70 Leuke dingen om te kopen voor jezelf (of om op je verlanglijst te zetten)

leuke dingen om te kopen voor jezelf
Gepubliceerd op 11-01-2023 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 28-03-2024)
Inspiratie nodig voor het maken van een verlanglijstje of wil je jezelf eens lekker verwennen met een eigen cadeau? Of je nu een man of een vrouw bent, in deze lijst vind je veel leuke dingen om te kopen voor jezelf of om aan anderen te vragen. Van praktische spullen tot geinige gadgets en van beauty-items tot hippe kleding. Kijk, vergelijk en maak je keuze uit de beste cadeautips voor jezelf.

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Inhoudsopgave

Leuke cadeautips voor jezelf, ongeacht je geslacht

Backflow wierookbrander

Backflow wierookbrander

Als je regelmatig wierookstokjes brandt, is een backflow wierookbrander een tof woonaccessoire om te hebben. Hiermee kun je namelijk op een geheel nieuwe manier van wierook genieten. Het woord "backflow" verklapt het al: de rook stijgt niet op, maar daalt neer.

Doe een wierookkegel (100 stuks inbegrepen) met je favoriete geur in de houder en het aroma zal via de paden als een waterval naar beneden stromen. Zodra het de bodem raakt zal ook de kegel door een mistwolk worden omringd. Heel rustgevend en betoverend om te zien.

Overigens hoef je je huidige voorraad wierrookstokjes niet weg te gooien, want die kunnen ook gewoon in de houder worden geplaatst. Bovendien zijn 30 wierookstokjes bij deze set inbegrepen zodat je voorlopig even vooruit kunt.

De wierook brander is gemaakt van keramiek en leverbaar in vijf verschillende kleuren.

Gepersonaliseerde sleutel organizer

Gepersonaliseerde sleutel organizer

Gaan jouw broekzakken ook altijd kapot van de sleutels die je erin bewaard? Of wil je voorkomen dat je sleutelbos je telefoon beschadigd? Bestel dan vandaag nog deze innovatieve gadget om je sleutels netjes bij elkaar te houden.

In de lederen sleutelhanger van Northwall kun je maximaal tien sleutels opbergen, welke je kunt in- en uitklappen. Het sluitmechanisme zorgt ervoor dat je sleutels altijd op hun plaats blijven.

De sleutel organizer bevat daarnaast een geïntegreerde multitool met 4 handige functies. En omdat je je naam of telefoonnummer in het leer kunt laten graveren, heb je meer kans om je sleutels terug te krijgen als je ze verliest.

Zonnebril met ingebouwde speakers

Zonnebril met ingebouwde speakers

De Wanlima bluetooth zonnebril is een leuk hebbeding om te kopen voor jezelf. Het combineert effectieve Uv-bescherming met de ultieme audio-ervaring.

Je kunt er mee naar je favoriete muziek, luisterboeken of podcasts luisteren, waar je ook bent of wat je ook aan het doen bent. Stream in hoge geluidskwaliteit vanaf je smartphone terwijl je een wandeling maakt, op het strand ligt of in de tuin aan het zonnen bent.

In het stijlvolle montuur zitten bovendien ingebouwde microfoons zodat je inkomende oproepen kunt beantwoorden.

Minimalistisch navigatiesysteem voor fietsers

Minimalistisch navigatiesysteem voor fietsers

Door drukke steden fietsen kan behoorlijk stressvol zijn. Helemaal als je in een onbekende omgeving bent en het navigatiesysteem op je telefoon je te laat of verkeerde aanwijzingen geeft. Of als de route door het zonlicht niet leesbaar is.

Met de Velo 2 heb je daar geen last meer van. Het is een compact apparaatje voor aan je fietsstuur, dat geen verwarrende kaarten toont, maar met pijlen aangeeft waar je heen moet. Ook kun je er o.a. op zien hoe hard je rijdt en hoe ver en hoeveel geschatte minuten je van je bestemming verwijderd bent.

Overigens heb je nog wel je telefoon nodig om de Velo 2 te kunnen gebruiken. Via een app moet je namelijk je bestemming opgeven (dit werkt via bluetooth, dus een dataverbinding of mobiel signaal is niet nodig).

Nothing Phone

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Nothing Phone

Is je oude telefoon aan vervanging toe en sta je open voor een model dat minder bekend is, maar wel een supercool ontwerp heeft? Dan is de Nothing Phone wellicht iets voor jou.

De smartphone heeft een minimalistische, maar luxe uitstraling en ligt prettig in de hand. Het apparaat onderscheidt zich o.a. door de transparante onderkant waar ledstrips doorheen schijnen. Heel gaaf en functioneel bovendien omdat ze onder meer dienen als indicatoren voor notificaties en batterijstatus.

De Nothing Phone is voorzien van twee camera's met geavanceerde functies, een helder scherm met uitmuntende kleurweergave en een zeer krachtige processor.

Een telefoon die er mooi uitziet en goede prestaties levert, wat wil je nog meer? Een lage prijs hoor ik je denken, maar dan moet ik je teleurstellen: de Nothing Phone is namelijk niet goedkoop, maar wel een stuk betaalbaarder dan een iPhone. Als je echter van exclusiviteit houdt en over het budget beschikt, zul je geen spijt krijgen van deze aankoop.

Gepersonaliseerde verjaardagskalender

Gepersonaliseerde verjaardagskalender

Bij YourSurprise is het een fluitje van een cent om een mooie verjaardagskalender te maken.

Kies een sjabloon, upload foto's en voeg desgewenst tekst toe. Je ziet het resultaat direct op je scherm dus er kan niets fout gaan.

Het is leuk om te doen en je kunt die saaie verjaardagskalender die in het kleinste kamertje hangt eindelijk vervangen.

Mok verwarmer

Mok verwarmer

Zie hier de oplossing om warme dranken niet af te laten koelen. Handig als je bijvoorbeeld wordt afgeleid door je werk of je gezin.

Stel de gewenste temperatuur in (55, 65 of 75 °C) en de warmhoudplaat zorgt ervoor dat je nooit lauwe koffie, thee, soep of chocolademelk drinkt. Je kunt de mok verwarmer trouwens ook gebruiken om een babyflesje op te warmen.

Een ingebouwde sensor voorkomt oververhitting en energieverspilling. Ook is het niet erg als je drank op de verwarmingsplaat morst, want die is waterbestendig (wel zo veilig).

Leuk vogelhuisje

Leuk vogelhuisje

De vogelhuisjes van Wildlife Garden zijn een superleuke toevoeging voor je tuin of balkon.

Ze zijn stuk voor stuk prachtig en zien er ook echt uit als een woonhuis. Ze worden gemaakt in verschillende stijlen: van Mondriaan tot natuurlijk uitgevoerd en zelfs vogelflats behoren tot het aanbod!

Dat staat dus zeker leuk en het brengt leven in de brouwerij. Het biedt vogels in de lente een veilige plek om zich te nestelen en in de winter beschutting en voedsel.

Kijk dus snel welk vogelhuisje je leuk vindt en maak jezelf en de vogels blij!

Gordijnverlichting

Gordijnverlichting

Dit op USB werkende lichtgordijn bestaat uit 10 koperen strengen met elk 30 ledlampjes (dus energiezuinig). Deze zijn buigbaar en kunnen eenvoudig aan elk gordijn worden bevestigd.

Met de afstandsbediening kan het licht worden gedimd. Ook kunnen hiermee verschillende lichteffecten worden geactiveerd, zoals bijvoorbeeld knipperen en vervagen.

Leuk om jezelf cadeau te doen als je je huis 's avonds sfeervol wilt verlichten!

10 Kunstplanten

Kunstplanten

Als je geen groene vingers hebt, een plantenallergie hebt, vaak lang van huis bent of gewoon geen zin hebt om kamerplanten te verzorgen, zijn kunstplanten een geweldig alternatief. Ze zijn vaak niet van echt te onderscheiden en je hoeft ze alleen maar af en toe af te stoffen.

Kunstplanten blijven er in tegenstelling tot echte planten altijd prachtig uitzien zodat je er je levenlang van kunt genieten. Er is veel keus in soorten, kleuren en maten, het zal dus niet al te moeilijk zijn om er een aantal te vinden die mooi in je interieur passen.

11 Pizzamaker

Pizzamaker

Bak supersnel krokante pizza's met de Ferrari onder de pizzaovens!

De G3 Ferrari Delizia Rosso is van Italiaanse makelij en heeft een vuurvaste pizzasteen die veel heter wordt dan een gewone oven. Daardoor is deze binnen vijf minuten klaar en proef je de authentieke Italiaanse smaak.

Overigens kun je er ook lekkernijen mee bakken, zoals Turkse broden, taarten en wraps. Dit rode model vind ik de mooiste, maar je kunt hem ook kopen in andere kleuren.

12 Deurbel met camera

Deurbel met camera

Houdt criminelen, collectanten, marketeers, geloofsovertuigers en andere ongewenste personen op afstand met de draadloze video deurbel van Living Needs.

Deze heeft een infraroodcamera waarmee ook 's avonds en 's nachts goed is te zien wie er voor de deur staat. De lens heeft een brede kijkhoek waardoor het zicht niet alleen beperkt wordt tot de voordeur.

Optioneel kan de bewegingsdetector worden geactiveerd. Die registreert ook de personen die in de buurt van je entree komen zonder aan te bellen. Als je niet thuis bent ontvang je een melding op je telefoon. Je kunt dan live zien wie er voor je woning staat en eventueel met degene communiceren. Ook is het mogelijk om de beelden later terug te kijken.

Verder heeft de video deurbel een instelbaar volume, 52 melodieën en kan hij ook als een gewone deurbel worden gebruikt.

De app is Nederlandstalig, evenals de handleiding die met een stappenplan uitlegt hoe de bel binnen 5 minuten kan worden aangesloten.

13 Flexibel statief met bluetooth afstandsbediening

Flexibel statief met bluetooth afstandsbediening

Maak jij vaak video's voor je socialmediakanalen of wil je bijzondere vakantiemomenten vastleggen? Dan kun je dit ministatief waarschijnlijk goed gebruiken.

De "tentakels" van de Octopus Tripod kunnen in elke richting gebogen worden zodat deze overal aan vastgemaakt kunnen worden. Filmen vanaf je fietsstuur of vanuit een boomtak is dus geen enkel probleem. Dit geeft je unieke mogelijkheden voor het maken van foto's en filmpjes.

De Octopus Tripod is geschikt voor smartphones met een breedte tussen de 56 en 91 mm, compact camera's, GoPro camera's en action cams die niet zwaarder zijn dan 5 kg.

14 Aroma diffuser met Himalaya stenen

Aroma diffuser met Himalaya stenen

Verbeter de luchtkwaliteit in je woon- of slaapkamer met deze mooie aroma diffuser.

De zoutstenen zijn luchtzuiverend en door water toe te voegen hou je de luchtvochtigheid op peil. Met wat druppels essentiële olie erbij gaat het bovendien lekker ruiken in je huis. Gebruik de ledverlichting voor extra sfeer of als nachtlampje.

15 Thuiscursus

Thuiscursus

Dit is één van de slimste cadeautips voor jezelf als je erover denkt om een carrièreswitch te maken! Maar ook als je op zoek bent naar een leuke nieuwe hobby of als je gewoon je kennis wilt vergroten kun je veel hebben aan een thuisstudie. Het is ideaal omdat je in je eigen tempo - en zonder dat je de deur uit hoeft - de leerstof eigen kunt maken.

Online zijn er talloze cursussen te vinden, veelal gratis. Helaas zijn velen door amateurs gemaakt die soms foutieve informatie doceren of belangrijke kennis weglaten. Dus als je het serieus wilt aanpakken, is het verstandig om een betaalde cursus te volgen die door professionals is gemaakt. Je krijgt dan ook alle ondersteuning die je nodig hebt en na succesvolle afronding kun je je nieuwe vaardigheden aantonen met een diploma of certificaat.

Geïnteresseerd? Vraag dan een gratis proefhoofdstuk aan van de opleiding die je wilt gaan volgen. Dan kun je zien of het iets voor je is en wie weet gaat er een nieuwe wereld voor je open.

16 Mobiele fotoprinter

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Mobiele fotoprinter

Deze kleine, lichte fotoprinter kun je overal mee naartoe nemen zodat je je foto's met vrienden en familie kunt delen.

Het inbegrepen ZINK-papier is water- en vlekbestendig en het heeft een kleeflaag, dus je kunt je geprinte minifoto's op elk gewenst oppervlak plakken (bijvoorbeeld op je koelkast, smartphone of in een plakboek). De kleurstof die in het speciale papier is verwerkt maakt de aanschaf van dure inktcartridges overbodig.

De Canon Zoemini is eenvoudig te bedienen met de gratis Canon-Mini-Print-app. Hiermee kun je ook foto's bewerken en fotocollages maken.

Als je het leuk vindt om fysieke exemplaren van je digitale foto's te hebben is dit zeker iets om jezelf cadeau te doen.

17 Origami beeldje

Origami beeldje

Geef je interieur een kunstzinnig tintje met de beeldjes uit de Origamiserie van Present Time.

Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen zoals een kat, vogel, stokstaartje, olifant, leeuw en andere dieren.

De beeldjes zijn prima met elkaar of andere woonaccessoires te combineren. Het origami ontwerp geeft een mooi driedimensionale effect, en nee: ze zijn niet gemaakt van papier, maar van ijzer en kunsthars.

Hierdoor zijn staan ze stevig op elke plek in huis. Als je een moderne inrichting hebt zullen deze origamibeeldjes zonder twijfel een mooie toevoeging zijn!

18 Google Nest Mini duopack

Google Nest Mini duopack

Verwen jezelf met de nieuwste smart speaker van Google en geniet van de verbeterde geluidskwaliteit en de vele nieuwe functies.

Met de Google Nest Mini speaker kun je muziek en podcast streamen, de Google-assistent raadplegen, je agenda beheren en smartapparaten bedienen. Je bedient het apparaat met je stem, een makkelijkere manier om muziek af te spelen, de thermostaat lager te zetten en informatie op te vragen is er niet.

Als je eenmaal het gemak van deze slimme speaker gewend bent, kun je niet meer zonder.

19 Scheermes slijper

Scheermes slijper

Ik heb geen idee waarom scheermesjes zo belachelijk duur zijn, maar ik weet gelukkig wel een manier om er flink op te besparen.

Met de Razor Sharpener maak je je botte scheermesjes weer scherp zodat je ze langer kunt gebruiken en minder risico hebt op wondjes tijdens het scheren.

Veeg je veelgebruikte scheermesje gewoon een aantal keren over het rubber en hij scheert weer alsof weer alsof het nieuw is. Briljante oplossing toch?

20 Gepersonaliseerd portret van je huisdier

Gepersonaliseerd portret van je huisdier

Laat je hond, kat, konijn, parkiet of goudvis in elk gewenst kostuum portretteren bij PerfectPetsCrafts. Deze Nederlandse verkoper op Etsy stuurt je binnen een dag de afbeelding in hoge resolutie naar je inbox, die je vervolgens met je eigen printer (of door een online afdrukservice) kunt afdrukken.

Lijst het unieke portret van je huisdier in of gebruik het als wallpaper op je laptop, tablet of telefoon. Superleuk cadeautje voor jezelf en omdat het een digitale download betreft, ook nog eens spotgoedkoop!

Leuke dingen om te kopen voor jezelf als je een man bent

21 Bluetooth platenspeler

Bluetooth platenspeler

Terwijl de compact disc door de komst van streamingdiensten steeds minder populair wordt, neemt de verkoop van vinyl juist toe.

Steeds meer mensen ontdekken dat analoog geluid veel warmer en mooier klinkt. Tegenwoordig brengen dan ook veel artiesten hun albums op vinyl uit.

Om die (en de oude platen die je nog op zolder hebt liggen) af te spelen heb je natuurlijk wel een goede platenspeler nodig.

De Sony PS-LX310BT is een aanrader omdat je er geen extra versterker voor nodig hebt en je de muziek kunt streamen naar bluetoothspeakers. Als je wel een versterker en bedrade speakers hebt, kun je die ook aansluiten met de meegeleverde kabels.

De draaitafel kan afspelen op 33⅓ en 45 toeren. De stabiele arm zorgt ervoor dat de naald diep in het groefprofiel van de plaat blijft. Hierdoor klinkt het geluid verbluffend goed en kun je optimaal van je platencollectie genieten.

Tel daar het elegante design, de eenvoudige bediening en de scherpe prijs bij op en je weet dat dit een goede aankoop is.

22 LEGO Creator: Titanic

LEGO Creator: Titanic

Niks te doen of een liefhebber van historische verzamelobjecten? Bouw een 130 cm lang schaalmodel van het beroemde cruiseschip dat in 1912 zonk en laat het herrijzen op je dressoir. Met 9090 legosteentjes hoef je je in elk geval voorlopig niet te vervelen.

Het leuke is dat dit legobouwwerk zich niet beperkt tot de buitenkant, maar ook de binnenkant uitbeeldt. Het schip kan in drieën worden gesplitst om de machinekamer, de grote trap, verschillende zalen, het zwembad en andere details zichtbaar te maken.

De buitenkant bevat ook veel authentieke elementen zoals patrijspoorten, reddingsboten, een vrachtkraan, enzovoort. Bovendien maken een aantal echt werkende functies deze replica nog realistischer.

Je zult dus veel voldoening halen aan het bouwen ervan en als het af is, heb je en prachtige eyecatcher die je met trots kunt tentoonstellen.

23 Haargroeimiddel

Haargroeimiddel

Je hoeft je nergens voor te schamen als je haargrens of het volume van je baard steeds meer afneemt. Je kunt er niets aan doen en mannen hebben nu eenmaal vaker last van haarverlies dan vrouwen.

Mocht je toch wat aan die kale plekken willen doen, overweeg dan eerst dit haarserum voordat je een dure haartransplantatie ondergaat. Het bevat plantenextracten en biotine, een vitamine waarvan bewezen is dat het kaalheid tegen gaat.

Het dagelijks aanbrengen op de hoofdhuid voedt de haarwortels waardoor de haargrens en andere kale plekken geleidelijk herstellen. Hierdoor zul je minder bezorgd over je uiterlijk zijn en je een stuk zelfverzekerder voelen.

Ik ga niet beweren dat het een wondermiddel is, maar op bol.com uiten veel mannen hun tevredenheid over dit product, dus het is het proberen waard.

24 Borsten stressballen

Borsten stressballen

Last van spanningen op het werk of heb je RSI in je handen? Knijp in deze rubberen borsten en je klachten zullen direct minder worden.

Ik snap dat je liever echte borsten masseert, maar ik denk niet dat je vrouwelijke collega's het op prijs zullen stellen als je dat bij hun probeert te doen (je mannelijke trouwens ook niet).

Bovendien passen die niet makkelijk in je tas en deze wel. De borsten stressballen worden per twee geleverd, dus je komt niets te kort.

25 Jerrycan Minibar

Jerrycan Minibar

De stoere buitenkant maakt dit een must have item voor elke mancave, werkplaats of garage. Vul de stalen jerrycan met sterke drank en niemand zal vermoeden dat het een minibar is.

Je kunt de Jerrycan Minibar van MikaMax ook meenemen naar de camping, een festival of het strand. Dan heb je altijd je favoriete alcoholische drank bij je en verbaas je jouw vrienden met je geheime minibar.

De Jerrycan Minibar is gemaakt van een echte Jerrycan waaraan vakken zijn toegevoegd om een fles, 2 glazen (inclusief) en 2 blikjes in op te bergen. Iedereen zal denken dat je er benzine in bewaart, maar jij weet beter!

26 Houten horloge

Houten horloge

Als je op zoek bent naar wat luxere cadeau ideeën voor jezelf zal dit elegante horloge je vast aanspreken.

Het is gemaakt van walnoothout en heeft een multifunctioneel uurwerk met chronografen en dagaanduiding.

Deze blikvanger kan in elke situatie gedragen worden: van casual tot chique, dus een nobrainer als je van exclusieve en stijlvolle accessoires houdt.

27 Scarab multitool

Scarab multitool

Deze roestvrij stalen multitool beschikt over vijf uitvouwbare gereedschappen (mesje, platte en kruisskopschroevendraaier, vijl en tang).

Handig om altijd bij je te hebben, want vroeg of laat zul je de Scarab multitool nodig hebben. Bijvoorbeeld als je op avontuur gaat, een klusje moet klaren of iets moet repareren.

Als alle gereedschappen ingeklapt zijn lijkt de multitool op een kevervorming amulet (Scarab) die door veel mensen in het oude Egypte werd gedragen. Dus het is ook nog eens een stijlvol accessoire voor aan je sleutelbos.

28 Virtual Reality headset voor smartphone

Virtual Reality headset voor smartphone

Voor de meeste VR-sets heb een krachtige game-pc nodig, maar als je die niet hebt en je toch eens een virtuele wereld wilt binnenstappen, is dit de oplossing.

Je hebt alleen je smartphone nodig. Via bluetooth verbindt je je telefoon met de headset en controller. Daarna ben je klaar voor een levensechte 3D-ervaring.

De VR-bril zit comfortabel en heeft ook een ingebouwde koptelefoon zodat je alles nog realistischer beleeft.

29 Het ultieme mannenkookboek

Het ultieme mannenkookboek

Ben je die kant-en-klare pizza's, diepvriesmaaltijden en de afhaalchinees helemaal zat? Zou het dan niet beter zijn om gewoon zelf iets lekkers te maken?

Misschien doe je dit nooit omdat je nog geen ei kunt koken, maar dat is een foute gedachte. Iedereen kan koken en als je de simpele recepten uit dit boek uitprobeert ben ook jij straks een baas in de keuken.

Je zult in staat zijn om een snelle maaltijd voor jezelf te bereiden, danwel het hele gezin te voeden. Maar wel met gezonde ingrediënten.

Met de recepten uit het ultieme mannenkookboek laat je iedereen verstelt staan van je kookkunsten (zelfs je schoonmoeder).

30 Inklapbare ministoel

Inklapbare ministoel

De Mini Pocket Stool van MikaMax is licht en compact, maar kan dankzij de robuuste metalen constructie een gewicht tot 100 kg kan dragen.

Ingeklapt past hij in een broekzak dus je neemt hem makkelijk mee naar een festival of je favoriete visstek.

Het is ook een handig stoeltje (of voetenbankje) voor kleine ruimtes zoals een tent, caravan of studentenkamer.

31 Binaire klok

Binaire klok

Dat computers met een tweetallig stelsel (bestaande uit nullen en enen) werken wist je waarschijnlijk wel, maar wist je dat er ook een coole klok is die op dit systeem werkt?

De binaire klok geeft de tijd verticaal weer met ledlampjes die aan en uit staan. De eerste twee rijen geven het uur weer, de volgende tweede rijen de minuten, en de laatste twee rijen de seconden. De klok kan ook zo worden ingesteld dat de tijd horizontaal is af te lezen.

Vind je deze manier van klokkijken toch iets te omslachtig, maar wil je je interieur toch graag oppimpen met een bijzondere klok? Bekijk dan mijn selectie van industriële klokken. Hierin vindt je vast een mooi exemplaar voor op je verlanglijst.

32 Bluetooth karaoke speaker

Bluetooth karaoke speaker

Van de meeste bluetooth speakers hoef je geen geweldige geluidskwaliteit te verwachten, maar dat is bij deze draadloze stereospeaker wel anders!

Dankzij de ingebouwde subwoofer komt de bass goed tot zijn recht en ook de hogere tonen klinken mooi helder. Via de app kun je ook het volume en de klank aanpassen.

De speaker heeft meerkleurige verlichting die je op de beats kunt laten meeflitsen en een microfoon die je kunt inpluggen als je karaoke wil doen.

De speaker heeft een afneembare draagband zodat je hem mee kunt nemen naar het strand, vrienden en feestjes.

Koop dit cadeau voor jezelf als je een speaker met power zoekt of op feesten de boel op stelten wilt zetten.

33 Push-up board

Push-up board

Werk vanuit huis aan je spierontwikkeling met dit push-up board. De antislip handvaten kunnen in twaalf standen worden verschoven om specifieke spiergroepen te trainen (de kleuren geven aan welke).

Door elke dag een half uurtje een work-out te doen krijg je meer spiermassa, kracht en uithoudingsvermogen.

Het push-up board is inklapbaar en makkelijk overal mee naar toe te nemen, zodat je op elk gewenst moment aan je spieren en conditie kunt werken.

Een trainingsschema is inbegrepen en is ideaal als je nog niet eerder aan krachttraining hebt gedaan en dit rustig wil opbouwen.

34 'Niet storen, ik kijk voetbal'-sokken

'Niet storen, ik kijk voetbal'-sokken

Niets zo irritant als tijdens een spannende voetbalwedstrijd gestoord te worden door je vrouw of kinderen.

Trek daarom altijd voor de uitzending begint deze sokken aan, zodat ze je met rust laten.

Of het helpt, is de vraag, maar ze zijn in elk geval wel grappig!

35 The C64® Mini

The C64® Mini

Iedereen die ooit een Commodore 64 heeft gehad zal weleens terugverlangen naar die gave tijd.

Voor deze populaire homecomputer was een enorm aanbod aan software, vooral spelletjes. Met BASIC kon je ook zelf computerprogramma's te maken. En dankzij de revolutionaire soundchip werd het mogelijk om digitale muziek te produceren en games van achtergrondmuziek te voorzien.

Beleef die geweldige nostalgie opnieuw met deze minireplica! Om je favoriete spellen van vroeger te spelen heb je geen cassettespeler meer nodig, want er zitten al 64 klassiekers ingebouwd en je kunt er ook een USB-drive op aansluiten. Met de joystick is het spelen ervan weer net zo leuk als in je jeugd. Zal het je nog steeds lukken om een hoge level te halen?

Minpuntje: de toetsen zijn helaas puur cosmetisch, dus als je ook wilt programmeren moet je er een pc-toetsenbord op aansluiten. Als je dat geen bezwaar vindt is dit een geweldig hebbeding die al je mooie herinneringen aan de Commodore 64 weer naar bovenhaalt.

36 Philips OneBlade trimmer

Philips OneBlade trimmer

Voor wie zich tot in de puntjes wil verzorgen is dit innovatieve scheerapparaat een must-have.

Je scheert en stijlt je gezichtshaar er moeiteloos en nauwkeurig mee. De hybride trimmer van Philips heeft verschillende opzetstukken om je bakkenbaarden, snor, baard of sik makkelijk in elke gewenste vorm te brengen.

Er is ook een speciaal opzetstuk voor het scheren van haar op andere lichaamsdelen.

De OneBlade is waterdicht en kan dus ook onder de douche of in bad worden gebruikt.

Omdat het mes minder dicht op de huid zit dan traditionele scheermesjes, scheert het veel comfortabeler en minimaliseert het de kans op huidirritatie.

Zelfs de fijnste haartjes worden met één scheerbeweging verwijderd zodat je huid er altijd glad en verzorgd uitziet.

Een absolute aanrader als je het gedoe met gewone scheermesjes zat bent!

37 BBQ-brandijzer

BBQ-brandijzer

Het barbecueseizoen komt eraan, dus tijd om je barbecuespullen een upgrade te geven.

Met deze unieke BBQ-accessoire kun je biefstuk, kipfilet en ander vlees personaliseren met je eigen naam. Zo weet iedereen wie verantwoordelijk is voor dat malse stukje vlees.

Met het BBQ-brandijzer kun je ook de namen van je vrienden in het vlees stempelen om zo discussies te voorkomen over wie welk stuk vlees mag hebben.

55 letters zijn inbegrepen zodat elke naam of tekst gespeld kan worden.

Reken maar dat je met deze BBQ-gadget indruk maakt op je barbecuefeestjes.

38 Armbanden set

Armbanden set

Deze mooie armbanden passen bij elke outfit. Drie ervan hebben uit natuursteen geslepen kralen en de vierde armband is van kunststof.

Ze kunnen los van elkaar gedragen worden of samen als je je outfit een extra touch wilt geven.

Als je het niet erg vindt om complimentjes over je coole stijl te krijgen, zouden deze armbanden een steengoed cadeau-idee voor jezelf kunnen zijn.

39 Bierbrouwpakket

Bierbrouwpakket

Als je een echte bierliefhebber bent vind je het misschien ook interessant om het brouwproces van bier te leren.

Met de bierbrouwpakketten van Brew Monkey kun je direct met je nieuwe hobby beginnen, gewoon vanuit je eigen keuken of mancave.

Voor elke biersoort is een ander pakket met verse ingrediënten en benodigde materialen beschikbaar.

Met behulp van de handleiding en de instructievideo's brouw je in no-time je eerste eigen bier, en dat zal extra goed smaken!

40 Hamburgerpers

Hamburgerpers

Trakteer jezelf op een sappige hamburger. Nee, niet van de MacDonald's, maar een zelfgemaakte. Dat is gezonder, goedkoper en veel lekkerder.

Met deze hamburgerpers is het heel eenvoudig om een perfecte ronde hamburger te bakken. Stop de persvorm vol met gekruid gehakt, pers het plat en bakken maar. De ribbels in de hamburgerpers geven je zelfgebakken hamburgers extra structuur en een mooie gegrilde look.

De tool is ook ideaal als je gaat barbecueën met vrienden, want je kunt er snel meerdere burgers tegelijk mee maken. Serveer ze met wat sla, tomaat, augurk, kaas, bacon en ketchup en iedereen zal ervan smullen!

41 Drone met camera

Drone met camera

Vanaf grote hoogte haarscherpe luchtopnames maken, zelfs bij harde wind? Dat kan met de DJI Mini 2 Fly More Combo! Deze kleine lichtgewicht drone heeft een 12 megapixel camera met handige functies zoals inzoomen en panoramabeelden.

De prijs ligt wat hoger dan bij andere drones, maar daar krijg je kwaliteit en gemak voor terug! Houdt ook rekening met extra kosten voor de verplichte registratie bij de RDW.

Met een volle accu kan een half uur gevlogen worden, een stuk langer dan bij de meeste andere drones. Bovendien worden reservebatterijen meegeleverd, zodat je nog langer kunt vliegen.

De eenvoudige bediening (inclusief terugkeerfunctie), een gratis online-videocursus en geen verplichting tot een vliegbewijs, maken deze minidrone ideaal voor beginners.

Maar ook gevorderden zullen deze drone waarderen vanwege de 4K-video opnames, beeldstabilisatie, de mogelijkheid om soundtracks en filters toe te voegen, én omdat het is toegestaan om ermee boven bebouwing te vliegen.

42 Hamer met flesopener

Hamer met flesopener

Deze hamer mag niet ontbreken in je gereedschapskist! Hij is gemaakt van staal en heeft een rubberen antislip handgreep.

Perfect voor al je timmerwerkzaamheden en omdat er een flesopener in de kop is ingebouwd, kun je er tussen het klussen door ook een flesje bier of frisdrank mee openen.

43 1 Million herenparfum

1 Million herenparfum

Maak kennis met één van de populairste herenparfums van Paco Rabanne. Het heeft een frisse en verleidelijke geur die elke man zelfverzekerd laat voelen.

De combinatie van kruidige en lederen noten, afgewerkt met houtachtige, fruitige tonen is de succesformule van 1 Million.

Het luxueuze flesje doet misschien vermoeden dat de parfum alleen geschikt is voor speciale gelegenheden, maar dat is niet het geval. Het is een alledaagse geur die zowel overdag als 's avonds gedragen kan worden.

Als je de voorkeur geeft aan een subtiele, maar krachtige geur kun je deze eau de toilette gerust op je verlanglijst zetten.

44 Nike Air Max sneakers

Nike Air Max sneakers

Goede schoenen zijn vaak erg duur. Toch is het erg belangrijk om schoenen te kopen die je voeten de juiste ondersteuning geven en comfortabel lopen.

Als je betaalbare kwaliteitsschoenen zoekt die er ook sportief en modern uitzien, zijn Nike Air Max sneakers een uitstekende optie. Ze zijn stevig, licht van gewicht én hebben luchtkussens die voor extra demping en comfort zorgen. Nike Air Max schoenen zijn daarom ideaal om mee te hardlopen, wandelen, crosstrainen en noem maar op.

Ze zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren, materialen en modellen, dus je kunt altijd een paar vinden die bij je stijl past.

45 Kleding vouwplank

Kleding vouwplank

Als je een trouwe kijker van The Big Bang Theory bent, heb je waarschijnlijk Sheldon Cooper deze vouwplank al zien gebruiken.

Het is een geniaal gadget voor mannen die moeite hebben met het opvouwen van kleding. Met de Sheldon vouwplank wordt dit vervelende klusje kinderspel. Je vouwt er snel en moeiteloos blouses, T-shirts, truien en andere kledingstukken mee op. Daar wordt je kledingkast een stuk overzichtelijker van en het bespaart veel tijd.

De kledingvouwer is klein van formaat en daardoor ook ideaal om mee te nemen op reis.

Leuke dingen om te kopen voor jezelf als je een vrouw bent

46 Rituals body cream

Rituals body cream

Geef je droge huid een heerlijk verzorgde boost met de bestverkochte bodycrème uit The Ritual of Sakura serie.

Deze milde, snel intrekkende bodycrème voedt de huid met o.a. antioxidanten en vitamine C. Het bevat ook het helende ingrediënt Centelle Asiatica, die ervoor zorgt dat de huid glad en soepel wordt. De unieke combinatie van kersenbloesem en rijstmelk geven de crème een aangename subtiele geur.

De inhoud van de pot is 220 ml, dus je hebt er lang plezier van.

47 Bodemloos wijnglas

Bodemloos wijnglas

Dat er geen kurk op deze wijnfles kan is helemaal geen probleem als je van doordrinken houdt.

Met het glas aan het uiteinde drink je alles op, zonder dat je bij hoeft te schenken! Handig voor thuis, een picknick of op de camping.

Met dit wijnflesglas kom je nooit tekort en steel je de show bij elk feestje.

48 Snuggie Deluxe

Snuggie Deluxe

Er gaat niets boven een avondje op de bank hangen met een goede film of spannend boek. Maar van stilzitten krijg je het koud en helemaal nu je de thermostaat lager hebt staan vanwege de torenhoge energieprijzen.

Gelukkig is er een manier om heerlijk warm te blijven. Schaf gewoon deze grote, zachte fleecedeken aan en sla hem helemaal om je heen. Dankzij de mouwen kan hij niet wegglijden zodat je van top tot teen warm blijft.

Mijn vrouw zweert erbij en ik leen hem ook regelmatig van haar als ik het koud heb. Dus ik kan de Snuggie Deluxe van harte aanbevelen als je er tijdens de wintermaanden warmpjes bij wil zitten.

49 Magic Brush

Magic Brush

Met deze magische borstel geef je je haar meer volume en glans dan ooit tevoren!

Het is een föhn, krulborstel en stijltang in één dat geschikt is voor ieder haartype. Het heeft twee warme lucht standen en kan ook koude lucht blazen. De keramische coating op de borstel verspreidt de warmte gelijkmatig en voorkomt hittebeschadiging. Ionische technologie maakt het haar antistatisch. Het lange, draaibare snoer geeft extra bewegingsvrijheid tijdens het stijlen.

Kortom, een fijne multifunctionele borstel om snel en makkelijk een kapperswaardig kapsel te creëren. Niet voor niets is het al jaren een bestseller op bol.com!

50 Platte waterfles

Platte waterfles

Door een herbruikbare waterfles te gebruiken bespaar je op je portemonnee en het milieu. Helaas zijn de meeste waterflessen groot en zwaar, waardoor ze onhandig zijn om mee te nemen. Daarom is deze platte, lichtgewicht fles een uitkomst, want dankzij het minimalistische ontwerp past hij gemakkelijk in de kleinste handtassen.

De inhoud van een halve liter is wel minder dan ronde waterflessen, maar je kunt hem natuurlijk altijd bijvullen (als je dit vier keer per dag doet, zit je aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water).

De waterfles is gemaakt van transparant hard plastic en heeft een lekvrije dop. Bijkomend voordeel van de platte vorm is dat niemand in de sportschool of op het werk de fles kan verwarren met die van zichzelf.

51 Lingerie

Lingerie

Mooie lingerie laat je op-en-top vrouw voelen en verhoogt je zelfvertrouwen. En je maakt je eventuele partner er ook blij mee! Natuurlijk moet het vooral een cadeautje voor jezelf zijn, dus kies iets wat jij mooi vindt en waar jij je prettig in voelt.

Bij bol.com vind je een groot assortiment aan lingerie in alle stijlen, maten en kleuren. Bekijk rustig alle opties zodat je iets kiest waar je je goed bij voelt. Het fijne is dat je een proeftermijn hebt, dus als de maat niet goed is of het comfort tegenvalt kun je het binnen 30 gratis terugsturen. Zo ben je verzekerd van een lingeriesetje waar je echt blij van wordt!

52 Crossbody tas

Crossbody tas

De nieuwste tassencollectie van Michael Kors is onweerstaanbaar mooi, maar gezien de prijskaartjes misschien niet één van de beste cadeau ideeën om te vragen aan iemand. Wel kun je geld voor je verjaardag vragen zodat je er zelf eentje kunt bemachtigen.

De crossbody bag die je hier ziet, is verkrijgbaar in het bruin, bruin/wit en bruin/zwart. De tas heeft twee vakken waarin je een portemonnee, mobieltje, sleutels, maandverband, make-up en andere spulletjes kunt opbergen.

Het gecoate imitatieleer in combinatie met het goudkleurige metalen hengsel en logo maken het ontwerp helemaal af. Het geeft je outfit een chique uitstraling en je vriendinnen zullen er stikjaloers op zijn!

53 Stekjesvaas

Stekjesvaas

Stekjes zijn een makkelijke en goedkope manier om je plantenverzameling uit te breiden. Je hoeft alleen maar een takje van een plant af te knippen en deze in een glas met water te zetten.

Of nog beter: koop de stijlvolle vaasjes van Winkee. Die staan extra gezellig in je interieur en hebben een ronde vorm zodat je stekjes de ruimte hebben om wortels te ontwikkelen. Je kunt kiezen uit drie houten designs voor één, twee of drie stekjes.

Zet de vaasjes op een plek met voldoende licht en ververs regelmatig het water. Na een tijdje zullen de stekjes voldoende wortels hebben om deze over te zetten naar een pot met aarde. Zo heb je binnen de kortste keren mooie nieuwe planten voor in huis, de tuin of het balkon!

54 Alpaca sloffen

Alpaca sloffen

Ben je ook zo dol op alpaca’s? Met deze sloffen heb je je favoriete dieren altijd bij je. Ze zijn zacht, cute en houden je voeten warm.

Het zou volmaakt zijn geweest als ze van alpacawol waren gemaakt, maar je zult het met polyestervoering moeten doen. Dat voelt evengoed zacht aan en is warmte-isolerend.

De alpaca pantoffels hebben een antislipzool en zijn geschikt voor schoenmaat 36 t/m 41.

55 Ponytail beanie

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Ponytail beanie

Het dragen van een muts is niet erg comfortabel als je je haar in een knot of paardenstaart draagt.

Maar dat probleem is voorbij als je deze hippe ponytail beanie aanschaft, want die heeft een gat waar je je haar doorheen kan halen. Hierdoor blijft je haar in model en wappert het niet in je gezicht. Zo kom je de winter warm en stijlvol door!

56 Haarknot maker

Haarknot maker

Maak makkelijk en snel een perfecte haarknot in elke gewenste vorm.

Wikkel je haar om de stick totdat deze niet meer zichtbaar is en draai hem een paar keer rond om een mooie strakke knot te krijgen.

Vervolgens maak je de knot vast met het bijgeleverde haarelastiek. Beetje haarlak erover en je bent klaar om in stijl de deur uit te gaan.

57 Luchtdruk vibrator

Luchtdruk vibrator

Dit is één van de beste cadeautips voor jezelf als je moeilijk klaar kunt komen. Met de Satisfyer Pro 2 Next Generation bereik je in no-time een intens orgasme. Ik kan een heel verhaal houden over dit revolutionaire seksspeeltje, maar eigenlijk zegt deze review op bol.com genoeg:

Satisfyer Pro 2 Next Generation review

58 Elektrische gezichtsreiniger

Elektrische gezichtsreiniger

De draadloze gezichtsreiniger van Levanda is geschikt voor elk huidtype en heeft vijf verschillende opzetstukken:

De scrubborstel reinigt de huid tot diep in de poriën. De zachte verzorgingsborstel is ideaal voor het verwijderen van make-up, terwijl het sponsje zorgt voor een gelijkmatige verdeling van make-up. De massagekop ontspant die spieren en bevordert de bloedsomloop. En de sileconenborstel elimineert effectief mee-eters en dode huidcellen.

Dagelijks gebruik van deze waterdichte gezichtsreiniger helpt de huid gezond, egaal en stralend te houden. En omdat je geen wattenschijfjes meer nodig hebt, draag je ook bij aan een beter milieu.

59 Anxiety ring

Anxiety ring

Hiermee kun je onopvallend je zenuwen in bedwang houden. Aan de buitenkant van de ring zit namelijk een draaibare schakelketting waaraan je kunt friemelen als je gestrest bent. Dit helpt goed als afleiding waardoor je je rustiger voelt.

De Anxiety ring kan ook helpen bij het afleren van dwangmatige gewoontes zoals nagelbijten en haarplukken. Maar ook als je daar geen last van hebt, kun je profiteren van het kalmerende effect en de stijlvolle uitstraling van dit sieraad.

60 Oorknopjes

Oorknopjes

Verwen jezelf met dertig paar nieuwe oorbellen die je naar hartenlust kunt matchen en combineren.

Door de variëteit aan designs en kleuren kun je eindeloos variëren met je look en heb je voor elke gelegenheid de juiste oorknopjes in huis.

61 Magnetron eierkoker

Magnetron eierkoker

Perfecte zachte, medium of hard gekookte eitjes koken zonder pan en zonder er bij te blijven? Dat kan met deze eierkoker voor de magnetron, die door het kipdesign ook een leuke eyecatcher in de keuken is.

Je kunt er vier eieren tegelijk mee koken, maar voor alleenstaanden is er ook een eenpersoons variant.

62 Hangende kat theelepeltjes

Hangende kat theelepeltjes

Dit is een set van vier zilverkleurige theelepels met een kattenkopje aan het uiteinde.

De twee pootjes kunnen over de rand van een mok worden gehangen, wat handig is bij hoge bekers omdat de theelepel dan niet helemaal in de koffie of thee verdwijnt.

De theelepels zijn gemaakt van stevig metaal en staan extra leuk in een kattenmok. Als je een kattenliefhebber bent, mogen ze niet in je keukenla ontbreken!

63 Social frame

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Social frame

Gielen Reclame is een verkoper die op bol.com gepersonaliseerde social frames aanbiedt. Dat zijn platen van plexiglas met een zelfgekozen foto en tekst erop.

De afbeelding die je hier ziet, is een Spotify frame die je kunt laten bedrukken met je favoriete nummer en een foto. Je kunt ook kiezen voor andere lay-outs, zoals TikTok en Instagram.

Dus als je het leuk vindt om een bijzondere socialmedia-ervaring tastbaar te maken, klik of tik dan op onderstaande knop om je eigen social frame te maken.

64 Luiaard plantenhanger

Luiaard plantenhanger

Vrolijk je huis op met een unieke plantenhanger in de vorm van een luiaard! Het porseleinen materiaal is bestand tegen ieder weertype, dus je kunt hem ook in de tuin of op het balkon ophangen.

De onderkant van de bloempot is vlak zodat je hem ook kunt neerzetten, maar het leukste effect krijg je door hem op te hangen (touw en een schroefhaak wordt meegeleverd).

65 Bereleuke glazen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Bereleuke glazen

Deze dubbelwandige glazen met een grappig berengezicht zijn een leuk cadeautje voor jezelf of je kinderen.

Ze zijn behalve schattig ook handig omdat het dubbele glas ervoor zorgt dat warme en koude dranken lang hun temperatuur behouden. En je kunt je handen er niet aan branden, want de buitenkant wordt niet heet.

66 Knuffelbeer

Knuffelbeer

Als je single bent of je partner van huis is kan deze schattige beer je knuffelbehoefte vervullen.

Hij is wel erg groot (160 cm) dus je moet er wel de ruimte voor hebben. Het is een leuke decoratie en zijn zachte lijf is heerlijk om tegenaan te leunen.

Het is ook een geweldig cadeau voor Valentijnsdag of om te geven aan iemand die wel wat extra knuffels kan gebruiken.

67 LEGO Creator: bloemenboeket

LEGO Creator: bloemenboeket

Lego voor volwassen mag niet ontbreken in deze lijst met leuke dingen om te kopen voor jezelf.

Bouwen met Lego is heel ontspannend en geeft veel voldoening. En met deze 756-delige Lego-bouwdoos uit de Botanical Collection ben je voorlopig wel even zoet.

Je kunt er een prachtig boeket mee maken, die je met beetje creativiteit ook kunt aanpassen zodat het er steeds anders uitziet. Zet de kunstbloemen in een mooie vaas en je hebt een kleurrijke blikvanger voor in je huis.

68 Bullet journal

Bullet journal

Doe wat je wil met de 256 gestipte bladzijden in dit notitieboek. Gebruik het voor aantekeningen, schetsen, gedichten, ideeën, to-dolijstjes of om dagelijkse ervaringen in te schrijven.

De pagina's zijn dik zodat pennen of stiften niet doordrukken. De laatste acht pagina's zijn uitscheurbaar.

De lederen hardcover is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een binnenvak en kaarthouder.

Het Papacasso Bullet Journal is ook in pocket- en A5-formaat verkrijgbaar.

69 Magic Bullet

Magic Bullet

Je kunt ermee blenden, hakken, mixen, kloppen en malen. De Magic Bullet is daarom een ideale hulp bij het maken van soepen, smoothies, sauzen, dressings en puree.

Omdat het een compact apparaat is, past hij in de kleinste keukens en is hij ook makkelijk mee te nemen naar het werk of op reis. Schoonmaken is ook zo gedaan, want de losse onderdelen mogen de vaatwasser in.

Bij deze set krijg je ook drie verschillende bekers met deksels zodat je je smoothies of shakes mee kunt nemen of bewaren.

70 Migrastick

Migrastick

Eén op de vijf vrouwen heeft regelmatig last van hoofdpijn door stress, vermoeidheid, menstruatie, hormonale veranderingen of gebrek aan slaap. Pijnstillers kunnen verlichting geven, maar het nadeel is dat de hoofdpijnklachten kunnen verergeren als ze vaak gebruikt worden.

Een goed alternatief is Migrastick, een massageroller die snel verlichting geeft door het verkoelende effect. Een extra voordeel van Migrastick is dat het een natuurlijk product is met etherische oliën waardoor het veilig en zonder bijwerkingen is te gebruiken.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail