50 Originele cadeaus voor 11 jarige meiden die ze lang zullen koesteren

cadeau voor 11 jarige meid
Gepubliceerd op 31-03-2022 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 29-03-2024)
Cadeau voor 11 jarige meid nodig? Pfff, dat is een uitdaging omdat zij nu eenmaal cooler is dan jou. Bovendien voelt ze zich nu een tiener en zit ze niet te wachten op kinderachtig speelgoed. Uiteraard wil je ook niet iets geven wat te volwassen is, dus wat moet je dan? Nou, bekijk eerst deze cadeautips eens. Ze zijn 100% goedgekeurd door mijn tienerdochter, dus succes verzekerd!

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Glamfox lippenbalsem

Glamfox lippenbalsem

Dit is de coolste lippenbalsem die je voor haar elfde verjaardag kunt kopen! Binnenin zitten 24 karaat goudvlokken en een echt bloemetje.

Dankzij deze lipstick zullen haar lippen er mooi glanzend en verzorgd uitzien. Het accentueert niet alleen de natuurlijke kleur van de lippen, maar zorgt bovendien voor hydratatie en bescherming.

Hollywood hair extension maker

Hollywood hair extension maker

Deze doe-het-zelfkit bevat alles wat meisjes nodig hebben om 12 hair extensions te maken.

Het werkt heel eenvoudig. Kies een haarlint met een kleur of patroon en personaliseer het met de bijgevoegde markeerstiften.

Stop het haarlint vervolgens in de machine om deze te veranderen in een mooie haarstrengen die echt gedragen kan worden.

Door de hair extensions met de hulpstukken te stylen kunnen allerlei coole looks worden gecreëerd.

Zoekposter

Zoekposter

Op deze poster lijken 2 identieke afbeeldingen te staan, maar schijn bedriegt want wie scherpe ogen heeft, zal ontdekken dat er subtiele verschillen in zijn aangebracht. Honderd in totaal om precies te zijn.

Door ze op te sporen worden de ogen en de concentratie getraind en zo'n grote spelposter staat nog leuk aan de muur ook.

Munten etende spaarpot

Munten etende spaarpot

Het is voor kinderen niet altijd even makkelijk om te sparen. Maar deze grappige spaarpot met gezicht kan ze hierin stimuleren.

Hij is net zo dol op geld als je tiener. Hij lust er zelfs wel pap van! Letterlijk, want als je een munt in zijn mond stopt, eet hij die smakelijk op.

Voer deze superleuke meisjes spaarpot zoveel mogelijk zakgeld, en voor je het weet is je spaardoel bereikt.

Taartstandaard met verrassingskoker

Taartstandaard met verrassingskoker

Bij een 11e verjaardag mag de taart vanzelfsprekend niet ontbreken. En deze zal nóg lekkerder smaken als er een verrassing uitkomt.

In deze taartstandaard zit namelijk een capsule ingebouwd die letterlijk uit de taart springt zodra jij of de jarige Jet aan de vingergreep trekt.

Het cadeautje dat je er van tevoren in hebt gestopt zal de kers op de taart zijn.

Bij de Popping Cake Stand krijg je ook een Cake Cutter om een gat in het midden van de taart te maken, zodat deze over de standaard kan worden geschoven.

Cupcake badbommen

Cupcake badbommen

Bruisballen bevatten heilzame ingrediënten en zijn geparfumeerd met essentiële oliën. Ze voeden de huid en helpen te ontspannen na een stressvolle dag.

Traditioneel hebben ze een ronde vorm, maar deze zijn veel leuker om aan een 11 jarige meid cadeau te geven omdat ze er als cupcakes uitzien.

In het doosje zitten 6 badbommen die uit elkaar vallen in warm water. Het water krijgt dan een mooie kleur en er komt een zalige geur vrij.

Een geweldig wellness geschenk dat het genot tijdens haar badsessies zeker zal verhogen.

Haarkrijt

Haarkrijt

Haarkrijt is een goed compromis als ze een kleurtje in haar kapsel wil, maar je 11 jaar nog te jong vind voor haarverf. Hiermee kan dochterlief naar hartenlust experimenteren want het is gewoon uitwasbaar met shampoo.

Het krijt zit in handige kammen waarmee kleurrijke strepen op het haar kunnen worden aangebracht. Voor elke kleur is een andere haarkrijtkam: paars, oranje, roze, rood, blauw en groen. Natuurlijk kunnen deze kleuren ook in het haar worden gecombineerd.

Top secret codeerschijf

Top secret codeerschijf

Voor ons volwassenen communiceren tieners op Whatsapp eigenlijk al in een soort geheimtaal door allerlei afkortingen te gebruiken.

Met deze schijf zijn ze nog beter in staat om gecodeerde berichten te verzenden.

Ze kunnen er het alfabet mee encrypten door letters om te zetten naar andere letters of cijfers.

Wie de decodeersleutel niet kent, zal er geen touw aan vast kunnen knopen.

Hangstoel

Hangstoel

Over touw gesproken... Deze van touw gemaakte schommelstoel zal een welkome aanvulling in haar slaapkamer zijn.

Want nu de puberteit aanbreekt krijgt ze waarschijnlijk steeds meer behoefte om zich terug te trekken in haar privéruimte.

Hierin kan ze een boek lezen, dagdromen over die ene leuke jongen of gewoon heerlijk relaxen.

10 Popcake maker

Popcake maker

Verras je jonge keukenprinses met dit wafelijzer waarmee verrukkelijke popcakes gemaakt kunnen worden. Geef er eventueel een cakemix bij zodat ze direct aan de slag kan.

Met de cake pop maker kunnen 12 ronde cakejes tegelijk worden gebakken, dus met een beetje geluk blijft er straks ook eentje over voor jou.

De goudbruin gebakken lekkernijen kunnen desgewenst worden versierd met chocolade, decoratiebloemen, zilverpareltjes en andere toppings.

Het apparaat heeft een hittebestendige behuizing en is eenvoudig te bedienen. Het wordt geleverd inclusief receptenboekje, vork en stokjes.

11 Tablet

Tablet

Als je denkt dat ze op haar elfde jaar nog niet toe is aan een dure laptop, is een tablet een uitstekend alternatief.

Hiermee kan ze van alles opzoeken op Internet (vergeet niet de leeftijdsbeperking in te schakelen), naar muziek luisteren, films, video's en televisie kijken, zelfgemaakte vlogs bewerken, huiswerk maken, boeken lezen, gamen en nog veel meer.

Maak gebruik van de handige keuzehulp van coolblue om de meest geschikte tablet voor je elfjarige kind te vinden.

12 Uno kaartspel

Uno kaartspel

Mijn vrouw is overblijfmoeder in groep 7 en heeft een slimme manier bedacht om de drukke kinderen uit haar klas in de pauze zoet te houden: het spelletje Uno! Iedereen wil het met haar spelen, en dat elke dag opnieuw.

Het is dan ook een erg verslavend kaartspel dat zowel gewonnen kan worden door puur geluk als door tactisch te spelen.

Uno lijkt veel op de kaartspellen Pesten en Skip-Bo, maar is eenvoudiger en wordt met andere speelkaarten gespeeld.

De spelers moet om de beurt een kaart op een stapel leggen die qua kleur of cijfer aansluit.

Bij de laatste kaart moet er "uno!" worden geroepen. Wie dat vergeet, moet 2 nieuwe kaarten pakken. Degene die als eerste geen kaarten meer heeft, is de winnaar.

Dit gezelschapsspel is enorm leuk om met het hele gezin te spelen en kan dankzij het compacte formaat ook makkelijk mee worden genomen naar opa en oma of vriendinnen.

13 Emotieknuffel

Emotieknuffel

Nog niet zo lang geleden waren deze octopus knuffels een hype op TikTok en YouTube. Daarom zijn ze erg geliefd bij kids.

Ze doen me denken aan een eerdere rage: Feisty Pets. Die ogenschijnlijk schattige knuffels konden via een knijpmechanisme in boosaardige wezens veranderen.

De mood octopus is zachtaardiger en heeft een vrolijke en een boze kant (die ook als sip geïnterpreteerd kan worden). Door de octopus binnenstebuiten te keren verandert de gezichtsuitdrukking.

Bij introverte kinderen kan deze kleine, zachte knuffel ook helpen bij het uiten van hun eigen emoties, waardoor ze minder stress ervaren. Maar bovenal is het gewoon hartstikke leuk speelgoed!

14 Nerdy t-shirt

Nerdy t-shirt

Mocht ze een wiskundeknobbel hebben zijn, dan zal ze meteen doorhebben dat haar leeftijd de vierkantswortel is van 121 (√121 = 11).

En natuurlijk wens je haar dat ze ooit haar huidige leeftijd in het kwadraat (11² = 121) mag bereiken.

Of de overige berekeningen die op het t-shirt staan de gouden formule zijn om zo oud te worden is mij niet bekend, maar ik weet wel dat het unieke ontwerp zal aanslaan bij jouw jonge genie.

Het unieke shirt is te koop bij Etsy en leverbaar in diversen maten en kleuren.

15 Monopoly voor slechte verliezers

Monopoly voor slechte verliezers

Bij deze Monopoly variant worden tegenslagen beloond met geld en zijn het de verliezers die rijk worden.

Vooral bij kinderen is de teleurstelling vaak van het gezicht af te lezen als hun geldstapel slinkt. Deze slechte verliezers editie zullen ze dan ook met veel plezier spelen.

De toegevoegde mr. Monopoly pion maakt het spel extra spannend. Deze kunnen spelers in handen krijgen als ze voldoende verliezersmunten hebben verdiend en kan een aankomend faillissement in 1 klap ongedaan maken.

De afwijkende spelregels kunnen in het begin wel wennen zijn, maar tijdens het spelen worden deze meestal snel eigen gemaakt.

16 Inline skates

Inline skates

Met inline skates profiteert je (klein)kind van de buitenlucht en van de gezonde effecten van in beweging zijn.

Denk wel aan de veiligheid want skaten kan behoorlijk hard gaan. Met een helm en knie- en elleboogbeschermers kunnen nare blessures worden voorkomen.

17 Lego Dots fotolijstjes

Lego Dots fotolijstjes

Stimuleer de fantasie en creativiteit van je 11-jarige kind met Lego Dots.

Met deze knutselset kan ze helemaal in eigen stijl mooie fotolijstjes maken. En als ze even inspiratieloos is biedt het ideeënvel uitkomst.

De met tegels versierde fotolijstjes kunnen op elk moment worden aangepast door nieuwe patronen te maken. Ze kunnen los worden neergezet, maar ook aan elkaar gekoppeld worden.

Tip: als ze nog geen foto's maakt, kunnen ook tekeningen of kaarten in de lijstjes worden geplaatst.

18 Dagboek van een muts

Dagboek van een muts

Mijn tienerdochter, die normaal gesproken liever naar de televisie kijkt dan in een boek, heeft alle delen van deze serie verslonden en er zelfs een spreekbeurt over gehouden in de klas.

Ze vindt deze meidenboeken naar eigen zeggen zo leuk omdat "de verhalen supergrappig en herkenbaar zijn".

Ik heb er zelf ook in gebladerd en het viel me meteen op dat Dagboek van een muts over echte meisjesdingen gaat, zoals de eerste verliefdheid, schoolperikelen, pogingen om erbij te horen, aanvaringen met vriendinnen, jaloezie, blunders en imperfectie.

De vormgeving is speels en ziet er als een echt dagboek uit. De komische strips en illustraties maken deze kinderboeken extra aantrekkelijk (niet voor niets zijn er wereldwijd al miljoenen exemplaren van verkocht).

19 Armbandjes loomset

Armbandjes loomset

Veel 11-jarigen vinden het leuk om creatief bezig te zijn. Natuurlijk moet je niet aankomen met een kinderachtig knutselpakket, maar iets wat aansluit bij hun leeftijd.

Zoals deze set met loomelastiekjes en kralen bijvoorbeeld, waarmee ze met de bijgeleverde tool allerlei kleurrijke armbandjes voor zichzelf of hun vriendinnen kunnen maken.

Met de honderden loomelastiekjes en de handleiding met voorbeelden hoeven ze zich voorlopig niet meer te vervelen. En dan heb ik het nog niet over de vele YouTubevideo's waaruit ze eindeloos veel inspiratie kunnen halen voor hun creaties.

20 Ketting met haar naam

Ketting met haar naam

Een naamketting is een mooi persoonlijk cadeau waarmee een tienermeid zich volwassen zal voelen.

Neem als je jouw bestelling plaatst contact op met de verkoper om de naam en de kleur (zilver of goud) door te geven.

21 Teken en schilderkoffer

Teken en schilderkoffer

Weet je nog hoe blij je als kind was als je voor je verjaardag een doosje kleurpotloden kreeg? Kun je nagaan hoe opgewonden jouw jonge kunstenares zal reageren als deze 142-delige teken- en schilder set onder het cadeaupapier vandaan komt.

In de uitklapbare aluminium koffer zitten o.a. potloden, verf, krijt, oliepastel en stiften in alle kleuren van de regenboog.

Met dit professionele tekengerei heeft ze eindeloos veel mogelijkheden en kan ze haar artistieke talent nog beter ontplooien.

22 Lama tas

Lama tas

Als ze een zwak voor lama's heeft, is deze leuke draagtas een no-brainer! De schoudertas kan dienst doen als schooltas, strandtas of weekendtas en kan worden meegenomen waar lama's welkom zijn (en dat is overal).

23 Karaoke microfoon

Karaoke microfoon

Hiermee kan ze haar vriendinnen uitnodigen voor een karaoke party. Met de draadloze microfoon kan tot 6 uur lang worden gezongen.

De microfoon is via bluetooth te verbinden met Spotify en YouTube. Ook mp3-bestanden worden ondersteund. Het heeft een volumeregelaar, optionele galm en een opnamefunctie.

Perfect cadeau voor 11-jarige meiden die dol zijn op zingen.

Lightbox

Deze energiezuinige lichtbak is een geweldig gadget voor jonge meiden waarmee ze hun kamer kunnen decoreren en verlichten.

Met de letters, cijfers en emoticons kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten en allerlei teksten in zwart-wit of kleur weergeven. Zo kunnen ze hun gevoelens uiten of hun kamer opvrolijken met leuke quotes.

Succes gegarandeerd met deze blikvanger!

25 Schilderen op nummer

Schilderen op nummer

Of ze nu een paardenmeisje is, of meer van honden, katten, eenhoorns, konijnen of flamingo's houdt, met een hobbypakket van Ravensburger kan elk 11-jarig meisje een schilderij maken van haar favoriete dier.

Schildertalent is geen vereiste, want het schilderijoppervlak bevat gekleurde buitenlijnen die met de juiste kleur ingekleurd moeten worden.

Het eindresultaat zal om in te lijsten zijn. En daarom is een mooi lijstje inbegrepen zodat het schilderij aan de wand kan worden ophangen.

26 Lichtgevende handschoenen

Lichtgevende handschoenen

Deze cadeautip heeft een grote coolheidsfactor en is een aanrader voor meiden van 11 jaar die graag de show stelen tijdens een kinderdisco, feestje, logeerpartijtje of Halloween.

De handschoenen lichten op in verschillende kleuren terwijl ze de handen warm houden.

Door de vingers te bewegen ontstaan coole effecten die het best tot zijn recht komen in het donker.

27 Harry Potter boek

Harry Potter boek

Een officiële toelatingsbrief van Zweinstein is het mooiste geschenk dat een meisje van elf zich kan wensen, maar omdat die droom nooit zal uitkomen is een Harry Potter-boek een realistischere optie om deze teleurstelling te compenseren.

Harry Potter is de meest populaire en bestverkochte boekenserie aller tijden. De magische avonturen van deze tovenaarsleerling stimuleren de verbeeldingskracht en zijn zo grappig en spannend dat kinderen geneigd zijn de verhalen in één adem uit te lezen.

28 Zeemeerminstaart deken

Zeemeerminstaart deken

Misschien wilde ze als klein meisje graag een zeemeermin zijn. Nu ze alweer 11 jaar is weet ze dat dit niet mogelijk is.

Maar met deze zeemeerminnenstaart zal ze zich toch als een vis in het water kunnen voelen.

De bijna 2 meter lange gehaakte deken is verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze, paars en taupe. De stof is een mix van wol en acryl, wat zacht en comfortabel aanvoelt.

De zeemeermin deken houdt de benen en voeten van kinderen behaaglijk warm bij koude temperaturen. Ze zullen het heerlijk vinden om zich in de staart te hijsen als ze huiswerk moeten maken, een film gaan kijken of een boek willen lezen.

29 Roundball set

Roundball set

Is ze verslaafd aan haar mobieltje of zit ze de godganse dag te gamen? Hopelijk kun je haar met dit sportieve spel, dat veel overeenkomsten heeft met volleybal, weer wat vaker in de gezonde buitenlucht krijgen.

Roundball kan alleen of met een team worden gespeeld. De set bestaat uit 3 ballen, een ballentrampoline, ballenpomp en een handige draagtas.

De bedoeling is om de bal in de lucht te houden en deze via de trampoline naar de tegenstander(s) terug te kaatsen.

Deze buitenactiviteit versterkt de onderlinge vriendschapsband en is een leuke manier om de conditie, balans en behendigheid te trainen.

30 Kat drinkfles

Kat drinkfles

De dop heeft kattenoortjes waardoor deze elegante waterfles een uitermate geschikt cadeau voor een meisje is die van katten en poezen houdt. En als ze ook nog hart heeft voor het milieu zit je helemaal goed omdat het plastic waterflessen overbodig maakt en kan worden gevuld met kraanwater.

De drinkfles kan thuis, op school of onderweg worden gebruikt en kan tegen een stootje omdat het is gemaakt van stevig glas.

De siliconen onderkant zorgt voor extra grip en ook de lus kan worden gebruikt om de fles te dragen.

Kies haar favoriete kleur (zwart/zilver of roze/goud) en laat zien dat jij haar liefde voor katten begrijpt.

31 Eenhoorn nekkussen

Eenhoorn nekkussen

Eenhoorn fans zullen helemaal weg zijn van deze magische reisgenoot. Hoe lang de reis ook duurt, met dit kleurrijke nekkussen wordt de vakantiebestemming altijd uitgerust bereikt.

Het zachte kussen ondersteunt de hals en het hoofd en is ideaal om tijdens het reizen te ontspannen of comfortabel een dutje te doen.

32 Hoverboard

Hoverboard

Als jij een hoverboard aan een 11 jarige meid cadeau geeft, is de kans groot dat ze je om de hals vliegt van blijdschap.

Het is niet gek dat hoverboards gewild zijn bij tieners. Ze kunnen zich er makkelijk mee verplaatsen en het rijden op zo'n futuristisch gemotoriseerd skateboard is niet te vergelijken met een gewoon voertuig.

Het lijkt alsof je over de weg zweeft wat een gevoel van vrijheid geeft. Een hoverboard is heel wendbaar en heeft ingebouwde gyroscopen die het lichaam in evenwicht houden.

Door lichaamsgewicht subtiel te verplaatsen kan worden gestuurd, versneld en geremd (dit vergt wat oefening, maar de meeste kids hebben dit vlot onder de knie).

Gevorderden kunnen ook vette trucs doen met hun hoverboard.

33 Fiets spaakverlichting

Fiets spaakverlichting

Met deze ultracoole ledverlichting voor wielen vanaf 24 inch hoef je je geen zorgen te maken dat ze niet opvalt in het verkeer.

De verschillende kleurrijke patronen die tijdens het rijden oplichten maken fietsen in het donker niet alleen veiliger, maar ook bijzonder spectaculair.

De lampjes zijn eenvoudig zonder gereedschap aan de spaken te bevestigen. Ze werken op 3 AAA-batterijen (niet meegeleverd) en zijn bestand tegen schokken en regen.

Let op: de spaakverlichting is voor 1 wiel bestemd. Om beide wielen te verlichten heb je dus 2 stuks nodig.

34 Washi tape

Washi tape

Het voordeel van Washi tape is dat het makkelijk met de hand is af te scheuren en het op elk materiaal hecht zonder lijmsporen achter te laten.

Je kunt er van alles mee versieren en decoreren, zoals brieven, dagboeken, cadeaus, kaften, laptops, rugzakken enzovoort.

De handige opbergdoos bevat 50 rollen met verschillende kleuren en designs.

35 Upsidedown challenge actiespel

Upsidedown challenge actiespel

Van dit cadeautje zal je 11-jarige meid helemaal ondersteboven zijn.

Het gezelschapsspel bevat ogenschijnlijk eenvoudige opdrachten die de spelers moeten uitvoeren.

De speciale bril die moet worden opgezet bemoeilijkt dit echter doordat je hierdoor alles ondersteboven ziet. Daar komt nog bij dat de opdrachten moeten worden uitgevoerd voordat de zandloper leeg is.

Hoewel dit hilarische momenten oplevert, kan de #upsidedown challenge ook leerzaam zijn. Het laat kinderen ervaren hoe lastig het voor mindervaliden kan zijn om simpele alledaagse taken uit te voeren.

36 Gravity Maze

Gravity Maze

Nog zo'n leuk spel waarbij je je koppie erbij moet houden. Dit STEM-speelgoed combineert een knikkerbaan met een doolhof en draagt bij aan het verbeteren van het logisch denken, ruimtelijk inzicht en planningsvaardigheden.

Gravity Maze biedt tientallen uitdagingen waarbij de geest op scherp moet worden gezet om ze op te lossen.

Aan de hand van opdrachtenkaarten moeten de torens zo geplaatst worden dat een weg ontstaat waardoor de metalen knikker ononderbroken door kan rollen. Geen eenvoudige opgave omdat de torens verschillen in hoogte en zijn voorzien van valkuilen, hellingen en horizontale vlakken.

Een verslavend denkspel voor het hele gezin!

37 XXL KitKat reep met naam en foto

XXL KitKat reep met naam en foto

Deze KitKat megareep zal voor elke chocoladeliefhebster een grote en smakelijke verrassing zijn!

In de verpakking - die je kunt personaliseren met een tekst en foto - zitten maar liefst 20 overheerlijke KitKat 4Fingers repen.

Met deze voorraad heeft ze voorlopig genoeg tussendoortjes om thuis of in de schoolpauzes van te genieten. Zeker weten dat je ontvangster haar vingers aflikt bij deze met chocolade omhulde wafels.

Dus hup hup: upload een leuke foto van de 11-jarige, verzin een persoonlijke tekst voor op de verpakking en je hebt een superorigineel presentje dat met grote ogen ontvangen zal worden.

38 Dagboek

Dagboek

Ook in dit digitale tijdperk zijn analoge dagboeken nog steeds razendpopulair bij tienermeisjes.

Om te voorkomen dat nieuwsgierige ouders, broertjes of zusjes mee kun lezen, heeft dit luxe uitgevoerde dagboek een geïntegreerd cijferslot in de kaft.

Met 200 bladzijden is er voldoende ruimte om gedachten, gevoelens en geheimen te noteren.

Door dagelijkse belevenissen op te schrijven ontstaat een uniek aandenken aan de tienerjaren en het zorgt bovendien voor meer rust in het chaotische tienerhoofd.

39 Nageldroger aapje

Nageldroger aapje

Leg een vinger op bananenbordje en het schattige aapje blaast met zijn koele adem natte nagellak in mum van tijd droog.

Met deze snoezige nageldroger hoeft er nooit meer met handen gewapperd te worden. Het is de grappigste manier om nagellak te drogen.

En omdat het aapje klein is kan deze makkelijk mee naar school of op reis worden genomen.

Een perfect cadeau-idee voor tienermeiden die graag experimenteren met nail-art.

40 Scrunchies

Scrunchies

Anno 2022 zijn stoffen haarelastieken zijn weer helemaal hip. Ze staan veel fancyer dan die dunne haarelastiekjes en veroorzaken geen schade omdat het haar niet vast kan komen te zitten.

De set bevat 9 scrunchies in verschillende kleuren en stoffen, waarmee het haar comfortabel en stijlvol in een paardenstaart of knot gedragen kan worden.

Daarnaast sieren deze haarbandjes ook elke outfit op wanneer ze om de pols worden gedragen.

Kortom: een klein maar fijn cadeau voor een 11 jarige meid met lang haar waarmee talloze combinaties en creaties mogelijk zijn.

41 Fujifilm instax mini camera

Fujifilm instax mini camera

Elfjarige meiden weten niet beter dat foto's digitaal op hun mobieltje worden opgeslagen en weergegeven.

Maar hoe cool zouden ze het vinden als ze een camera in hun favoriete kleur cadeau krijgen die selfies op papier afdrukt?

De Fujifilm Instax Mini is perfect voor tienermeiden die fysieke foto's willen maken om bijvoorbeeld uit te delen aan vriendinnen of om hun slaapkamer te decoreren.

Deze lichtgewicht polaroidcamera is compact en makkelijk te bedienen. Het is voorzien van een flitser die de sluitertijd en hoeveelheid flitslicht automatisch afstelt op de omgeving. En met het richtpunt in de zoeker kan een optimale beeldcompositie worden bepaald.

De Instax Mini 11 is geschikt voor close-up foto's en selfies, maar kan dankzij de grote breedhoeklens ook groepsfoto's maken.

Na het maken van een foto wordt deze meteen haarscherp uitgeprint in het formaat van een bankpas. Hier is speciaal fotopapier voor benodigd, welke verkrijgbaar is met en zonder zelfklevende achterkant.

42 Magnetisch dartbord

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Magnetisch dartbord

Een potje darten is een superleuk tijdverdrijf en een prima manier om de oog-handcoördinatie en concentratie te verbeteren.

De scherpe punten van traditionele dartpijltjes leveren echter potentieel gevaar op voor huisgenoten die nietsvermoedend de tienerkamer komen binnenwandelen. Om te voorkomen dat iemand zijn oog verliest, is dit magnetische dartbord een veiligere keuze.

Dankzij de sterke magneten vallen de dartpijlen er niet vanaf.

43 Rubik's race

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Rubik's race

Je weet vast nog wel uit je eigen jeugd dat het een onmogelijke opgave was om de Rubiks kubus op te lossen zonder de juiste formules toe te passen.

Bij Rubik's race heb je geen formules nodig, maar wel je brein en snelle vingers. En je speelt het met een tegenstander.

Eerst wordt met de shaker het kleurpatroon bepaald. Daarna moeten de spelers proberen om de stenen zo snel mogelijk in dezelfde volgorde te schuiven.

Een uitdaging waarbij snel denkwerk nodig is om uit te vinden op welke manier de tegels verplaatst moeten worden.

Degenen die als eerste de schuifpuzzel af heeft, is de winnaar.

44 Ponytail beanie

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Ponytail beanie

Deze hippe beanie is een probleemoplossend cadeau voor een 11-jarige meid met lang haar.

Door de opening kan een paardenstaart worden gestoken, of het haar kan in een knot worden gedragen.

Zo blijft het kapsel in model en het hoofd lekker warm.

45 Rijdende wekker

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Rijdende wekker

Er bestaat een effectieve en hilarische methode om pubers die moeilijk hun bed uit komen tijdig op school te laten komen.

Nee, ik bedoel geen gastoeter, want daar moet je zelf ook je bed voor uit. Waar ik het over heb is deze wekker die ze dwingt om op te staan.

Op het ingestelde tijdstip gaat een oorverdovend alarm af, maar die kan niet vanuit bed kan worden uitgezet. De wekker gaat er namelijk vandoor en rijdt rondjes door de kamer.

Luilakken die denken de wekker te slim af te zijn door de snooze-knop in te drukken, komen bedrogen uit. De snoozefunctie werkt slechts één keer.

Het led display is ook bij daglicht goed zichtbaar en als de wekker in het donker afgaat is aan het display te zien waar deze naar toe is gereden.

46 Flamingo neonlamp

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Flamingo neonlamp

Je 11-jarige puber zal dol zijn op dit roze neonlicht in de vorm van een flamingo.

De lamp is gemaakt van een transparante staaldraadkabel en dus niet van ouderwetse glazen buizen.

Het is een toffe wanddecoratie die voor sfeervol omgevingslicht zorgt en daarnaast ook als nachtlamp kan worden gebruikt.

47 Maanlamp

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Maanlamp

Voeg een vleugje wetenschap en sfeer toe aan haar kamer met deze betoverende 3D-geprinte maanlamp.

De lamp heeft een diameter van 20 centimeter en rust op een houten standaard.

Het op satellietbeelden gebaseerde maanoppervlak ziet er realistisch uit en heeft zelfs voelbare kraters.

De draadloze maanlamp is te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Het kan o.a. dienst doen als sfeerverlichting, tafellamp, nachtlamp of leeslamp.

De oplaadbare ledlamp kan oplichten in 16 kleuren en is dimbaar. Tijdens het branden wordt de bol niet heet.

De maan was nog nooit zo dicht bij met dit unieke geschenk.

48 Make your own kittycorn kleiset

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Make your own kittycorn kleiset

Combineer een eenhoorn met een poesje en je hebt een schattige Kittycorn. Met dit knutselspeelgoed kunnen creatievelingen dit magische wezentje zelf maken. Het bevat 2 potjes klei, glitters en een modelleertool.

Superleuke activiteit om alleen of samen met een vriendin of zusje op een regenachtige dag te doen.

Als de kittycorn af is kan deze ter decoratie in de tienerkamer worden neergezet. De gedroogde klei is flexibel zodat het ook als squishy kan worden gebruikt.

49 Vloggercam

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Vloggercam

Droomt ze ervan om een beroemde vlogster te worden? Dan is deze scherpgeprijsde vlogcamera een geweldig verjaardagscadeau voor haar!

Het heeft een inklapbaar 2,4 inch Lcd-kleurenscherm en blinkt uit in eenvoud en coole mogelijkheden. Zo is het met het bijgeleverde green screen mogelijk om geanimeerde achtergronden toe te voegen.

Met de HD-lens kan vanuit verschillende hoeken worden gefilmd. Het statief zorgt voor stabiele opnames.

Foto's en video's kunnen eenvoudig naar een computer worden overgezet met behulp van de USB-kabel.

De KidiZoom vloggercam van Vtech heeft alles om haar vlogcarrière een vliegende start te geven.

50 Lichtslinger

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Lichtslinger

Deze 5 meter lange lichtslinger bevat 50 witte ledlichtjes met clips waaraan kaarten, tekeningen of foto's kunnen worden gehangen.

Het is vooral een geweldige manier om een kale wand sfeervol op te sieren, maar er zijn ook andere decoratiemogelijkheden (klik op onderstaande knop en bekijk de voorbeeldfoto's).

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail