31 Leuke, kleine Sinterklaas cadeautjes van ±10 euro waarvan elk kind blij wordt

sinterklaas cadeautjes tot 10 euro
Gepubliceerd op 20-09-2020 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 23-04-2024)
Speciaal voor de Goedheiligman heb ik de beste Sinterklaas cadeautjes van rond de 10 euro opgeschreven, met leuk speelgoed waar kinderen plezier aan beleven. Hij zit namelijk met zijn handen in het haar, want hij moet bezuinigen dit jaar. De dure cadeaus die kinderen vragen vindt hij ongepast, daarom heb ik die ouwe baas maar gematst. Om hem te behagen, zal ik mijn cadeautips op rijm voordragen.

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Sieraden knutselset

Sieraden knutselset

Is jouw dochter modebewust, dan is deze sieraden knutselset een must. De 2150 kralen in de doos, vind ze vast grandioos.

Ze kan meteen met armbandjes maken beginnen, voor zichzelf of voor vriendinnen. Het is een verslavende bezigheid, dus voor huiswerk is geen tijd.

Een eigen sieradenlijn ligt in het verschiet, dus stoor haar maar niet. Hopelijk maakt ze ook een cool armbandje voor Piet en Sint, omdat ze dit zo'n leuk cadeautje vindt.

Ty Beanie Boo

Ty Beanie Boo

Of dit een eenhoorn of een kat is mag je zelf beslissen, maar als je kind deze knuffel eenmaal vastheeft kan het deze niet meer missen.

Zijn vachtje is heerlijk zacht, precies wat je van een knuffelbeest verwacht. Zijn grote kraalogen kijken je vertederd aan, zo'n lief schattig beest kun je gewoon niet in de winkel laten staan.

Dus doe je kind een groot plezier, en geef het op 5 december dit bijzondere knuffeldier.

Of snuffel eens in mijn cadeaulijstje met onweerstaanbaar leuke muizen knuffeltjes.

Viltstiften

Viltstiften

Viltstiften doen het altijd goed als cadeau, de Sint heeft ze zelf ook op zijn bureau.

Als je kind begint te zeuren, zet je hem of haar gewoon aan het kleuren. In deze etui zitten alle kleuren van de regenboog, en de inkt wordt nooit droog.

Zelfs zonder dop blijven de stiften weken goed, en dat voor minder dan een joet.

Het is niet erg als kleine kinderen per ongeluk op hun kleding krassen, want de inkt kun je er uit wassen.

LEGO Duplo boerderijdieren

LEGO Duplo boerderijdieren

De volgende cadeautip van mij, is deze leuke Lego Duplo boerderij. Van dit geschenk zal je kind in extase raken, en zich er direct mee gaan vermaken.

Want het kippenhok moet worden gebouwd, en de voerbak naar het biggetje worden gesjouwd.

Je peuter zal al snel merken, dat je op een boerderij hard moet werken. Maar voor kleine boeren en boerinnen is dit perfect bouwspeelgoed om mee te beginnen.

Magische ring

Magische ring

Magische ringen zijn de nieuwste trend, want de mogelijkheden zijn ongekend. Met deze metalen ring kun je allerlei coole trucs laten zien, die je vrienden zullen jureren met een tien.

Op het eerste gezicht lijkt het een armband, maar hij transformeert in een metalen bloem zodra je er op drukt met je hand.

Het leuke van deze symmetrische bollen, is dat je ze van de ene naar de andere arm kunt laten rollen.

Wat je er allemaal nog meer mee kan doen zal blijken, als je filmpjes hierover op YouTube gaat kijken.

Sneeuwballenmaker

Sneeuwballenmaker

Als je vrienden jou voor een sneeuwballengevecht uitdagen, kun je met deze sneeuwballenmaker een poging wagen.

Terwijl zij sneeuwballen maken met de hand, produceer jij ze aan de lopende band.

De sneeuwballen gooi je met precisie op de vijand, welke niet tegen dit wapen is bestand.

Je aanvallers zullen de aanval snel staken, omdat jij ze keer op keer weet te raken.

Surprise bloomy pot

Surprise bloomy pot

In deze bloempot zit een bijzonder wezen, maar wees niet bang want je hebt niets te vrezen.

Het is een bloemenmeisje dat graag jouw vriendinnetje wil zijn, is dat niet reuzefijn? Maar je krijgt nog meer voor je poen, echte zaadjes die je zelf in de aarde moet doen.

Geef ze water en laat ze groeien, dan ontstaan er prachtige bloemen. Ondertussen hoef jij je niet te vervelen, want je bloemenvriendinnetje wil graag met jou spelen.

Kroko Loko spel

Kroko Loko spel

Kroko Loko is een hongerige krokodil, aan eten hij heeft nooit teveel. Welk dier tussen zijn kaken beland kan hem niet boeien, als hij maar door kan groeien.

In het begin is Kroko Loko nog behoorlijk kort, maar als je weet waar de juiste dierenkaarten liggen kun je er voor zorgen dat hij steeds langer wordt.

Dit memory-spel is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of vier, ze zullen het spelen met veel plezier.

Het zal je tot slot verheugen, als ik vertel dat het goed is voor het trainen van het geheugen.

Dikkie Dik: Sinterklaas

Dikkie Dik: Sinterklaas

Wie kent Dikkie Dik niet, deze oranje poes is bij menig peuter favoriet. In dit boekje staan 4 verhaaltjes over de Sint, wedden dat je kind dat leuk vind? In deze sinterklaasverhalen, zal je kind met zijn gedachten en fantasie afdwalen.

Het staat vol met leuke plaatjes, van Dikkie Dik en zijn maatjes. Dikkie Dik en zijn vriendjes verkleden zich als zwarte Piet, oei dat mag tegenwoordig niet.

Maar dit zijn heus geen racistische dieren, ze willen gewoon het Sinterklaasfeest vieren.

Nieuwsgierig als ze zijn, gaan ze op zoek naar chocoladeletters en marsepein. Ieders verbazing is groot, als ze een pakje vinden in de dakgoot.

Hoe het verder afloopt, ontdek je als je dit boekje koopt.

10 Verrassingseieren

Verrassingseieren

Voor de allerkleinsten is dit een uitdagend spel, leuk en ook leerzaam wel. De eieren zien er grappig uit, en als je goed luistert hoor je binnenin geluid.

Er zit namelijk een kuikentje in elk ei, als je op hun koppie drukt worden ze blij.

Ze maken dan een piepend geluid, alsof ze willen zeggen: "laat me eruit".

Laat je kind onderzoeken en ontdekken welke verrassingen deze eierdoos in petto heeft, ik weet zeker dat het er veel plezier aan beleeft.

Door te spelen met de pasgeboren hanen en hennen, leert je peuter vormen en kleuren herkennen.

Je kind kan de eieren ook sorteren, en de kunst van kleine voorwerpen oppakken leren.

11 Alpaca spaarpot

Alpaca spaarpot

Als je echt niets te verzinnen weet, is aan dit cadeau jouw geld goed besteed. Als je deze kinder spaarpot in de schoen hebt gedaan, zal je kind straks beter met geld om kunnen gaan.

Deze schattige Alpaca zal leuk in de kinderkamer staan, en wensen in vervulling laten gaan.

Als de spaarpot vol zit hoef je hem alleen te legen, en kun je alles kopen zonder er een bankoverval voor te hoeven plegen.

12 Spel: Let's go fishing

Spel: Let's go fishing

Bij dit spel is het de bedoeling om vissen aan de haak te slaan, dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan.

De vissen laten ze zich niet makkelijk vangen, dus lukt het jou om er 1 aan je hengel te hangen? Vangt jouw tegenstander er meer, dan is is hij of zij de winnaar dit keer.

Maar niet getreurd want het is maar een spel, misschien ben jij de volgende keer de beste visser wel.

13 Mega bubbles bellenblaas

Mega bubbles bellenblaas

Wat je niet hoeft te vertellen aan Sinterklaas, is dat jonge kinderen dol zijn op bellenblaas.

Normaal moet je zeepbellen maken door te blazen met je lippen, maar met deze tool moet je een touwtje in het sop dippen.

En dat werkt veel beter, want zo ontstaan er zeepbellen van wel één meter.

Je vrienden zullen paf staan, als ze zien wat je hebt gedaan. Het is fascinerend om zo'n megagrote zeepbel te zien zweven, ook al duurt het maar even.

Want voor je het weet zegt hij "plop" en krijg je water op je kop. Daag je vrienden uit of ze het beter dan jou kunnen doen, degene die de grootste zeepbel maakt krijgt eeuwige roem.

14 Stoepkrijt

Stoepkrijt

Aan eenvoudige cadeautjes hebben kinderen vaak het meest, daarom is spelen met stoepkrijt een feest.

Hiermee kun je van alles tekenen, en zelfs ook sommen uitrekenen. Je kunt er een hinkelbaan mee maken of een zelfportret, met krijt heb je altijd dikke pret.

In het doosje zitten 16 kleuren, waarmee je de straat op kunt fleuren. Helaas kun je niet eeuwig van je kunstwerk genieten, want hij zal verdwijnen als het gaat gieten.

Een beetje treurig is dat wel, maar dat is het risico van dit tekenspel. Je kunt echter gewoon opnieuw beginnen, en een andere tekening verzinnen.

Stoepkrijt stimuleert de fantasie en het buitenspelen, en is daarom een perfect geschenk voor velen.

15 Dinosaurus in ei

Dinosaurus in ei

Wie zou er in dit reusachtige ei wonen? Daar zul je snel genoeg achter komen. Stop hem maar in een bak met water en zie wat er gebeurt, het lijkt wel of het ei scheurt.

De spanning is om te snijden, waar zal dit toe leiden? Ik kan je verklappen het geen kuiken is dat de schaal opensplijt, er zit een diertje in uit de oertijd.

Een dinosaurus wil ter wereld komen, dit overtreft toch je stoutste dromen? De baby dino wil graag met je spelen, en zal snel je hart stelen.

16 Vliegtuig bouwset van LEGO Creator

Vliegtuig bouwset van LEGO Creator

Het is goed voor je ego, als het je lukt om iets te bouwen met Lego. Met de bouwdoos die ik hier promoot, kun je in de huid kruipen van een piloot.

Ik kan het van harte aanbevelen, vanwege de grote hoeveelheid onderdelen. Daarmee kun je 3 coole vliegtuigen maken, dus van geldklopperij is geen sprake.

Je zult spannende avonturen beleven, als je door de lucht gaat zweven. Laat je fantasie gaan en probeer weer veilig te landen op de landingsbaan.

17 Tamagotchi sleutelhanger

Tamagotchi sleutelhanger

Een kind raakt van slag, als het geen huisdier hebben mag. Dat een huisdier veel geld kost is een feit, maar van dit alternatief krijg je heus geen spijt.

De beestjes in dit apparaatje zijn digitaal, dus ze plukken je niet kaal. Hun verzorging kan je rustig aan je kind overlaten, ze zal met ze spelen en praten.

Deze dierenvriendjes kunnen ook dansen en ze moeten dagelijks eten, maar daar zal je kind wel raad mee weten.

Het is niet uit te drukken in getallen, hoezeer dit schoencadeautje zal bevallen.

18 Paw Patrol vriendenboek

Paw Patrol vriendenboek

Als jij je klasgenoten beter wilt leren kennen, moet je ze vragen of ze iets in je vriendenboekje willen pennen.

Ze vinden het vast een hele eer, om iets te mogen schrijven voor zo'n toffe peer.

Met het Paw Patrol vriendenboek ben je in mum van tijd populair, en voel je je een echte ster.

Het is een effectieve manier om een vriendenkring op te bouwen, maar pas wel op dat kinderen je boekje niet houden.

Kom alles over je vrienden en vriendinnetjes te weten, bijvoorbeeld of ze van broccoli houden of liever pannenkoeken eten.

Ontdek wat hun hobby's zijn en hun favoriete dieren, of lees wanneer ze hun verjaardag vieren.

Dit invulboekje is een leuk aandenken aan je kindertijd, dus je krijgt van deze aankoop absoluut geen spijt.

19 Aardappel klok

Aardappel klok

Voor wetenschappertjes in spé is dit een geweldig cadeau idee. De gedachte dat je een aardappel alleen maar kunt eten, moet je maar snel vergeten.

Ik kan er kort of lang over kwekken, maar het komt er op neer dat je met zo'n knol ook energie kunt opwekken.

Met de Potato Clock Science Kit kun je dat zelf uitproberen, en er ook nog iets van leren.

Je zult al knutselend gaan merken, dat je met een aardappel een klok kunt laten werken.

De handleiding legt uit hoe het moet, en hoe je hetzelfde trucje met andere groenten doet.

20 Knikkers

Knikkers

Dit geschenk past in elke schoen, dus waarom zou je het er niet in doen? Jij vond knikkeren vroeger toch ook fijn, dus laat jouw kind ook genieten op het schoolplein.

In het netje zitten knikkers in verschillende maten en kleuren, dus die zal je kind zeker goedkeuren.

Een potje knikkeren op het schoolplein of in de straat, daar zijn kinderen zeker bij gebaat.

Want van binnen gamen op een tablet, worden ze lui en vet. Maar door lekker buiten te spelen, zullen ze zich minder snel vervelen.

21 T-Rex dinosaurus gips set

T-Rex dinosaurus gips set

Dit coole cadeautje is een mooi gebaar voor dinosaurusliefhebbers tussen de 6 en 10 jaar.

Giet gips in de mal en wacht tot het droog is, daarna kun je de dino versieren met verf en vernis.

Heb je de smaak te pakken, dan kun je de volgende dino gipsen en lakken. Je kunt er 3 maken in totaal, voor deze lage prijs is dat eigenlijk niet normaal.

22 Speed cube

Speed cube

De gekleurde blokjes van deze Speed Cube kunnen alleen in de juiste volgorde raken, als je jouw hersenen flink laat kraken.

Het is geen gemakkelijk spel, ook al draait de kubus soepel en snel. Misschien lukt het je niet gauw, maar er komt een moment dat je zo trots bent als een pauw.

En krijg je het toch niet voor elkaar, dan haal je hem gewoon uit elkaar. Dit is speelgoed dat nooit verveelt, zelfs niet als je vals speelt.

Of je nu een amateur bent of juist heel goed, met de Speed Cube ben je vele uurtjes zoet.

23 Hamertje tik

Hamertje tik

Deze Sinterklaas cadeautjes tot 10 euro zijn allemaal leuk vind je niet, tot slot heb ik nog 1 tip in het verschiet.

Hamer er op los met dit Tiktak spel en maak allerlei figuren, razendsnel. Maar let wel goed op met mikken, want je wilt niet op je vingers tikken.

Er zit 30 vormen in de doos, dus maak een mannetje, boot of roos. Als je niet weet hoe het moet, kijk je op het voorbeeldblad hoe je het doet.

Met wat fantasie en creativiteit, wordt je een kunstenaar in mum van tijd.

24 Nageldroger aapje

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Nageldroger aapje

Dit aapje kan beter blazen, dan 10 hulpsinterklazen. En dat komt goed van pas, als je jouw nagels aan het lakken was.

Als je een vinger op het bordje met bananen legt, begint het schouwspel pas echt.

Want het aapje blaast zo hard als hij kan, en daar worden je nagels snel droog van.

Nu hoef je nooit meer te wapperen met je hand, vind je dat niet interessant? Zo nee, kijk dan vlug naar het volgende cadeau idee.

25 Magische bal

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Magische bal

Kinderen die onrustig zijn, vinden deze magische bal erg fijn. Door ermee te spinnen, worden ze rustig van binnen.

Het klinkt misschien als een gek verhaal, maar het ontspant zowel fysiek als mentaal.

Het verbetert ook het concentratievermogen, en daar is geen woord van gelogen. Dus als spanningen naar grote hoogte stijgen, probeer dan de gekleurde ballen op de juiste plek te krijgen.

Door met de magische bal bezig te zijn, heb je altijd rust in je brein.

26 Katapult pen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Katapult pen

Dit cadeau idee is nogal stout, dus koop dit alleen als je daarvan houdt. De pen schrijft uitstekend, maar je kunt er nog iets mee waar je vast niet op hebt gerekend.

Ik weet niet of je het geloven zult, maar je kunt hem gebruiken als katapult. Als een klasgenoot zit te gapen, gebruik je de pen als wapen.

Schiet een propje papier naar deze knakker, en hij is meteen weer wakker. Door jouw grappen en grollen, wil hij jou misschien wel mollen.

Dus kijk wel uit met dit speelgoed, en schiet alleen als het moet. Probeer daarbij vooral niet de meester of juf te raken, anders moet je straks strafwerk maken.

27 Magisch zand met Minion vormpje

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Magisch zand met Minion vormpje

Voor fans van de Minions heb ik een leuke cadeautip, want met deze set maak je een Minion in een wip.

Met dit magische zand kun je mooie zandkastelen bouwen, maar ook een Minion beeldhouwen.

Doe het gele zand in de mal en druk het aan, en zie zowaar een Minion ontstaan. Een leuk Sinterklaascadeautje voor pakjesavond of voor in de schoen, en het kost ook nog weinig poen.

28 Pooping unicorn

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Pooping unicorn

Ook een eenhoorn moet weleens naar het toilet, en geloof het of niet: dan begint de pret.

Want Eenhoorn poep is niet vies, maar wel slecht voor tand en kies. Een Unicorn laat snoepjes uit zijn achterste ploppen, en die zien er zo lekker uit dat je ze meteen in je mond wil stoppen.

Trek maar eens aan de staart, van dit eenhoornige paard. Zijn poep heeft alle kleuren van de regenboog zoals je ziet, maar vertel het niet aan anderen want ze geloven je niet.

Voor een unicorn lover is dit sinterklaascadeautje pure verwennerij, want de snoepjes zitten er ook bij.

29 Tekenrobot

Dit product is niet meer leverbaar

Tekenrobot

Deze coole robot zet je zelf in elkaar, en daarna tekenen maar. Want dat is waar dit robotje goed in is, zijn tekenvaardigheid is niet mis.

Hij maakt meesterwerken met 3 stiften tegelijk, dit doet geen mens na in de praktijk.

Ik denk dat een kind vanaf 6 jaar hier graag naar kijkt, en dat het zijn of haar technische kennis verrijkt.

Het is ook een zeer origineel cadeau, voor pakjesavond of in de schoen of zo.

30 Robot spin

Dit product is niet meer leverbaar

Robot spin

Aan dit bouwpakket, beleven jonge onderzoekers veel pret. Door met de spullen in de doos te experimenteren, kunnen ze een robot assembleren.

De robotspin met acht poten kan echt lopen, maar dan moet je wel een batterij er bij kopen.

Dat is het enige dat je extra nodig hebt, de rest zit in het bouwpakket.

31 Magic 8 ball

Dit product is niet meer leverbaar

Magic 8 ball

De Magic 8 ball heeft magische krachten, hij beantwoordt vragen waar je niet op kan wachten.

Je hoeft dus geen waarzegger te bellen, want deze bal kan de toekomst voorspellen.

Stel je vraag 1 keer, en schudt de bal op en neer. Kijk op het display wat er staat, en je zult weten hoe het verder met je gaat.

Ook al zul je versteld van de antwoorden staan, hecht er toch maar niet te veel waarde aan.

Als je weet dat technologie soms ook kan falen, hoef je bij een fout antwoord ook niet te balen.

Het is gewoon een coole gadget, waarbij je sneller antwoord krijgt dan met een gebed.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail