74 Leuke cadeautjes voor vrouwen die niet zo duur zijn

leuke cadeautjes voor vrouwen
Gepubliceerd op 30-12-2022 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 19-04-2024)
Is een speciale vrouw in je leven binnenkort jarig, komen de feestdagen eraan of wil je haar gewoon laten weten dat je aan haar denkt? Wat de reden ook is dat je op deze pagina bent beland, de leuke cadeautjes voor vrouwen die je hier aantreft zullen ongetwijfeld een glimlach op haar gezicht toveren. Van praktische en grappige tot romantische en originele cadeaus, hier vind je het allemaal!

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Oversized retro zonnebril

Oversized retro zonnebril

De luxe uitstraling doet niet vermoeden dat deze zonnebril zo betaalbaar is.

De UV400 glazen bieden 100% bescherming tegen fel zonlicht en zien er door hun grote vorm ook nog eens heel fashionable uit. Dus laat de zomer maar komen!

De zonnebril van SunFun heeft een stevig montuur en wordt inclusief hoesje, poetsdoek en brilkoord verzonden.

Komische mok

Komische mok

Tja, als ze altijd het laatste woord heeft om haar gelijk te halen, kun je haar maar beter deze mok geven om te bevestigen dat ze stronteigenwijs is je achter haar mening staat.

De tekst "Ik ben niet koppig, ik heb gewoon altijd gelijk" maakt een einde aan vermoeiende discussies. Het is met hoge kwaliteit sublimatieprint op de beker gedrukt, wat betekent dat deze niet zal vervagen in de magnetron of vaatwasser. Het statement blijft dus (helaas voor jou) altijd van kracht.

Waxinelichthouder

Waxinelichthouder

Vrouwen kunnen dit soort leuke hebbedingetjes altijd waarderen.

Met slechts enkele waxinelichtjes wordt een oneindig effect van brandende kaarsjes gecreëerd. Dit komt door het spiegelglas dat er tevens voor zorgt dat het kaarslicht wordt verzacht.

De waxinelichthouder is een sfeervolle aanvulling in elk interieur en wordt met vijf elektrische waxinelichtjes geleverd, welke desgewenst vervangen kunnen worden door echte theelichtjes.

Geurarmband

Geurarmband

Aan deze armband is een sierlijk medaillon met hartjesmotief en zirkonia steentjes bevestigd. Binnenin zit een blauw sponsje waarop parfum of etherische olie kan worden gesprenkeld. Er wordt ook een herbruikbare groene en paarse pad meegeleverd waarmee de armband van kleur veranderd kan worden.

Ik durf te wedden dat je geliefde, moeder, oma, nicht, zus, vriendin of collega dit nog niet in haar bezit heeft. Dus een no-brainer als je haar wilt trakteren op een uniek en stijlvol sieraad!

Gepersonaliseerd chocoladegeschenk

Gepersonaliseerd chocoladegeschenk

Ze hebben er bijna allemaal een zwak voor, dus waarom zou je haar geen chocolade cadeau geven? Het is iets wat je voor elke gelegenheid kunt kopen en als je het bij yoursurprise.com bestelt, kun je er ook nog een persoonlijk tintje aan geven door een foto en tekst toe te voegen.

Je vindt er een groot assortiment van kwaliteitsmerken in allerlei soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een enorme chocoladereep voor haar verjaardag of een chocoladehart voor Valentijnsdag? Of verstuur een chocotelegram of chocoladekaart met een felicitatie of ander bericht. Wat je ook kiest, het zal zeker in de smaak vallen!

Cactus onderzetters

Cactus onderzetters

Wanneer je op zoek bent naar leuke kleinigheidjes voor vrouwen zijn deze decoratieve onderzetters het overwegen waard.

Ze zijn gemaakt van kurk en hebben inkepingen zodat er een cactus van gebouwd kan worden. Dat geeft een speels effect op tafel en het is praktisch omdat de onderzetters altijd binnen handbereik zijn.

Google Nest Mini

Google Nest Mini

Dankzij de stemherkenning werkt deze slimme speaker heel eenvoudig. Zeg gewoon welk liedje je wil horen en je wordt op je wenken bedient. Of geef opdracht om muziek af te spelen via je smartphone of favoriete streamingdienst.

Bedien met simpele Nederlandse commando's smartapparaten in huis, stel timers en wekkers in, vraag informatie van internet op of bel iemand via de Google Duo app. Het is allemaal mogelijk met deze fraai vormgegeven Google Assistent die je voor minder dan vijf tientjes kunt kopen bij bol.com.

Moordspel

Moordspel

Als ze van detectiveseries houdt, is dit een superleuk cadeautje voor haar. Investigation Files is een spannend mysteriespel waarbij ze in de huid van een rechercheur moet kruipen om erachter te komen wie een moord heeft gepleegd.

Om de dader te vinden moet ze samen met haar medespelers allerlei puzzels oplossen en aanwijzingen verzamelen. Het is weer eens iets anders dan Monopoly, Mens-Erger-Je-Niet of Rummikub en een uitgelezen kans om te bewijzen dat ze geen dom blondje is.

Gezellig dagje uit

Gezellig dagje uit

Het is behoorlijk saai om ieder jaar met dezelfde verjaardagscadeaus aan te komen, dus een leuk uitstapje kan zeker een geslaagd idee zijn.

Bij het plannen van een activiteit moet je uiteraard rekening houden met de leeftijd, persoonlijkheid en interesses van de jarige jet. Dat kan soms lastig zijn, maar als je naar belevenissen.nl gaat, zul je genoeg inspiratie krijgen voor een gedenkwaardig uitje. Een kleine greep uit de mogelijkheden: stedentrips, spabehandelingen, workshops, paardrijden, boottochten en nog veel meer.

Als je het lastig vindt om te kiezen, kun je ook een cadeaubon geven waarmee je ontvangster zelf een belevenis kan uitzoeken. Het zal van haar verjaardag een bijzonder moment maken waar ze nog lang met plezier aan terug zal denken.

10 Haarclips

Haarclips

Ik kan je verklappen dat ze hier nooit genoeg van zal hebben. Haarklemmen en haarclips breken namelijk weleens of raken kwijt.

En hoe meer haarclips er in huis zijn, des te meer keus ze heeft om die te combineren met verschillende outfits.

11 Voetenbad

Voetenbad

Sta je er weleens bij stil hoeveel vrouwenberoepen ter been worden gedaan? Verpleegsters, serveersters, docenten, verkoopsters, agentes en kapsters zijn daar voorbeelden van.

Als je ook een dame kent die staand werk doet, zou je haar kunnen verwennen met dit geavanceerde voetenbad. Daarmee laat je zien dat je waardeert wat ze doet en kan ze na een vermoeiende werkdag haar overbelaste voeten tot rust laten komen.

Het warme bruisende water en de roterende massagerollers zorgen voor een betere doorbloeding. Hierdoor ontspannen de voeten en de rest van het lichaam zodat ze de volgende dag weer met frisse energie naar haar werk kan gaan.

12 Trendy omslagdoek

Trendy omslagdoek

Eén van de betere cadeau-ideeën voor vrouwen is dit hippe omslagdoek dat ook als vest, deken, sjaal en stola kan worden gebruikt.

Het is ideaal voor in de winter, maar komt ook bij andere seizoenen goed van pas.

De stof voelt zacht aan en de stijlvolle print maakt het een echt fashion item.

13 IJsroller

IJsroller

Geweldige cadeausuggestie voor elke vrouw die niet bang is voor een beetje kou, maar wel voor een ongave huid.

Een gezichtsmassage met een ijsroller is verfrissend en een stuk comfortabeler dan het hoofd in een bak ijswater te dompelen.

De kou verkleint poriën en stimuleert de bloedsomloop waardoor de huid mooier en strakker wordt. Verder helpt het wallen, zwellingen en roodheid te verminderen. Genoeg redenen dus om er één voor je beauty queen aan te schaffen!

14 E-reader

E-reader

Bladeren door fysieke boeken heeft zo zijn charme, maar daar wegen de voordelen van digitale boeken niet tegenop.

Die zijn veel goedkoper en hoeven niet in een boekenkast te worden bewaard. Op een e-reader passen er duizenden en heb je altijd en overal toegang tot een complete bibliotheek. Daarnaast hebben e-readers handige functies, zoals bijvoorbeeld verlichting, tekst zoeken en markeren, notities maken, het aanpassen van lettertype en lettergrootte, et cetera.

Bekijk het aanbod eens op coolblue.nl en maak gebruik van hun handige keuzehulp om de juiste e-reader te vinden voor je bevriende boekenverslinder te vinden. Ze zal er vast veel leesplezier aan beleven!

15 Halterset

Halterset

Schenk één van de mooiste cadeaus die een vrouw zich kan wensen: een strak lichaam! Want krachttraining versterkt de spieren en helpt het bij het kwijtraken van overtollige kilo's.

De halterset bestaat uit een gietijzeren opbergrek met zes dumbbells. Die hebben een gewicht van 1, 2 en 3 kilo en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Door de dumbbells in combinatie met de gratis trainingsapp te gebruiken hoeft je ontvangster niet naar de sportschool en kan ze thuis trainen wanneer het haar uitkomt.

16 Motiverende waterfles

Motiverende waterfles

Het is belangrijk om voldoende water drinken, maar niet iedereen lukt dat. Daarom is er een drinkfles bedacht die voor wat extra motivatie zorgt om toch 2 liter per dag binnen te krijgen.

Tot voor kort waren deze motivatie waterflessen alleen met Engelstalige aanmoedigen te krijgen, maar nu is er ook een Nederlandse variant die in drie kleuren verkrijgbaar is.

De positieve teksten die erop zijn gedrukt sporen aan om regelmatig te hydrateren en maken de gebruiker meer bewust van de noodzaak hiervan.

De drinkfles heeft een lekvrije dop met rietje en is voorzien van een handige lus om de fles te dragen.

17 Theepakket met mystery card

Theepakket met mystery card

Ken je een theeliefhebster die bijna jarig is? Dan is een goed gevuld pickwick theepakket een leuke binnenkomer.

Er zitten maar liefst vijftig theesoorten in: waaronder groene thee, witte thee, rooibos, kruidenthee, fruitthee en meer. Met zoveel verschillende smaken zal haar thee-ervaring elke dag anders zijn.

En met de bijgesloten mystery card maak je er een heel persoonlijk verjaardagscadeautje van. Je kunt er namelijk een boodschap aan koppelen, d.m.v. een video of een leuke tekst die je ontvangster online kan bekijken.

18 Michael Kors Crossbodybag

Michael Kors Crossbodybag

Een must-have voor dames die stijlvol de deur uit willen gaan. Crossbodytassen van Michael Kors stralen altijd luxe uit, dat zie je meteen als je zijn grote verscheidenheid aan ontwerpen bekijkt.

Deze beroemde modeontwerper weet wat stijl is en dat komt goed uit als je op zoek bent naar een tas voor een dame met klasse.

Of ze nu van klassieke of trendy designs houdt, Michael Kors heeft voor elke modevoorkeur een perfecte crossbodytas.

19 Sieradendoos

Sieradendoos

Sieraden zijn gewilde vrouwen cadeaus, maar als ze al veel kettingen, horloges, ringen, oorbellen en armbanden heeft, kun je misschien beter een ruime sieradendoos geven om ze in op te bergen.

De luxe sieradendoos van LifeGoods heeft twintig verschillende compartimenten die elk voor een specifiek sieraad bedoeld zijn. Hierin zullen alle juwelen die ze nu en in de toekomst bezit passen én georganiseerd blijven.

20 Decoratief wijnrek

Decoratief wijnrek

Eindelijk een wijnrek die er niet saai uitziet! Dankzij het honingraatontwerp blijven wijnflessen veilig op hun plaats en worden ze stijlvol gepresenteerd.

Het wijnrek biedt ruimte voor zeven flessen wijn en kan ook worden uitgebreid met de andere honingraat wijnrekken van Quvio.

21 Bureau organizer

Bureau organizer

Help je dierbare sloddervos het bureau netjes te houden met dit praktische geschenk.

De bureau organizer heeft zes vakken en een schuiflaatje. Hierin kunnen kantooraccessoires en andere spulletjes overzichtelijk worden bewaard.

De metalen constructie maakt de bureau organizer extra stevig en zorgt voor een elegante look.

22 Schilderen op nummer

Schilderen op nummer

Do It Yourself Paintings haalt in elke vrouw de kunstenares naar boven. Schilderen op nummer vereist namelijk geen artistiek talent. Wel is wat geduld nodig om de vakjes netjes in te kleuren, maar dat kan juist heel ontspannend zijn en het levert uiteindelijk een kunstwerk op dat het inlijsten waard is.

Met zeventig verschillende schildersets is er voor ieder wat wils: van dieren, landschappen en bloemen tot abstracte kunst en replica's van beroemde schilders. De prijs varieert van ± €15,- tot €25,- en dat is inclusief verf, schildersezel, kwasten en canvas.

23 Make-up spiegel

Make-up spiegel

Til haar dagelijkse make-up routine naar een hoger niveau met een stijlvolle drieluik spiegel.

Deze kan naar wens worden gedraaid en heeft dimbare ledlampjes zodat ze zich in het best mogelijke licht kan optutten. Met de vergrotende zijspiegel is elk klein detail goed te zien. Doordat de spiegel draadloos en inklapbaar is kan deze ook makkelijk worden meegenomen op vakantie.

Vrouwen die veel waarde aan hun uiterlijk hechten zullen er ongetwijfeld blij mee zijn.

24 Hetelucht friteuse

Hetelucht friteuse

Het kan geen kwaad om haar oude frituurpan te vervangen door een gloednieuwe hetelucht friteuse. Integendeel, want hierin hoeft geen olie of frituurvet waardoor snacks gezonder worden en de keuken niet gaat stinken. Bovendien kan er ook ander voedsel in gegrild, geroosterd en gebakken worden.

De Princess 182021 Digitale Aerofryer XL is een goede optie vanwege de grote inhoud, het bedieningsgemak, de voorgeprogrammeerde bakprogramma’s en de scherpe prijs. Laat mij je niet overtuigen, maar scrol eens door de positieve reviews op bol.com en je zult het met me eens zijn dat dit een goede aankoop is.

25 Fujifilm Instax Mini 12 camera

Fujifilm Instax Mini 12 camera

Deze compacte instant camera's zijn verkrijgbaar in zes kleuren en maken het vastleggen van mooie momenten leuk en makkelijk.

Dankzij de eenvoudige bediening en de automatische instellingen kan iedereen ermee overweg. En het mooie is dat de ingebouwde printer foto's direct kan afdrukken (fotopapier niet inbegrepen).

26 Badset in glitterpump

Badset in glitterpump

Steel de show op Moederdag of haar verjaardag met deze gouden pump vol heerlijke verwenproducten, waaronder douche- en badgel, badzout, bodyscrub en bruisballen.

Deze zijn allen verrijkt met een verfrissende geurencombinatie van vanille en amandel én met voedende, hydraterende en verzachtende ingrediënten voor een ontspannend badritueel.

27 Naamhanger

Naamhanger

Ik denk dat Emma heel blij zal zijn met deze goudkleurige naamhanger. Maar Julia, Tess, Chloë, Rebecca en Yara ook, want je kunt er elke naam in laten graveren (een tekst of datum mag ook).

Tijdens het bestelproces kun je eventueel nog een mooie ketting toevoegen zodat de naamhanger direct om de hals kan worden gehangen.

28 Zes minuten dagboek

Zes minuten dagboek

Of je nu een origineel verjaardagscadeautje voor een vrouw zoekt die je goed kent of een vage kennis of collega waar je amper iets vanaf weet, met dit dagboek kun je niet de fout in gaan. Waarom? Omdat het haar leven zal verrijken!

Het motto is: schrijf jezelf gelukkig in 6 minuten per dag. Door elke dag gedachten, verlangens en ideeën te noteren wordt meer inzicht verkregen, waardoor het makkelijker wordt om doelen te bereiken en de mindset positief te houden.

29 Donut maker

Donut maker

Verse, goudbruine donuts zijn een echte lekkernij en met dit apparaat kun je ze zelf makkelijk bakken.

De donutvormen in de bakplaat zijn klein zodat het ook een redelijk verantwoord tussendoortje is voor het hele gezin (mede afhankelijk van de bakmix die wordt gebruikt).

De donut makers van Bestron hebben een automatische temperatuurregeling en een antiaanbaklaag. Het indicatielampje geeft aan wanneer de donuts klaar zijn. Ze zijn te bestellen in het roze en geel en hebben een vermogen van 700 watt.

30 Waterbestendige luidspreker

Waterbestendige luidspreker

Een gewone speaker of je telefoon meenemen naar de badkamer om muziek te luisteren is geen goed idee omdat de vochtige lucht deze zal schaden.

De oplossing is deze draadloze waterdichte speaker waarmee je muziek kunt streamen vanaf bijvoorbeeld een tablet of smartphone. Omdat dit via een bluetooth verbinding gaat, hoeft de kostbare smartphone of laptop niet mee naar de badkamer.

De speaker heeft een zuignap die zich stevig vasthecht aan een glad oppervlak zoals een tegelwand of een glazen douchecabine.

En hoewel je het misschien niet verwacht van zo'n klein ding, komt er veel beter geluid uit dan een smartphone of tablet.

Kortom, met deze waterdichte bluetooth speaker geniet je nog meer van je favoriete muziek tijdens het douchen of badderen.

31 Geïsoleerde lunchtas (met koelelement)

Geïsoleerde lunchtas (met koelelement)

Het compacte formaat en het vrolijke motief doen denken aan een gewone handtas, maar het verschil zit hem in de vierlaagse structuur.

Die zorgt voor een isolerende werking en voorkomt dat de binnenkant warm wordt. Het is daarom een perfecte tas om voedsel en drankjes in te vervoeren, bijvoorbeeld naar het werk, een picknick of strand.

Andersom houden de isolerende lagen ook warmte binnen, waardoor een warme lunch urenlang op temperatuur blijft.

Deze uitvoering heeft een inhoud van 7 liter, maar je kunt ook voor een inhoud van 4 liter gaan. Beiden bieden voldoende ruimte voor eten en drinken en hebben een vakje aan de voorzijde voor kleine spullen zoals sleutels, een telefoon of portemonnee.

32 Gepersonaliseerde line-art illustratie

Gepersonaliseerde line-art illustratie

Bij Etsy kun je tig leuke cadeautjes voor vrouwen vinden, alleen het nadeel is dat ze meestal behoorlijk prijzig zijn en lange levertijden hebben. Toch heb ik een goedkope last minute optie gevonden die ook nog eens heel persoonlijk is: een op maat gemaakt portret!

Mail een foto naar de (Nederlandse) verkoper en deze creëert binnen 48 uur een prachtige minimalistische illustratie van degene(n) op de foto. Als je geen foto hebt waar iedereen op staat, mag je ook meerdere foto's sturen en foto's van huisdieren zijn ook geen probleem. Desgewenst kan aan het portret ook een tekst worden toegevoegd.

Het portret wordt na je goedkeuring als digitale download naar je verzonden, dus je hebt wel een kleurenprinter nodig om deze af te drukken (al zou je het portret ook naar je ontvangster kunnen doorsturen zodat ze dit zelf kan doen).

33 Draadloos oplaadstation

Draadloos oplaadstation

Iedereen die veel oplaadbare apparaten heeft, zal dit een nuttig presentje vinden. Het kan telefoons, smartwatches, ear buds en dergelijke tegelijk en supersnel opladen, zonder dat er kabels voor nodig zijn. Hierdoor blijven stopcontacten vrij en het bureau of nachtkastje netjes.

De moderne vormgeving met Ledverlichting en digitale klok zorgen dat het oplaadstation van kwaliteitsmerk iSetchi ook nog eens erg stijlvol oogt.

Het is geschikt voor alle apparaten met een ingebouwde Qi ontvanger, met uitzondering van het horlogegedeelte dat alleen Apple Watch compatibel is.

34 Super Woman kussen

Super Woman kussen

Een leuke cadeausuggestie om je waardering te tonen is een kussen waarop je vriendin, echtgenote, moeder, collega of andere dierbare heldin in je leven als Super Woman staat afgebeeld.

Kies een maat, upload haar foto met je telefoon of computer en Pillow Buddies zet haar gezicht op het cartoon kussen.

De zachte vulling maakt het een comfortabel kussen en het een uniek decoratiestuk om haar interieur mee op te vrolijken.

35 Vibrator met afstandsbediening

Vibrator met afstandsbediening

Je begrijpt dat deze gewaagde cadeautip niet voor elke vrouw die je kent bedoeld is. Maar als ze je partner is en je de relatie met wat erotische spanning wil oppeppen, of als je je vrijgezelle BFF een "vriendje" wil geven, is dit een topidee.

Deze luxe vibrator verwarmt zichzelf tot lichaamstemperatuur en stimuleert de clitoris en G-spot tegelijkertijd zodat een ongekende hoogte van genot wordt bereikt.

De intensiteit van de vibraties en zuigkracht is met de afstandsbediening regelbaar. Het seksspeeltje is fluisterstil en waterdicht, dus ook geschikt voor in bad of onder de douche.

36 Kledingstomer

Kledingstomer

Omdat ze waarschijnlijk wel wat beters te doen heeft dan strijken. De Philips Steam & Go Plus kledingstomer ontkreukt kleding namelijk een stuk sneller en omdat verticaal stomen mogelijk is, hoeft er geen strijkplank aan te pas te komen.

In tegenstelling tot een strijkijzer kan de stomer geen brandplekken in kledingstukken veroorzaken.

De Steam & Go is licht van gewicht en dus ook ideaal om mee te nemen op vakantie.

Bijkomend voordeel is dat de krachtige stoom geurtjes laat verdwijnen en ziektekiemen en huisstofmijt doodt. Het is daarom ook een handig apparaat voor gordijnen, matten en beddengoed.

37 Oogschaduw

Oogschaduw

Met een kleurtje voor elke gelegenheid en elk seizoen biedt de Masterpiece serie van Max Factor de perfecte oogschaduwpaletten voor beautyfreaks.

De grote verscheidenheid aan kleuren en tinten helpen elke gewenste look te creëren en stralend voor de dag te komen.

38 Luxe wijnaccessoires

Luxe wijnaccessoires

De vier handige wijnaccessoires in deze cadeauset kan elke wijnliefhebster goed gebruiken.

Foliesnijder: om makkelijk het bovenste folielaagje van de fleshals weg te snijden.

Elektrische kurkentrekker: zet hem op de fles en houdt de knop ingedrukt tot de kurk uit de fles is. Ontkurken ging nog nooit zo makkelijk! Zelfs in het donker, dankzij de ingebouwde Led-verlichting.

Wijnschenker: voorkomt morsen tijdens het inschenken en laat wijn nog beter smaken dankzij de luchtdoorlatende schenktuit.

Stopper: sluit wijnflessen vacuüm af waardoor wijn langer houdbaar blijft en de smaak niet verloren gaat.

39 Sterrenbeeld parfum

Sterrenbeeld parfum

Wanneer je niet zeker weet welke parfum ze lekker vindt, zou je één van deze sterrenbeeld parfums kunnen overwegen.

Elk parfumflesje bevat een andere mix van ingrediënten, afgestemd op het karakter van een specifiek dierenriemteken.

Het is ook een leuke verrassing voor een vrouw die in astrologie geïnteresseerd is.

40 Cocktail receptenboek

Cocktail receptenboek

Een geweldige inspiratiebron voor iedereen die uitgekeken is op de standaard cocktails en thuis nieuwe combinaties en smaken wil uitproberen.

Er worden ook alcoholvrije cocktails in beschreven, dus vrouwen die geen alcohol willen of mogen drinken kunnen er ook gebruik van maken.

Daarnaast bevat het boek handige tips over alle aspecten die bij het bereiden van cocktails komen kijken zodat het ook een waardevol houvast voor beginners is.

41 Multifunctionele föhnborstel

Multifunctionele föhnborstel

Tijdsbesparende vrouwencadeautjes worden meestal erg gewaardeerd. Deze 3-in-1 föhnborstel versnelt de ochtendroutine terwijl het eindresultaat niet onderdoet voor de kapper.

De Auronic Magic Brush vervangt haarstyling apparaten zoals föhns, krul- en stijltangen en brengt halflang tot lang haar moeiteloos in model.

De roterende borstelpinnen polijsten het haar zodat het mooi gaat glanzen en ionentechnologie maakt het antistatisch.

De enthousiaste reviews op bol.com spreken voor zich, dus als ze een verzorgd uiterlijk belangrijk vindt, zul je hiermee niet falen.

42 Indoor kruidentuintje

Indoor kruidentuintje

Het is een leuke blikvanger in de keuken of op de vensterbank en voorziet altijd van verse kruiden om gerechten op smaak te brengen.

Het kruidentuintje bestaat uit een houten omheining en drie metalen potten (waarin natuurlijk ook gewoon kamerplanten kunnen worden gedaan).

Kruidenplantjes zijn niet inbegrepen.

43 Draadloze oordopjes met geïntegreerde microfoons

Draadloze oordopjes met geïntegreerde microfoons

Oordopjes zijn veel praktischer dan een hoofdtelefoon. Ze zijn kleiner, comfortabeler en draagbaarder. Dat is wel zo handig tijdens het sporten of reizen en de geluidskwaliteit is vaak ook beter.

Deze JBL Tune oordopjes zijn daar een goed voorbeeld van. Muziek klinkt mooi helder en de bassen en beats komen goed naar voren. De aanpasbare geluidsonderdrukking filtert achtergrondgeluiden weg zodat ongestoord naar muziek, podcasts of luisterverhalen kan worden geluisterd en probleemloos handsfree gebeld kan worden. De noise canceling is bovendien ideaal om volledige stilte te creëren voor ultieme rust.

De waterbestendige oordopjes hebben een lange batterijduur: tot 40 uur, of 2 uur als de snellader wordt gebruikt.

Naast dit zwarte design, zijn ze ook verkrijgbaar in de kleuren blauw, wit en roze.

44 Lippenstift set

Lippenstift set

Omdat elke dag hetzelfde kleurtje lippenstift snel gaat vervelen, is hier een giftset met een grote variëteit aan kleuren zodat ze haar look op elk gewenst moment kan veranderen.

De vloeibare lipsticks van Handaiyan zijn waterproof en geven de lippen de hele dag een mooie, intense kleur. De lipgloss is eenvoudig en nauwkeurig aan te brengen met de puntige applicator.

45 Mandalakleed

Mandalakleed

De mandala's op deze prachtige kleden staan symbool voor balans en harmonie. Ze zijn in diverse kleuren en patronen te bestellen en kunnen op meerdere manieren worden gebruikt. Bijvoorbeeld als wanddecoratie, bedsprei, strandlaken of meditatiehulpmiddel.

De mandaladoeken worden geïmporteerd uit India en zijn gemaakt door ambachtslieden die traditionele technieken gebruiken.

Mocht je een vrouw kennen die spiritueel is ingesteld dan zou deze cadeautip een perfecte keuze kunnen zijn.

46 Smiley sloffen

Smiley sloffen

Deze grappige pantoffels zorgen voor een vrolijke noot in huis en door de pluche voering zijn ze heerlijk warm en zacht.

Ze hebben een zool van traagschuim voor optimaal comfort tijdens het lopen. Het antislipprofiel op de zool voorkomt uitglijden op gladde vloeren.

47 Messenset

Messenset

Geef je keukenprinses de juiste messen om te snijden, hakken en te schillen. Het messenblok bevat dertien RVS messen plus een slijpstaaf en een keukenschaar.

De messen mogen in de vaatwasser, maar zijn dankzij de speciale coating ook makkelijk onder de kraan te reinigen.

De ergonomische antislip handvaten zorgen voor een goede greep wat de kans op verwondingen aan de vingers verkleint.

Met dit praktische geschenk zal het bereiden van maaltijden makkelijker en sneller gaan. Het is dan ook een waardevolle aanvulling in de keuken van elke kookliefhebber.

48 Oversized hoodie

Oversized hoodie

Schenk haar deze warme hoodiedeken en ze zal nooit meer klagen over kou.

De ruime uitvoering geeft veel bewegingsvrijheid en maakt de hoodie ook geschikt om over andere kledingstukken te dragen.

De fleecestof (die in verschillende motieven leverbaar is) biedt maximaal comfort; thuis, op kantoor, op het strand of waar dan ook.

49 Bloemenabonnement

Bloemenabonnement

Heeft je vriendin, moeder, zus, oma of andere belangrijke vrouw in je leven altijd bloemen op tafel staan? Dan zul je haar vast erg blij maken met een bloemenabonnement.

Bloomgift stuurt gedurende een door jou gekozen periode om de week mooie bloemen op. Die komen vers van de veiling zodat de ontvanger er zolang mogelijk van kan genieten.

De bezorging gebeurt op een vast moment en als het een keer niet uitkomt kan het abonnement tijdelijk worden gepauzeerd.

Je kunt kiezen uit drie abonnementen: brievenbusbloemen, gemengde boeketten en bloemen van dezelfde soort.

Tegen een kleine meerprijs kun je dit bloemencadeau een extra persoonlijke touch geven door een kaartje toe te voegen.

50 Teddy tas

Teddy tas

Deze aaibare tassen zijn momenteel helemaal hip en zo zacht als een teddybeer. Ze bieden veel ruimte en passen perfect bij een herfst- of winteroutfit.

Dit schattige beige exemplaar is gemaakt van polyester en zowel als schouder- en handtas te gebruiken. Het heeft zijvakjes aan de binnenkant en een handige magneetsluiting. Voeg de charmante uitstraling hieraan toe en je weet dat dit een fantastische aanvulling is op de garderobe van een stijlvolle vrouw!

51 Krypt puzzel

Krypt puzzel

Ook voor fanatieke puzzelaars zullen de Krypt puzzels van Ravensburger een flinke uitdaging zijn.

Ze hebben geen afbeelding dus de enige manier om deze puzzels te leggen is door goed de vorm van de stukjes te bestuderen. Die zijn namelijk allemaal uniek, maar omdat het er zo veel zijn, gaat er heel wat tijd in zitten.

Zeker geen cadeau voor vrouwen die ongeduldig zijn, maar de echte doorzetters zullen deze minimalistische legpuzzels verslavend leuk vinden!

52 Keuken wanddecoratie

Keuken wanddecoratie

Breng sfeer in de keuken met B-Home wall-art.

De negen decoratiestukken zijn gemaakt van MDF-hout en los van elkaar aan een muur te bevestigen. Dat kan eenvoudig met dubbelzijdig tape; dat scheelt weer gaten in de muur.

Tip: bekijk ook de andere gezellige wanddecoraties van B-Home om andere plekken in huis op te vrolijken.

53 Fleece badjas

Fleece badjas

Relax Company maakt zijn naam helemaal waar met deze stijlvolle dames badjas die in verschillende kleuren en maten te verkrijgen is.

De zachte, fluweelachtige stof voelt comfortabel aan, houdt het lichaam warm en absorbeert vocht. Hierdoor is het niet alleen een perfecte badjas om na een warm bad in te relaxen, maar ook om in te ontbijten, te mediteren of op de bank te chillen.

54 Bijenhotel

Bijenhotel

Bij leuke cadeautjes voor vrouwen denk je waarschijnlijk als eerste aan sieraden, verzorgingsproducten en decoratieve spullen, maar niet aan een bijenhuisje.

Toch kan dit een toppertje zijn als de dame in kwestie over een tuin of balkon beschikt en hart voor de natuur heeft.

Bijen dreigen namelijk uit te sterven en dat is een ramp want zonder deze nuttige insecten zal de wereld een stuk minder voedselrijk zijn.

Het houten huisje heeft verschillende openingen en biedt een veilige schuilplaats voor bijen, bijvoorbeeld in de winter of tijdens slecht weer. Ook kunnen ze er veilig eitjes in leggen zodat de populatie in stand gehouden wordt.

Planten in de tuin of op het balkon zullen ook profiteren van de bijen die op het bijenhotel afkomen. Ze zorgen voor bestuiving en daardoor groeien er meer bloemen waar zowel de bijen en de ontvangster van je geschenk op hun beurt weer van kunnen genieten. Win-win!

55 Invulboekje

Invulboekje

Er zijn verschillende versies van "Een boekje voor ons" verkrijgbaar: voor je partner, mama, zus of een lieve vriendin.

Beantwoordt de vragen zo oprecht mogelijk, voeg foto's toe en verras je ontvangster met een uniek geschenk dat je vanuit je hart hebt gemaakt.

56 Zelfverdediging sleutelhanger

Zelfverdediging sleutelhanger

Met de karabijnhaak kan deze redder in nood aan bijvoorbeeld een sleutelbos, tas of riemlus worden bevestigd.

Door de ringvormige pin uit de sleutelhanger te trekken gaat een zeer luid alarm af en zal het felle ledlicht gaan branden. Dit heeft een afschrikkend effect op aanvallers en waarschuwt omstanders.

De zelfverdediging sleutelhanger is dan ook een uitkomst voor vrouwen die zich onveilig voelen als ze alleen in het donker over straat lopen. En in tegenstelling tot pepperspray is dit kleine verdedigingsapparaat volkomen legaal.

57 Draadvaas

Draadvaas

Het is weer eens wat anders dan een traditionele vaas en een creatieve manier om een enkele bloem of meerdere kleinere bloemen te presenteren.

Je hebt de keuze uit verschillende designs, van ronde en rechthoekige vormen tot silhouetten van bijvoorbeeld een mens of dier.

De metalen draadstructuur komt extra goed tot zijn recht in een modern interieur en zorgt voor een speels effect, alsof de belijning is getekend.

58 Abonnement op tijdschrift

Abonnement op tijdschrift

Als ze van lezen houdt en je weet wat haar interesses zijn, is een abonnement op een tijdschrift een leuk cadeau voor haar waar ze elke maand opnieuw van kan genieten.

Een jaarabonnement wordt uiteraard het meest gewaardeerd, maar als je dat te duur vindt, kun je ook kiezen voor een kortere periode.

Vergeet niet om vooraf de leveringsvoorwaarden te checken, zodat je op de hoogte bent van de opzegtermijn en verlengingsmogelijkheden.

59 Gezichtsstomer

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Gezichtsstomer

Bespaar op dure schoonheidssalons met deze gezichtsauna. De stoom reinigt de huid en bevordert de bloedsomloop waardoor deze zachter en mooier wordt. En doordat de warmte de poriën verwijdt kunnen actieve bestanddeeltjes in gezichtscrèmes en lotions beter doordringen in de huid.

Het apparaat heeft twee standen waarmee de intensiteit van de stoom kan worden ingesteld. Eventueel kunnen wat druppels etherische olie aan het water worden toegevoegd voor een extra ontspannend effect.

Als ze een stralende jonge huid belangrijk vindt, ben ik ervan overtuigd dat deze gezichtsstomer een vast onderdeel van haar schoonheidritueel zal worden.

60 Piemelkussen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Piemelkussen

Zo'n

grote

heeft

ze

nog

nooit

gezien!

61 Grappig keukenschort

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Grappig keukenschort

Je ziet je geliefde waarschijnlijk het liefst in een sexy outfit, maar als ze daar geen zin in heeft, kun je vragen of ze op zijn minst dit schort om wil doen als ze in de keuken staat.

Dan ziet ze er toch verleidelijk uit, terwijl ze de lekkerste gerechten voor je kookt.

Het keukenschort is ook verkrijgbaar in een bikini en lingerieprint.

62 Herinneringsdoos

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Herinneringsdoos

Hierin kan ze foto's, sieraden en andere dierbare herinneringen bewaren.

Doe eventueel een kleine verrassing in het houten kistje om je cadeautje voor haar specialer te maken, bijvoorbeeld snoep, een bloem, een lief kaartje of een fotolijstje met foto's van jullie samen.

63 Kookboek

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Kookboek

Met de eenvoudige recepten in "Koken zonder blabla" staan binnen een handomdraai heerlijke soepen, salades, groentetaartjes, pizza's en vlees- en visgerechten op tafel.

Elk recept wordt minimalistisch gepresenteerd d.m.v. een reeks foto's met beknopt onderschrift. In één oogopslag is te zien welke ingrediënten, keukengerei en handelingen nodig zijn om een gerecht te maken. Ook de bereidingstijden staan erbij en een foto van het eindresultaat.

Een aanrader voor studentes, moeders en vrouwen die geen tijd of zin hebben om uren in de keuken te staan, maar toch lekker en gezond willen eten.

64 Zeep bloemen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Zeep bloemen

Dit boeketje van een gerbera, chrysant, anjer en vier rozen is eigenlijk te mooi om in badwater op te lossen, maar het is nu eenmaal gemaakt van zeep, dus dat is wel de bedoeling.

Uiteraard kunnen ze ook in de badkamer geplaatst worden als decoratie, maar het wordt pas echt genieten als de zeepbloemen in bad worden gelegd. Hierdoor krijgt het water een mooie kleur en een heerlijke geur. En de huid profiteert ook van de verzachtende en geurende ingrediënten die in de zeep zitten.

65 Hart plantjes

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Hart plantjes

Deze schattige plantjes worden in een blauwgrijs potje geleverd. De hartjesvorm maakt ze zeer geschikt om te geven aan een speciale vrouw in je leven.

De Hoya Kerrii plantjes hebben veel licht en af en toe wat water nodig. Zolang aan deze behoeften wordt voldaan, blijven het jarenlang unieke blikvangers op de vensterbank.

66 Sterrenbeeld ketting (inclusief korte karakterbeschrijving)

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Sterrenbeeld ketting (inclusief korte karakterbeschrijving)

Laat zien dat je haar interesse in astrologie respecteert.

Kies een goud- of zilverkleurige ketting met een hanger van haar sterrenbeeld en je hebt iets moois en persoonlijks om te geven.

Het is heel goedkoop, maar als ze altijd haar weekhoroscoop in tijdschriften leest voorspel ik je dat ze er weg van zal zijn.

67 Oesterkaarsen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Oesterkaarsen

Kaarsen in een schelp zijn een lust voor het oog en geven een rustgevende gloed. Aan deze oesterkaarsen is ook een subtiele zwoele geur toegevoegd zodat de neus ook verwend wordt.

Ze zijn gemaakt met natuurlijke materialen en worden verpakt in een luxe magneetdoos. De inlay met de tekst: "The world is your oyster, you are the pearl" maakt deze originele verrassing extra speciaal.

68 Laptoptafeltje

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Laptoptafeltje

Met deze laptoptafel is ze niet meer gebonden aan haar bureau, maar kan ze altijd en overal op een comfortabele manier haar laptop gebruiken. Bijvoorbeeld op de bank om te thuiswerken of in bed om naar Netflix te kijken.

De laptoptafel is voorzien van een muismat en heeft een inkeping die als standaard voor een muis of tablet dient. De gaten zorgen ervoor dat de laptop voldoende kan ventileren. Ook is er gedacht aan ruimte voor snoeren en een oplader.

Verder is de tafel gemaakt van hoogwaardig bamboe en is hij licht van gewicht, zodat deze ook makkelijk buitenshuis te gebruiken is.

69 Macrame plantenhangers

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Macrame plantenhangers

Houdt ze van plantjes? Dan zijn deze met de hand gevlochten plantenhangers een origineel cadeautje voor haar verjaardag, Kerst, moederdag of een housewarmingparty.

Ze fleuren het interieur op en kunnen ook in de tuin of op het balkon worden opgehangen.

De macraméplantenhangers zijn ook een uitkomst voor kleine ruimtes en voorkomen dat huisdieren van (giftige) planten kunnen eten.

Deze set bevat vijf verschillende designs en wordt inclusief ophanghaken verstuurd.

70 Roze toetsenbord en muis

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Roze toetsenbord en muis

Misschien is haar toetsenbord aan vervanging toe en kun je haar laptop of desktop opvrolijken met dit compacte exemplaar.

De USB-adapter past ook in tablets en telefoons die OTG ondersteunen, dus het is niet meer nodig om te pielen op een klein scherm.

De ronde, mechanische toetsen doen denken aan een ouderwetste typemachine, mede door het tikgeluid dat bij elke aanslag klinkt.

De roze pastelkleuren geven het toetsenbord een vrouwelijke touch en matchen perfect met de meegeleverde roze muis.

71 Ijskoffie maker

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Ijskoffie maker

Tijdens warme zomerdagen is het heerlijk om ijskoffie te drinken. Bij veel supermarkten kun je het tegenwoordig kopen, maar het is goedkoper en lekkerder om het zelf te maken.

Met deze portable Cold Brew koffiemaker is dat een koud kunstje. Schep koffie in de filterzeef, giet water in de beker en laat het een tijdje in de koelkast staan (of op het aanrecht als je ijskoud water hebt gebruikt).

Afhankelijk van hoe lang je het laat infuseren krijg je een milde of sterke koffiesmaak. Voeg eventueel nog melk en suiker toe en genieten maar!

72 Papieren tijdcapsule

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Papieren tijdcapsule

Niet iedereen vindt het makkelijk om gevoelens op papier te zetten. Daarom is het zo fijn dat de twaalf uitvouwbare brieven in dit boekje zijn voorzien van vragen, die het delen van herinneringen, wensen en geheimen een stuk makkelijker maken.

De gebundelde brieven zijn een prachtig cadeautje voor een vrouw die je liefhebt, bijvoorbeeld je vriendin, echtgenote, zus, moeder of oma. Vertel haar dat ze de verzegelde brieven pas mag openen en lezen op een bepaald moment. Het is aan jou welk moment je kiest: misschien als ze jarig is, op moederdag, jullie trouwdag of misschien wel als je er niet meer bent.

Bedenk ook vooraf of ze je brieven in één keer mag lezen of gespreid over een periode, bijvoorbeeld één brief per maand.

73 Love u very muts

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Love u very muts

Is je geliefde in de winter jarig of zoek je een leuk valentijnscadeautje voor haar? Deze leuke muts met een steenkolenengels geschreven liefdesboodschap zal gegarandeerd voor een glimlach op haar gezicht zorgen.

De wintermuts is gemaakt van zacht acrylstof en voelt lekker warm aan. Aan de bovenkant is een vrolijke pompoen vastgenaaid.

Het is een leuke manier om te laten weten dat je van haar houdt en dat je haar warm wilt houden.

74 Omgekeerd wijnglas

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Omgekeerd wijnglas

Wijnliefhebsters zullen helemaal ondersteboven zijn van dit grappige cadeau-idee. Want een wijnglas die je moet omkeren om er uit te kunnen drinken is toch wel een hele leuke eyecatcher op tafel! Bovendien zal het voor veel hilariteit zorgen tijdens verjaardagen of andere momenten waarop het glas geheven mag worden.

Voor het bijzondere ontwerp betaal je wel iets meer dan een gewoon wijnglas, maar dan heb je ook echt iets speciaals om te geven.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail