60 Cadeaus waar elke 20 jarige vrouw dol op zal zijn (en je portemonnee ook)

cadeau voor 20 jarige vrouw
Gepubliceerd op 30-05-2022 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 25-04-2024)
Hier is een flinke portie inspiratie om het juiste cadeau voor een 20 jarige vrouw te vinden. Of je nu iets cools zoekt voor haar twintigste verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid, de kans is groot dat je in deze cadeaugids iets vindt dat bij haar interesses en bij jouw budget past. Lees snel verder om te zien welke briljante cadeau-ideeën voor twintigers ik heb gevonden.

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Lego bloemenboeket

Lego bloemenboeket

Een bosje bloemen wordt altijd gewaardeerd, maar is wel wat gewoontjes. Als ze een beetje creatief is, kun je echter origineler voor de dag komen met deze Legoset voor volwassenen.

Met de legosteentjes kan ze in eigen stijl kleurrijke boeketten samenstellen. De gedetailleerde weidebloemen zijn verbluffend mooi en een echte eyecatcher in huis.

Met 756 onderdelen zal ze er wel een poosje mee bezig zijn, maar deze tijdsinvestering levert straks het voordeel op dat de zelfgebouwde kunstbloemen niet verwelken en geen verzorging nodig hebben.

Cactus onderzetters

Cactus onderzetters

Hierop zul je geen prikkelbare reactie krijgen, maar eerder een spontane "Oooh...wat origineel!".

De cactus vrolijkt niet alleen haar tafel op, maar beschermt deze ook tegen krassen. De bladeren zijn namelijk onderzetters die dankzij de inkeping losgehaald kunnen worden als er bezoek komt. Zonder stekels in de vingers te krijgen, want die ontbreken.

Nadat de visite weer weg is kunnen de onderzetters in een handomdraai weer worden omgetoverd tot een schattig tafelaccessoire.

Tile Mate

Tile Mate

Deze bluetooth tracker voorkomt stress en paniek als ze haar spullen kwijt is. Ze kan het bijvoorbeeld aan een sleutelbos, portemonnee, smartphone of hondenriem hangen.

Wat er ook zoek is, met de Tile Mate app is het snel opgespoord. Deze kan de Tile Mate namelijk geluid laten afspelen of via GPS de exacte locatie op een kaart weergeven.

Spreukentegeltje

Spreukentegeltje

Als je haar niet zo goed kent of geen inspiratie hebt is een tegeltjeswijsheid een leuk idee.

Hier zijn enkele voorbeelden van quotes waaruit je kunt kiezen:

- "Ben ik eindelijk 20 krijg ik zo’n kut tegeltje"

- "Eindelijk 20! Nu nog volwassen worden"

- "20 mooie jaren van geluk, met deze felicitatie kan jouw verjaardag niet meer stuk"

- "Pas op, brandgevaar! 20 kaarsen dit jaar"

- "Nog geen grijs haar, maar al wel 20 jaar"

De Delftsblauwen tegeltjes worden inclusief hangertje geleverd en zijn een leuk aandenken aan deze mijlpaal.

Elektrische Make-upkwast reiniger

Elektrische Make-upkwast reiniger

Eindelijk is er een efficiënte manier om oogschaduwkwasten, foundationkwasten en andere make-upkwasten te reinigen.

De Brush Cleaner is een geweldig hebbeding voor meiden met een druk bestaan of die een hekel aan poetsen hebben.

Ze hoeven alleen maar het juiste opzetstukje op de kwastenreiniger te bevestigen en het bakje te vullen met water en wat vloeibare zeep. Daarna het apparaat worden aangezet en zal deze de make-upkwast in luttele seconden weer schoonwassen. Natte kwasten kunnen in de meegeleverde houder worden gedroogd.

Door deze schoonmaakset regelmatig te gebruiken blijven de kwasthaartjes zacht waardoor de huid niet geïrriteerd raakt en aangebrachte make-up er altijd mooi uitziet.

Druipkaarsen

Druipkaarsen

Druipkaarsen zijn tegenwoordig weer een hot item. Ze zijn decoratief en geven het interieur een nostalgisch tintje.

Ze staan mooi in een lege wijnfles of kunnen op een kandelaar worden gezet. Als ze branden zal het kaarsvet smelten en langzaam naar beneden druipen waardoor een kunstzinnige vorm ontstaat.

Bestel ze voor een prikkie bij ditverzinjeniet.nl en kies voor een set druipkaarsen met zwarte, witte of afwisselende kleuren.

Smartphone

Smartphone

Zonder (goedwerkende) smartphone heeft het leven voor een twintiger geen zin. Dus als ze steeds klaagt dat haar telefoon niet goed of traag functioneert, is het een uitstekend idee om haar oude toestel te upgraden naar een exemplaar met de nieuwste technologie zodat ze probleemloos kan (video)bellen, chatten, afspraken invoeren, muziek luisteren, selfies maken en updates toevoegen op social media.

Ze zal er superblij mee zijn, dus neem snel een kijkje bij coolblue.nl om een Samsung, Apple, OnePlus of een ander gerenommeerd merk uit te zoeken. Deze webwinkel verkoopt losse toestellen die gebruikt kunnen worden in combinatie met het huidige telefoonabonnement. Bovendien geven ze deskundig advies en kun je smartphones vergelijken als je niet precies weet welke je moet kopen.

Lounge set

Lounge set

Of ze het nu gebruikt als pyjama of huispak, in deze fluweelzachte set kan ze thuis heerlijk relaxen.

Het is verkrijgbaar in 5 kleuren en in alle gangbare maten. De stof kan echter krimpen in de wasmachine, dus het is aan te raden om een maatje groter te bestellen.

Hoofdmassage apparaat

Hoofdmassage apparaat

Je bent goedkoper uit met een traditionele hoofdmassage spin, maar die moet je dan wel zelf op neer bewegen.

Bij deze elektrische uitvoering blijven de handen vrij zodat je ondertussen iets anders kunt doen.

Schuif de massage spin over het hoofd, kies de gewenste intensiteit en geniet van een ontspannende hoofdmassage.

De vibraties geven een sensationeel gevoel en stimuleren de zenuwuiteinden in de hoofdhuid waardoor je je in no-time helemaal zen voelt.

10 Neon verlichting

Neon verlichting

Voeg wat positiviteit toe aan haar slaapkamerinterieur met deze coole neon lamp.

De op plexiglas gemonteerde letters zullen haar bed of bureau sfeervol verlichten.

De wandlamp heeft een USB-poort, dus batterijen zijn niet nodig.

11 Handboek voor mensen die hun planten altijd dood laten gaan

Handboek voor mensen die hun planten altijd dood laten gaan

Op deze leeftijd heeft ze nog niet zoveel ervaring met het verzorgen van planten. Grote kans dus dat veel planten het niet overleven, ook al doet ze haar best doet om ze goed te verzorgen.

Dit handboek is dan een must have om tot nieuwe inzichten te komen rond de verzorging van kamerplanten. De ene plantensoort heeft nu eenmaal meer zonlicht en water nodig dan de andere.

Het zal haar helpen om groene vingers te kweken en haar kamerplanten gezond en bloeiend te houden.

12 Aromatherapie armband

Aromatherapie armband

Origineel cadeautje voor een 20-jarige vrouw die van sieraden en etherische geuren houdt.

Het armbandje heeft een medaillon met een afbeelding van een hartje. Hierdoor straalt het vrouwelijkheid en romantiek uit.

Door een pad met etherische olie in het medaillon te doen kan ze altijd en overal genieten van een aangename diffusie.

Het armbandje kan ook om de enkel worden gedragen en is ook een leuke accessoire voor aan een tas.

13 Föhnborstel

Föhnborstel

Omdat het een stijltang, krulborstel en haardroger in één is, levert dit een tijdbesparend voordeel op. Bovendien raakt het haar minder beschadigd en krijgt het meer glans en volume.

De Magic Brush maakt gebruik van ion technologie die voorkomt dat het haar statisch of pluizerig wordt en heeft ook een koude lucht stand speciaal voor vrouwen met extensions, beschadigd of geverfd haar.

Dus als ze lang haar heeft, geef haar dan het beste stylingsapparaat dat ze ooit heeft gehad! Deze föhnborstel brengt haar lokken zo mooi in model dat ze het gevoel zal hebben dat ze net bij de kapper vandaan komt.

14 Onvergetelijk uitstapje

Onvergetelijk uitstapje

Een dagje uit of een weekendje weg is om meerdere redenen een geweldig geschenk voor een twintigjarige vrouw. Je geeft haar iets om naar uit te kijken en om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen. En als je gezellig mee gaat, is het een uitgelezen kans om jullie band te versterken.

Bij belevenissen.nl is voor elk type vrouw een passend uitje te vinden. Als ze een adrenalinejunkie is zal ze een slipcursus, parachutesprong of flyboardles supergaaf vinden. Een dierenliefhebster kun je verblijden met een dagje koeien knuffelen, paardrijden of een kijkje achter de schermen in een dierentuin. Als ze het leuk vindt om nieuwe plaatsen te ontdekken, kun je een stedentrip of verrassingsreis boeken. Of verwen haar met een ontspannen wellnessarrangement, een luxe high tea of een culinair etentje.

Mogelijkheden genoeg, en als je niet precies weet wat ze leuk vindt, geef je gewoon een voucher waarmee ze zelf kan kiezen. Deze is 2 jaar geldig en je ontvangster kan dan ook zelf een datum plannen.

15 Teckel bloempot

Teckel bloempot

Hondenliefhebsters zullen deze decoratieve plantenbak van Rotary Hero maar al te graag in hun huis willen neerzetten.

Het formaat is 37,5 x 13,5 cm. Dat maakt de bloempot o.a. geschikt voor cactussen en vetplanten of om kruiden te kweken.

Het is ook een leuk housewarming cadeau voor een 20 jarige dame die op zichzelf is gaan wonen.

16 Action camera

Action camera

Action camera's zijn compact, schokbestendig en hebben veel filmmogelijkheden. Vaak worden ze aan een fiets, surfplank, helm of lichaamsdeel bevestigd om de actie te filmen.

De groothoekstand brengt de hele omgeving mooi in beeld. Dankzij de waterdichte behuizing kan er zelfs onder water worden gefilmd! En ze hebben coole opties, zoals het maken van slow-motion en timelapse opnames.

Een avontuurlijke jongedame zul je hier zeker blij maken. Ze kan het gebruiken om buitenactiviteiten, vlogs en sportieve vakantiemomenten vast te leggen.

Er zijn al action cams met HD-kwaliteit te koop vanaf 50 euro, dus voor de prijs hoef je het niet te laten.

17 Gepersonaliseerde XXL chocoladereep

Gepersonaliseerde XXL chocoladereep

Toegegeven: 1 kilo chocolade is niet bevorderlijk voor de lijn, maar deze megareep hoeft ook niet in 1 keer opgegeten te worden. Want in de door jou ontworpen verpakking zitten 5 chocoladerepen met verschillende smaken.

Als ze gek is op chocolade is dit simpelweg het beste idee om haar te feliciteren met haar 20e verjaardag. En het persoonlijke tintje dat je er met de online gift editor van YourSurprise aan kunt geven, maakt deze verrukkelijke verrassing extra indrukwekkend.

18 Wake-up light

Wake-up light

Misschien beseft ze niet dat ze het nodig heeft, maar als ze het eenmaal gebruikt zal ze niet meer zonder kunnen.

De Wake-Up Light laat haar elke ochtend uitgerust wakker worden door de zonsopgang te na te bootsen of rustgevende natuurgeluiden af te spelen.

En 's avonds kan de slaapmodus helpen om ontspannen in slaap te vallen door een zonsondergang te simuleren.

De Wake-Up Light kan ook als sfeerverlichting, nachtlamp of leeslamp worden gebruikt. Er zijn 8 kleurthema's met aanpasbare intensiteit.

Verder heeft het twee instelbare wektijden en een USB-poort om een mobiele devices op te laden.

Die oude, irritante wekker kan ze dus de deur uitdoen. Want met de Wake-up Light ontwaakt ze op een natuurlijke manier stapt ze fit en energiek haar bed uit.

Je zou er haast ook één aan jezelf cadeau willen doen...

19 Make-up spiegel

Make-up spiegel

Hopelijk krijgt je dierbare twintiger geen sterallures, want haar beautyhoekje krijgt een heuse showbizz uitstraling met deze draaibare spiegel. Die heeft namelijk ledverlichting waarvan de intensiteit ingesteld kan worden door de spiegel aan te raken.

De voet heeft een handige uitsparing voor make-up spulletjes en sieraden.

De vergrotingsspiegel maakt details zichtbaar zodat epileren, lenzen in doen en oneffenheden camoufleren een stuk makkelijker wordt.

Deze mooie Hollywood spiegel is dan ook een fantastisch cadeau voor 20-jarige meiden die graag perfect verzorgd de deur uit gaan.

20 Deur organizer

Deur organizer

Als ze nog bij haar ouders of op kamers woont, zal ze dit goed kunnen gebruiken om haar krappe ruimte beter te benutten.

De organizer wordt met haken over een deur gehangen en beschikt over 16 zakken waarin kleine spullen zoals make-up, accessoires, schoenen, sokken en dergelijke opgeborgen kunnen worden.

Ook een perfecte oplossing voor slordige types.

21 IJskoffie maker

IJskoffie maker

In de zomer is het zalig om te drinken, maar niet elke 20-jarige dame kan zich dure ijskoffie van de Albert Heijn veroorloven.

Met deze Cold Brew Coffee Maker kan je ontvangster het eenvoudig zelf maken. Kwestie van koud water er in gieten en gemalen koffie toevoegen.

Nadat de koffiekan een etmaal in de koelkast heeft gestaan kan ze genieten van zelfgemaakte ijskoffie. Extra lekker met een toefje slagroom of cacaopoeder erop!

22 Mini wafelijzer

Mini wafelijzer

Lekkere trek wordt snel gestild met dit Bestron wafelijzer.

Het apparaat bakt in no-time overheerlijke wafels, pannenkoekjes, hash browns en pancakes.

Het is compact dus ideaal voor kleine keukens en met de hoge cute factor is succes verzekerd.

23 20e Verjaardag mok

20e Verjaardag mok

Koop een leuke beker voor haar verjaardag en je zult er een glimlach op haar gezicht voor terugkrijgen.

De overgang van tiener naar twintiger is niet voor elke meid even makkelijk. Deze mok maakt duidelijk dat ze daar lak aan moet hebben en laat haar wennen aan het idee dat ze geen 19 meer is.

24 Wijnflesglas

Wijnflesglas

Elke zuipschuit zal dit grappige wijngadget met open armen ontvangen. Hiermee kan niemand ze er meer op attenderen dat ze te veel glazen achterover slaan.

Het bodemloze glas is geïntegreerd met een wijnfles, dus één glas zal ruim voldoende zijn. En bijschenken is niet meer nodig!

Het gigantische wijnglas zal de behoeftes van fanatieke wijnliefhebbers dan ook voor 100% vervullen.

25 Smartwatch

Smartwatch

Vervang dat ouderwetse horloge door een stijlvolle smartwatch. Daarop is zo veel meer meer af te lezen dan de tijd.

Zo kunnen de meeste smartwatches bijdragen aan een gezonde levensstijl door de hartslag, verbrande calorieën, het slaapritme en stappen bij te houden.

Ook waarschuwen ze bij belangrijk nieuws en een nieuw bericht op social media of in de mailbox.

Gps-navigatie is handig tijdens fietstochten en wandelingen.

De meeste modellen zijn waterdicht zodat een regenbui geen probleem is en er ook mee gezwommen kan worden.

Er zijn veel apps beschikbaar om de vormgeving van de wijzerplaat veranderen, fitnessprestaties te meten en dagelijkse activiteiten te vereenvoudigen.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Dus als ze van trendy accessoires, fitness of technologie houdt, is dit een waardevolle cadeausuggestie.

26 Persoonlijk notitieboekje

Persoonlijk notitieboekje

Praktische geschenken zijn altijd welkom en als deze een persoonlijk tintje hebben wordt dit extra gewaardeerd.

Een notitieboek met een zelfontworpen kaft zal dan ook een leuke verrassing zijn voor je twintigjarige vriendin, dochter, zus, nicht of collega.

Met 160 pagina's is er voldoende ruimte om creatieve ideeën, recepten, afspraken en andere aantekeningen in neer te pennen.

Jij bepaalt hoe de voor- en achterzijde er uit komt te zien. Kies met de online ontwerptool een sjabloon, upload een foto en/of voeg een naam of tekst toe. Schrijf eventueel nog iets liefs op de eerste pagina en je hebt echt iets unieks voor haar verjaardag of een andere gelegenheid.

27 Meme kaartspel

Meme kaartspel

"What Do You Meme?" is een simpel en supergrappig gezelschapsspel dat bij jongvolwassenen zeker zal aanslaan.

De spelers moeten tekstkaarten met fotokaarten combineren en dat levert hilarische memes op! De deelnemers mogen om de beurt beoordelen wie de leukste meme heeft gemaakt. Dat levert degene een punt op en wie als eerste het vereiste aantal punten haalt, is de winnaar.

28 Mini massage gun

Mini massage gun

Deze kleine krachtpatser doet niet onder voor grote massage guns, maar is wel een stuk lichter en goedkoper!

Het kan gebruikt worden voor een ontspannende massage, ter voorbereiding op een work-out of om spierpijn te verlichten.

Een massagepistool is geschikt voor vibratie-, klop- en compressiemassage. Het stimuleert de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen in de spieren. Ook vermindert het de kans op blessures.

29 Omdraai vaas

Omdraai vaas

Op zoek naar iets originelers dan een bosje bloemen voor haar 20ste verjaardag? Deze decoratieve vaas zal ze waarschijnlijk zo gaaf vinden dat ze flipt van blijdschap.

Het lijkt op een groot notitieblok dat staand kan worden neergezet en bevat een ringband met tekeningen die kunnen worden omgeslagen.

Elke tekening heeft een opening waardoor een bloem of takje kan worden gestoken. Het uiteinde komt terecht in het waterreservoir dat aan de achterkant is verborgen.

Er zijn Flip vazen in verschillende thema's verkrijgbaar en omdat de tekeningen kunnen worden verwisseld kan je ontvangster elke dag van een ander design genieten.

30 Muziekkussen

Muziekkussen

De Sound Pillow is een uitkomst voor iedereen die voor het slapen gaan nog even van een relaxed muziekje of podcast wil genieten, zonder dat de partner er last van heeft.

In het kussen is een onvoelbare speaker ingebouwd. Dat ligt een stuk comfortabeler dan met een hoofdtelefoon of oordopjes.

De speaker wordt via een audiokabel verbonden met een smartphone, mp3-speler of televisie.

Het muziekkussen is zo ontworpen dat alleen degene die er op ligt het geluid kan horen.

Het is ook een perfecte oplossing voor 20-jarigen die veel piekeren of last van oorsuizen hebben waardoor ze moeilijk in slaap komen.

31 Waterdoorlatend luchtbed

Waterdoorlatend luchtbed

Bij tropische temperaturen is het heerlijk om met een luchtbed op het water te dobberen. Alleen erg verkoelend is het niet in de bloedhete zon.

Met dit waterdoorlatende luchtbed wordt het een stuk aangenamer om op het water te luieren. Of beter gezegd: in het water, want de bodem heeft een gaasstructuur waardoor je lijf deels in het water komt te liggen en lekker koel blijft. De luchtkamers in het frame zorgen er voor dat de "hangmat" niet zinkt.

Na gebruik vouwt het drijfbed zichzelf op zodra de uiteinden naar binnen worden.

Supercool cadeau voor een vrouw van 20 jaar die van zonnebaden houdt.

32 Haarhanddoek

Haarhanddoek

Haarhanddoek zijn dikker en zachter dan katoenen handdoeken. De microvezels in de stof hebben een hoog absorptiegehalte zodat natte haren in mum van tijd opdrogen.

De speciale vorm maakt het omwikkelen een koud kunstje en met het knoopje kan de haardoek worden vastgezet zodat het niet kan afglijden.

Dankzij dit doordachte cadeau hoeft ze na het douchen haar haren niet meer te föhnen en kan ze eindelijk door het huis lopen zonder dat er water op de vloer of haar kleding druipt.

33 Proefabonnement op Women's health

Proefabonnement op Women's health

Als ze een fitte en gezonde lifestyle levensstijl belangrijk vindt en het aandurft om haar grenzen te verleggen, zal ze uit dit tijdschrift veel tips, informatie en inspiratie halen.

Trakteer haar daarom op maandenlang leesplezier met een proefabonnement op Women's Health, het leukste magazine voor jonge vrouwen over sport, fitness, voeding en gezondheid.

Bepaal zelf voor hoeveel maanden je het abonnement cadeau wil doen. Het zal haar helpen in conditie te blijven en ondertussen kan ze profiteren van voordelige acties en kortingen.

34 Fotokoord

Fotokoord

Met deze stalen kabel heeft ze geen plakband nodig om haar mooiste foto's, kaarten of tekeningen aan de muur te hangen.

Ze kan ze gewoon met de magneetjes aan het koord bevestigen om een persoonlijke wanddecoratie te creëren zonder het behang te beschadigen.

35 Draadloze oordopjes

Draadloze oordopjes

Earbuds geven bewegingsvrijheid tijdens het beluisteren van muziek of een postcast.

Ondanks hun lage prijs hebben ze een verrassend goede geluidskwaliteit en een accuduur van maar liefst 31 uur!

Via bluetooth worden de oordopjes verbonden met een smartphone.

De ingebouwde microfoontjes en omgevingsgeluid dempende Clear Call-technologie maakt het ook mogelijk om ongestoord handsfree te bellen.

De Earbuds zijn PX5 geclassificeerd, wat wil zeggen dat ze bestand zijn tegen zweet en spatwater.

36 Drankspel

Drankspel

Drinking Ludo is een variant op Mens-erger-je-niet waarbij de pionnen zijn vervangen door shotglaasjes (probeer die maar eens zonder te morsen te verplaatsen).

Waar het bij het originele spel best vervelend is om op een vak van de tegenstander te belanden, wordt deze tegenslag bij dit drankspel door de alcohol verzacht. De spelregels gebieden namelijk om het shotglaasje leeg te drinken wanneer een speler terug naar de start moet (dit is ook het geval als een tegenstander wordt gepasseerd).

Als ze vroeger graag Mens-erger-je-niet met haar familie speelde, belooft deze 18+ variant een hoop lol met haar vriendinnen.

37 Sieradenhouder

Sieradenhouder

Hiermee heeft ze altijd haar sieraden bij de hand. Aan de vingers kunnen o.a. ringen, armbanden, horloges en kettingen worden gehangen.

De niet alledaagse sieradenhouder in de vorm van een getatoeëerde hand is een stijlvol en functioneel object op haar make-uptafel.

Perfect geschenk voor een 20-jarige meid die van sieraden en tatoeages houdt.

38 Zandkunst

Zandkunst

Dit dynamisch kunstwerkje is een echte blikvanger waarop ze nooit uitgekeken zal raken. Het kan namelijk roteren waardoor het zand steeds weer andere schilderachtige landschappen creëert. Fascinerend en rustgevend om te zien!

Wedden dat ze nooit eerder zo'n origineel cadeau voor haar verjaardag kreeg?.

39 Powerbank

Powerbank

De PowerCore 5000 laadt de batterij van een smartphone veel sneller op dan gewone opladers en is licht en compact zodat het makkelijk in een tas of broekzak kan worden meegenomen.

Waar ze ook is, dankzij deze kleine, krachtige powerbank kan je 20-jarige dochter of beste vriendin je altijd bereiken of 112 bellen in noodgevallen. Een prettig idee toch?

40 Aroma diffuser

Aroma diffuser

Verwen haar zintuigen met deze prachtig vormgegeven aroma diffuser!

De met dimbare ledverlichting kan de mist in afwisselende kleuren beschijnen, wat een cool schouwspel oplevert.

De vernevelaar houdt de luchtvochtigheid op peil en elimineert bacteriën.

Bij deze cadeauset zijn 10 flesjes etherische olie inbegrepen, dus je ontvangster kan direct genieten van een heerlijke geur in huis door enkele druppels van haar favoriete olie aan het waterreservoir toe te voegen.

41 Hippe schoudertas

Hippe schoudertas

Miss Lulu is een modemerk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten. Dat bewijst ook deze stevige en kleurrijke schoudertas, die perfect is voor zowel dagelijkse activiteiten als speciale gelegenheden.

Het is een geweldig cadeau voor 20-jarige vrouwen omdat zo praktisch is en het hun outfit compleet maakt.

De tas beschikt over voldoende ruimte en vakken voor al hun onmisbare spulletjes.

De schouderband is verstelbaar voor extra draagcomfort en kan worden losgekoppeld zodat de tas ook in de hand kan worden gedragen.

42 Lavendel huidverzorgingsproducten

Lavendel huidverzorgingsproducten

Dit wellness pakket is pure verwennerij voor onder de douche en in bad. Lavendel staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en laat lichaam en geest ontspannen na een dag hard werken of studeren.

De bad- en douchegel, bodylotion, badzout, bruisballen en andere producten zijn mooi verpakt in een zilveren badkuip met strik, waardoor het echt een speciaal cadeautje is voor een vrouw van 20 jaar of ouder.

43 Hangende kat boekenlegger

Hangende kat boekenlegger

Deze grappige kunststof boekenlegger is een origineel cadeau voor een 20 jarige vrouw die van lezen houdt of zich het komende jaar door studieboeken moet ploeteren.

De geplette poes helpt te onthouden op welke bladzijde ze is gebleven door haar pootjes aan de bladzijden vast te klampen.

Als je vriendin, dochter, zus, nicht of kleinkind ook nog dol op katten is, kun je hiermee niet de fout in gaan.

44 Franse parfum

Franse parfum

Hier is een exclusief verjaardagscadeau om een vleugje luxe aan haar leven toe te voegen. Met deze parfum miniatuur set kan ze uitproberen welk geuren bij haar passen.

De sierlijke flacons zijn een lust voor het oog en de inhoud een genot voor de neus. De 10 Franse parfums bevatten karakteristieke geuren die variëren van puristisch naar klassiek tot speels en romantisch, en zijn perfect voor elke gelegenheid of stemming.

De compacte parfum samples zijn ook ideaal voor onderweg.

45 Kleurveranderende lippenstift

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Kleurveranderende lippenstift

Bevredig haar make-up obsessie met deze long-lasting lipsticks die van kleur veranderen op basis van de pH-waarde van haar lippen.

Door de subtiele transparante tint behouden de lippen hun natuurlijke look, waardoor deze lippenbalsems prima geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

46 Vriend kussen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Vriend kussen

Dit surrogaat mannenlijf is een grappig en attent cadeau voor je vrijgezelle vriendin dat haar comfort, intimiteit en gezelschap zal geven.

Ze kan er tegenaan kruipen als ze zich alleen voelt of een troostende arm nodig heeft.

Het is ook een gentleman in bed. Hij houdt zijn pyjama netje aan, snurkt niet, laat geen scheten en is nooit te moe om te knuffelen.

47 Geboortejaar ketting

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Geboortejaar ketting

Uit onderzoek is gebleken dat in het jaar 2002 de leukste, slimste en mooiste mensen zijn geboren en daar is de jongedame die je wil verrassen er één van.

Dit goudkleurige kettinkje met haar geboortejaar kan ze perfect dragen op haar 20e verjaardag en nog lang daarna. Het is gemaakt van roestvrij staal dus zal nooit verkleuren.

48 Motiverende drinkfles

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Motiverende drinkfles

Omdat jonge vrouwen vaak actief zijn, is het juist voor hen belangrijk om voldoende water te drinken om energiek en gezond te blijven.

Water voert de afvalstoffen in het lichaam af en het stimuleert de vetverbranding. Het hydrateert de huid en voorkomt hoofdpijn.

Helaas lukt het niet iedereen om 1 tot 2 liter water per dag te drinken. Daarom zijn de tijdsaanduidingen en teksten op deze waterfles zo handig, omdat ze stimuleren om telkens een slokje te nemen.

En wie niet zo dol is op water kan het op smaak brengen met wat fruit (een filter voorkomt dat er fruitresten in het water terecht komen).

De dop sluit goed af waardoor deze niet lekt als de fles omvalt of in liggende positie wordt neergelegd. Hij kan dus ook zorgeloos worden meegenomen in een tas.

Ook is de bidon makkelijk te reinigen omdat deze geen losse onderdelen heeft en in de vaatwasser mag.

Kortom: een hele fijne drinkfles die er ook nog eens elegant uitziet en in verschillende kleuren verkrijgbaar is.

49 Bedplankje

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Bedplankje

Heeft ze geen ruimte voor een nachtkastje? Schenk haar dan dit handige bedplankje zodat haar telefoon, koffie of tissues binnen handbereik heeft.

Het bamboe plankje is eenvoudig vast te maken aan de rand van het bed en heeft een draaggewicht van 1.25 kg zodat ze er zelfs een laptop op kan zetten. Zo wordt thuiswerken of Netflix kijken extra comfortabel!

Het bedplankje heeft aan de zijkanten een gleuf voor (oplaad)kabels.

Het is verkrijgbaar in 2 maten en alleen geschikt voor bedranden die niet dikker zijn dan 7,5 cm.

50 T-shirt 20 jaar

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

T-shirt 20 jaar

Ze zal niet alleen het gevoel hebben dat ze er geweldig uitziet als ze dit T-shirt draagt, maar er kan bovendien geen misverstand ontstaan over haar leeftijd.

Het is de perfecte outfit voor haar verjaardagsfeestje of een speciale gelegenheid. En het zit comfortabel genoeg om ook thuis mee rond te hangen.

51 Bucketlist stedentrips

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Bucketlist stedentrips

Wie door deze inspirerende reisgids bladert, krijgt meteen zin om de koffers te pakken.

Er staan 25 steden in die de moeite waard zijn om te bezoeken. Het rijk geïllustreerde boek beschrijft o.a. welke bijzondere activiteiten ze er kunnen doen en welke bezienswaardigheden er zijn. Dit aangevuld met praktische informatie en handige tips.

Een must-have voor twintigers die een vakantie willen boeken of van plan zijn om een stedentrip of wereldreis te maken.

52 Piemel knuffel

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Piemel knuffel

De Penis Pillow XXL is een hilarische accessoire voor een vrijgezellenfeest, maar kan ook een ondeugend verjaardagscadeau zijn.

Haar mond zal openvallen als ze het cadeaupapier wegscheurt, want zo'n lullig geschenk had ze niet verwacht.

Toch zal deze schattige jongeheer met zijn imponerende lengte van 1 meter niet teleurstellen.

Zijn erectie zal nooit zal verslappen en hij voelt ook nog eens heerlijk zacht aan.

Tijdens eenzame momenten is dit het ideale knuffelmaatje om tegenaan te kruipen.

53 Spotify frame

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Spotify frame

Voor een meid die vaak naar Spotify luistert is deze plaat van plexiglas een tof cadeau-idee.

Je kunt er alle kanten mee op. Laat het bedrukken met haar favoriete liedje of kies een toepasselijk nummer om een boodschap uit te dragen. Bijvoorbeeld "Happy Birthday" van Stevie Wonder, "Not Nineteen Forever" van The Courteeners of "I Will Always Love You" van Whitney Houston.

Ook kun je het Spotify frame personaliseren met een eigen foto en tekst. Je ontwerp zal een echte eyecatcher zijn en een leuk aandenken aan haar twintigste verjaardag.

54 Ponytail beanie

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Ponytail beanie

Dit is een leuke cadeautip voor 20-jarige vrouwen met lang haar. Deze hippe beanie is ideaal om het hoofd warm te houden of om stijlvol op stap te gaan.

Bij een gewone muts zit het haar op een hoopje waardoor het uit model raakt en onprettig aanvoelt. De Ponytail beanie heeft echter een gat waardoor het haar gestoken kan worden. Hierdoor wappert er geen haar in het gezicht en als de muts weer af kan, kunnen de lokken weer los hangen.

55 Parelketting

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Parelketting

Heeft ze interesse in spiritualiteit? Dan is deze parelketting een origineel cadeautje voor haar.

Aan zoetwaterparels worden allerlei heilzame eigenschappen toegeschreven. Ze worden geassocieerd met het sterrenbeeld Maagd en de vierde, zesde en zevende chakra.

Bovenal is het een prachtig sieraad die haar schoonheid accentueert en bij elke outfit gedragen kan worden.

56 Kamerplanten

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Kamerplanten

Fleur haar interieur op met wat groen. De set bestaat uit een Mexicaanse dwergpalm, een Bananenplant, een Syngonium klimplant en een Koffieplant.

Deze planten geven haar woonruimte een tropisch tintje en zorgen voor meer zuurstof.

Ze vergen weinig onderhoud en zijn daarom een perfect cadeau voor 20 jarige vrouwen die geen groene vingers hebben of vaak van huis zijn.

Geef er eventueel 4 mooie sierpotten bij.

57 Magnetronsloffen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Magnetronsloffen

Als ze snel last van koude voeten heeft, zal ze een paar zachte, warme pantoffels vast kunnen waarderen. En al helemaal als ze ook in de magnetron opgewarmd kunnen worden en een heerlijke lavendelgeur verspreiden.

Vooral tijdens de koude wintermaanden zal ze niet kunnen wachten om haar Hot Bootz bij thuiskomst aan te trekken!

Met het sluitlint kunnen ze worden afgesloten zodat er geen warmte kan ontsnappen. De voeten zullen hierdoor urenlang behaaglijk warm blijven.

Vrouwen die last hebben van een slechte bloedsomloop, zoals reuma- en artritispatiënten kunnen er eveneens baat bij hebben. Diabetici wordt echter aangeraden om eerst aan hun arts te vragen of ze magnetronsloffen mogen dragen.

58 Uitvouwbare zitzak

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Uitvouwbare zitzak

Of ze nu nog thuis woont of op zichzelf, deze lichtgewicht zitzak met rugleuning zal een comfortabele toevoeging aan haar interieur zijn.

Dankzij de korrelvulling past de stoel zich aan de vorm van het lichaam aan. Daardoor zit het prettig en zal het snel een geliefde plek worden om te lezen, Netflix te kijken, te gamen of met vriendinnen te chillen. De zitzak kan bovendien worden uitgevouwen om languit op te relaxen.

De gladde stof is makkelijk schoon te maken en waterafstotend waardoor het ook geschikt is voor op het balkon of in de tuin.

Bestel een exemplaar in haar favoriete kleur en ze dankbaar aan je terugdenken tijdens haar loungemomentjes.

59 Size matters geschenkdoos

Dit product is niet meer leverbaar

Size matters geschenkdoos

Deze Tigi Bed Head set is een aanrader voor vrouwen met dun haar.

Slappe lokken zullen verleden tijd zijn als ze deze speciale shampoo, conditioner en thickening spray gebruiken om hun haar meer volume en glans te geven.

60 RVS wijnset

Dit product is niet meer leverbaar

RVS wijnset

Hittegolf of niet, in deze roestvrijstalen thermosfles blijft wijn de hele dag lekker koel. De perfecte oplossing voor wijnliefhebsters die in de zomer naar het strand of een festival gaan.

Maar hoe zit het met de wijnglazen? Die zouden het niet overleven in een rugzak. Gelukkig hoeven die niet mee want de #TipsyWine wijnkoeler wordt inclusief twee (onbreekbare) RVS bekers geleverd die met een deksel kunnen worden afgesloten.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail