50 Cadeaus voor hem en haar samen waar ze allebei tevreden mee zullen zijn

cadeau voor hem en haar samen
Gepubliceerd op 06-06-2022 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 23-04-2024)
Je denkt misschien snel klaar te zijn met een cadeau voor hem en haar samen, maar vergis je niet. Je wilt namelijk niet met iets aankomen dat één van beiden al heeft en je zult bovendien rekening moeten houden met hun gezamenlijke interesses. Daar gaat meer tijd in zitten dan je denkt. Maar niet als je deze cadeaugids doorspit! Hiermee zul je snel iets vinden waar ze allebei van kunnen genieten.

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

100 Date ideeën krasposter

100 Date ideeën krasposter

Als ze zich vervelen hoeven ze alleen maar één van de rode rondjes op deze poster open te krassen.

Er wordt dan een romantische, avontuurlijke of gezellige activiteit onthult die het koppel zowel thuis als buiten de deur kan ondernemen.

Van een dagje Centerparcs tot samen sushi bereiden, het zal steeds opnieuw een verrassing zijn!

Gepersonaliseerde sterrenkaart

Gepersonaliseerde sterrenkaart

Het staat in de sterren geschreven dat ze voor elkaar bestemd zijn, en jij kunt dat mooi visualiseren met een gepersonaliseerde sterrenkaart.

Je hoeft slechts een datum en plaats door te geven, bijvoorbeeld van het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen of in het huwelijk traden. Op de poster is dan te zien hoe de sterren toen stonden.

Reken maar dat zo'n individueel kunstwerkje in de smaak zal vallen en een speciaal plekje in hun interieur zal krijgen.

Meneer en mevrouw slaapmaskers

Meneer en mevrouw slaapmaskers

Deze grappige slaapmaskers zijn een origineel relatiecadeau voor partners die in stijl naast elkaar willen slapen.

Het zal ze helpen om goed uitgerust wakker te worden en de dag met een goed humeur te beginnen.

Tweedelige kofferset

Tweedelige kofferset

Voor reislustige stellen zal deze luxe kofferset een goede investering zijn die zich vanzelf terugbetaalt door bagage altijd in goede staat op de plaats van bestemming te laten aankomen.

Dankzij de onverwoestbare, waterdichte behuizing en het TSA-cijferslot zullen hun bezittingen onderweg goed beschermt zijn.

Bovendien zorgen de zwenkbare wielen en de verstelbare handvaten voor extra comfort tijdens het vervoeren.

Chocolade fondueset

Chocolade fondueset

Wie houdt er nu niet van fruit, koekjes of marshmellows met een heerlijk chocoladelaagje? Een chocofondue is dan ook een uitstekend cadeau-idee voor partners die allebei van chocolade houden.

Geef een pak smeltchocolade erbij en die twee kunnen meteen aan tafel. Ze zullen ervan smullen en je dankbaar zijn voor dit romantische cadeau.

Replica van het koppel

Replica van het koppel

Hoe zou het stel reageren op hun eigen miniatuur standbeeld? Ik denk dolenthousiast anders zou ik het niet aanbevelen.

Ze kunnen het neerzetten op een dressoir of bureau en er steeds opnieuw van genieten. Het is ook een geweldige taarttopper!

Dit is een hooggewaardeerd en populair item op etsy.com. Het wordt met de hand gemaakt dus houdt rekening met een levertijd van enkele weken.

De bobbleheads worden aan de hand van een aangeleverde foto geboetseerd en zullen dankzij de vele details sprekend op het koppel lijken.

Mr. right & Mrs. always right bekerset

Mr. right & Mrs. always right bekerset

Bedrukte mokken zijn een leuk en betaalbaar huwelijkscadeau, verlovingscadeau of housewarming cadeau, al zal de één er in dit geval waarschijnlijk nét iets blijer mee zijn dan de ander. Maar ach, het is maar een woordspeling en de koffie of thee zal er vast niet minder om smaken.

King and queen glazenset

King and queen glazenset

Vul hun uitzet of huisbar aan met een vleugje royalty. Wie zijn "hun"? Welnu, dat kan bijvoorbeeld een bruidspaar, pas verloofd stel of een koppel dat gaat samenwonen zijn. Je zou de king & queen glazen ook voor de zoveelste trouwdag van je vader en moeder of opa en oma kunnen kopen.

Het bierglas heeft een inhoud van 600 ml en is voor hem. In het wijnglas past 430 ml (verschil moet er zijn) en is voor haar.

De glazen mogen in de vaatwasser en zijn gemaakt van dik glas zodat ze tegen een stootje kunnen. Dit originele cadeautje voor hem en haar zal dan ook jarenlang meegaan.

Tweepersoons hangmat

Tweepersoons hangmat

Hierin kunnen ze heerlijk ontspannen en samen genieten van een zwoele zomerdag of -avond.

Zie je het al voor je dat die twee er inkruipen om de zonsondergang of de sterrenhemel te zien? Zo ja, dan is dit romantische cadeau zeker het overwegen waard.

De hangmat is gemaakt van hetzelfde materiaal dat voor parachutes wordt gebruikt. De ultralichte stof kan tot een klein pakketje worden opgevouwen zodat het makkelijk overal mee naar toe kan worden genomen.

10 Opblaasbare jacuzzi

Opblaasbare jacuzzi

Gun je bevriende koppel een romantische privéplek in hun achtertuin. Met een opblaasbare jacuzzi kunnen ze relaxen en genieten van elkaars gezelschap.

En omdat het draagbaar is kunnen ze het bovendien meenemen naar hun volgende vakantiebestemming.

Je zult waarschijnlijk wel familie en vrienden moeten optrommelen om mee te betalen want een jacuzzi is nu eenmaal niet goedkoop.

11 Boek: Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus

Boek: Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus

Deze relatiebijbel kan een geschenk uit de hemel zijn voor stellen die altijd aan het kibbelen zijn.

De eerste druk verscheen in 1992 en inmiddels ligt de 65e in de winkels. Zeg nu zelf: een boek waar in Nederland bijna een half miljoen exemplaren van zijn verkocht kan niet anders dan de moeite waard zijn.

En dat is het ook! Voor iedereen met een relatie is het een echte eyeopener. Het geeft inzicht in de werking van het mannelijk en het vrouwelijk brein door situaties te schetsen die ieder koppel zal herkennen.

Als beiden het lezen zullen ze elkaar beter leren begrijpen en beter met elkaar kunnen communiceren. Conflicten zijn makkelijker op te lossen en het stel zal meer respect en waardering voor elkaar krijgen waardoor de liefde zal opbloeien.

12 Borrelplank

Borrelplank

Misschien lijkt een serveerplank een saaie cadeautip, maar als ze zien dat hun namen erop staan zal dit zeker gewaardeerd worden.

En als ze tijdens verjaardagen en andere feestjes hartige hapjes willen serveren zullen ze dit gewoon nodig hebben.

Ze kunnen het natuurlijk ook voor zichzelf gebruiken, bijvoorbeeld om te snacken tijdens een spelletjes- of filmavond, of gewoon in de keuken om groenten te snijden.

13 Romantisch of spectaculair uitje

Romantisch of spectaculair uitje

Als mevrouw en meneer alles al hebben of je origineel uit de hoek wilt komen, is een doe-cadeau een goede optie.

Om inspiratie te krijgen voor een leuk dagje uit kun je rondkijken op belevenissen.nl. Daar vindt je een groot aanbod aan romantische, creatieve en opwindende activiteiten.

Kies iets uit waarvan je zeker weet dat het ze allebei leuk vinden. Als één van hen hoogtevrees of gezondheidsklachten heeft, is een bungeejump uiteraard geen goed idee.

Als je de juiste belevenis kiest, zullen ze er volop van genieten en de opgedane ervaring nooit meer vergeten. En bij twijfel is er ook de mogelijkheid om een cadeaubon te bestellen waarmee het stel zelf een keuze kan maken.

14 Mr. & mrs. bagagelabels

Mr. & mrs. bagagelabels

Of ze nu op huwelijksreis gaan of hun zoveelste vakantie hebben geboekt, een bagagelabel voor hem en haar zal goed van pas komen!

15 Vragenspel

Vragenspel

"All About Us" is een perfect cadeau voor koppels die de romantiek in hun relatie levend willen houden.

Het spel bestaat grappige, speelse en intieme vragen, variërend van: "Hoe maak je je partner meestal aan het lachen" tot: "Op welke momenten mis je de ander het meest?".

Het maakt dus niet uit of ze verliefd, verloofd of getrouwd zijn, want door dit vragenspel te spelen ontstaat er ruimte voor een goed gesprek en zullen de twee elkaar nog beter leren kennen!

16 Erotische dobbelstenen

Erotische dobbelstenen

Breng meer passie, variatie en spanning in hun seksleven met deze 2 dobbelstenen. Hiermee kan het paar het lot laten bepalen wat en waar ze het gaan doen.

Op de ene dobbelsteen staan namelijk seksstandjes en op de andere plekken waar deze uitgevoerd moeten worden. Dat wordt dus misschien de ene keer standje 69 in de auto en de volgende keer op zijn hondjes onder de douche. Niets is te gek met dit ondeugende dobbelspel!

De dobbelstenen lichten trouwens op in het donker, wat wel zo handig is als de gordijnen dicht zijn.

Dit is ook een grappig cadeau-idee voor een bachelor party.

17 IJsmachine

IJsmachine

Omdat er niets boven de smaak van zelfgemaakt ijs gaat! Hiermee zet het koppel net zo snel room- en sorbetijs op tafel als dat ze naar de ijssalon zouden lopen.

En het mooie is dat ze zelf de ingrediënten kunnen bepalen. Yoghurtijs, ijs met nootjes, ijs met fruit, aardbeienijs, chocolade-ijs, slagroomijs, vegan, lactose- of suikervrij ijs, ze kunnen het allemaal maken met deze ijsmachine.

Met een inhoud van anderhalf liter kunnen ze dagenlang van hun zelfgemaakte ijs smullen.

18 Zelfbewaterende kweekbak

Zelfbewaterende kweekbak

Zelf groente, fruit of kruiden verbouwen bespaart geld en is gezonder omdat er geen bestrijdingsmiddelen op zitten.

Als een tuin of balkon echter ontbreekt, is dit set-it-and-forget garden systeem de oplossing om thuis groente, fruit of kruiden te kweken. En daar hoeft het stel niet eens groene vingers voor te hebben.

De Click & Grow Smart Garden 9 maakt indoor tuinieren doodeenvoudig door de planten automatisch van de juiste hoeveelheid licht en water te voorzien. Zo nu en dan het waterreservoir bijvullen zodra het ledlampje knippert is het enige wat handmatig gedaan moet worden.

De kweekbak wordt inclusief capsules geleverd om tomaten, basilicum en sla te kweken. Het tweetal kan dus direct beginnen met het aanleggen van hun indoor moestuintje.

19 Matchende horloges

Matchende horloges

Ze kunnen niet zonder elkaar en straks ook niet meer zonder hun horloge. Deze elegante uurwerken zijn niet alleen een sieraad om de pols, maar kunnen vooral voor tweeverdieners erg nuttig zijn. Het helpt ze om op tijd op afspraken en vergaderingen te komen.

Met een garantie van 25 jaar hoeven ze niet bang te zijn dat hun horloge ze in de steek laat en omdat het dames- en herenhorloge hetzelfde ontwerp heeft, zullen ze telkens aan elkaar denken als ze willen weten hoe laat het is.

20 Bijpassende telefoonhoesjes

Bijpassende telefoonhoesjes

Mobiele telefoons zijn net zo kwetsbaar als relaties dus kan het geen kwaad om ze te beschermen tegen krassen en valschade.

Deze schattige siliconen telefoonhoesjes voor iPhone, Google Pixel en Samsung modellen vallen meteen op door de schattige afbeelding op de achterkant. De astronauten en het hart van sterren beelden hemelse liefde uit.

Een uniek cadeau voor stellen die van elkaar houden tot de maan en terug!

21 Puzzel met foto van het koppel

Puzzel met foto van het koppel

Je hoeft niet meer te puzzelen om het juiste cadeau voor hem en haar samen te vinden met deze originele tip.

Want hij en zij zullen aangenaam verrast zijn als er een puzzel met hun foto onder het cadeaupapier tevoorschijn komt.

Zelfs als het geen fanatieke puzzelaars zijn is dit een topidee, want je kunt het aantal puzzelstukjes aanpassen aan hun puzzelniveau. Met 30 stukjes kan een kind de was doen of ga voor 1500 stukjes als het doorgewinterde puzzelaars zijn.

Omdat teamwork vereist is, kan samen puzzelen een goede relatietest zijn. Zou het paar er in slagen om zonder kibbelen de puzzel af te krijgen? Zo ja, dan kunnen ze er een kunstwerk van te maken door het in te lijsten en anders kan de relatiestabiliteit worden verhoogd door te blijven puzzelen.

22 Armbandje voor hem en haar

Armbandje voor hem en haar

Met deze magnetische armbandjes zullen lovers zich altijd met elkaar verbonden voelen, ook wanneer ze niet samen kunnen zijn.

De ene armband is wit met 1 zwarte kraal en de andere is zwart met 1 witte kraal. Hierdoor dragen ze altijd een stukje van de ander bij zich.

Dus als je een leuk cadeau met symbolische betekenis voor het tweetal zoekt, is dit zeker een aanrader.

23 Bruiswatertoestel

Bruiswatertoestel

Flessen Spa Rood kunnen ze voortaan in de supermarkt laten staan, want met dit bruisende cadeau-idee maken ze het voortaan zelf. Gewoon met kraanwater en met een simpele druk op de knop.

Het geeft niet als zij van licht sprankelend en hij juist van sterk bruisend water houdt, want met dit SodaStream apparaat kunnen ze zelf de hoeveelheid bubbels bepalen.

Het bruiswatertoestel kan ook gebruikt worden om koolzuur aan wijn, ijsthee en andere dranken toe te voegen.

24 Lange afstands lamp

Lange afstands lamp

Als geliefden ver van elkaar vandaan zijn kan het gemis groot zijn. Met deze schattige vriendschapslampen zullen ze toch het gevoel hebben dat ze dicht bij elkaar zijn.

Als één van hen de lamp aanraakt gaat de lamp van de andere partner branden, ongeacht de afstand die er tussen zit.

Het lijkt op telepathie, maar het is gewoon Wifi die de lampen en dus ook het stel met elkaar verbindt. Met een simpele aanraking kunnen ze op elk gewenst moment elkaar opfleuren en hun speciale band belichten.

25 Filmpakket XL

Filmpakket XL

Met een Pathé Thuis cadeaupakket hoeven de tortelduifjes niet naar de bioscoop, maar kunnen ze thuis genieten van een spannende of romantische film. Er zit namelijk een voucher in waarmee ze toegang krijgen tot Pathé thuis, een streamingdienst met een groot aanbod aan klassiekers en nieuwe films.

Met de vele bijgevoegde versnaperingen hebben ze ook nog iets om tussendoor te knabbelen. Als dat geen gezellig filmavondje wordt...

26 Artistiek portret

Artistiek portret

Speur op hun socialmediaprofielen naar een leuke foto van hun samen en laat het natekenen door een professionele illustrator op A4- of A5-formaat.

Binnen 5 dagen ontvang je een gedetailleerd conceptontwerp. Afhankelijk van je opgegeven keuze, wordt het portret na goedkeuring in digitaal formaat naar je gemaild of als print per post toegezonden.

Lijst het eventueel nog in en je hebt een uniek geschenk voor het paar dat ze eeuwig zullen koesteren.

27 Miniprojector

Miniprojector

Ze zijn nu nog gewend om hun favoriete Netflixseries via de televisie te bekijken, maar dat gaat veranderen als je het duo verrast met een mini-beamer en projectiedoek.

Hiermee transformeren ze hun woonkamer in een heuse thuisbioscoop. Door het levensgrote, haarscherpe beeld en het ingebouwde geluid is het kijken van films en het spelen van games een spectaculaire ervaring!

In tegenstelling tot veel andere minibeamers hoeft de ruimte niet volledig verduisterd te worden om het beeld goed te kunnen zien.

De miniprojector is ook makkelijk mee te nemen op reis en is een uitkomst in hotels waar geen streamingdiensten beschikbaar zijn. Via wifi kan dan toch gekeken worden, zonder kramp te krijgen van het staren naar een smartphone of tablet.

28 Picknicktas

Picknicktas

Dankzij deze waterdichte picknickrugzak is het niet meer nodig om met een picknickmand te zeulen. Alle benodigdheden voor een lunch in de buitenlucht draag je gewoon comfortabel op de rug.

De picknicktas heeft verschillende vakken om opladers, powerbanks, pasjes en andere spullen in op te bergen, plus 2 koelvakken om voedsel en dranken op temperatuur te houden. En alle toebehoren zijn al aanwezig: een kleed, servetten, wijnglazen, bestek, flesopener, snijplank, kaasmes en een peper-en-zoutstel.

Daarom is dit het beste cadeau-idee voor stellen die hun eigen proviand willen meenemen als ze een dagje weggaan. Met deze picknickrugzak gaan ze georganiseerd op pad en kunnen ze onderweg genieten van een heerlijke lunch.

29 Het battle boek voor koppels

Het battle boek voor koppels

Voorkom dat hun relatie in een sleur raakt door ze nieuwe uitdagingen te geven. Het battle boek voor koppels stimuleert het paar om actief met elkaar bezig te zijn i.p.v. languit voor de televisie te hangen of te staren naar telefoons. Het laat ze de strijd met elkaar gaan en nieuwe kanten van elkaar ontdekken, zelf als ze al jaren bij elkaar zijn.

De battles zullen onderling voor veel hilariteit en rivaliteit zorgen. De spitsvondige en vaak grappige opdrachten variëren van het geven van een compliment en een serenade zingen, tot het schrijven van een romantische liefdesbrief of bepalen wie de afwas doet. Wie wint is eigenlijk onbelangrijk, het gaat erom dat het koppel dichter tot elkaar komt.

Koop het voor een bruiloft, verjaardag, jubileum, Valentijnsdag, kerst of Sinterklaas en je hebt gegarandeerd een leuke binnenkomer.

30 Tosti apparaat

Tosti apparaat

Het maakt niet uit dat zij alleen van klassieke tosti's houdt en hij ze liever met salami en sambal eet, want met dit tosti-ijzer kunnen ze tegelijk hun eigen tosti bereiden en gezamenlijk lunchen.

Door het apparaat uit te klappen kan het ook gebruikt worden om vlees, vis of groenten te grillen.

31 Wijnfleshouder

Wijnfleshouder

Of ze nu zijn gaan samenwonen, net verloofd zijn of hun zoveelste trouwdag vieren, als het wijnliefhebbers zijn zullen ze deze metalen flessenhouder een geweldige verrassing vinden.

Het is een uniek geschenk omdat het met de hand is gemaakt. Het verliefde paar bestaat geheel uit metalen onderdelen en kan worden voorzien van een graveerplaatje met persoonlijke tekst.

De wijnfleshouder is een leuk interieuraccessoire en ideaal voor stellen die een verschillende wijnvoorkeur hebben.

32 Scratch map

Scratch map

Dit is een gaaf cadeau voor koppels die van reizen houden. Een scratch map is een mooie muurdecoratie die ze herinnert aan de landen en steden die ze hebben bezocht.

Door de folielaag weg te krassen worden de gebieden waar ze zijn geweest zichtbaar. Hoe meer er wordt opengekrast, des te kleurrijker de kaart er uit komt te zien.

Zo ontstaat een echte blikvanger die zeker tot gespreksstof zal leiden als er vrienden of familie over de vloer komen.

Het reislustige stel kan een scratch map overigens ook gebruiken om de contreien aan te duiden die nog op hun bucketlist staan.

33 Koppel sleutelhangers

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Koppel sleutelhangers

Ze zijn te leuk om niet te noemen! Door de olifantjes tegen elkaar te leggen zullen de slurven elkaar raken en wordt de liefde voor elkaar gesymboliseerd.

Buiten de schattigheid om zijn sleutelhangers natuurlijk ook een praktisch cadeautje voor koppels omdat het voorkomt dat ze hun sleutels kwijtraken.

34 3D foto

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

3D foto

Een foto van een speciaal moment is altijd een leuk cadeau voor hem en haar samen.

Je kunt deze op de ouderwetse manier inlijsten, maar waarom zou je niet een stap verder gaan door er een extra dimensie aan toe te voegen?

Laat het in glas laseren en personaliseer het desgewenst met een tekst.

Het koppel zal het supergaaf vinden dat je een dierbare herinnering in 3D hebt vereeuwigd.

35 3D afdruk van hun handen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

3D afdruk van hun handen

Met deze doe-het-zelf kit kan het paar hun verstrengelde handen met gips vereeuwigen.

Ze hoeven alleen maar elkaars hand vast te houden terwijl jij assisteert bij het maken van een afgietsel.

Afhankelijk van hoe creatief het stel is kan het later nog worden beschilderd. Maar ook zonder verf is het eindresultaat indrukwekkend omdat de kleinste details zichtbaar zijn.

Dit unieke geschenk zal dan ook jarenlang gekoesterd worden.

36 Uniseks parfum

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Uniseks parfum

Het schijnt dat hoe langer de relatie duurt, des te meer geliefden op elkaar gaan lijken.

Of ze ook naar elkaar gaan ruiken is een vraag die relatiedeskundigen nog bezig houdt, maar jij kunt daar in elk geval wel voor zorgen door deze uniseks parfum van Calvin Klein te schenken.

Dat bespaart bovendien geld en tijd omdat je niet op zoek hoeft te gaan naar twee verschillende geuren.

37 Handdoekenset

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Handdoekenset

Geef ze ieder een eigen handdoek om verwarring in de badkamer te voorkomen. Een donkergrijze met symbool voor hem en een lichtgrijze met een vrouwelijk symbool voor haar.

De symbolen zijn geborduurd en blijven altijd duidelijk zichtbaar, ook na een wasbeurt in de wasmachine.

De handdoeken hebben een unieke ronde vorm en zijn gemaakt van zachte absorberende badstof.

38 His + Hers petten

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

His + Hers petten

Maak hun outfit compleet met deze stoere His en Her caps. Ze zijn gemaakt van katoen en verstelbaar zodat ze altijd passen.

De petten hebben een klittenbandsluiting en zijn bedrukt met "her beast" en "his beauty".

39 Sleutelhuisje

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Sleutelhuisje

Graag attendeer ik je op dit leuke housewarming cadeautje voor pasgetrouwden en stelletjes die gaan samenwonen.

De sleutelhangers in de vorm van een man en vrouw passen als een puzzelstuk in het huisje. Dat is mooie symboliek en bovendien praktisch omdat het koppel elkaars sleutels niet kan verwarren. En doordat ze veilig op één plek hangen hoeven ze nooit naar hun sleutels te zoeken.

De houten sleutelhouder is 10,5 bij 9 centimeter en neemt dus weinig ruimte in. Het is een leuke decoratie voor in de hal en geeft bij thuiskomst een echt Home Sweet Home gevoel.

40 Duo stoel

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Duo stoel

Trakteer ze op een love seat voor in de achtertuin of op de camping! Deze stoelen zijn met elkaar verbonden zodat de twee knus naast elkaar kunnen zitten.

Ze zitten comfortabel en zijn voorzien van een handige bekerhouder. De 2-in-1-stoel kan worden ingeklapt en makkelijk worden vervoerd in de meegeleverde draagtas.

Ideaal voor outdoor activiteiten zoals vissen, picknicken, dagje strand of een festival.

41 Tegeltjeswijsheid

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Tegeltjeswijsheid

"Een relatie is met zijn tweeën een probleem oplossen dat je in je eentje niet hebt". Als alle koppels deze wijsheid serieus zouden nemen kunnen heel wat relatiebreuken voorkomen kunnen worden.

Meningsverschillen en ruzies komen nu eenmaal in de beste huwelijken voor, maar als één van de partners niet bereid is om aan hun relatie te werken dan is deze gedoemd te mislukken.

De boodschap is dat ze met elkaar in gesprek moeten te gaan i.p.v. hun problemen met vrienden of familie te bespreken.

Het spreukentegeltje is dan ook een goed doordacht cadeau voor een pasgetrouwd stel of een echtpaar dat altijd aan het bekvechten is.

42 Waterluchtbed

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Waterluchtbed

Geef ze iets om te luieren en af te koelen tijdens hete zomerdagen. Dit opblaasbare luchtbed kunnen ze meenemen naar een recreatieplas of zwembad.

Het is groot, dus ze kunnen er beiden op liggen! Het heeft een bodem van gaas waardoor deze deels in water komt te liggen. De luchtkamers zorgen ervoor dat de "waterhangmat" blijft drijven en het hoofd en de benen comfortabel worden ondersteund.

Eenmaal weer op het droge kan de lucht eruit worden geperst en het geheel tot een klein pakketje worden opgevouwen.

43 Hartjesplant

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Hartjesplant

Als de twee geliefden een klein beetje van de aandacht die ze voor elkaar hebben ook aan hun kamerplanten willen besteden is de Hoya Kerrii een goede keuze. Deze cupido onder de kamerplanten is met zijn hartvormige blad een leuke blikvanger op de vensterbank.

Het schattig plantje wordt met slechts 1 blad geleverd, maar bij de juiste verzorging kan deze gaan vertakken en het interieur wat extra groene sfeer geven. Bovendien kan de klimplant prachtig in bloei komen te staan zodra deze volwassen is.

44 Koffiemachine

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Koffiemachine

Het is geen probleem als de één van cappuccino houdt en de ander van espresso, want met dit duo koffiezetapparaat kunnen ze het in een handomdraai maken. Een perfect cadeau voor een samenwonend stel dat van goede koffie houdt.

Of ze nu koffiezetten met gemalen bonen of voor het gemak van koffiepads kiezen, de koffie zal altijd heet, smaakvol en met een rijke schuimkraag uit de machine komen.

Ondanks de lage prijs zal dit geschenk hun koffiegenot absoluut naar een hoger niveau tillen.

45 King & Queen hoodies

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

King & Queen hoodies

Zij is zijn nummer 1 en vice versa. Dus als ze deze King & Queen hoodies dragen kan iedereen zien wat een geweldig team ze zijn.

Een verliefd stelletje zul je er een groot plezier mee doen en het is ook een origineel huwelijkscadeautje.

Hiermee zullen hun outfits perfect matchen en kunnen ze stijlvol over straat gaan. De King & Queen hoodies zijn ook comfortabele kleding voor thuis.

46 Snuggie Deluxe

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Snuggie Deluxe

Help hun energierekening laag te houden met deze zachte, knusse tweepersoons fleecedeken.

Het houdt ze warm tijdens de gure wintermaanden en dankzij de mouwen blijven hun handen vrij om koffie te drinken, een appje te sturen of aan elkaar te friemelen.

47 Rookloze vuurkorf

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Rookloze vuurkorf

Het spreekwoord "geen vuur zonder rook" gaat niet op voor deze roestvrijstalen vuurkorf. Die is namelijk zo ontworpen dat er geen rook vrij komt. Hierdoor zal kleding niet gaan stinken en hebben de buren ook geen last van overwaaiende rook.

Een ander voordeel is dat het vuur met slechts een lucifer aangestoken hoeft te worden. Het hout wordt efficiënt verbrand zodat fijne as het enige is dat overblijft.

Het is een mooi cadeau voor hem en haar samen omdat niets gezelliger is dan op een mooie zomeravond in de tuin of op de camping bij een knisperend vuurtje van een wijntje of geroosterde marshmallows te genieten.

48 RVS wijnfles met glazen

Dit product is niet meer leverbaar

RVS wijnfles met glazen

Lekker wijnen tijdens een picknick, festival, barbecue of wandeling klinkt ideaal, maar is meestal geen goed idee omdat een wijnfles breekbaar is en wijn al snel te warm wordt bij zomerse temperaturen.

Toch is het mogelijk om buiten van wijn te genieten met deze #TipsyWine set. De RVS wijnfles heeft een dubbele wand waardoor de inhoud de hele dag koel blijft.

De bijhorende RVS bekers zijn afsluitbaar. De deksels zijn echter niet 100% lekvrij, maar voorkomen wel dronken insecten.

49 Moai bloempot

Dit product is niet meer leverbaar

Moai bloempot

Al eeuwenlang waken de reusachtige Moai beelden over Paaseiland en nu kun je er ook één meenemen naar de housewarming party van je favoriete koppel (je hoeft je geen breuk te sjouwen want ik heb het over een schaalmodel).

De Moai bloempot geeft hun woonkamer, balkon of tuin een mystieke uitstraling. Met een mooie plant erin lijkt het alsof het beeld een weelderig kapsel heeft en dat trekt uiteraard meteen de aandacht van iedereen die hun stulpje komt bewonderen.

50 Pizzabord met romantische opdrachten

Dit product is niet meer leverbaar

Pizzabord met romantische opdrachten

Ze zullen niet alleen smullen van hun pizza, maar ook van elkaar als ze deze houten serveerplank gebruiken!

Degene die een pizzapunt pakt moet de opdracht die zichtbaar wordt uitvoeren, zoals het geven van een kus, een liefdesliedje zingen of een geheim vertellen.

De namen van het koppel worden in het midden op het pizzabord gegraveerd waardoor dit originele cadeau een persoonlijk tintje krijgt.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail