vooral geschikt voor vrijgezellenfeesten en carnaval, maar echte Borat fans zullen het ook willen dragen als ze naar het zwembad of strand gaan.

Dvd

Dvd

Door de komst van streamingdiensten is de vraag naar dvd's flink afgenomen, wat ertoe heeft geleid dat dit verouderde medium nu vaak voor een prikkie wordt aangeboden.

Bol.com heeft bijvoorbeeld meer dan 1000 films en series op dvd beschikbaar voor minder dan vijf euro! En daar zitten aardig wat klassiekers tussen.

Dus als je ontvanger over een dvd-speler beschikt, is het zeker de moeite waard om even te checken of er iets tussenzit waar je hem of haar blij mee kunt maken.

Fotolijstje

Fotolijstje

In deze lijst van kleine cadeautjes mag een fotolijstje niet ontbreken.

Het is gemaakt van kunststof en geschikt voor het meest gangbare fotoformaat: 10 bij 15 centimeter. Het zwarte afgeronde profiel zorgt voor een elegante uitstraling. De fotolijst kan horizontaal of verticaal worden neergezet/opgehangen.

Tip: doe er een foto, kaart of persoonlijke boodschap in om er iets speciaals van te maken.

Handwarmer

Handwarmer

Als je geliefde vaak over koude handen klaagt, zal hij of zij deze hartvormige handwarmer dankbaar in ontvangst nemen.

Door het hot pack te buigen begint het verwarmingsproces en voelen de handen in no-time weer aangenaam warm aan.

Het kan ook worden hergebruikt door het hartje in de magnetron of in een bakje warm water worden opgewarmd.

10 Hoofdmassage spin

Hoofdmassage spin

Verminder stress door de tentakels over het achterhoofd te schuiven en zachtjes op en neer te bewegen. Hierdoor worden zenuwuiteinden geprikkeld en wordt de bloedsomloop verbeterd, wat een rustgevende werking heeft.

De hoofdmassage spin kan ook worden gebruikt om jeuk of hoofdpijn te verminderen.

11 Shotglazen

Shotglazen

Gebruik de plastic maatbekertjes als shotglaasjes en/of om likeuren en non-alcoholische dranken nauwkeurig afmeten en te mixen.

De cadeauset bestaat uit een bekerglas, erlenmeyer, ronde kolf en een fleaker.

12 Verftube pen

Verftube pen

In de tube zit inkt in plaats van verf. De inktkleur wordt assorti geleverd, dus je kunt de kleur van de pen niet zelf bepalen.

Een hobbyschilder of iemand die graag tekent of schrijft, zal dit originele geschenk ongetwijfeld waarderen.

13 Beard buddy

Beard buddy

Een praktisch 5 euro cadeau voor mannen. Het schort voorkomt dat tijdens het scheren haartjes op de vloer of in de wasbak belanden.

Door de Beard Buddy om de nek te doen en het uiteinde met de zuignappen aan een spiegel of badkamertegel te bevestigen, worden alle haartjes in het schort opgevangen.

Na het scheren hoeft het schort alleen maar boven een prullenbak worden leeggeschud en weg is de rommel.

14 Alpaca sleutelhanger

Alpaca sleutelhanger

Deze schattige alpaca kan aan een sleutel of tas worden gehangen. Het is gemaakt van kunststof en heeft een afmeting van 5,5 centimeter.

Het is een perfect aardigheidje om een alpaca liefhebber mee te verrassen.

15 Hondenspeeltje

Hondenspeeltje

Hond en baas zullen zich kostelijk vermaken met deze angstaanjagende tanden.

Achter de neptanden zit cilindrisch rubber dat piepgeluid maakt als de hond erop bijt of kauwt.

Het hondenspeelgoed is geschikt voor alle hondenrassen. Het is zo ontworpen dat het niet kan worden ingeslikt of kapotgebeten.

16 Bokszak bloempot

Bokszak bloempot

Ditverzinjeniet.nl verkoopt veel originele 5 euro cadeaus en gadgets, waaronder deze als bokszak vermomde bloempot.

Ze zeggen dat planten geen gevoel hebben, maar ik raad toch aan om niet tegen de bokszak aan te boksen. Hoewel het materiaal best tegen een stootje kan, zijn planten gevoelig voor fysieke stress. Dus hang de Punch Bag Planter op ter decoratie en leef je uit in de sportschool.

17 Koeltas

Koeltas

Etenswaren en drankjes blijven urenlang koel in deze "rieten picknickmand". Tussen aanhalingstekens, want het is eigenlijk een kunststof koeltas met een rieten print.

Het folie aan de binnenkant houdt de warmte buiten en eventueel kan ook een icepack in de tas worden gestopt om de inhoud extra lang koel te houden.

Met de rits kan de koeltas volledig worden afgesloten zodat er geen insecten bij kunnen.

18 Onderzetter met tekst

Onderzetter met tekst

Miko Products verkoopt onderzetters met vrolijke kleurtjes en leuke teksten om iemand te bedanken of een fijne verjaardag, beterschap, geluk toe te wensen.

Ik citeer een aantal quotes:

"Mijn hart maakt een sprongetje van geluk als ik jou zie", "Home is where you are (and where the beer is)", "Veel geluk, je verdient het", "Liefste moeder jij bent het hart van ons huis", "Superblij met een buur zoals jij", "Get well Zoen, van harte beterschap", "50 jaar, hieperdepiep hoera, gefeliciteerd".

De onderzetters zijn gemaakt van hout en hebben kurk aan de onderzijde zodat ze niet kunnen verschuiven of krassen. Ze worden per stuk geleverd.

19 Set speelkaarten

Set speelkaarten

Speelkaarten zijn geschikt om te bridgen, pokeren, klaverjassen, patiencen, pesten en nog een heleboel andere kaartspellen.

En als degene voor wie je ze koopt kan goochelen, dan zijn ze ook bruikbaar voor kaarttrucs. Of wat dacht je van het bouwen van een kaartenhuis?

Kortom: een simpel cadeautje dat voor eindeloos speelplezier zal zorgen bij iemand die van kaarten houdt.

20 Lazy neck telefoonhouder

Lazy neck telefoonhouder

De meeste vijf euro gadgets zijn nutteloze dingen, maar de Lazy Neck Smartphone Holder is een uitzondering.

Het is een handig hulpmiddel voor mensen die langdurig gebruik maken van hun telefoon. De telefoonhouder kan om de nek worden gebogen zodat de handen vrij blijven tijdens (video)bellen, films kijken of het maken van selfies. Het schuimrubber aan de achterzijde zorgt voor extra comfort.

De flexibele telefoonhouder is geschikt voor de meeste smartphones en voor een klein prijsje te koop bij MegaGadgets.

21 Thug Life zonnebril

Thug Life zonnebril

Zelfs de grootste nerd krijgt een "bad-ass" imago met deze zonnebril. Je kent hem waarschijnlijk wel van filmpjes op Dumpert en YouTube, waarin de Thug Life zonnebril met een animatie op de neus van een stoer persoon wordt geschoven.

En vanaf nu kan iedereen met deze pixel bril rondlopen. Het is een coole accessoire die ook prima zonlicht tegenhoudt, dus hij kan zowel op feestjes als tijdens een dagje strand worden gedragen.

22 100 Iconic movies krasposter

100 Iconic movies krasposter

Als je vriend(in), collega of familielid van cultfilms houdt, kun je hem of haar een groot plezier doen met deze poster.

Onder de folielaagjes zijn honderd filmtitels verborgen die het kijken meer dan waard zijn. Door met een muntje over de kraslaag te gaan komt steeds een andere filmklassieker tevoorschijn.

Het is een leuke manier om goede films te ontdekken en tevens een mooie wanddecoratie!

23 Sushi maker

Sushi maker

Zelfs de grootste keukenkluns kan een professionele sushichef worden met de Easy Sushi Maker.

Geklieder en gedoe met bamboematjes is verleden tijd met deze vaatwasbestendige sushi machine. Het vormt zeewier met rijst tot perfecte rollen en is geschikt voor vele sushivarianten. Er worden bovendien zes recepten meegeleverd, dus ook beginners kunnen er direct mee aan de slag.

Megagadgets heeft de Easy Sushi Maker tijdelijk in de aanbieding voor vijf euro, dus wees er snel bij als je een bevriende sushiliefhebber blij wilt maken.

24 Bloemzaden

Bloemzaden

Geef haar saaie balkon of tuin een make-over met wat zakjes bloemzaden. Die zijn spotgoedkoop en in allerlei soorten verkrijgbaar, denk bijvoorbeeld aan viooltjes, goudsbloemen, zonnebloemen of een mix van wilde bloemen. Probeer iets te kiezen dat qua kleur en grootte bij de tuin of het balkon van je ontvanger past.

De zaden kunnen in tuinaarde of in potgrond worden geplant en zullen na een tijdje uitgroeien tot prachtige bloemen waar hij of zij elke dag van kan genieten.

25 A.I. kunstwerk

A.I. kunstwerk

Als je de hier afgebeelde rokende aap met rastahaar cool vindt, moet je zeker eens een kijkje nemen bij EpicAIArt op Etsy. Daar vind je nog veel meer gave Wall Art die je voor je vrienden en familie kunt kopen.

En dat voor minder dan 5 euro! Hoe dat kan? Ten eerste omdat de kunstwerken niet met de hand zijn gemaakt, maar met behulp van kunstmatige intelligentie. En ten tweede omdat je bestelling digitaal naar je e-mailadres verzonden wordt.

Een ideaal lastminute presentje dus, want je hebt het meteen in huis. Download de afbeelding, print het uit en lijst het in. Of maak er een uniek item van door de digital art bij een merchandiseshop op een mok, T-shirt, telefoonhoesje of canvas af te laten drukken.

26 Airpods case

Airpods case

Voor bezitters van Airpods is deze stijlvolle softcase een waardevolle toevoeging aan hun Apple-accessoires. Je kunt de houder kopen in verschillende kleuren en er zit een lampje in die gaat branden als de batterijen van de Airpods bijna leeg zijn.

Zowel Apple Airpods 1 en 2 passen er perfect in en het beschermt de draadloze oortjes tegen stof en krassen. Handig voor thuis of om de draadloze oortjes veilig in een tas of broekzak mee te nemen.

27 Led sportarmband

Led sportarmband

Een must have voor mensen die regelmatig 's avonds buiten sporten of wandelen. De verlichte band maakt het een stuk veiliger om in het donker te hardlopen of de hond uit te laten.

Het ledlicht is goed te zien voor automobilisten, fietsers en andere weggebruikers en heeft ook een knipperstand voor extra zichtbaarheid.

De sportarmband is makkelijk met de klittenbandsluiting om een arm of been te bevestigen en kan ook zonder problemen in de regen worden gedragen.

28 Flower Power oorbellenset

Flower Power oorbellenset

Dit is één van die zeldzame 5 euro cadeautjes waar je eigenlijk meer voor krijgt dan je betaalt. Met deze set oorbellen heb je namelijk niet één paar om te geven, maar twaalf verschillende!

Het bloementhema geeft een charmante uitstraling aan de oorknopjes. En als je voor dezelfde prijs liever een ander thema voor je vrouw, vriendin, dochter, zus of moeder wilt kopen, dan kan dat ook. Fako Bijoux® heeft maar liefst 11 mixen om uit te kiezen.

29 Wallet Ninja

Wallet Ninja

Dit hebbedingetje scoor je voordelig bij bol.com. De Ninja Wallet is voorzien van 18 handige tools: van schroevendraaiers en moersleutels tot een liniaal en een blikopener.

Met een creditcardformaat past hij in bijna elke portemonnee. Zo heb je deze multitool altijd binnen handbereik. En omdat het is gemaakt van RVS, is het onverwoestbaar en gaat het jarenlang mee.

30 Theefilter

Theefilter

Grappige 5 euro gadgets zijn altijd leuk om geven en te krijgen. Dit theefilter kun je bijvoorbeeld aan iemand schenken die de voorkeur geeft aan losse thee.

Het theemannetje heeft een afneembaar onderlijf dat met theeblaadjes gevuld kan worden. Daarna kan Mister Tea met zijn armpjes over de rand van het theekopje worden gehangen. Het lijkt dan net of hij relaxed in bad zit, maar ondertussen wordt het water geïnfuseerd met het aroma en de smaak van de losse thee.

31 Dromenvanger

Dromenvanger

Indianen gebruikten dromenvangers om kwade geesten en negatieve energieën te weren. Tegenwoordig geven ze vooral een creatieve touch aan onze slaapkamerinterieurs. Of die touwtjes, kraaltjes en veertjes ook beschermen tegen nare dromen valt te bezien, maar het kan geen kwaad om het uit te proberen.

Dit handgemaakte kunstwerkje heeft een afmeting van 15 cm bij 60 cm en is een geweldig 5 euro cadeautje voor mannen of vrouwen die van spirituele decoraties houden.

32 Schelpjesarmband

Schelpjesarmband

Voor € 5,- koop je natuurlijk geen zilveren of gouden armband. Toch zijn er voor deze lage prijs veel leuke sieraden te vinden, zoals dit verstelbare schelpenarmbandje bijvoorbeeld.

Mensen die van alternatieve mode houden kunnen hun hart ophalen aan dit hippe accessoire, dat ook als enkelbandje kan worden gebruikt. Je zult er ook punten mee scoren bij festivalgangers, surfers, avonturiers, strand- en natuurliefhebbers.

33 Mini zaklamp

Mini zaklamp

Een aanwinst voor een outdooruitrusting of gewoon voor in de tas bij donkere omstandigheden of onveilige situaties.

De zaklamp is klein, maar geeft fel licht waardoor het in het donker goed van pas komt bij het verlichten van paden of het zoeken naar voorwerpen.

Het ledlicht is dimbaar en heeft een knipperfunctie dat o.a. als noodsignaal kan dienen. Q5 technologie geeft de batterij (exclusief) een lange levensduur.

34 Vouwvazen

Vouwvazen

Deze twee schattige vaasjes worden als een plat stukje plastic verzonden en zijn dus erg geschikt als brievenbuscadeautje. Door er lauw water in te gieten krijgen ze de juiste vorm.

Na gebruik kunnen de vazen weer plat gevouwen worden om opbergruimte te besparen.

35 Chocoladereep

Chocoladereep

Trakteer een chocoladeliefhebber op een heerlijke reep van Tony's Chocolonely. Dit Hollandse merk staat garant voor eerlijk geproduceerde chocolade en gedurfde smaken, zoals deze klassieker met karamel en zeezout.

Zeker weten dat deze kleine attentie een grote glimlach op het gezicht van je ontvanger zal toveren.

36 Jade roller

Jade roller

Jade rollers zijn een budgetvriendelijk alternatief voor dure huidverzorgingsapparaten.

Ze kunnen worden gebruikt om het gezicht, hals en schouders te masseren. Dit verbetert de doorbloeding en ontspant de spieren waardoor de huid een frisse en gezonde uitstraling krijgt.

Een jade roller kan littekens, acne, wallen en rimpels verminderen en zorgt er ook voor dat serums en crèmes beter intrekken in de huid.

37 Notitieboek

Notitieboek

Je vindt het misschien een saai 5 euro verjaardagscadeautje, maar voor een student of iemand die graag organiseert kan een notitieboek heel nuttig zijn.

Dit Oxford Origins Notitieboek is een goede keuze omdat het een stevige omslag heeft en dik papier dat niet doordrukt. De ringband met 140 gelijnde pagina's biedt veel ruimte om ideeën, gedachten, afspraken, taken en andere aantekeningen op te schrijven.

38 Pasjeshouder

Pasjeshouder

Er kunnen zes pasjes worden opgeborgen in deze fraaie pasjeshouder. De metalen behuizing beschermt ze niet alleen tegen buigen en breken, maar ook tegen radiogolven zodat skimmers geen gegevens kunnen kopiëren.

Met een druk op de knop is de pasjeshouder te openen. Dankzij de overzichtelijke indeling is de juiste kaart in een oogopslag te vinden.

39 It's mine QR tags

It's mine QR tags

Voor een klein prijsje koop je deze QR-stickers, die op waardevolle spullen kunnen worden geplakt. Zoals bijvoorbeeld op een telefoon, sleutelhanger, koffer of binnenin een portemonnee of paspoort.

De vinder van het verloren voorwerp kan via een QR-label eenvoudig achterhalen van wie het is door de code te scannen met een smartphone of tablet.

De eigenaar moet dan wel eerst zijn of haar contactgegevens hebben gekoppeld zodat de vinder de eigenaar kan mailen, appen of bellen. Hiervoor moet eenmalig de code worden gescand waarna de gewenste gegevens kunnen worden ingevoerd.

40 Vleesthermometer

Vleesthermometer

Aan het winkelen voor een hobbykok of BBQ-fanaat? Dan is een digitale vleesthermometer een waardevolle aanvulling op zijn of haar keukenuitrusting.

Om te checken of vlees of vis gaar is moet de meetsonde in het vlees worden gestoken. Vervolgens kan met een druk op de knop de exacte temperatuur op het lcd-scherm worden afgelezen.

Het meetbereik van de vleesthermometer is -50 °C tot +300 °C.

41 Wierookstokjes

Wierookstokjes

Als hij of zij aan yoga of meditatie doet, zouden wierookstokjes een schot in de roos kunnen zijn.

Ze zijn over het algemeen erg goedkoop, dus misschien hou je nog wat geld over om je presentje compleet te maken met een mooie wierookhouder.

42 Boek: Gewoon is fit genoeg

Boek: Gewoon is fit genoeg

In dit 176 pagina's tellende boek staan fitnessoefeningen die iedereen kan volhouden, plus recepten die makkelijk en verrassend lekker zijn. Daarnaast geven de auteurs veel nuttige tips om op een verantwoorde manier slank en fit te worden.

"Gewoon is fit genoeg" is dan ook een aanrader voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft, maar niet goed weet waar te beginnen.

43 Zachte handboeien

Zachte handboeien

Op zoek naar 5 euro cadeautjes voor je partner? Deze gestoffeerde handboeien zijn perfect om de sleur in je relatie te doorbreken.

Ze zijn gemaakt van licht metaal waar zacht imitatiebont omheen zit. Dus je geliefde zal er geen ongemak ervaren. Sterker nog: de spanning die het oplevert, garandeert een intieme ervaring die niet snel vergeten zal worden!

De handboeien kunnen stevig op slot worden gedaan met de sleutel. Ook wordt een reservesleutel meegeleverd.

Uiteraard is dit geen aanrader als je partner niet voor dit soort erotische speeltjes openstaat.

44 Sterren ketting

Sterren ketting

Een mooi vrouwelijk cadeau van 5 euro is niet makkelijk te vinden. Maar ik denk dat je met dit schakelkettinkje een goede indruk zult maken.

Je kunt het sieraad kopen met een zilveren of gouden plating. De lengte is 35 cm en is met 7 cm te verlengen.

Door het lichte gewicht is de ketting amper voelbaar als deze gedragen wordt. Naast dit draagcomfort maken de sterretjes de ketting tot een elegante blikvanger.

45 Mystical fire

Mystical fire

Als je voor de verandering eens gekleurde vlammen in de open haard, vuurkorf of een kampvuur wilt zien, doet een zakje Mystical Fire poeder de magie.

Het poeder kleurt het vuur in allerlei kleuren, wat voor een spectaculair effect zorgt en heel sfeervol is bij een verjaardagsfeest of tuinfeest.

Let op: Mystical fire is alleen geschikt voor brandend hout, dus niet voor gashaarden.

46 Beschrijfbare mok

Beschrijfbare mok

Bijna iedereen drinkt koffie of thee, dus een leuke mok is een prima verjaardagscadeautje.

Het leuke van deze beker is dat je met het bijgeleverde krijtje de naam van de jarige erop kunt schrijven. Zo maak je er een persoonlijk cadeautje van en omdat het zwarte schrijfgedeelte uitwisbaar is, zal het nooit vervelen.

De Chalk Talk Mug heeft een gekleurde rand. Welke is een verrassing, maar ik kan alvast verklappen dat het blauw, rood, wit of geel is.

47 Auto telefoonhouder

Auto telefoonhouder

Met dit low budget geschenk kan de bestuurder handsfree bellen of een navigatieapp gebruiken.

Deze draaibare smartphonehouder is eenvoudig aan met een klem aan het ventilatierooster te bevestigen.

Het veermechanisme en de siliconen pads houden de telefoon stevig op zijn plek. De universele houder is geschikt voor smartphones met een beeldschermformaat van 4" tot 6,5".

48 Boekenlegger

Boekenlegger

Dankzij het glow-in-the-dark effect van deze aparte boekenlegger kan je zelfs in het donker je bladzijden terugvinden.

Het metalen ontwerp bestaat uit een veer en een uil. Samen symboliseren ze de wijsheid en inspiratie die je uit boeken kunt halen.

Iemand die veel boeken leest zal er zeker blij mee zijn.

49 Nagellak

Nagellak

Waarom zou je dure nagellak kopen als er goedkope alternatieven zijn die hetzelfde resultaat geven?

Sneldrogende nagellak van Rimmel London geeft de nagels een mooie roze kleur die door het beschermende glanslaagje langdurig blijft zitten.

Het flesje heeft een inhoud van 8 ml en kost minder dan vijf euro.

50 Sleutelhanger met schroevendraaiers

Sleutelhanger met schroevendraaiers

De twee metalen schroevendraaiers (platkop en kruiskop) zijn klein, maar makkelijk draaibaar door de sleutelvormige handgreep.

Bevestig ze met de metalen ring aan een sleutelbos zodat je ze altijd bij de hand hebt als er iets gerepareerd moet worden.

51 Cadeaubon

Cadeaubon

Met een cadeaubon van 5 euro kan je ontvanger zelf iets leuks kopen. Voor dit bescheiden bedrag zijn best veel nuttige spullen te vinden op bol.com en eventueel kan hij of zij ook zelf geld bijleggen voor een duurder artikel.

De bol.com cadeaukaart heeft een geldigheidsduur van drie jaar, dus er is genoeg tijd om iets uit te zoeken.

52 Autostoel organizer

Autostoel organizer

Rondslingerende spullen in de auto zijn verleden tijd met deze organizer, die over de hoofdsteun van een autostoel kan worden gehangen.

De opbergvakken hebben verschillende afmetingen en zijn ook ideaal om speelgoed van meereizende kinderen in te bewaren.

53 Do not disturb oogmasker

Do not disturb oogmasker

Ideaal voor thuis of tijdens het reizen. Het zijdezachte oogmasker (dat ook in het roze met bloemetjesmotief leverbaar is) bevat een gelvulling die opgezwollen ogen, jeukende ogen, wallen en hoofdpijn kan verminderen.

Hiervoor moet het oogmasker eerst worden verwarmd in de magnetron of gekoeld in de koelkast. De verduisterende fleecestof gecombineerd met warmte of kou zorgt een ontspannende werking en doet genoemde klachten afnemen.

De elastische band houdt het masker goed op zijn plaats en de opdruk "do not disturb" zorgt ervoor dat anderen je met rust laten.

54 Wijnafsluiter

Wijnafsluiter

De meeste wijnstoppers onder 5 euro zijn gemaakt van plastic. Dit roestvrij stalen exemplaar is dus eigenlijk het dubbele waard.

Het heeft een mooie hartvormige greep en een rubberen laagje dat de fles goed afsluit. Hierdoor blijft de smaak van de wijn behouden en kan de fles niet kan lekken als deze horizontaal wordt neergelegd.

Deze handige wijnaccessoire mag worden gereinigd in de vaatwasser.

55 Gilliske shotje

Gilliske shotje

Ook nu blijkt weer dat Peter Gilles een slimme ondernemer is. Want het succes van "Massa is kassa!" heeft geleid tot een uitgebreide lijn aan merchandiseproducten, waarvan dit likeurachtige drankje wellicht de goedkoopste is (maar zeker niet minder lekker).

Fans van deze veelbesproken realityserie zullen het graag willen proeven. Het bevat 14,5% alcohol en smaakt naar karamel, kaneel, vanille en amandel. Een combinatie om foxwild van te worden! Het shotflesje heeft een inhoud van 20 ml en heeft een dop die bij het proosten op de neus kan worden gezet.

56 Nagelstickers

Nagelstickers

Klein maar fijn € 5,- cadeautje voor vrouwen die van een gedurfde look houden.

De nail art stickers zijn makkelijk aan te brengen en matchen prachtig met panter kleding of accessoires met dierenprints.

De set bestaat uit vier verschillende stickervellen van 20 bij 4 centimeter.

57 Laserlampje voor kat

Laserlampje voor kat

Misschien wel het beste speelgoed voor katten! Het oplaadbare laserlampje triggert het jachtinstinct, waardoor harige viervoeters als een dolle achter het lichtstipje aan zullen rennen.

Natuurlijk zal elke poging om de prooi te vangen tevergeefs zijn, wat goed is voor de conditie. Bovendien is het ook prima entertainment voor het baasje.

58 Planteninfuus

Planteninfuus

Ken je iemand die regelmatig van huis is? Met dit automatische plantenbewateringssysteem hoeft degene zich geen zorgen meer te maken dat zijn of haar plantjes uitdrogen.

Het Plant Life Support infuus kan een plant een week lang druppelsgewijs water geven en houdt daarbij rekening met de behoefte hieraan.

Let op: wordt per stuk geleverd. Voor meerdere planten zijn ook meer infuusjes nodig.

59 Survival armband

Survival armband

Het gevlochten koord van deze multifunctionele armband kan tot 3,5 meter worden uitgerekt en is superstevig. Zo heb je als outdoor fanaat altijd touw tot je beschikking om hout bij elkaar te binden, bijvoorbeeld voor een vlot of hut. Ook kun je er een wond mee afbinden of iets zwaars mee slepen.

Het paracord bevat verder een kartelmes, een vuursteen, een fluitje en een kompas. Stuk voor stuk handige functies om te overleven.

Koop deze stoere armband voor de avonturiers en reizigers in je leven. Ze zullen er dankbaar gebruik van maken.

60 Postpuzzel

Postpuzzel

Wil je een leuke verjaardagskaart, bedankkaart of andere wenskaart voor iemand kopen? Als degene van puzzelen houdt, zou je kunnen overwegen om deze wenskaart en legpuzzel in één te sturen.

Op de voorkant kun je je eigen naam en die van je ontvanger schrijven. De achterkant biedt ruimte voor een persoonlijke boodschap en het postadres.

61 Hartvorm voor eieren

Hartvorm voor eieren

Je zou een gebakken ei ook met een mes in de vorm van een hart kunnen snijden, maar met deze bakvorm is het veel eenvoudiger.

Je legt de vorm gewoon in de pan en breekt een eitje erboven open. Na een paar minuten heb je een perfect hartvormig eitje om je geliefde bij het ontbijt mee te verrassen. Of giet pannenkoekenbeslag in de vorm als hij of zij niet van eieren houdt.

De RVS-bakvorm is vaatwasbestendig en inklapbaar zodat het weinig ruimte inneemt in de keukenla.

62 Hamer met flesopener

Hamer met flesopener

Iedereen kent wel de klauwhamer waarmee spijkers kunnen worden uitgetrokken. Een hamer die bierdopjes verwijderd kom je echter niet in elke gereedschapskist tegen.

In plaats van een "klauw" heeft deze hamer een flesopener, en dat is wel zo handig als je tijdens het timmeren dorst krijgt.

Dit unieke gereedschap is dan ook een perfect cadeautje voor klusjesmannen.

Behalve het afwippen van bierdopjes, kan de hamer ook uitstekend timmeren. Hij is gemaakt van staal en heeft een rubber handvat voor een goede grip.

63 Boodschappentassen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Boodschappentassen

Altijd handig deze set van vier boodschappentasjes. Ze zijn gemaakt van katoen dus ze zijn stevig genoeg om zwaardere spullen in te vervoeren.

Elk tasje heeft een andere kleur en is voorzien van een handvat. De tassen zijn opvouwbaar, dus makkelijk mee te nemen in een jaszak of andere tas.

64 Flesopener

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Flesopener

Origineel aardigheidje voor een drankliefhebber.

Het ontwerp is gebaseerd op Day Of The Dead, een Mexicaanse herdenkingsdag. Het skelet is misschien een beetje luguber, maar herinnert er ook aan om te genieten van het leven en verantwoordelijk om te gaan met drank. Bovendien is het een leuke eyecatcher voor op de bar of keukentafel.

65 Hartzeepje aan koord

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Hartzeepje aan koord

Zoek je een origineel kleinigheidje om iemand te feliciteren met een nieuwe baan, diploma, rijbewijs of verjaardag? Dan is dit hartvormige zeepje een aanrader.

Er staat "van harte" op, wat een persoonlijk tintje geeft en je koopt het bij 100 Procent Leuk, waar je overigens nog meer attente 5 euro cadeaus kunt vinden.

66 S-biners

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

S-biners

Je beseft pas hoe handig ze zijn als je ze niet meer in huis hebt. Met karabijnhaken kun je namelijk van alles ophangen, zoals lampen, gereedschap, keukengerei of planten. Ook kunnen ze worden gebruikt om sleutels of kabels aan te bevestigen.

De s-biners worden per twee geleverd en zijn gemaakt van kunststof, dus minder geschikt voor zware spullen.

67 Wijnfles ledverlichting

Dit product is niet meer leverbaar

Wijnfles ledverlichting

Doe het lichtsnoer in een lege wijnfles en sluit deze af met de kaarsvormige kurk. Door op de vlam te drukken zullen de lampjes gaan branden, wat een sfeervol effect op tafel of in de kamer creëert.

De Bottle Cap Light werkt op (vervangbare) batterijen, welke in de kurk zijn verstopt. Deze zijn bij de prijs inbegrepen.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail