70 Luxe cadeaus voor haar die een onvergetelijke indruk achterlaten

luxe cadeaus voor haar
Gepubliceerd op 13-03-2023 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 23-04-2024)
Vindt ze bloemen of chocolade te gewoon? Bekijk dan deze luxe cadeaus voor haar. Speciaal voor vrouwen met een dure smaak heb ik de mooiste kleding, cosmetica, tassen en sieraden uitgezocht. Ook heb ik unieke gepersonaliseerde cadeaus, handige apparaten en exclusieve uitstapjes gevonden waar elke vrouw blij van wordt. Lees dus snel verder om iets te vinden dat aan haar hoge verwachtingen voldoet.

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Bruisballen

Bruisballen

Deze bruisballen voor in bad zijn met de hand gemaakt en versierd met echte bloemblaadjes en stukjes fruit. De natuurlijke ingrediënten zoals amandelolie, karitéboter en cacaoboter geven een heerlijke geur af en zorgen ervoor dat de huid wordt gevoed en verzacht.

De bubbels die vrijkomen als de bruisballen in het badwater smelten maken het badderen extra aangenaam. Dus als je vindt dat ze wel wat ontspanning kan gebruiken is deze set een perfecte oppepper!

Stijlvolle koffiecupmachine

Stijlvolle koffiecupmachine

Luxe omvat ook de keuzevrijheid tussen verschillende koffievarianten. De Nespresso Creatista Plus heeft opties voor Ristretto, Espresso, Lungo, Caffè Latte, Cappuccino en Latte Macchiato.

Een kannetje voor het toevoegen en opschuimen van melk wordt meegeleverd. De temperatuur, textuur en andere voorkeuren kunnen eenvoudig worden aangepast via het touchscherm.

Daarbovenop is de chique vormgeving van deze koffiecupmachine een aanwinst voor elke keuken.

Chique geurlamp

Chique geurlamp

Met een mozaïek van stukjes glas in de kleuren goud, amber en lila én een dop in de vorm van een gouden kroon is deze geurlamp een sieraad in elke ruimte.

Geurolie is inbegrepen zodat je ontvangster meteen kan genieten van een aangename geur in huis.

Binnentuintje (inclusief 9 plantcapsules)

Binnentuintje (inclusief 9 plantcapsules)

Zie hier de oplossing om vers voedsel te verbouwen zonder buitentuin. Deze slimme kweekbak voor binnenshuis is geschikt voor het kweken van kruiden en verse groenten.

De speciale grond, ledverlichting en het automatische bewateringsysteem laten de planten optimaal groeien, zonder dat je er naar om hoeft te kijken (dus ook ideaal voor iemand zonder groene vingers).

Satijnen pyjama

Satijnen pyjama

Wees er snel bij want deze limited edition gaat hard! De kimono en kanten beha hebben een gestipt patroon dat mooi combineert met de effen pyjamabroek. De satijnen stof geeft het geheel een subtiele glans en voelt zacht en luchtig aan.

Of je geliefde nu wil slapen of loungen, met dit comfortabele setje zal ze zich elke avond en nacht speciaal voelen. Dus weg met die versleten pyjama, want dit exclusieve setje geeft haar de luxe en zachtheid die zij verdient.

Dyson haardroger

Dyson haardroger

Vrouwen die veel aandacht aan hun haar besteden zullen in hun nopjes zijn met deze tijdbesparende föhn. Het fraaie apparaat droogt veel sneller dan andere haardrogers en maakt daarbij amper geluid.

De Dyson Supersonic gebruikt ionentechnologie om het haar antistatisch te maken en mooi te laten glanzen. De automatische temperatuurregeling droogt het haar efficiënt en voorkomt haarschade door oververhitting.

Met een reeks bijgeleverde opzetstukken kan het haar in elke gewenst model worden gestyled.

Sieradenhouder

Sieradenhouder

Met een sieradenhouder kan ze haar sieraden en juwelen georganiseerd bewaren. Het biedt verschillende ophangmogelijkheden voor horloges, oorbellen, kettingen, ringen, armbanden en meer.

Bovendien is een mooi sieradenrekje een prachtige aanvulling op haar kamerinrichting.

Premium powerbank

Premium powerbank

Hiermee kan ze haar mobiele apparaten supersnel en tegelijkertijd opladen, of ze nu thuis is of onderweg.

De Sherpa 100PD is een compacte en lichte powerbank die makkelijk mee te nemen is. De stevige aluminium behuizing beschermt het apparaat tegen stoten en vuil.

Met het geïntegreerde Qi-oplaadstation kan draadloos worden opgeladen. Daarnaast beschikt deze powerbank over USB-C en USB-A poorten voor apparaten niet Qi compatibel zijn.

Met dit praktische cadeau zullen haar telefoon, tablet, e-reader, camera en laptop dus nooit meer zonder stroom komen te zitten.

Hoogwaardige antirimpel crème

Hoogwaardige antirimpel crème

Welke vrouw wil geen strakke stralende huid? Crème De La Mer ™ bevat een unieke mix van mineralen, antioxidanten, oliën en andere natuurlijke ingrediënten die de huid voeden, verzachten, hydrateren en verstevigen.

De zachte, romige textuur van La Mer crème geeft bovendien een heerlijke, luxueuze sensatie tijdens het aanbrengen. En omdat het snel wordt opgenomen wordt de huid niet vettig of plakkerig.

La Mer crème is behoorlijk prijzig, maar als je bedenkt dat het één van de weinige verjongingscrèmes die echt effectief is, is het elke cent waard.

10 Luxe theeservies

Luxe theeservies

Dit driedelig theeservies bespaart ruimte in de keukenkast en staat supergezellig op tafel.

Het is ontworpen voor één persoon, maar het theepotje heeft genoeg inhoud om ook twee koppen thee te serveren.

11 Mousserende wijn met vlokken bladgoud

Mousserende wijn met vlokken bladgoud

Nu zijn feestelijke bubbels altijd een goed idee als er iets te vieren valt, maar deze wijnfles met gouden glitters en een verpakking in de vorm van goudstaaf heeft een extra wow-factor.

Optioneel kan op de geschenkverpakking een gravure worden gezet, waardoor het een zeer persoonlijk tintje krijgt. Geef dit luxe cadeau voor haar verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid en ze zal zich de ster van het feest voelen.

12 Waterdoorlatend luchtmatras

Waterdoorlatend luchtmatras

Geef haar iets om af te koelen bij de eerstvolgende hittegolf.

Met dit waterdoorlatende luchtbed kan ze lekker op het water zonnen zonder oververhit te raken. Door de gaatjes in de bodem komt haar lichaam namelijk deels in het water te liggen waardoor ze heerlijk koel blijft. De luchtkussens zorgen ervoor dat het matras blijft drijven en het hoofd en armen comfortabel worden ondersteund.

Het maximale draaggewicht van de "drijvende hangmat" is 110 kilo, dus ze zal niet zinken als ze een maatje meer heeft.

13 Overnachting in wellness suite

Overnachting in wellness suite

Bij dit tweepersoons wellnessarrangement kan in alle rust genoten kan worden van de luxe faciliteiten. De suite is voorzien van loungehoek met televisie, een kingsize bed, een bubbelbad en een grote regendouche. Ook kan er gebruikt gemaakt van de sauna in de tuin.

Een vers ontbijt wordt in de suite geserveerd en ook koffie en thee zijn inbegrepen, evenals verzorgingsproducten, badjassen en handdoeken. Kortom, alles wat nodig is om te ontspannen en te genieten.

De datum van dit verwenarrangement is naar wens te kiezen.

14 Wijn in hartvormige fles

Wijn in hartvormige fles

Op deze hartvormige fles kun je een gravure laten zetten. Dat kan een liefdesboodschap zijn, maar ook een bedankje, een naam of een speciale datum. Daarmee wordt het een heel persoonlijk cadeau, waar je ontvangster behoorlijk onder de indruk van zal zijn.

Proost samen op de liefde en geniet van een sprankelend glas rosé. Als alles op is, hoeft deze mooie fles niet in de glasbak te verdwijnen. Hij kan namelijk nog prima dienen als decoratiestuk, bijvoorbeeld als vaas voor mooie bloemen of als kaarshouder.

15 Kat toiletrolhouder

Kat toiletrolhouder

Een houder om toiletpapier in te bewaren zal je waarschijnlijk niet als eerste te binnen schieten bij het bedenken van luxe geschenken voor vrouwen. Toch kan het design van deze toiletrolhouder goed in de smaak vallen bij dames die van exclusieve woonaccessoires (en katten) houden.

De toiletrolhouder biedt ruimte voor zeven wc-rollen en is gemaakt van ijzer. Het is ook een origineel housewarming cadeau.

16 Vlinder haarclip

Vlinder haarclip

Zoek je een mooi kleinigheidje voor de feestdagen? Dan is dit waarschijnlijk iets dat ze graag wil hebben, maar niet zo gauw voor zichzelf zou kopen.

De sierlijke haarklem in de vorm van een vlinder kan worden gebruikt om het haar op verschillende manieren te stylen. De metalen veer zorgt voor extra stevigheid en een goede grip in het haar.

17 Deftige pumps

Deftige pumps

Weet je haar schoenmaat en heeft ze er geen moeite mee om op hoge hakken te lopen? Breidt haar garderobe dan uit met elegante Kazar pumps!

Ze zijn comfortabel en zorgen voor een sexy en slanke look. Vooral als ze klein van stuk is, zullen de stilettohakken haar benen optisch langer maken.

18 Stijlvol broodrooster

Stijlvol broodrooster

Met een indrukwekkend beoordelingscijfer van 9,5 op coolblue.nl hoef je niet te twijfelen aan de kwaliteit van SMEG-broodroosters. Bovendien is het opvallende retro-ontwerp een lust voor het oog.

Met een krachtig vermogen worden boterhammen in no-time geroosterd (wat wel zo prettig is als je geen tijd hebt voor een uitgebreid ontbijt) en met zes standen is de krokantheid naar wens te bepalen. De lade die de broodkruimels opvangt maakt het schoonmaken een fluitje van cent.

SMEG-broodroosters zijn te koop in diverse kleuren, dus je zult er vast één vinden die past bij het keukeninterieur van je ontvangster.

19 Panorama action camera

Panorama action camera

Hoewel camera's van mobiele telefoons over een steeds hogere resolutie beschikken, kunnen ze nog steeds niet tippen aan de kwaliteit en de geavanceerde opties van een professionele camera. Vooral bij outdoor-activiteiten, zoals het vastleggen van landschappen of actie, is een goede actioncam zoals de Insta360 X3, aan te raden.

Deze waterdichte camera op zakformaat biedt innovatieve functies, waaronder 8K-video, beeldstabilisatie, 360-graden view en AI-gestuurde tracking. Ik heb hier te weinig ruimte om alle functies te benoemen, maar als de dame in kwestie een vlogster is of veel buiten fotografeert, is de Insta360 X3 een geweldig verjaardagscadeau waarmee ze al haar creatieve ideeën kan waarmaken.

20 Ingelijste televisie

Ingelijste televisie

Een televisie die in stand-by modus als een schilderij aan de muur te hangt, hoe vet is dat! Via een Art Store kunnen beroemde kunstwerken worden gekozen die dankzij het matte scherm en de automatische belichting bijna niet van echte kunst te onderscheiden zijn. Het is overigens ook mogelijk om eigen foto's en afbeeldingen weer te geven.

Naast deze unieke feature is de Samsung The Frame Televisie voorzien van een haarscherp beeld met intense kleuren, spraakbesturing, geïntegreerde streamingdiensten en nog veel meer. Het is de ideale Qled-tv voor iedereen die waarde hecht aan gebruikersgemak, hoogwaardige beeldkwaliteit en een naadloze integratie met het interieur.

21 Citytrip Parijs - Londen

Citytrip Parijs - Londen

Als ze van reizen en avontuur houdt, zou je haar kunnen verrassen met een cadeaubon voor twee onvergetelijke dagtrips naar Parijs en Londen. Deze is twee jaar geldig, dus ze heeft ruim de tijd om een datum te kiezen waarop ze deze uitstapjes wil maken.

Voor de busreis zijn opstaplocaties in heel Nederland beschikbaar, dus ze kan vertrekken vanuit een stad bij haar de buurt.

Tijdens het bezoek aan deze bruisende wereldsteden krijgt ze naast een uitgebreide stadstour ruim de gelegenheid om zelf te bepalen welke musea, hippe winkels en interessante gebouwen ze wil bekijken.

Luxe winkelstraten, vijfsterrenrestaurants, ontspannen boottochten, de Eiffeltoren, het Louvre, de Big Ben, Buckingham Palace... Met zoveel bezienswaardigheden zullen het twee fantastische ervaringen worden, waar ze nog lang met plezier aan terug zal denken.

22 Zwevende plantenpot

Zwevende plantenpot

Verbaas haar met een unieke plantenpot die kan zweven en draaien. De bloempot ziet er uit alsof hij van hout is gemaakt, maar is in werkelijkheid van kunststof. Het zwevende effect ontstaat doordat in de pot en in de basis magneten zitten die elkaar afstoten (batterijen zijn dus niet nodig).

Maak deze futuristische verrassing compleet met een mooi plantje erbij (let op: deze mag niet zwaarder zijn dan 250 gram).

23 Eau de parfum

Eau de parfum

Het merk Paco Rabanne staat bekend om haar heerlijke geuren en luxueuze verpakkingen. De prachtige gouden flacon uit de Lady Million serie bijvoorbeeld, is een elegante blikvanger op elke kaptafel.

Maar het gaat natuurlijk vooral om de inhoud en die stelt niet teleur. De subtiele, maar krachtige geurcombinatie van frisheid, bloemen en zoetheid prikkelt de zintuigen en blijft langdurig hangen. Perfect voor een avondje uit of een feestje en het kan ook prima gedragen worden tijdens dagelijkse bezigheden.

Dus als je op zoek bent naar luxe cadeaus voor haar, zou Lady Million parfum een excellente keuze zijn.

24 L'Oréal Paris lipsticks

L'Oréal Paris lipsticks

Indien de garderobe van je vriendin, zus, moeder of collega uitpuilt, is het wellicht een beter idee om haar iets van make-up te schenken, zoals bijvoorbeeld lipsticks van L’Oréal Paris.

Dit merk staat voor topkwaliteit en met twaalf trendy kleuren heeft ze voor elke look een passende kleur. Van verleidelijk rood tot verfijnd beige; met deze cadeauset heeft ze alle tinten in huis om zichzelf op te fleuren.

Daarnaast zijn de lipsticks van L'Oréal ook nog eens zeer hydraterend, dus haar lippen zullen de hele dag zacht en comfortabel aanvoelen.

25 Cashmere sjaal

Cashmere sjaal

De prachtige sjaals van Pashmina Shine onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en vakkundig geweven stoffen. Neem bijvoorbeeld dit luxueuze omslagdoek met franjes. Het is gemaakt van cashmere en zijde en voelt daardoor zacht en licht aan. Perfect om te dragen als modieuze accessoire of als een warm kledingstuk tijdens de koude seizoenen.

Naast dit goudgele exemplaar zijn nog vele andere kleuren verkrijgbaar, waaronder koffiebruin, indigoblauw, bordeauxrood, en diepzwart. Welke kleur sjaal je ook kiest, het zal een welkome toevoeging zijn aan de garderobe van elke modieuze vrouw.

26 Biologische olijfolie

Biologische olijfolie

Verwen je keukenprinses met bekroonde olijfolie van de hoogste kwaliteit. Geteeld in Tunesië en verkregen uit de eerste koude pers van verse, handgeplukte olijven, zit deze biologische olijfolie vol gezonde voedingsstoffen en smaak. Heerlijk bij salades, pasta's, vis en dressings.

De twee glazen flessen hebben een handig schenkmechanisme die het doseren makkelijk maken. Ze voegen een vleugje luxe toe aan haar keuken en zullen haar culinaire creaties zeker verrijken.

27 Zelfreinigende drinkfles

Zelfreinigende drinkfles

Waarom zou een drinkfles een speciaal cadeau voor haar zijn, denk je misschien. Nou, omdat deze drinkfles veel meer te bieden heeft dan alleen het bewaren van drank.

Ten eerste heeft het een isolerende functie die er voor zorgt dat de inhoud de hele dag warm of koud blijft.

Ten tweede kan met het indicatielampje in de anti-lekdop worden gecontroleerd of de drank koud, warm of heet is.

Ten derde doodt het geïntegreerde sterilisatiesysteem bacteriën en virussen zodat de fles hygiënisch en geurloos blijft.

En alsof dat nog niet speciaal genoeg is zal het indicatielampje gaan knipperen als de fles twee uur lang niet gebruikt is om er aan te herinneren dat het tijd is om wat te drinken (en dan heb ik nog niet eens de duurzame en stijlvolle buitenkant van de fles genoemd).

Praktisch, zuiverend en trendy; hiermee ga je zeker punten scoren!

28 Oogschaduwpalette

Oogschaduwpalette

Make-upliefhebbers zullen dol zijn op de mooie kleuren en het gemak van dit oogschaduwpalet. De matte en shimmer tinten zijn naar wens te blenden zodat elke vrouw de look kan creëren die bij haar past.

De oogschaduw is van hoge kwaliteit, dus het korrelt niet en het blijft de hele dag zitten. Het is makkelijk aan te brengen m.b.v. het bijgeleverde oogschaduwkwastje en het spiegeltje in de deksel.

29 Draagbare speakerlamp

Draagbare speakerlamp

Kooduu Synergy lampen zijn te gebruiken als speaker, lamp, wijnkoeler en plantenpot. Heel cool is dat ze aan elkaar te koppelen zijn, wat voor een ultieme licht- en geluidservaring zorgt.

Met vier dimstanden kan het perfecte licht voor elke ruimte worden gecreëerd. Via bluetooth kan muziek worden afgespeeld vanaf een laptop, muziekspeler of smartphone. Het compartiment kan worden gevuld met een mooie plant, of ijsblokjes om dranken koel te houden.

De luidsprekerlampen van Kooduu kunnen makkelijk worden verplaatst met het handvat en dankzij de pootjes staan ze stabiel op de grond. Het abstracte en waterdichte design maakt ze geschikt voor elke omgeving, zowel binnen als buiten.

30 Kofferset van topkwaliteit

Kofferset van topkwaliteit

Luxe en functionaliteit is wat je kunt verwachten bij deze waterbestendige en ultralichte kofferset, die in verschillende kleuren bestelbaar is.

De drie trolleykoffers bieden veel opbergruimte en zijn af te sluiten met cijfersloten én vergrendelbare kliksloten. Adresgegevens zijn te koppelen via een registratiesysteem waarmee de koffers ook snel te traceren zijn als ze kwijt raken.

Soepele wielen en verstelbare handgrepen zorgen ervoor dat de koffers comfortabel te vervoeren zijn en de hoogwaardige materialen waarborgen een lange levensduur. Ze zullen de veeleisende reiziger dan ook niet teleurstellen.

31 Maan waxinelichthouders

Maan waxinelichthouders

Creëer een warme, gezellige sfeer met de maanvormige waxinelichthouders van Gadgy. Ze zijn gemaakt van metaal en worden inclusief ophangketting geleverd.

De goudkleurige binnenkant reflecteert het kaarslicht, waardoor een prachtige gloed ontstaat. Ook zijn ze zeer decoratief om te zien als er geen theelichtjes in branden.

32 Theebloemen

Theebloemen

De theebollen ontvouwen zich zodra ze met heet water in contact komen. Leg ze in een glazen theepot of een groot theeglas om te zien hoe de bollen zich langzaam tot prachtige bloemen transformeren. Naast dit visuele aspect geven ze een heerlijke smaak en geur af waarvan elke theeliefhebber zal genieten.

33 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger

Ervaar meer gemak in het huishouden met een robotstofzuiger. Zo'n apparaat verbruikt minder energie dan een gewone stofzuiger en maakt op een efficiënte manier de vloeren in huis grondig schoon zonder dat je er bij hoeft te blijven. Het detecteert en verwijdert de kleinste vuildeeltjes, stof en haren; zelfs op moeilijk bereikbare plekken.

De meeste robotstofzuigers kunnen worden bediend met een smartphone en volgens een vooraf ingesteld schema het huis stofzuigen. Sommige kunnen zelfs dweilen! Ze zijn ideaal voor vrouwen die een hekel aan het huishouden hebben (of weinig tijd hiervoor hebben) en een uitkomst voor iedereen met een beperkte mobiliteit of allergieën.

34 Telefoon handtasje

Telefoon handtasje

Modebewuste vrouwen zullen zich zeker gezien voelen met dit chique telefoonhoesje, dat ze ook als handtasje kunnen dragen. Het goudkleurige kunstleder heeft een gestikt ruitjesontwerp, net zoals de beroemde tassen van Chanel.

Aan de binnenzijde is ruimte voor pasjes en briefgeld. De zachte voering beschermt de telefoon optimaal tegen krassen en stoten.

Het telefoonhoesje is 13,6 x 7,6 centimeter groot, wat overeenkomt met de afmetingen van de meeste smartphones. Het is voorzien van een drukknoopsluiting en een afneembaar koord.

35 Smartwatch

Smartwatch

De Galaxy Watch4 is niet alleen een stijlvol cadeau voor vrouwen die sportief zijn, maar het is ook een krachtige hulp bij het aanhouden van een gezonde levensstijl.

Het is in feite een digitale fitnesscoach die stimuleert om in beweging te blijven en alle activiteiten nauwkeurig bijhoudt. Zo kan dit slimme horloge o.a. het slaapritme, de hartslag en de dagelijkse calorie-inname meten en work-outs plannen en volgen zodat het bereiken van fitnessdoelen makkelijker wordt.

Andere handige functies zijn o.a. het verzenden van sms'jes, het beantwoorden van telefoongesprekken, het bedienen van muziek en het bekijken van de weersvoorspellingen. Talloze apps bieden eindeloos veel mogelijkheden.

Het strakke ontwerp met aanpasbare wijzerplaten maakt het horloge tot een stijlvol accessoire dat bij elke gelegenheid gedragen kan worden.

36 Smartspeaker met scherm

Smartspeaker met scherm

Deze slimme thuisassistent mag niet ontbreken tussen deze luxe cadeaus voor vrouwen.

Dankzij de spraakherkenning kunnen met Google Nest Hub Max alle smartapparaten in huis worden bediend zonder een stap te hoeven zetten. Op het grote touchscreen kan bovendien allerlei informatie worden bekeken zoals het weerbericht, afspraken en recepten. Ook is het mogelijk om te videobellen en films te streamen.

Wie van comfort en gemak houdt, zal dit veelzijdige apparaat dan ook dankbaar in ontvangst nemen.

37 Bad verzorgingsset

Bad verzorgingsset

Ze zal baden in luxe met deze verzorgingsset van Spa Luxetique. De producten zijn gemaakt op basis van heerlijk geurende vanilla en voedende shea butter, waardoor de huid intens wordt verwend.

De zilveren badkuip met gouden strik maken deze set helemaal af.

38 GoSmooth IPL-ontharingsapparaat

GoSmooth IPL-ontharingsapparaat

IPL is een effectieve ontharingsmethode die haarzakjes vernietigt met felle lichtflitsen en ongewenste haargroei voorgoed kan stoppen. Vroeger werden IPL-behandelingen alleen in professionele schoonheidssalons en klinieken uitgevoerd, maar tegenwoordig kan iedereen het zelf veilig vanuit huis doen.

IPL-ontharingsapparaten zijn over het algemeen niet goedkoop, maar de GoSmooth IPL Classic is een uitzondering die bovendien betere reviews krijgt dan duurdere exemplaren. Het kan is geschikt voor alle lichaamsdelen (ook de intieme) en bijna elk huid- en haartype.

De GoSmooth is makkelijk te gebruiken en wordt geleverd met alle benodigde accessoires zoals Aloë Vera Gel, een beschermende zonnebril en een behandelschema. Kortom, een must have voor vrouwen die hun huid blijvend glad willen maken zonder pijn te lijden en veel tijd kwijt te zijn.

39 Stijlvolle oorstekers

Stijlvolle oorstekers

Je kunt niet fout gaan met de supermooie oorstekers uit deSif Jakobs Ellara serie. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en toch betaalbaar.

Perfect om haar dagelijkse outfits van een vleugje glamour te voorzien.

40 Chique wijnglazen

Chique wijnglazen

Steel de show op haar verjaardag met deze zes wijnglazen. Ze hebben elegante patronen, wat ze extra geschikt maakt voor feestelijke gelegenheden. Bovendien kan hierdoor geen verwarring ontstaan over wie welk glas heeft.

Door het hoogwaardige kristalglas zijn de wijnglazen stevig en duurzaam. En mooi meegenomen: deze set is één van de minst dure cadeaus voor vrouwen die je in deze lijst zult aantreffen.

41 Crystal bowl

Crystal bowl

Verzamelt ze edelstenen? Dan is dit schaaltje van rozenkwarts een mooie aanvulling op haar collectie. Ze kan er haar favoriete stenen in bewaren, maar natuurlijk ook sieraden of een waxinelichtje in doen.

Aan rozenkwarts worden allerlei positieve eigenschappen toegeschreven zoals het verhogen van liefde, vreugde en geluk. Of het echt werkt is een kwestie van geloof, maar dat deze edelsteen natuurlijke schoonheid uitstraalt, behoeft geen twijfel.

Crystal bowls worden met de hand gepolijst dus elk exemplaar is uniek (het uiterlijk van je aankoop kan daarom afwijken van de hier getoonde foto).

42 Gouden roos

Gouden roos

Wil je voor de romantische aanpak gaan? Aangezien rozen liefde en trouw symboliseren en goud voor rijkdom staat, zal je diva zeker onder de indruk zijn van een gouden roos.

Het gaat om een echte roos die in vloeibaar goud (24 karaats) is gedompeld. Dankzij het gouden laagje zal de bloem nooit verwelken en kan je geliefde er voor altijd van genieten.

De gouden roos wordt samen met een echtheidscertificaat en een mooi gedicht in een luxe opbergkoffertje geleverd.

43 Bloemen geurkaars

Bloemen geurkaars

Je kunt zien dat deze kaars met liefde en aandacht is gemaakt. Zo'n exclusief verjaardagscadeau vind je natuurlijk alleen op Etsy.

Het is een echte blikvanger die ook nog eens zalig naar bloemen ruikt. Het sojawas is biologisch afbreekbaar en zorgt voor een schone verbranding met weinig rookontwikkeling.

Nadat de kaars is opgebrand kan het bruine schaaltje worden hergebruikt, bijvoorbeeld om sieraden in te bewaren of als sierpotje voor een plant.

44 Diamant karaf

Diamant karaf

Whisky is al lang niet meer een drank die exclusief voor mannen is. Volgens een populair vrouwentijdschrift drinkt bijna de helft van alle vrouwen weleens whisky. En hoe kunnen zij hun favoriete drank beter bewaren dan in een diamantvormige karaf!

Deze betoverend mooie tafeldecoratie is speciaal ontworpen om het aroma en smaak van whisky optimaal tot zijn recht laten komen (de karaf is overigens ook geschikt voor andere sterke dranken, behalve wijn).

Een ijstang, trechter en whiskystenen zijn inbegrepen, evenals de eikenhouten standaard die je hier op de foto ziet. Het enige wat je dierbare whiskyliefhebster nog nodig heeft zijn glazen en natuurlijk een heerlijke fles whisky om de karaf mee te vullen.

45 Dinerbon

Dinerbon

Trakteer de speciale vrouw in je leven op een onvergetelijke culinaire ervaring. Van dineren in een kasteel tot een dinercruise; met deze cadeaubon kan ze een bijzonder diner kiezen.

Het bedrag dat je aan de cadeaubon wilt besteden mag je zelf bepalen. De cadeaubon is twee jaar geldig dus je ontvangster heeft ruim de tijd om deze te verzilveren.

46 Gouden ring met briljanten

Gouden ring met briljanten

Ga je je binnenkort verloven, wil je haar ten huwelijk vragen of wil je je vriendin eens flink verrassen op Valentijnsdag? Met deze schitterende ring zul je haar hart moeiteloos veroveren.

Gemaakt van 14 karaat goud en rijkelijk versierd met transparante briljanten, is het een ware blikvanger. Het klassieke ontwerp is ook goed te combineren met andere gouden sieraden.

Dus houdt je geliefde van blingbling? Laat haar dan stralen met deze stijlvolle ring!

47 Dubbelwandige glazen

Dubbelwandige glazen

Koffie, thee, chocolademelk of soep koelt door het dubbelwandige glas veel minder snel af dan een gewoon drinkglas. En omdat de buitenkant koud blijft kunnen de handen niet verbranden.

Door de isolerende werking zijn het ook ideale serveerglazen voor ijs of toetjes. Ze worden per 4 stuks verpakt en zijn in 3 maten te bestellen: 300, 380 en 450 ml.

48 Scratch Map Deluxe

Scratch Map Deluxe

Heb je een klein budget? Gelukkig zijn er ook luxe cadeaus voor haar die niet zo duur zijn. Deze prachtige Scratch Map bijvoorbeeld kost maar twee tientjes en is een aanrader voor een reislustige vrouw.

Met de poster kan ze bijhouden in welke landen ze is geweest of juist zichtbaar maken waar ze nog naar toe wil gaan. Door bij de betreffende landen het gouden folielaagje weg te krassen krijgt de poster steeds meer kleur. Het is een mooie wanddecoratie die heel wat herinneringen zal oproepen.

De kaart heeft een afmeting van 42 x 29 centimeter en wordt in een mooie, stevige koker thuisbezorgd.

49 Luxe wijnaccessoires

Luxe wijnaccessoires

Als ze van wijn cadeautjes houdt, zit je goed met deze luxe geschenkset die het openen, serveren en bewaren van wijn een stuk makkelijker maakt.

Het bevat:
- een snijder om het folie van de fleshals te verwijderen,
- een kurkentrekker die geen kracht vereist,
- een stopper om de wijnfles goed af te sluiten,
- een anti-drupring om lekken te voorkomen als de fles wordt geopend,
- een schenker die het serveren van wijn gemakkelijker maakt.

Extra leuk is dat de accessoires zijn verpakt in een opbergdoos die de vorm van een wijnfles heeft.

50 Apple iPhone 14 Pro Max

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Apple iPhone 14 Pro Max

Iemand die het beste van het beste verdient kun je natuurlijk geen telefoon van 150 euro geven. Nee, die verwen je met een premium model zoals de allernieuwste iPhone bijvoorbeeld.

De Apple iPhone 14 Pro Max blinkt uit met een elegant, waterdicht ontwerp en vele krachtige functies. De razendsnelle processor, de verbeterde camera, de lange batterijduur en talloze handige apps maken het tot een van de beste smartphones op de markt. Als ze daar niet blij mee is, weet ik het ook niet meer!

51 Pauw klok

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Pauw klok

Je kunt het kunst of kitsch vinden, maar deze klok straalt wel luxe uit. De pauw is immers het symbool van schoonheid, status en rijkdom.

Het unieke ontwerp creëert vanuit elke hoek een schitterend 3D-effect. Ja, deze blikvanger is zo betoverend mooi dat je er bijna de tijd door zou vergeten. Gelukkig herinnert de gouden wijzerplaat er altijd aan hoe laat het is.

52 Cashmere vest

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Cashmere vest

Een ander luxueus cadeau voor haar garderobe zou dit lange vest met gebreide ribbels kunnen zijn. De V-hals, lange mouwen en het ceintuur zorgen voor een subtiele, vrouwelijke look.

Het vest kan over een jurk of blouse gedragen worden of worden aangetrokken bij speciale gelegenheden. De warme Cashmere stof maakt het vest, dat in beige en grijs verkrijgbaar is, ook een stijlvolle optie voor wintermaanden.

53 Mooie wanddecoratie

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Mooie wanddecoratie

Liefhebbers van Coco Noir Chanel parfum zullen dit graag aan hun muur hebben hangen. Hiermee kunnen ze hun favoriete parfum eren en een vleugje glamour toevoegen aan hun woonruimte.

54 Hollywood spiegel

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Hollywood spiegel

De lampen rondom deze spiegel zijn energiezuinig en dimbaar. Ze zorgen voor een perfecte verlichting tijdens het aanbrengen van make-up of het stylen van haar. De Hollywood spiegel kan tevens in elke gewenste hoek worden gedraaid voor het beste zicht.

Naast deze praktische functies is het ook een echte blikvanger die haar zal laten stralen als een echte ster!

55 Elegant horloge

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Elegant horloge

Je geliefde, vriendin of moeder zal dit minimalistische horloge met een glimlach dragen. Het polsbandje is leverbaar in vijf prachtige varianten: van luxueuze goud tot klassiek leer in het wit en zwart.

De zwarte wijzerplaat in een gouden (waterdichte) kast zorgt voor zowel voor een chique als subtiele uitstraling die bij elke gelegenheid past.

56 Hi-Fi koptelefoon

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Hi-Fi koptelefoon

Het gestroomlijnde, draadloze ontwerp van de AirPods Max hoofdtelefoon biedt een prettige luisterervaring. Goedkopere koptelefoons voelen na een tijdje vaak zwaar op het hoofd aan, maar de AirPods Max heeft zachte oorkussens en een drukloze hoofdband waardoor je hem amper voelt zitten.

Het zuivere geluid kan extra levendig worden gemaakt met de Surround Sound-functie, wat extra tot zijn recht komt bij films en series. De actieve ruisonderdrukking blokkeert storende omgevingsgeluiden zodat optimaal genoten kan worden van muziek, films en podcasts.

En ja, dit is een behoorlijk duur cadeau, maar het comfort en de sublieme geluidskwaliteit van de AirPods Max maken het meer dan waard!

57 Professionele gezichtsreiniger

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Professionele gezichtsreiniger

Van het verwijderen van make-up tot het diep reinigen van de poriën en het geven van een ontspannende gezichtsmassage; met deze multifunctionele gezichtsreiniger krijgt haar huid de optimale verzorging.

De rotatiesnelheid kan naar behoefte worden aangepast en is af te lezen op het lcd-scherm, dat ook de krachtintensiteit weergeeft. De gezichtsreiniger is draadloos en dus makkelijk mee te nemen, ook onder de douche want hij is waterbestendig. Na een behandeling met deze gezichtsreiniger zal de huid stralen en zachter aanvoelen, precies wat elke vrouw wil.

Het apparaat wordt geleverd met zes opzetstukken en is verkrijgbaar in het roze, blauw, wit en groen.

58 Luxe massagestoel

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Luxe massagestoel

Een dame die vaak last van spierpijn, stress of vermoeidheid heeft, zal veel profijt hebben van deze comfortabele massagestoel.

Hij is verstelbaar en heeft kunstlederen bekleding, dus is eenvoudig te reinigen. De verschillende massageprogramma's en de warmtefunctie helpen de spieren te ontspannen en de bloedsomloop te verbeteren.

Heeft ze geen ruimte voor een extra fauteuil of is de prijs boven je budget? Dan is een massagekussen misschien een beter cadeau-idee.

59 Fleecedeken met mouwen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Fleecedeken met mouwen

De zachte, isolerende stof van deze oversized deken houdt het hele lichaam warm tijdens koude winteravonden.

De mouwen zorgen ervoor dat de handen vrij blijven zodat snacken, appen of een boek lezen geen enkel probleem is. De buidelzak kan worden gebruikt om een telefoon of afstandsbediening binnen handbereik te houden.

Koukleumen die stijlvol op de bank willen hangen zonder het koud te krijgen, zullen hier dan ook zeker blij mee zijn.

60 Cocktail maker

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Cocktail maker

Als ze geen zin heeft om de barvrouw op feestjes uit te hangen, kan deze cocktailmachine het werk overnemen. Met slechts een druk op de knop kunnen haar gasten hun eigen cocktails maken en zelf de sterkte bepalen.

Het apparaat is geschikt voor flessen sterke drank met een inhoud van 750 ml en vereist Bartesian™ cocktailcapsules die apart verkrijgbaar zijn.

Om de feestelijke sfeer te verhogen kan de party mode worden ingeschakeld. De ingebouwde leds zorgen dan voor spectaculaire lichtshow rondom de flessen.

Alle accessoires zijn vaatwasmachinebestendig, dus makkelijk schoon te maken. Bovendien spoelt de machine zichzelf automatisch na elke cocktail schoon en kan periodiek de reinigingsmodus worden geactiveerd voor extra hygiëne.

61 Designer tas

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Designer tas

Aanschouw het nieuwste model uit de Jet Set collectie van Michael Kors. De crossbody tas is geschikt voor dagelijks gebruik en is luxueus genoeg voor speciale gelegenheden.

Het is gemaakt van echt leer waarop het Michael Kors logo prijkt. De compartimenten bieden voldoende ruimte voor essentiële spulletjes en kunnen met een rits worden afgesloten. De schouderband is verstelbaar en is afgewerkt met een gouden ketting.

Michael Kors tassen worden door topmodellen over de hele wereld gedragen, dus dit exemplaar is een no-brainer voor een dame met oog voor luxe en stijl.

62 Gel nagellak

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Gel nagellak

Uiteraard wil je geen nagellak van slechte kwaliteit geven en daarom adviseer ik om voor Moods Gellac te kiezen. Deze gellak blijft namelijk beter en langer zitten dan gewone nagellak en de warme en neutrale kleuren in deze Day In Paris set zijn zijn makkelijk aan te brengen en geschikt voor elke gelegenheid.

Als je ontvangster meer van felle of glimmende kleuren houdt, kun je ook één van de andere sets van Moods Gellac kiezen. Ze zullen haar een extra vrouwelijke uitstraling geven en bijdragen aan een perfecte look.

63 Voorspellende bal

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Voorspellende bal

Zal ik ooit...
- de loterij winnen?
- in een mooie villa komen te wonen?
- een Chanel handtas kunnen kopen?
- een rijke man aan de haak slaan?

Het zijn zomaar wat vragen die een naar luxe smachtende vrouw aan de Magic 8 ball kan stellen. De antwoorden worden zichtbaar door de bal heen en weer te schudden. Of deze kloppen zal de toekomst moeten uitwijzen, maar een origineel verjaardagscadeautje is het zeker!

64 Premium zonnebril

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Premium zonnebril

Benadruk haar extravagante stijl met deze in Dubai ontworpen zonnebril.

Het montuur is verfraaid met een 9 karaats gouden plating en de blauwe spiegelglazen zijn aan het uiteinde geslepen in diamantvormige hoeken, wat voor een schitterende en opvallende uitstraling zorgt. Daarnaast hebben ze uiteraard een beschermende functie: zowel tegen fel zonlicht als het schadelijke licht van computers, tablets en smartphones.

Dit is absoluut een zonnebril die een vrouw met klasse graag zal dragen. Of ze nu naar het strand gaat, op een terras zit of aan het shoppen is: de Diamond Cut bril van Astos zal haar laten stralen als nooit tevoren.

65 Hotelhanddoeken

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Hotelhanddoeken

Zachte, dikke handdoeken van hotelkwaliteit zijn luxer, comfortabeler en duurzamer dan traditionele handdoeken.

Deze set van 12 stuks is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, dus je kunt bij het kiezen rekening houden met de badkamer en persoonlijke smaak van je ontvangster.

66 Lavalamp met glitters

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Lavalamp met glitters

Normaal zijn lavalampen een kleiner en gevuld met gekleurde vloeistof. Bij dezelavalamp zijn het echter gouden glitters die de aandacht trekken. Door de transparante lava ontstaat de illusie dat ze door de lamp zweven, wat een hypnotiserend schouwspel oplevert.

Door het flinke formaat voldoet dit exemplaar prima als vloerlamp. De goudkleurige basis maakt de lamp extra stijlvol. Het is dan ook een sfeervolle decoratie en lichtbron voor een luxe interieur.

67 Gepersonaliseerde ketting

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Gepersonaliseerde ketting

Deze elegante ketting met een verfijnd staafje als hanger is verkrijgbaar in verschillende lengtes en met plates van goud, roségoud en zilver.

In de hanger wordt een door jou opgegeven naam, datum of tekst gegraveerd waardoor de ketting een persoonlijke touch krijgt.

Dus je nu op zoek bent naar een cadeau voor haar verjaardag, moederdag of Valentijnsdag; deze ketting is dé manier om te laten zien hoeveel je om haar geeft.

68 Unieke vaas

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Unieke vaas

Als de dame in kwestie een zwak voor bloemen en aparte woonaccessoires heeft, wordt ze vast blij van deze keramieken vaas die lijkt om te vallen, maar wordt tegengehouden door een sterke man.

Het ontwerp is bedacht door Jasmin Djerzic, een kunstenaar die als kind moest vluchten voor de burgeroorlog in Bosnië en alleen een speelgoed actieheld kon meenemen. Deze herinnering zette hem aan om de kracht en veerkracht van de mens te symboliseren in zijn kunst.

De vaas is in verschillende maten en kleuren beschikbaar, waarvan dit met 24 karaat goud bedekte exemplaar de meest luxe uitvoering is.

69 Mr. Sitty bloempot

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Mr. Sitty bloempot

De goudeditie van mr. Sitty is een origineel cadeautje voor een plantenliefhebster. De bloempot heeft armpjes en beentjes waardoor het op een zittend mannetje lijkt.

Zijn gouden "onderlichaam" geeft de plant een luxueuze uitstraling en zorgt er bovendien voor dat deze niet kan verdrinken (het is namelijk een afneembaar bakje dat overtollig water opvangt).

70 Sierkussen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Sierkussen

Fleur haar woon- of slaapkamer op met een mooi sierkussentje uit de exclusieve collectie van Lucy's Living. Het heeft een diameter van 45 cm en een dikte van 15 cm. De linnen hoes heeft een rits zodat deze kan worden afgenomen om te wassen.

De vulling van eendenveren maakt het kussen heerlijk zacht, terwijl het geborduurde kubuspatroon voor een chique uitstraling zorgt. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar, dus je zult vast een exemplaar vinden dat matcht met het interieur van je ontvangster.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail