57 Leuke cadeaus voor meiden die net zo cool zijn als henzelf

leuke cadeaus voor meiden
Gepubliceerd op 08-08-2022 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 29-03-2024)
Op deze website staan talloze leuke cadeaus voor meiden. Om het je makkelijk te maken is hier een selectie van de populairste, aangevuld met nieuwe coole ideeën die zich niet beperken tot prinsessen, eenhoorns en roze spulletjes. Dus als je een origineel cadeau zoekt voor je dochter, kleindochter, zusje, nichtje of andere jongedame in je leven, zul je met dit inspirerende overzicht zeker slagen.

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Leuke cadeaus voor meiden van 2 t/m 6 jaar

Houten speelkeuken

Houten speelkeuken

Deze houten speelkeuken zal een geweldige aanvulling voor haar speelkamer zijn, en niet alleen vanwege de mooie vormgeving.

Een enthousiaste moeder schreef op bol.com: "Mijn dochter is er helemaal weg van en ik krijg haar daar niet meer weg. Ze speelt er uren mee. Echt een aanrader".

Met dit coole meisjescadeau zal je keukenprinsesje zich inderdaad geen moment vervelen. De magnetron, oven, kookplaat met licht en geluid, kraan met uitneembare spoelbak, pannetjes, spatels en garde zullen haar aanmoedigen om smakelijke fantasiemaaltijden te bereiden.

Wie weet is dit deze kinderkeuken wel het begin van een levenslange liefde voor koken!

Poppendraagzak

Poppendraagzak

Met deze draagzak hebben ze hun favoriete pop of knuffel altijd en overal dicht bij zich.

Door hun "kindje" als een echte moeder in de draagzak te vervoeren zullen ze zich groot voelen en zal hun zorgzaamheid worden aangewakkerd.

Daarbij blijven de handen vrij zodat ze ondertussen ook met iets anders kunnen spelen.

Tipi speeltent

Tipi speeltent

Ze kan er in spelen, relaxen of slapen dus het zal haar favoriete plekje zijn.

De wigwam is stabiel en heeft een neutrale kleur zodat hij in elk interieur past. Het raampje en de opening aan de voorzijde is afsluitbaar. Het opzetten en uit elkaar halen is een koud kunstje.

Dus waarom zou je haar kindertijd niet nog leuker maken met deze ruime Tipi speeltent?

Cubby de Beer

Cubby de Beer

Geef dit beregezellige knuffelvriendje veel zorg en aandacht, want dat heeft hij nodig.

Het berenjong houdt van kletsen en plezier maken. Zo maakt hij graag een dansje, schatert hij het uit als je hem kietelt en is hij dol op kiekeboe.

Ook is Cubby altijd in voor een nieuw avontuur. Maar niet voordat zijn buikje goed gevuld is. Kijk er niet van op als hij een boertje laat, want een beer eet en drinkt nu eenmaal gulzig.

In bed kruipt hij het liefst zo dicht mogelijk tegen je aan en luistert hij samen met jou met gesloten ogen naar de slaapliedjes...

Met meer dan 100 geluiden en bewegingen is deze interactieve knuffel echt een aanrader voor kinderen vanaf 4 jaar. Vergeet niet om batterijen aan je winkelwagen toe te voegen, want die zijn niet inbegrepen.

IJs speelgoed

IJs speelgoed

Schuilt er in jouw kleine meid ondernemerstalent? Je zult het snel weten als je haar een eigen ijskraam cadeau geeft.

Ze zal urenlang in de weer zijn met het maken en uitdelen van ijsjes. Dit houten speelgoed is dan ook een uitstekend hulpmiddel om het rollenspel, fantasiespel en de sociale vaardigheden van je kleine ijscoverkoopster te bevorderen.

Het biedt ook een mooie kans om haar te leren hoe ze geld moet tellen.

Instrumentenset

Instrumentenset

Met de sambaballen, trompet, blokfluit, drum, tamboerijn en mondharmonica leren kleine kinderen de klanken van deze instrumenten kennen.

Ze zullen ontdekken hoe leuk het is om muziek te maken en het helpt hen bij het ontwikkelen van hun auditieve vaardigheden.

Kinderrugzak

Kinderrugzak

Welk meisje wil nu niet met haar favoriete dier op de rug naar school of het kinderdagverblijf toe gaan? Of ze nu van hondjes, poesjes, kikkers, pinguïns, olifanten, koala's of eenhoorns houdt, Affenzahn heeft het in haar assortiment. En een leuke bijkomstigheid is de armpjes van het dier op het gezicht kunnen worden geplakt.

De comfortabele rugzakjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben verstelbare schouderriemen zodat ze niet afglijden. Met het handvat kunnen deze schooltassen ook met de hand gedragen worden en makkelijk aan een kapstok worden opgehangen. Reflectoren zorgen voor betere zichtbaarheid in het donker.

Alles bij elkaar opgeteld is het geen wonder dat deze schattige rugzakjes zo populair zijn.

Wobbel

Wobbel

Als je leuke cadeaus voor meisjes zoekt, is de kans nihil dat je aan een Wobbel denkt. Waarschijnlijk heb je nog nooit van zo'n ding gehoord of je vraagt je af wat kindjes in hemelsnaam aan zo'n gebogen plankje hebben. Welnu, als je de beoordelingen van ouders leest kom je erachter dat het heel uitdagend speelgoed is.

Om te beginnen vinden peuters en kleuters het een leuk spelletje om de Wobbel met hun voeten heen en weer te wiebelen. Zo trainen ze spelenderwijs hun balans. Ze kunnen er ook op liggen of de Wobbel omdraaien en er overheen lopen of kruipen. Het kan zelfs als glijbaan functioneren.

Het zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Met hun rijke fantasie bedenken kinderen steeds nieuwe leuke toepassingen. De Wobbel prikkelt hun vindingrijkheid en helpt bij de ontwikkeling van de spierkracht en motoriek.

Het balansbord is niet goedkoop, maar door zijn veelzijdigheid en duurzaamheid is het de aanschaf dubbel en dwars waard!

Playmobil prinsessenkasteel

Playmobil prinsessenkasteel

In dit sprookjesachtige prinsessenkasteel wonen een charmante prinses en koningin. Terwijl haar moeder in de keuken een vorstelijke maaltijd bereidt, danst prinses Betty in de sfeervolle troonzaal. Als ze is uitgedanst kleedt ze zich om in de kleedkamer. Na het eten loopt ze via de torenkamer naar het balkon waar ze geniet van het uitzicht op de kasteeltuin.

De poppetjes, accessoires, kamers, torens en trappen bieden al heel veel speelmogelijkheden, maar daar houdt het niet bij op. Het kasteel kan namelijk worden uitgebreid met andere Playmobil Princess sets.

10 Duwkar met houten blokken

Duwkar met houten blokken

Deze mooie houten duwkar van Little Dutch is een must have voor elke peuterkamer! Het loopwagentje ondersteunt kleintjes tijdens het lopen en helpt ze om in balans te blijven.

Met de blokken leren ze spelenderwijs stapelen en tellen.

En ze zullen snel ontdekken dat het ook een perfect vervoermiddel is voor poppen, knuffels en ander speelgoed.

11 Glijbaan

Glijbaan

Misschien wel het leukste buitenspeelgoed voor kleine kinderen. Ze krijgen er geen genoeg van om omhoog te klimmen en naar beneden te roetsjen! En door al dat glijplezier raken ze hun overtollige energie kwijt zodat ze 's nachts beter zullen slapen.

Op deze glijbaan kan een tuinslang worden aangesloten waardoor deze nog sneller glijdt. Zonder water kan het speeltoestel ook prima binnenshuis gebruikt worden.

Het ergonomische en stabiele ontwerp garandeert veilig speelplezier en blije kindergezichtjes.

12 Zeemeermin dekbedovertrek en kussensloop

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Zeemeermin dekbedovertrek en kussensloop

Veel kleine meisjes zouden maar al te graag een keer in de huid van een zeemeermin willen kruipen.

Met dit dekbedovertrek kunnen ze dit elke avond doen en zullen ze in hun dromen magische avonturen onder water beleven.

13 My Little Pony eenhoorn

My Little Pony eenhoorn

Meisjes die de nieuwste My Little Pony film hebben gezien zullen dit speelfiguur meteen herkennen.

Het is Sunny, de avontuurlijke pony die vleugels krijgt nadat ze heeft ontdekt dat echte vriendschap iets magisch is.

Met dit leuke cadeau kunnen meisjes helemaal opgaan in hun fantasie. Ze zullen genieten van de vele bewegingen, geluiden en lichteffecten.

Op de microfoon zitten knopjes om de gevleugelde pony te laten dansen en zingen. Natuurlijk kan deze ook worden gebruikt om mee te zingen. De ingebouwde stemvervormer zal tot veel hilariteit leiden.

Ook kunnen meiden hun nieuwe vriendin in eigen stijl versieren met de bijhorende stickers.

Kortom: met dit interactieve speelgoed zullen ze zich prima amuseren.

14 Sterrenprojector

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Sterrenprojector

Is ze een beetje bang in het donker of valt ze moeilijk in slaap? Verander haar slaapkamer dan in een betoverende sterrenhemel!

De ronddraaiende sterren en hemellichamen die deze nachtlamp op het plafond en de muren projecteert hebben een rustgevend effect op je peuter of kleuter.

Je kleine meid zal gefascineerd zijn door het kleurrijke schouwspel waardoor het snel en zonder angst in dromenland belandt.

15 Slaapmasker

Slaapmasker

Ook dit cadeautje laat haar slapen als een prinsesje. Het slaapmasker werkt erg goed omdat het geen licht doorlaat.

Het is niet alleen een effectief hulpmiddel in bed, maar ook om een dutje in de auto of het vliegtuig te kunnen doen.

De stof is gemaakt van superzacht pluche en omdat het elastisch is past het op elk kinderhoofd. Maar het belangrijkste koopmotief is vanzelfsprekend het beeldige design.

16 Gekke bekken puzzel

Gekke bekken puzzel

Maak de gekste gezichten met dit magneetboek. Nu ja boek...het lijkt er op, maar als je het openslaat, blijkt het eigenlijk een doos met magnetische puzzelstukken te zijn. Die kunnen ze op het meisjesgezicht plakken dat aan de binnenkant van de omslag/deksel staat afgebeeld. Met de voorbeeldkaarten kunnen allerlei rare smoelen worden nagemaakt, maar de meeste kids zullen het leuker vinden om hun eigen fantasie te gebruiken.

17 Speelklei

Speelklei

Klei is ideaal om tevoorschijn te halen op een regenachtige middag of een verjaardagsfeestje.

Kinderen vinden het superleuk om te kleien. Met hun fantasie kunnen ze van alles bedenken om te maken, zoals een worm, een asbak, een vaas of een poppetje. En het kneden is ook heel goed voor de ontwikkeling van hun fijne motoriek.

Let wel op dat je klei geeft die soepel en niet giftig is. Daarom beveel ik altijd Play Doh klei aan. Die is speciaal voor kinderen ontwikkeld en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Het is goed kneedbaar en droogt niet snel uit.

Deze Play-Doh set belooft urenlang boetseerplezier. Met maar liefst twintig potjes herbruikbare klei in verschillende kleuren zijn de creatieve mogelijkheden onbeperkt.

Leuke cadeaus voor meiden van 7 t/m 11 jaar

18 Strasssteentjes knutselset

Strasssteentjes knutselset

Vervelen is er niet meer bij met deze fonkelende diamantjes! Wees creatief en knutsel de mooiste armbandjes en bedeltjes.

Door de glimmende steentjes en glitters op de sieraden te plakken worden het echte eyecatchers waar je vriendinnen jaloers op zullen zijn.

19 Gelpennen

Gelpennen

Waarom een set gelpennen een sprankelend cadeau voor meiden is?

Ten eerste omdat ze schrijven leuker te maken. Met de vrolijke kleurtjes kunnen ze hun persoonlijkheid en stijl vastleggen.

Ten tweede schrijven gelpennen soepeler dan gewone pennen. Dit stimuleert om netjes te schrijven.

Het is perfect schrijf- en tekengerei voor plakboeken, dagboeken, agenda's, vriendenboeken, fotoboeken en nog veel meer.

En omdat de inkt niet vlekt, is het ook een praktisch cadeau idee voor linkshandigen!

20 Fingerlings vosje

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Fingerlings vosje

Dit interactieve vosje is dol op aandacht. Klem het schattige diertje op je vinger en kijk hoe ze reageert als je haar aait of in het gezicht blaast.

Het vosje maakt veel leuke geluidjes. Ze kwebbelt je na en laat zelfs scheetjes.

Ze houdt van gekke spelletjes. Hang haar maar eens ondersteboven en zie hoe enthousiast ze wordt.

Van al dat spelen wordt je robotvriendje soms wel een beetje moe is. Dan kun je haar zachtjes met je vinger in slaap wiegen. Als je je vosje met een kusje wekt, is ze weer helemaal vrolijk.

Zorg goed voor je elektronische huisdiertje en het zal het je beste maatje worden.

21 Cupcake maker

Cupcake maker

Kijkt ze altijd kwijlend naar de CupCakeCup op NPO Zappelin? Schenk je kind dan dit apparaat, waarmee ze zelf in een handomdraai verrukkelijke cupcakes en muffins kan bakken.

Ze hoeft de bakplaat alleen maar met beslag te vullen en de deksel te sluiten.

Na zeven minuten zijn de cupcakes goudbruin en kunnen ze eventueel nog mooi worden versierd.

22 Grappige spaarpot

Grappige spaarpot

De meeste schoolkinderen krijgen zakgeld. Natuurlijk willen ze dit het liefst meteen uitgeven, maar als hun ouders dit telkens toelaten zullen ze het ook niet zo nauw nemen als ze volwassen worden. Er is dan een verhoogd risico dat ze later in de financiële problemen komen.

Daarom is het belangrijk dat kinderen leren om te sparen. De Face Bank spaarpot is een geweldige manier om dit te stimuleren. Deze kan gevoerd worden met munten die hij zal kauwen en doorslikken. Dat vinden kids zo vermakelijk dat ze niet kunnen wachten tot ze opnieuw een muntje in zijn mond kunnen stoppen.

Deze geldverslindende kinder spaarpot helpt ze om hun spaardoel te bereiken en is daarnaast ook een ontzettend leuke blikvanger in de kinderkamer.

23 3D pen starterspakket

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

3D pen starterspakket

Sieraden, dieren, voertuigen en bouwconstructies: met een 3D pen kunnen jonge creatievelingen van alles maken. Plus, ze kunnen het gebruiken voor het repareren van speelgoed!

Bij dit starterspakket is 50 meter plastic draad (filament) in verschillende kleuren bijgevoegd. Ook zijn stencils inbegrepen waarmee kinderen hun eerste driedimensionale kunstwerkjes kunnen maken.

Bekijk ook deze leuke cadeaus voor meisjes die van knutselen houden.

24 Instant camera

Instant camera

Fujifilm brengt de charme van analoog fotograferen weer terug met hun Instax Mini camera's.

Deze hippe camera's zijn zeer gewild onder kinderen. Ze kunnen er zonder gedoe de leukste foto's mee maken. Met automatische belichting, scèneherkenning, een close-up en selfie-modus is fotograferen makkelijker dan ooit.

Omdat de Instax Mini 9 licht en klein is kunnen ze het toestel overal mee naar toe nemen. Maar het allercoolste is dat ze hun zelfgemaakte foto's meteen kunnen afdrukken!

25 Kindersmartwatch

Kindersmartwatch

Ze smeekt je misschien om een mobiele telefoon, maar daarvoor is het nog te vroeg. Gelukkig is er een cool alternatief waarmee je dochter in contact kan blijven met jou, familie en klasgenoten: een smartwatch!

Dit model is speciaal ontworpen voor kinderen en daarom veilig en zeer gebruiksvriendelijk.

Deze kinder smartwatch kan tien telefoonnummers opslaan, gesproken en geschreven berichten verzenden, stappen tellen en schooltijden onthouden om de lessen niet te verstoren. Ook heeft het een handige SOS-knop.

Omdat het de tijd analoog en digitaal kan weergeven is het ook een effectief hulpmiddel voor kinderen die nog moeite hebben met klokkijken.

Tot slot is de ingebouwde GPS reuzehandig voor ouders die willen weten waar hun kind is. Het horloge kan ze zelfs waarschuwen als hun kind zich buiten een vooraf ingesteld gebied bevindt.

26 Paardenmanege speelgoed

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Paardenmanege speelgoed

Deze mooie paardenmanege van Schleich laat de fantasie van elk paardenmeisje op hol slaan.

Naast een levensechte merrie, veulen en ruiter zijn er veel andere accessoires om mee te spelen, waaronder een verzorgingsset en ruiterspullen.

De paardenmanege is van buiten en van binnen een lust voor het oog en zeer gedetailleerd, net als de speelfiguren en overige toebehoren.

Dit leuke paardenspeelgoed is dan ook een aanrader voor meiden die het liefst elke dag met hun favoriete hobby bezig willen zijn.

27 Zitzak

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Zitzak

Hierin kan je kind na school lekker neerploffen om te chillen. Omdat hij weinig ruimte inneemt, past de Ploff Koala zitzak ook prima in een kleine kinderkamer.

Met zijn felle kleuren is het een vrolijke en speelse toevoeging en een fijne plek om comfortabel tot rust te komen.

28 Cosmeticalaboratorium

Cosmeticalaboratorium

Ontdek de wetenschap van cosmetica! Met de basisingrediënten en tools uit deze experimenteerdoos kunnen allerlei schoonheidsproducten worden gemaakt, zoals parfums, geuroliën, lippenbalsems, zeepjes, handcrèmes, geurend badzout en meer.

Heel leuk en leerzaam om te doen, maar om teleurstelling te voorkomen is het goed om te weten dat er aanvullende ingrediënten nodig zijn om de meeste cosmeticaproducten te kunnen maken.

Als je er echter voor zorgt dat je dochter deze tot haar beschikking heeft, zal ze zich prima kunnen vermaken met de vele proefjes die in de geïllustreerde handleiding staan.

29 Washi tape

Washi tape

80 rollen washi tape zitten in deze doos. Genoeg voor urenlang knutselplezier!

De masking tapes hebben verschillende afmetingen, kleuren, patronen en afbeeldingen. Ze zijn perfect om vriendenboekjes, kaarten, tekeningen, fotolijstjes, cadeautjes, knutselwerkjes en spullen mee te versieren.

En mocht ze in een onbewaakt moment besluiten om de muur te decoreren, raak dan niet in paniek want washi tape is zonder plakresten of schade te verwijderen.

30 Boek: schrijf en teken je eigen strips

Boek: schrijf en teken je eigen strips

Til haar tekeningen naar een hoger niveau met dit inspirerende tekenboek. Ervaren striptekenaars leggen stap voor stap uit wat er komt kijken bij het maken van een stripverhaal.

Met de duidelijke tekenvoorbeelden, schrijftips, tekentips en verhaalideeën wordt de creativiteit en fantasie van je kind gestimuleerd. En voor je het weet tekent ze de gekste en grappigste cartoons als een pro.

31 Barbie droomcamper

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Barbie droomcamper

Als ze graag met barbiepoppen speelt, is deze complete kampeer speelset het ultieme cadeau.

Tijdens het uitpakken zal ze van de ene verbazing in de andere vallen. De grote omvang van de camper maakt natuurlijk al indruk, maar bij het zien van de enorme hoeveelheid aan speelelementen zal haar enthousiasme met de seconde toenemen.

Met de verschillende stickers, ombouwmogelijkheden, voertuigen, leefruimten, speelplekken en accessoires zal je kleine meid niet uitgespeeld raken.

32 Haarkrijt kammen

Haarkrijt kammen

Trakteer je modieuze scholier op een kleurrijk kapsel met haarkrijt kammen. Hiermee kan ze haar haar telkens een ander kleurtje geven, zonder daarbij het risico te lopen dat het beschadigd door chemicaliën. Die zitten er namelijk niet in, wat bij haarverf meestal wel het geval is.

Het haarkrijt is eenvoudig aan te brengen door het van boven naar beneden in bevochtigd haar te kammen en het is ook net zo makkelijk weer uit te spoelen met shampoo.

Dus nu kan ze de ene keer naar school gaan met een blauw kapsel, een andere keer met roze lokken en misschien de keer daarop de show stelen met alle kleuren van de regenboog.

33 Eenhoorn oorbellen

Eenhoorn oorbellen

Als ze van blingbling houdt zullen deze met glimmende steentjes versierde oorbellen extra in de smaak vallen.

Eenhoorns hebben sowieso een mythische aantrekkingskracht op jonge meisjes, dus deze schattige zilverkleurige oorbellen zullen met plezier gedragen worden.

34 Duimpiano

Duimpiano

De Kalimba is één van de leukste cadeaus voor meiden die graag een instrument willen bespelen, maar geen zin hebben om muzieklessen te volgen. Met dit van origine Afrikaanse instrument kunnen ze zonder ervaring harmonische melodieën spelen.

De zogeheten tongen (toetsen) produceren rustgevende klanken door er met de duim op te drukken. De tonen kunnen desgewenst worden veranderd door de tongen te verschuiven.

Omdat elke tong een nummer heeft is het vrij eenvoudig om snel nieuwe deuntjes te leren. Youtube is daar een uitstekende inspiratiebron voor.

35 Glow Sketch kussensloop

Glow Sketch kussensloop

Je zult het met me eens zijn dat een kussensloop nu niet bepaalt een opwindend verjaardagscadeau voor een meisje is.

Tenzij je voor dit exemplaar kiest. Want dit is geen gewoon kussensloop, maar een magische! Het heeft een droomwolkje waarin je kind met de meegeleverde glow-in-the-dark pen kan tekenen of schrijven.

Als ze er een hekel aan heeft om meteen te moeten gaan slapen zal ze het superleuk vinden om eerst nog even iets op haar kussen te krabbelen. Ze kan een mooi kunstwerkje maken, een wens noteren of kruisje-en-nulletje spelen met een broertje of zusje. Het kan zelfs een goede stimulans zijn om woordjes of rekensommetjes te oefenen.

Haar creatie licht op in het donker en verdwijnt na een poosje vanzelf. Ze kan het kussensloop dus elke avond opnieuw gebruiken.

36 Handbestuurbare mini-drone

Handbestuurbare mini-drone

Drones zijn zeker niet alleen leuk voor jongens. Het is ook uitdagend meisjesspeelgoed waarmee de basisprincipes van aerodynamica kunnen worden aangeleerd.

Deze kleine drone heeft geen controller nodig om hem te besturen. Een elektronische polsband zorgt er namelijk voor dat de drone reageert op handgebaren. Deze bijzondere manier van navigeren helpt kinderen bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en coördinatie.

Dankzij zijn wendbaarheid kunnen ze te gekke moves in de lucht maken. De mogelijkheden zijn onbeperkt en kleine stuntpiloten zullen dan ook steeds nieuwe handbewegingen ontdekken waarmee ze hun drone spectaculair door de lucht kunnen manoeuvreren.

37 Nageldroger aapje

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Nageldroger aapje

De Monkey Nail Dryer is een goedkoop en superleuk cadeautje voor meisjes die met nagellak experimenteren. Met dit schattige aapje wordt het minst leuke onderdeel van nagels lakken ineens een feestje.

Normaliter is veel geduld vereist om nagels te drogen en dat is nu juist een eigenschap die veel kinderen niet hebben. Gelukkig kan dit aapje daarbij helpen.

Door een vinger op de drukknop te leggen zal hij koele lucht op de nagel blazen. Hierdoor droogt de nagellak in mum van tijd op.

De nageldroger werkt op batterijen en kan daarom overal worden neergezet of mee naar toe worden genomen.

Leuke cadeaus voor meiden van 12 t/m 17 jaar

38 Haarspelden

Haarspelden

Ze zien er cool uit en zijn onmisbaar voor meiden met lang haar. Want los wapperende haren in het gezicht zijn ontzettend irritant.

Met deze sierlijke haarspelden kunnen tienermeisjes hun haar stijlvol en comfortabel vastzetten.

Ze hebben verschillende soorten en maten zodat er altijd eentje past bij hun outfit. Van haarklipjes tot schuifjes en pinnetjes, het is allemaal te vinden in deze uitgebreide set.

39 Gepersonaliseerde drinkfles

Gepersonaliseerde drinkfles

Leef je uit met verschillende lettertypen, kleuren, afbeeldingen om een mooie drinkfles voor je vriendin, (klein)dochter, nicht of zus te maken. Je kunt zelfs haar foto er op laten bedrukken! Zoiets unieks zal ze vast en zeker een leuke verrassing vinden.

Omdat haar naam of foto erop staat kan ze het overal mee naar toe nemen zonder bang te hoeven zijn dat anderen haar drinkfles voor die van hen aanzien.

De fles is gemaakt van roestvrij staal en dus superstevig. De dubbele wand zorgt ervoor dat zowel koude als warme dranken hun temperatuur behouden. De dop sluit hermetisch af waardoor deze nooit zal lekken.

40 Multifunctionele oplader met ledlamp en digitale klok

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Multifunctionele oplader met ledlamp en digitale klok

Tieners beschikken tegenwoordig over steeds meer media-apparaten. Een smartphone, smartwatch, airpods, earbuds, noem maar op.

Al die mobiele devices moeten natuurlijk ook worden opgeladen en dat levert een wirwar aan kabels op.

Deze compacte oplader is dan een uitkomst. Het laadt apparaten draadloos op zodat je bent verlost van rondslingerende oplaadkabels.

Het is universeel, dus geschikt voor de bekendste merken. Er kunnen maar liefst drie apparaten tegelijk worden opgeladen.

De strakke vormgeving in combinatie met genoemde pluspunten maken deze snellader tot een echte aanwinst voor de tienerkamer.

41 Naamhanger

Naamhanger

Een speciale meid verdient iets bijzonders. Een mooi sieraad bijvoorbeeld. Een naamhanger is een goede keuze omdat het je cadeautje een persoonlijk tintje heeft.

Je kunt haar eigen naam in de hanger laten graveren of die van iemand die ze liefheeft. Een datum of korte tekst mag natuurlijk ook (je hebt 12 karakters tot je beschikking).

De goudkleurige hanger kan optioneel met ketting worden besteld.

42 Boek over menstruatie

Boek over menstruatie

Op ongesteldheid rust helaas nog steeds een taboe. Veel ouders vinden het een lastig onderwerp om met hun dochter te bespreken. En ook meisjes durven er ook vaak geen vragen over te stellen. Gelukkig is er dit informatieve boek dat ze taboeloos op hun nieuwe levensfase voorbereid.

"Elke maand feest!" neemt de schaamte weg en moedigt aan om het onderwerp bespreekbaar te maken.

De auteurs vertellen open en eerlijk wat ongesteldheid is en welke ongemakken het met zich meebrengt. Ze geven o.a. handige tips over hygiëne, menstruatieproducten en er staan verhalen in van tienermeiden die hun ervaringen delen.

Dankzij de grappige manier van schrijven en de vele illustraties is het een aantrekkelijk en verhelderend boek voor jonge meiden die voor het eerst ongesteld gaan worden.

43 Smartwatch

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Smartwatch

Dit waterdichte sporthorloge met touchscreen is een goede motivator om actief te blijven en heeft alle functionaliteiten die sportieve tieners belangrijk vinden.

Zo kunnen ze er meldingen van hun telefoon op aflezen en oproepen beantwoorden. Het beschikt over GPS en heeft verschillende sportmodi om hun prestaties tijdens het hardlopen, fietsen of andere activiteiten te volgen.

De stappenteller, slaap- en stressmonitor en hartslagmeter geven inzicht in de dagelijkse activiteitswaarden en stimuleren een gezonde levensstijl. Ook kan het deze smartwatch de menstruatiecyclus bijhouden.

Het elegante design maakt dit horloge een sieraad om de pols. En het kan aangepast worden door een andere wijzerplaat te kiezen of een eigen afbeelding als achtergrond in te stellen.

Een groot voordeel is de lange batterijduur. Hierdoor hoeft het horloge slechts één keer per week te worden opgeladen.

Meiden die van technologie en/of sport houden zul je hiermee dan ook een groot plezier doen!

44 Fotoprinter

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Fotoprinter

De Canon Zoemini is een mobiele printer van zakformaat waarmee coole fotostickers kunnen worden gemaakt. Als de jarige jet niet van roze houdt, is er ook nog een wit en zwart model verkrijgbaar.

Foto's kunnen worden uitgeprint vanaf een smartphone of tablet. Hiervoor is bluetooth vereist.

Met de bijhorende (gratis) app kunnen zelfgemaakte foto's of afbeeldingen van social media worden bewerkt met coole filters, teksten en tekeningen. Ook het maken van een fotocollage behoort tot de mogelijkheden.

Meiden zijn dol op de Canon Zoemini omdat ze hun uitgeprinte foto's overal op kunnen plakken en deze ook kunnen delen met vriendinnen.

De gebruikersvriendelijke pocketprinter gebruikt geen inkt, maar speciaal fotopapier. Die hoef je er niet per se bij te kopen, want een pakket van tien vel zogeheten ZINK-papier is inbegrepen.

45 Foto lichtsnoer

Foto lichtsnoer

Je zou dit lange snoer kunnen zien als een reeks speelse fotolijsten. Het is de perfecte sfeerverlichting voor boven het bed of bureau van pubermeisjes.

Aan de knijpertjes met ledverlichting kunnen ze hun favoriete foto's hangen. Of iets anders, want de fotoslinger biedt veel ruimte voor creatieve ideeën. Zo kan het bijvoorbeeld ook worden gebruikt om kaarten, notities, tekeningen, quotes, gedroogde bloemen of herfstbladeren in de spotlight te zetten.

46 Films krasposter

Films krasposter

Omdat er ook films tussen staan die minder geschikt zijn voor jonge kinderen, is een film krasposter het meest geschikt voor meiden van 16 jaar en ouder.

Hierop staan honderd iconen van topfilms, verborgen onder een goudkleurige kraslaag. Door bekeken films weg te krassen worden ze zichtbaar, zodat in één oogopslag duidelijk is welke klassiekers je jeugdige filmliefhebster nog op haar favoriete streamingdienst moet opzoeken.

47 Fidget pen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Fidget pen

Voor meiden met autisme, ADHD of een grote friemelbehoefte is dit een stressverlagend en concentratieverhogend schrijfinstrument waarmee ze hun klasgenoten zullen verbazen.

Deze flexibele pen stimuleert de creativiteit doordat deze in elke gewenste vorm worden gebracht, dankzij de magnetische ringetjes en stalen balletjes.

48 Letterbord

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Letterbord

Omdat het ook nog steeds leuk is om berichten zonder hulp van social media te delen, is een letterbord een uitstekend cadeau-idee waarmee meiden hun creativiteit en emoties offline kunnen uiten.

Met de meegeleverde letters en emoticons kunnen ze hun #lol op. En met de fotohoekjes kunnen ze hun teksten illustreren met een foto, tekening of memo.

Of het letterbord nu wordt neergezet of opgehangen, het is een in het oog springend decoratiestuk waarvan elke meidenkamer opvrolijkt.

49 Selfie Ring Light

Selfie Ring Light

Onderbelichte selfies zijn verleden tijd met deze handige gadget!

De ringlamp kan worden aangepast aan elke omgeving door de juiste lichtsterkte te kiezen. Of het nu schemert of pikdonker is, foto's en video's kunnen niet meer mislukken.

De Selfie Ring Light kan eenvoudig over de lens van een smartphone, tablet of laptop worden geklemd (zachte kussentjes beschermen het scherm tegen krassen).

De lamp is op te laden met de meegeleverde oplaadkabel.

50 Sunset lamp

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Sunset lamp

Deze energiezuinige lamp projecteert een prachtige zonsondergang op de muur waardoor elke meisjeskamer een sfeervolle en rustgevende uitstraling krijgt.

Het gesimuleerde zonlicht van de sunset lamp helpt de geest te ontspannen waardoor het o.a. kan bijdragen aan een betere nachtrust (gebruik de tijdschakelaar om de lamp automatisch uit te schakelen).

Het is ook perfecte achtergrondverlichting voor coole selfies! En door over te schakelen op een andere kleur of de lamp te draaien, kunnen nog veel meer te gekke visuele effecten worden gecreëerd.

51 Damestas

Damestas

Modeaccessoires zijn ook leuke cadeaus voor meiden. Hoewel pubers zich moeilijk kunnen verplaatsen in volwassenen, willen ze wel graag op ze lijken. Dus is een trendy schoudertas die er niet kinderlijk uitziet, een cadeautip die het overwegen waard is.

Als ze over straat gaan met deze Miss Lulu tas zullen ze zich een hele dame voelen. Het is een schoudertas en handtas in één, die dankzij de kleurencombi bij elke outfit past.

De ruime indeling en verschillende steekvakken bieden ruimte voor veel spulletjes en ook wat grotere voorwerpen zoals een tablet passen erin. Perfect om mee te winkelen, schoolspulletjes in te vervoeren en bovenal stijlvol voor de dag te komen.

52 Bluetooth toetsenbord

Bluetooth toetsenbord

Als ze nog erg meisjesachtig is of van retrostijl houdt, zal dit toetsenbord haar zeker aanspreken. Door de ronde toetsen heeft het veel weg van een ouderwetse typemachine.

Het toetsenbord kan draadloos worden verbonden met een laptop, smartphone of tablet, mits deze bluetooth ondersteunt. Hierdoor is de ontvangster van dit geschenk niet gebonden tot typen in haar kamer, maar kan ze op elke gewenste plek huiswerk maken of met vriendinnen chatten.

53 Make-up koelkastje

Make-up koelkastje

Deze beauty koelkast mag niet ontbreken op de make-uptafel van je geliefde tienermeid. Hij is klein van formaat, dus geschikt voor kleine kamers.

Het is de ideale opslagplaats voor nagellak, parfum, lippenstift en andere cosmetica omdat het gekoeld langer houdbaar blijft. Zeker nu de zomers steeds warmer worden is een minikoelkast geen overbodige luxe.

Bovendien komt het de effectiviteit van bepaalde huidverzorgingsproducten ten goede. Denk aan gezichtsmaskers, gels, crèmes, ijsrollers en dergelijke.

Uiteraard kan dit schattige koelkastje ook worden gebruikt om blikjes frisdrank of medicijnen koel te bewaren.

54 Huggy Wuggy knuffel

Huggy Wuggy knuffel

Het is de hype van dit moment! Het karakter uit de populaire horror-videogame Poppy Playtime kan nu tot leven worden gewekt met deze knuffel.

Zijn griezelige glimlach doet anders vermoeden, maar zijn zachte vacht maakt hem reuze knuffelbaar.

55 Hollywood spiegel

Hollywood spiegel

Naarmate ze ouder worden zullen ze meer belangstelling krijgen voor make-up en kritischer worden over hun uiterlijk. Deze mooie theaterspiegel zal dan een geschenk zijn dat zeer welkom is.

Hiermee kunnen meiden zichzelf tot in de puntjes verzorgen. Door zijn wendbaarheid, dimbare ledlampjes en extra vergrootspiegels blijft geen oneffenheid onbelicht en is dit dus de perfecte spiegel om een hippe tienerlook te creëren.

56 Aroma diffuser met ledverlichting

Aroma diffuser met ledverlichting

De Galaxy 3D aroma diffuser is een cool cadeau voor een tienermeisje dat van een sfeervol interieur houdt.

Het 3D glas kan in elke gewenste kleur oplichten en verspreidt bovendien een aangename geur in haar kamer. Slechts enkele druppels van haar favoriete geurolie zijn voldoende om haar privéruimte schoon en fris te laten ruiken.

Daarnaast zorgt de vernevelaar voor een ideale luchtvochtigheid waardoor ze beter kan slapen en zich beter zal kunnen concentreren op haar huiswerk.

57 Aparte kaarsen

Aparte kaarsen

Fleur haar tienerkamer op met een stel unieke kaarsen. Kies uit verschillende kleuren en vormen zoals een boog, gedraaide bol, piramide of maangezicht.

De kaarsen zijn gemaakt van milieuvriendelijk sojawas en branden twee keer langer dan gewone kaarsenwas.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail