Disclaimer

Onjuistheden

Cadeaublog.com tracht de beste cadeautips voor elke gelegenheid te geven. Hoewel de cadeaulijsten zorgvuldig worden samengestelt, kan het voorkomen dat deze gedateerde informatie, fouten en/of onvolledigheden bevatten.

Inkomsten

In de cadeaulijsten die je op deze website vindt staan onder de meeste cadeau ideeën een affiliatelink. Als je hierop klikt word je doorgestuurd naar een webwinkel.

Als je vervolgens een aankoop doet betaalt de winkel cadeaublog.com een kleine commissie. Dankzij deze affiliate inkomsten kan deze website blijven bestaan.

Klachten over producten en retourzendingen

Cadeaublog.com is geen webwinkel. Indien je vragen of klachten hebt over een product, of een aangeschaft product wil ruilen of terugzenden, neem dan contact op met de partnersite waarop je de aankoop hebt gedaan.

Afbeeldingen

De afbeeldingen bij cadeausuggesties zijn met toestemming van de betreffende webwinkels gepubliceerd. Foto's waar geen toestemming voor is gevraagd worden embedded weergegeven.

Overige afbeeldingen zijn afkomstig van sites die rechtenvrije stockfoto's aanbieden waarbij geen bronvermelding hoeft worden geplaatst.


Naar cadeautips  ➜