Disclaimer

Cadeausuggesties

Cadeaublog.com tracht de beste cadeautips voor elke gelegenheid te geven. Hoewel de cadeaulijsten zorgvuldig zijn samengesteld, kan het voorkomen dat deze gedateerde informatie, fouten en/of onvolledigheden bevatten. Evenmin kan worden gegarandeerd dat de aanbevolen cadeaus in de smaak zullen vallen bij de ontvanger.

Inkomsten

Onder de meeste cadeau ideeën op deze website staat een affiliatelink. Als je hierop klikt word je doorgestuurd naar een webwinkel en als je vervolgens een aankoop doet ontvangt cadeaublog.com een commissie over het aankoopbedrag. Dankzij deze zogeheten affiliate inkomsten kan deze website blijven bestaan.

Klachten over producten en retourzendingen

Cadeaublog.com is geen webwinkel. Indien je vragen of klachten hebt over een product, of een aangeschaft product wil ruilen of terugzenden, neem dan contact op met de partnersite waarop je de aankoop hebt gedaan.

Afbeeldingen

De afbeeldingen bij cadeausuggesties zijn met toestemming van de betreffende webwinkels gepubliceerd. Foto's van producten waar geen toestemming voor is gevraagd worden embedded weergegeven. Overige afbeeldingen zijn afkomstig van sites die rechtenvrije stockfoto's aanbieden waarbij een bronvermelding niet verplicht is.
Meer cadeautips  ➜