30 Leuke valentijns cadeautjes om jouw vriend op 14 februari mee te verrassen

leuke valentijns cadeautjes voor je vriend
Gepubliceerd op 16-12-2020 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 24-04-2024)
Of je nu voor de 1e of 10e keer Valentijnsdag met hem gaat vieren: op de dag van de liefde verdient hij iets speciaals. Ik weet dat je het lastig vind om een origineel cadeau te bedenken (anders was je hier niet) en dus heb ik het zware werk voor je gedaan. Ik heb romantische, ondeugende en grappige ideeën op een rij gezet zodat jij hier leuke valentijnscadeautjes voor je vriend kunt uitzoeken.

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Liefdespillen

Liefdespillen

Deze love pills zijn geen alternatief voor Viagra. Sterker nog: ze zijn niet eens bedoeld om in te nemen maar hebben wel een innemend effect op jouw minnaar.

De werkzame stof is namelijk pure liefde. Want het is de bedoeling dat jij jouw gevoelens voor hem op papier gaat zetten.

Liefde is tenslotte het beste medicijn! En het mooie is dat deze pilletjes alleen maar positieve bijwerkingen hebben (één daarvan is dat jullie relatie sprankelend en gezond blijft).

De blanco rolletjes papier die in de capsules zitten zijn klein, dus je hoeft geen lange liefdesbrief te schrijven.

Het gaat juist om een korte, krachtige boodschap. En die mag ook best ondeugend van aard zijn.

Maar blijf altijd eerlijk zodat er geen placebo effect optreedt.

Chocoladereep met de naam van jouw Valentijn

Chocoladereep met de naam van jouw Valentijn

Niet alleen vrouwen zijn dol op chocolade, dus als jouw ventje ook een zoetekauw is zal hij zijn tanden maar al te graag in deze Tony's Chocolonely reep zetten.

Op de wikkel staat "'n beetje liefde voor" en daaronder zijn naam.

Je kunt er ook nog een foto en een liefdesboodschap aan toevoegen. De reep is gemaakt van onweerstaanbaar lekkere melkchocolade.

Krasposter met 100 kamasutra standjes

Krasposter met 100 kamasutra standjes

Zit jullie seksleven een beetje in een sleur en wil je daarin verandering zonder je vriend te kwetsen?

Hang dan op Valentijnsdag deze krasposter aan de slaapkamermuur want dat is bij uitstek het moment om met de Kamasutra te gaan experimenteren.

Probeer samen alle 100 standjes uit. Het is zijn Valentijnscadeau dus laat hem kiezen welk vakje hij open wil krassen.

Wordt het de Kikkerprinses-positie of het Tango-standje? Het lot zal het bepalen...

NanoPresso

NanoPresso

Is je geliefde 's morgens niet uit bed te branden? Help hem wakker te worden én te blijven met deze espresso maker.

De NanoPresso is draadloos, compact en heeft een geïntegreerde koffiemok zodat hij ook onderweg naar zijn werk kan genieten van een versgezet kopje espresso (veel goedkoper en lekkerder dan die drap bij de benzinepomp).

Naughty knot

Naughty knot

Ik weet niet of ik je voor dit gewaagde cadeau idee kan strikken, maar waarom zou je niet jezelf weggeven op de dag van de liefde? Een beter cadeau kan hij niet wensen.

Trek deze sexy outfit aan en verras hem als hij uit zijn werk komt. Het avondeten zal even moeten wachten want dit verleidelijke valentijnscadeautje wil hij natuurlijk meteen uitpakken.

Open haard vuur kaars

Open haard vuur kaars

Er is niet romantischer dan samen met je lover bij de open haard Valentijn te vieren.

Maar dan moet je wel een open haard hebben! Voor iedereen met centrale verwarming is deze bijzondere kaars de oplossing.

Hij bootst namelijk perfect een houtvuurtje na. Als hij brandt hoor je hem zachtjes knetteren en ruik je de geur van smeulend hout.

Dus als je van plan bent om thuis een romantisch valentijnsdiner te bereiden mag deze geurkaars niet op de eettafel ontbreken.

Probeer het eens uit en geniet van een sfeervol en knus samenzijn zonder dat je er hout voor hoeft te hakken.

Barbecue koffer

Barbecue koffer

Dit kan een heel leuk valentijns cadeautje voor je vriend zijn als hij van barbecueën houdt maar geen tuin heeft om een barbecue neer te zetten.

Deze draagbare grill kan hij makkelijk meenemen naar een veldje in de buurt of op zijn balkon gebruiken.

Als de koffer geopend wordt komt er een complete houtskoolbarbecue tevoorschijn en kan de pret beginnen.

Houten bier tray

Houten bier tray

Is je vriend vaak aan het klussen? Vul dan dit handgemaakte bierkratje met bierflesjes van zijn favoriete merk en klaar is je persoonlijke Valentijnsgeschenk.

Dit originele cadeau zal zeker in de smaak vallen bij je vriend! Zeker ook omdat hij tijdens het klussen niet eerst naar een flesopener hoeft te zoeken als hij dorst heeft.

Die zit namelijk aan de zijkant van dit robuuste bierkratje gemonteerd.

Grote popcornbak

Grote popcornbak

Na samen romantisch gedineerd te hebben is het tijd om Valentijnsavond af te sluiten met een romantische film.

En daar hoort natuurlijk popcorn bij. Veel popcorn! In deze grote popcornbak kun je heel wat gepofte mais kwijt, bijna 7 liter.

Genoeg dus om gedurende de hele film gezellig samen van smikkelen.

Let op: deze bak is exclusief popcorn.

10 Compacte Reistas

Compacte Reistas

Als hij vaak moet reizen, op een sportclub zit of jullie een langeafstandsrelatie hebben kan hij deze TravelZ Hipster weekendtas vast goed gebruiken.

Hierin is voldoende ruimte voor zijn kleding, toiletartikelen, telefoon et cetera.

Deze lichtgewicht reistas is waterafstotend, heeft handige ritsvakken en een draagriem.

11 Google Nest Hub

Google Nest Hub

Als hij een gadgetfreak is, graag naar muziek luistert of zich graag laat bedienen, zal hij deze slimme luidspreker geweldig vinden.

Want de Google Assistent maakt zijn leven leuker en eenvoudiger. Of hij nu wil weten wat voor weer het morgen wordt, of er files staan op de route naar kantoor of hij zich afvraagt wanneer het Valentijnsdag is, hij krijgt altijd het juiste antwoord.

Het beeldscherm is bovendien reuze handig om te gebruiken als fotolijst, Google Foto's of Google Maps in te zien of om YouTube-video's te bekijken.

12 Invulboekje: Waarom ik zoveel van jou hou

Invulboekje: Waarom ik zoveel van jou hou

Vind je het lastig om hem te vertellen dat je zielsveel van hem houdt? Soms is het makkelijker om woorden op te schrijven dan ze uit te spreken.

Dit invulboekje maakt het je makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de vragen te beantwoorden.

Schrijf op waarom je hem waardeert en wat hem zo speciaal maakt. Misschien kun je hem herinneren aan jullie eerste date of een bijzonder of grappig moment dat jullie samen hebben beleefd.

Teken er eventueel hartjes of iets anders leuks bij. Of plak een aantal van jullie mooiste foto's in het boekje.

Zo ontstaat er een heel persoonlijk cadeautje voor hem die hij de rest van zijn leven zal koesteren.

13 Houten toetsenbord en muis

Houten toetsenbord en muis

Met dit unieke cadeau ziet zijn werkplek er een stuk stijlvoller uit. Hoewel dit houten toetsenbord er niet bepaald standaard uitziet voldoet hij met de QWERTY-toetsenindeling wel aan de standaard.

De muis en het toetsenbord zijn gemaakt van bamboehout en zijn draadloos waardoor zijn computertafel er niet alleen gezelliger, maar ook opgeruimder uitziet.

14 Mok voor de allerliefste vriend

Mok voor de allerliefste vriend

Is je vriend een beetje onzeker? Met deze Valentijns beker hoeft hij niet meer te twijfelen aan jouw gevoelens voor hem.

Telkens als je geliefde hier zijn koffie uit drinkt wordt hij er aan herinnert dat jij hem de liefste vent op aarde vind.

15 Sokken in gepersonaliseerde geschenkdoos

Sokken in gepersonaliseerde geschenkdoos

Vind jij het geen gezicht als jouw vriend witte sokken draagt of met gaten in zijn sokken rondloopt? Geef hem dan deze kleurrijke sokken.

Ze zijn allerminst saai en het leuke is dat je op de geschenkdoos de naam van je partner en een zelfbedachte tekst kunt laten drukken.

In de verpakking zitten 5 paar vrolijk gekleurde sokken die geschikt zijn voor schoenmaat 41 tot 46.

16 Vagina lolly

Vagina lolly

Lukt het hem niet om jou tot een hoogtepunt te brengen? Help hem een handje met dit stoute cadeau-idee.

Laat hem zijn orale technieken oefenen op deze vagina lolly. Hij zal maar er maar wat graag aan likken en zuigen, want de lolly ziet er realistisch uit en heeft een heerlijke aardbeiensmaak.

17 Minecraft kip eierdopje

Minecraft kip eierdopje

Dit is een heel leuk Valentijnscadeau voor hem als hij fan van het computerspel Minecraft is.

Valentijnsdag 2021 valt op zondag dus je hebt alle tijd om je partner te verrassen met een heerlijk ontbijt op bed.

Uiteraard hoort daar een gekookt eitje bij en hoe leuk is het als je die presenteert in deze Minecraft kip! Bij deze ontbijtset krijg je ook een toastsnijder waarmee je een schepje van geroosterd brood kunt maken om het eigeel uit te lepelen graven.

18 Richtingaanwijzer voor fiets

Richtingaanwijzer voor fiets

Misschien hebben jullie een knipperlichtrelatie of weet je nog niet zeker welke richting jullie prille liefde op zal gaan.

Maar er is een lichtpuntje: als je jouw vriendje deze coole richtingaanwijzer geeft zal hij in elk geval een goede reden hebben om vaker naar jou toe te fietsen.

Zijn fietsritten worden een stuk leuker en veiliger nu hij beiden handen op het stuur kan houden.

En met het extra audio signaal kan hij andere weggebruikers waarschuwen bij gevaar of jou laten weten dat hij voor de deur staat.

19 Superheet valentijns cadeautje: Hot chili gift set

Superheet valentijns cadeautje: Hot chili gift set

Wie zal je vriend heter vinden: jou of deze chili pepers? Liefde gaat door de maag, maar of zijn brandende liefde voor jou zover gaat dat hij deze gruwelijk hete pepers wil eten is nog maar de vraag.

Maar als jij vindt dat jouw prins op het witte paard je onvoldoende hete nachten bezorgt en je meer pit in de relatie wil kun je hem dit inpeperen met dit bijzondere Valentijnscadeau.

Het is de vraag of hij de hint begrijpt, maar als hij de uitdaging aandurft weet je in elk geval zeker dat jouw kerel absoluut geen watje is.

20 Push-up bord

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Push-up bord

Is jouw geliefde een fanatiek fitnesser? Dan zal hij wel flink balen van de huidige lockdown en dat de sportscholen gesloten zijn.

Koop daarom dit inklapbare push-up-bord voor je vriend zodat hij thuis zijn spieren kan trainen en zijn dagelijkse push-ups kan doen.

En ook als jouw partner minder sportief is aangelegd is dit sportieve cadeau een goede manier om in beweging te blijven en om van zijn buikje af te komen.

De gekleurde lijnen op het bord duiden aan welke spiergroepen ermee getraind worden, dus naast de buikspieren kunnen ook de schouders, triceps en de arm- en rugspieren worden getraind.

21 Personaliseerbare poster

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Personaliseerbare poster

Verras jouw lieveling op 14 februari met een mooi ingelijste poster waarop een foto van jou of jullie samen is afgebeeld.

Onder de foto kun je een grappige of lieve tekst laten drukken. Als je geen inspiratie hebt klik dan op onderstaande knop om leuke voorbeelden te zien.

22 Superman manchetknopen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Superman manchetknopen

Is jouw Valentijn een echte held? Heeft hij ballen van staal? Dan zijn deze zilverkleurige manchetknopen van Amanto misschien wel het perfecte Valentijns cadeau voor jouw superman!

Hij zal het misschien teveel eer vinden als jij deze manchetknopen bij hem opspeldt maar zich van binnen toch stiekem trots voelen dat hij het Superman embleem mag dragen.

23 Romantische overnachting

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Romantische overnachting

Hebben jullie een hectisch leven en daardoor weinig tijd voor elkaar? Gun je vriend en jezelf dan een ontspannen weekend en boek een bed and breakfast met de Bongo Cadeaubon.

Jullie hebben de keuze uit verschillende landelijk gelegen locaties in Nederland.

Het arrangement is inclusief ontbijt zodat jullie met een goedgevulde maag de natuurrijke omgeving kunnen gaan verkennen.

Tijdens dit uitstapje is er genoeg tijd om te relaxen en van elkaar te genieten zodat jullie weer met een opgeladen batterij naar huis kunnen.

24 Hot dog maker

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Hot dog maker

Dit mannencadeautje zal bij elke kerel die dol op Hot Dogs is in de smaak vallen? Dankzij deze Hot Dog machine hoeft hij niet meer naar de Ikea om Hot Dogs te eten, maar maakt hij ze gewoon zelf.

Binnen mum van tijd zijn worsten en broodjes op de juiste temperatuur. Ideaal als snelle hap of als snack tijdens een filmavondje.

Een geweldige retro gadget voor mannen die altijd lekkere trek hebben.

25 Lapzer

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Lapzer

Omdat het best onhandig is om de hele tijd met een laptop op schoot te zitten heeft een slimme fabrikant deze houten laptophouder (de Lapzer) bedacht.

Dankzij de gaten is er voldoende ventilatie zodat de laptop niet te heet wordt. Daarnaast is er ruimte voor een muismat en een gleuf voor een telefoon.

26 Gillette scheerset

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Gillette scheerset

Heeft je vriend na een scheerbeurt nog van die prikkende stoppels op zijn gezicht? Dan durf ik te wedden dat hij een elektrisch scheerapparaat heeft, want dat scheert minder glad dan een "gewoon" scheermes.

Doe hem (en jezelf) een plezier en schenk hem deze scheerset van Gillette waarin alles zit voor zijn dagelijkse scheerroutine.

Zoals de Fusion Proglide, een roterend scheermes dat soepel over de huid glijdt en geen enkele haar mist (bovendien groeien de afgeschoren haartjes minder snel terug).

Met de Gillette styler kan hij zijn baard, snor en bakkenbaarden nauwkeurig in vorm trimmen.

Hij zal na de eerste scheerbeurt met deze set al merken dat dit het beste scheerresultaat geeft en zijn oude scheerapparaat waarschijnlijk voorgoed in de kast laten.

27 Grappig boxershort voor de voetballiefhebber

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Grappig boxershort voor de voetballiefhebber

Elke voetbalsupporter zal dit coole boxershort met daarop een voetbalveld graag dragen.

Niet alleen omdat deze groene onderbroek comfortabel zit maar ook omdat de bal op de middenstip ontbreekt, en als jij niet meer zo groen als gras bent wil je die vast wel even opsporen zodat het (voor)spel kan beginnen.

28 Sleutelvinder

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Sleutelvinder

Natuurlijk ligt het voor de hand om hem op de dag van de liefde te verwennen met een romantisch cadeau.

Maar als hij niet zo'n romanticus is kun je misschien beter iets nuttigs voor hem kopen, zoals deze sleutelvinder bijvoorbeeld.

Als hij een chaotisch type is die regelmatig vergeet waar hij zijn spullen heeft gelaten is dit superhandige hebbedingetje echt iets voor hem.

Met deze gps-tracker kan hij zijn portemonnee, sleutels, smartphone, de afstandsbediening of andere zoekgeraakte spullen snel opsporen.

Het maakt niet uit of hij iets binnenshuis of ergens buiten de stad verloren is want met het geluidssignaal of de app heeft hij het zo weer teruggevonden.

29 Kettingen met puzzelstuk-hanger

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Kettingen met puzzelstuk-hanger

Als je jouw wederhelft gevonden hebt voelt dat alsof hij je leven compleet maakt.

Oké, misschien heb je nog een kinderwens, maar op liefdesvlak vallen alle puzzelstukjes in elkaar.

Met deze kettinkjes laat je hem zien dat hij het ontbrekende puzzelstukje in jouw leven is.

Hang op 14 februari de ketting met de hanger "Her King" om de hals van jouw Valentijn en draag zelf de "His Queen" ketting zodat iedereen kan zien dat jullie met elkaar verbonden zijn en perfect bij (en in) elkaar passen.

30 Liefdesmuntjes

Dit product is niet meer leverbaar

Liefdesmuntjes

Deze 10 liefdesmuntjes kan je vriend bij jou inwisselen om zich eens goed te laten verwennen.

Helaas voor hem is zit er geen love-token bij die hem vrijstelt voor de afwas, maar wel kan hij o.a. kiezen voor een massage, een knuffel, een zoen of een ontbijt op bed.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail