45 Star Wars spullen die bijna net zo verslavend zijn als de films!

star wars spullen
Gepubliceerd op 12-08-2022 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 22-04-2024)
Na het bekijken van onderstaande Star Wars spullen zul je het met me eens zijn dat onze melkweg veel moois te bieden heeft voor fans van deze epische galactische filmserie. Gelukkig maar, want van coole Star Wars cadeaus krijgen ze nooit genoeg. Dus of je nu een R2D2 snelkookpan, een Han-Solo badhandoek of een ander gadget voor ze uitzoekt, ze zullen het dankbaar aan hun verzameling toevoegen!

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

The Skywalker saga dvd box

The Skywalker saga dvd box

Deze filmbox is een uitkomst voor degenen die geen Disney+ abonnement hebben.

Alle Star Wars episodes zitten er in: The Phantom Menace, Attack of the Clones, Revenge of the Sith, A New Hope, The Empire Strikes Back, Return of the Jedi, The Force Awakens, The Last Jedi en The Rise of Skywalker (alleen met Nederlandse ondertiteling).

De complete space-opera is ook verkrijgbaar op Blu-ray disks.

Stormtrooper wijnfleshouder

Stormtrooper wijnfleshouder

Stormtroopers zijn ook maar mensen. Nu ja, misschien niet allemaal, maar sommigen lusten best een wijntje (en degenen die het vies vinden zullen niet weigeren want bevel is bevel).

Dat er baby stormtroopers zijn die het ook drinken is best schokkend, maar blijkbaar kunnen ze er goed tegen.

Het is in elk geval schattig om te zien en daarom is dit grappige gadget perfect voor in het huis, kantoor of ruimteschip van een wijnliefhebber.

Millennium Falcon snijplank

Millennium Falcon snijplank

Iedereen die van koken en sciencefiction houdt, zal deze houten snijplank in de vorm van de Millennium Falcon graag willen hebben.

De gravure van het ruimteschip is zeer gedetailleerd. Een echt stukje ambachtelijk vakmanschap! Eigenlijk zonde om op te snijden. Gelukkig is de achterkant blank, dus draai de snijplank gewoon om als je het ontwerp intact wil houden.

Als de snijplank niet gebruikt wordt kan deze ter decoratie aan een keukenmuur worden gehangen met de leren lus.

Maak dit originele cadeau helemaal af door het te personaliseren met een naam of een Star Wars quote (optioneel).

Star Wars dekbedovertrek en kussensloop

Star Wars dekbedovertrek en kussensloop

Als zijn huis bijna uitpuilt van Star Wars merchandise is er altijd nog ruimte voor een mooie poster of een dekbedovertrek.

Dit is een eenpersoons dekbedovertrek, maar als hij een partner heeft kun je voor de tweepersoons versie gaan.

Baby Yoda rugzak

Baby Yoda rugzak

Praktische Star Wars cadeaus zijn altijd welkom en dat zal niet minder gelden voor deze rugzak met The Child erop.

Hij is gemaakt van stevig katoen en kan gebruikt worden als sport-, weekend- of werktas.

Met een inhoud van 18 liter is er genoeg ruimte voor grote en kleine spullen (er is zelfs een speciaal vak gereserveerd voor een laptop).

Een student, forens of reiziger maak je hier absoluut blij mee, ook als hij geen fan van The Mandalorian is.

Stormtrooper karaf set

Stormtrooper karaf set

Dat Stormtroopers niet tot de meest intelligente levensvormen in de kosmos behoren is algemeen bekend. Waarom blijft gissen, we kunnen tenslotte niet door hun helmen heen kijken of hun hoofden gevuld zijn met drank. Of toch wel...?

Vul deze luxe karaf met whiskey, likeur, wijn of andere dranken en serveer het in stijl aan je Star Wars vrienden. Deze set bevat ook twee Stormtrooper-glazen en is een prachtige aanvulling op je huisbar.

T-65 X-wing starfighter drone

T-65 X-wing starfighter drone

Het geeft niet als je nog geen ervaring hebt met drones want met de trainingsmodus leer je in no-time als een professional vliegen.

Voor je het weet manoeuvreer je net zo behendig en snel door het universum als een echte X-wing-piloot en kun je deelnemen aan de strijd tegen het Galactische rijk.

Schakel de gevechtsmodus in en gebruik de roterende wapens om je tegen imperial stormtroopers te verdedigen of vernietig de Death Star met laserblasters.

Verover sterrenstelsel na sterrenstelsel met je eigen superieure ruimtejager. De Rebel Alliance zal je dankbaar zijn!

Adidas Death Star trainers

Adidas Death Star trainers

Het lijkt alsof je een nieuw sterrenstelsel binnenrent met deze door donkere kracht aangedreven schoenen.

Dat Adidas met dit Death Star ontwerp een eerbetoon aan de negende episode van de intergalactische saga brengt, levert ze waardering op. En dat ze deels van gerecycled plastic afval zijn gemaakt verdient extra respect. De zool is gemaakt van rubber dat afkomstig is van bomen en de bovenkant van de schoen is gemaakt van polyester uit gerecyclede plastic flessen.

"The Power Of The Dark Side"-slogan op de hiel en de Death Star details aan de zijkant maakt dit paar sneakers een fantastisch cadeau voor een sportieve StarWars liefhebber.

Dart Vader deurmat

Dart Vader deurmat

Je moet sterk in je schoenen staan om door een deur te lopen waar deze intimiderende deurmat voor ligt. Je weet tenslotte maar nooit of je echt de Dark Side binnenwandelt.

Wat wel vaststaat, is dit een topcadeau voor Jedi aanhangers is. Met deze deurmat blijft hun huis gegarandeerd schoon. Niet alleen omdat het vuil van schoenen opvangt, maar vooral ook omdat geen enkel weldenkend mens meer durft aan te bellen.

10 C-3PO drinkfles

C-3PO drinkfles

Les je dorst met een koel drankje van je favoriete protocoldroid. De gouden drinkbeker is gemaakt van vaatwasserbestendig plastic en heeft een inhoud van 400 ml.

Het hoofd van C-3PO is de draaidop. De onderkant kan worden losgedraaid om de binnenkant te reinigen of ijsklontjes toe te voegen.

11 Star Wars muziekdoosje

Star Wars muziekdoosje

Maak zijn Star Wars spullen compleet met dit unieke muziekdoosje. Het is vintage gestileerd en geheel met de hand gemaakt.

De buitenkant is versierd met goudkleurige afbeeldingen van o.a. The Darth Vader en Yoda. Op de binnenkant van de deksel is de beroemde quote: "May the Force be with you" gegraveerd.

Uiteraard is dit niet alleen een mooi exemplaar voor in een vitrinekast, maar ook om op speciale gelegenheden vast te houden, bijvoorbeeld op Star Wars dag. Door aan het hendeltje te draaien klinkt de melodie van de Star Wars Main Theme. Een betere manier om de kracht van 4 mei te vieren is er niet.

12 Lego Millennium Falcon

Lego Millennium Falcon

Veel Lego-freaks zijn ook Star Wars fan, dus ze zullen dolenthousiast zijn als ze deze Millennium Falcon bouwdoos voor hun verjaardag krijgen waarmee ze het supersnelle ruimteschip van Han Solo en Chewbacca kunnen nabouwen.

De doos weegt maar liefst 13 kilo en bevat duizenden onderdelen (misschien wel de meeste bouwstenen uit het assortiment van Lego). Een uitdagend project dus waar wekenlang bouwplezier in gaat zitten. De beloning is een prachtig gedetailleerde replica die met zijn omvang een opvallende verschijning is.

De kans om de Millennium Falcon te bouwen zal voor velen een droom zijn die uitkomt, dus dit cadeau zal het pronkstuk van hun verzameling zijn.

13 The Sith Lego Art

The Sith Lego Art

Hier nog een waanzinnige mooie Legoset waarmee drie portretten van de Sith Lords (Darth Maul, Kylo Ren en Darth Vader) kunnen worden gebouwd.

Het is priegelwerk, maar wel een stuk eenvoudiger dan het in elkaar zetten van de Millenium Falcon. Het resultaat is er niet minder om en je kunt zien dat het met aandacht voor detail is ontworpen.

Deze stijlvolle wanddecoratie van legosteentjes wordt geleverd met een handtekeningplaatje, omlijsting en ophangelement.

14 Star Wars USB-stick

Star Wars USB-stick

USB-sticks zijn betaalbaar en komen altijd van pas.

En in de gedaante van The Darth Vader, BB-8, R2-D2, BB-9E , Stormtrooper, Kylo Ren, Yoda, Captain Phasma, Han Solo, Rey Skywalker of een ander karakter is het een leuk hebbeding voor een verzamelaar.

De Star Wars USB-sticks van Tribe hebben meestal een opslagcapaciteit van 32 GB en zijn compatibel met elk besturingssysteem.

Dus als de persoon in kwestie een computer of laptop heeft zit je altijd goed met dit cadeau.

15 Boba Fett telefoonhouder

Boba Fett telefoonhouder

Bij deze beruchte premiejager is je telefoon of gamepad in goede handen. Boba Fett houdt je apparaat van de vloer tijdens het opladen en zorgt ervoor dat je handsfree kunt bellen of film kijken.

Geef hem een vast plekje in huis zodat je nooit meer naar je gamecontroller of mobieltje hoeft te zoeken.

16 Lichtzwaard

Lichtzwaard

Tussen deze cadeautips mag een lichtzwaard niet ontbreken. Het is één van de populairste Star Wars gadgets.

Deze replica heeft dezelfde eigenschappen als de Lightsabers waarmee Jedi en Sith elkaar bestrijden. Zo kan deze gloeiende lichtstaaf met een druk op de knop van kleur veranderen en heeft het geluidseffecten die het clashen en afweren van een blasterschot nabootsen.

Het is de finishing touch op een cosplay kostuum en ook een gewild object voor mancaves.

Het stevige materiaal zal rake klappen met gemak weerstaan, dus er kan gerust een gevecht mee nagespeeld worden.

17 The Mandalorian Monopoly

The Mandalorian Monopoly

Wie geen genoeg krijgt van deze populaire Disney+ serie, krijgt nu de kans om zelf in de huid van The Mandalorian te kruipen.

Deze versie van Monopoly wijkt lichtjaren af van het traditionele bordspel en is daarom extra spannend om te spelen, en zeker niet alleen voor Star Wars nerds!

18 Star Wars T-shirt

Star Wars T-shirt

Ik kan er slechts één laten zien, maar er is een heel universum van gave Star Wars T-shirts.

Er zijn er zoveel dat het je misschien zal overweldigen. Geen zorgen, een echte fan wil ze het liefst allemaal hebben.

Dus kies gewoon een cool T-shirt met het Star Wars logo, een favoriet personage of een cool ruimteschip erop en je zult er zeker mee scoren!

19 Darth Vader ijsklontjes vorm

Darth Vader ijsklontjes vorm

Hier is een bescheiden Star Wars cadeau om drankjes krachtig te koelen. Met de siliconen mal kunnen grote ijsblokjes in de vorm van de Darth Vader worden gemaakt.

En dat niet alleen, want dankzij zijn hittebestendigheid kan de mal ook worden gebruikt om chocolaatjes te maken.

20 Jabba de Hutt Boeddha

Jabba de Hutt Boeddha

De enige overeenkomst die Boeddha en Jabba the Hut hebben is dat het gerespecteerd leiders zijn. Boeddha van het spiritualisme en Jabba van de galactische onderwereld.

Dat maakt het des leuker dat iemand op het idee is gekomen om dit hebzuchtige en vraatzuchtige wezen als boeddha af te beelden.

Het wordt gemaakt met 3D-printtechnologie en is verkrijgbaar in twee maten en drie kleuren. Wees er snel bij om deze unieke creatie te bemachtigen, want op = op!

21 Chewbacca notitieboek

Chewbacca notitieboek

Geen twijfel mogelijk dat het harige ontwerp op Chewbacca is gebaseerd, de copiloot van Han Solo.

Onder de vacht schuilt een stevige lederen omslag. Het notitieboek heeft een A5-formaat en bevat blanco pagina's met het Star Wars-logo.

22 Mandalorianhelm lamp

Mandalorianhelm lamp

Laat deze Mandalorianhelm vanuit een ver sterrenstelsel thuisbezorgen en licht in de duisternis brengen, of dat nu in de slaap-, woon-, of werkkamer is.

De lamp is een officieel gelicenseerd product van Disney en een aanrader voor iedereen die niet kan wachten op het derde seizoen van The Mandalorian.

Een USB-kabel wordt meegeleverd, maar om de lamp draadloos te gebruiken zijn twee AAA-batterijen nodig (exclusief).

23 Star Wars vinyl klok

Star Wars vinyl klok

Is het geen plaatje? Dat is deze prachtige klok inderdaad, want deze is gemaakt van een grammofoonplaat.

De Star Wars figuren zijn uit een gebruikte LP gesneden en je kunt zelf het ontwerp van de wijzerplaat bepalen (keuze uit zes designs).

Dat het uurwerk stil is, is een dikke pre voor iedereen die zich stoort aan tikkend geluid. Maar nog beter is de achtergrondverlichting (met instelbare kleuren) waardoor het vooral 's avonds een echte eyecatcher aan de wand wordt.

24 R2-D2 tamagotchi

R2-D2 tamagotchi

Niet iedereen kan zeggen dat hij een droid als huisgenoot heeft. Dus als je een origineel cadeautje zoekt, is deze tamagotchi een leuk idee.

Dit virtuele maatje heeft dezelfde aandacht en training nodig als een huisdier. Mogelijk zijn er Jawa's in de buurt die de R2-D2 willen vangen, dus de astromech mag nooit alleen gelaten worden.

25 Han Solo badhanddoek

Han Solo badhanddoek

De epische scene waarin Han Solo (gespeeld door Harrison Ford) in carboniet wordt bevroren staat vereeuwigd op deze badhanddoek.

Hang het op in de badkamer, net zoals het carbonite-blok bij Jabba The Hutt als een trofee aan de muur werd gehangen.

Het strandlaken is 140 x 70 cm groot en een praktisch aandenken aan de film The Empire Strikes Back.

26 Master Yoda beeldje

Master Yoda beeldje

Dit Jedi Master beeldje is een prachtig verzamelobject om thuis te hebben staan. Met 291 geslepen facetten van groen kristal is dit kunstwerkje de kroon op een Star Wars collectie.

Sowieso verdient dit groene wezen één ereplek omdat het één van de oudste en wijste personages in de geschiedenis van het heelal is.

27 Star Wars kostuum

Star Wars kostuum

Veel fans vinden het leuk om in de huid van hun favoriete personage te kruipen.

Met een kostuum kunnen ze zich niet alleen verplaatsen naar een galactische fantasiewereld, maar ook in stijl naar Star Wars evenementen en feestjes gaan. En het is natuurlijk ook best origineel om verkleed als Chewbacca, Darth Vader, Luke Skywalker of een Jedi carnaval te vieren.

Voor welke gelegenheid ze hun verkleedpak ook gaan gebruiken, het zal ervoor zorgen dat ze er veel bekijks mee hebben en er een leuke tijd mee beleven.

28 Star Wars kalender

Star Wars kalender

Van de beste science fiction saga aller tijden verschijnen ieder jaar prachtige kalenders met verschillende thema's.

Zo'n kalender met zijn favoriete personage is een geweldig cadeau voor een Star Wars fan. De Mandalorian, Darth Vader of Baby Yoda zullen hem helpen geen enkele afspraak of verjaardag te vergeten.

29 Tie Fighter bluetooth speaker

Tie Fighter bluetooth speaker

Je hoeft geen lid van de Special Forces te zijn om een Tie Fighter in bezit te krijgen. Alleen is dit exemplaar een stuk minder gevaarlijk.

Het enige risico is gehoorschade als je te hard muziek van je telefoon of laptop streamt, want deze bluetooth speaker kan behoorlijk luid afspelen.

De oplichtende lampjes zijn cool, ook al kunnen ze de lasers van de originele Tie Fighter niet overtreffen. Ook een leuke gimmick is dat bij aanraking het themalied van Star Wars wordt afgespeeld.

Met zijn coole design en sublieme geluidskwaliteit is dit een must-have voor elke Star Wars liefhebber!

30 Star Wars muziek

Star Wars muziek

Iedereen kent de legendarische Star Wars Theme uit 1977. Wie naar deze klassieker luistert, komt meteen in buitenaardse sferen.

Maar er is nog zoveel meer Star Wars muziek om van te genieten. Een originele soundtrack op cd of lp is dan ook een prima cadeau-idee waarvan je bevriende Warsie zijn leven lang plezier kan hebben.

En als je dan ook nog een picture disc of een limited edition op de kop weet te tikken zal dit een mooi pronkstuk voor zijn Star Wars spullen zijn.

31 R2D2 en C-3PO 3D bouwset

R2D2 en C-3PO 3D bouwset

Deze bevriende robots zijn een geweldige blikvanger en zonder lijm te maken. De onderdelen moeten uit metalen platen worden gehaald en met lipjes en pinnetjes aan elkaar worden vastgemaakt. Het is priegelwerk, dus geef dit cadeau niet aan iemand met weinig geduld.

Het is overigens aan te raden om er een fijne knip- en punttang bij te geven waarmee de onderdelen kunnen worden geknipt en gebogen.

Deze Metal Earth knutselset wordt in een mooie geschenkverpakking en inclusief stapsgewijze handleiding geleverd.

32 Star Wars speelkaarten

Star Wars speelkaarten

Een potje patience, poker of pesten wordt nog leuker wanneer je een Darth Vader- of Luke Skywalker-kaart op tafel kunt leggen. Deze set speelkaarten mag dan ook aan geen enkele Star Wars verzameling ontbreken.

Het maakt niet uit of je ontvanger de Light Side of de Dark Side prefereert, want dit duo-pack vertegenwoordigt beide kanten met afbeeldingen van iconische karakters, wapens en ruimteschepen.

De speelkaarten van deze Silver Special Edition zijn van hoogwaardige kwaliteit en liggen prettig in de hand.

33 R2D2 Lunchbox

R2D2 Lunchbox

Als fanatieke Star Wars fan zal hij niet uitgepraat raken over zijn passie. Dus zijn collega's zullen er heus niet van opkijken als hij in de pauze zijn boterhammen uit deze R2-D2 lunchbox haalt.

De plastic broodtrommel is vaatwasmachinebestendig en kan ook worden gebruikt om Star Wars ruil- en speelkaarten in op te bergen.

34 R2-D2 snelkookpan

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

R2-D2 snelkookpan

R2-D2 is een droid die van alle markten thuis is. Van ruimteschip reparaties tot efficiënt koken, hij draait er zijn robotarm niet voor om.

Met zijn krachtige microprocessor en handige voorkeuzeprogramma's zorgt R2-D2 ervoor dat er snel een gezonde maaltijd op tafel staat. Met deze droid als keukenassistent zul je bovendien energie en afwas besparen.

Dus als je slecht in multitasken bent tijdens het koken, is deze instant pot een aanwinst in je keuken.

35 BB-8 mok

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

BB-8 mok

The Force Awakens is niet alleen een filmtitel, maar ook de manier waarop Star Wars aanbidders het liefst 's morgens opstaan.

Hun dag begint goed met het gezelschap van BB-8 bij het ontbijt. De loyale astromech droid is nooit te beroerd om zijn tafelgenoten van nieuwe energie te voorzien met een kopje koffie of thee.

Zijn hoofd is een afneembare deksel. Er is een versie van deze mok die bliebt en fluit als de deksel wordt opgetild, maar ik durf niet te bevestigen of dat dit exemplaar is. Wat ik wel weet is dat het ook zonder geluid cool genoeg is om op je bureau neer te zetten.

36 R2-D2 vaas

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

R2-D2 vaas

Deze handbeschilderde R2-D2 vaas is een geweldig pronkstuk op tafel om verjaardagen, Vaderdag of een nieuwe episode van Star Wars te vieren.

Eigenlijk ziet alles in deze vaas er cool uit, of dat nu bloemen, planten, gereedschap of tandenborstels zijn.

De vaas is gemaakt van keramiek en 13 cm hoog. Het is officieel gelicentieerde Star Wars-merchandise, dus dan weet je dat het goed is.

37 Star Wars tandenborstelhouder

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Star Wars tandenborstelhouder

Je tandenborstels zullen veilig zijn, of je ze nu door BB-8 of R2-D2 (of misschien wel allebei) laat bewaken.

Een geweldige Star Wars gadget voor de badkamer. Je kunt er ook scheermesjes of pennen in bewaren.

38 StormTrooper Eau de toilette

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

StormTrooper Eau de toilette

Een lekker luchtje is altijd welkom en al helemaal als daar een coole StormTrooper verpakking omheen zit.

Deze verfrissende Eau de toilette is een ideaal cadeautje voor mannen die (bijna) alles al hebben van Star Wars merchandise. Zeker als ze niet van een sterke parfumgeur houden is dit een goede cadeautip.

39 R2-D2 portemonnee

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

R2-D2 portemonnee

Bankpasjes, briefgeld en muntjes zijn veilig in deze portemonnee met ritssluiting en het R2-D2 ontwerp zal elke Star Wars fan aanspreken.

Ook dit is een originele uitgave van Disney, dus hoogwaardige kwaliteit is gegarandeerd.

40 Darth Vader AirPods case met oplaadpoort

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Darth Vader AirPods case met oplaadpoort

Dat zoveel Star Wars spullen de Darth Vader als thema hebben is best logisch. Deze overgelopen Jedi speelt tenslotte één belangrijke rol in Star Wars films en met zijn zwarte kostuum en masker is hij een indrukwekkende verschijning.

Voor bezitters van AirPods is deze Darth Vader case een echte aanwinst waarin ze hun oordopjes kunnen opbergen. Het siliconen hoesje beschermt tegen stof, water, stoten en krassen.

41 Darth Vader sokken

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Darth Vader sokken

Bewonderaars van de Darth Vader zullen deze zwarte sokken graag aan hun garderobe toevoegen. Ze staan perfect bij donkere kleding en de capes maken hun duistere outfit helemaal af.

De grappige sci-fi sokken zijn verkrijgbaar in de maten 39-42 en 43-46 en zijn gemaakt van katoen, polyester en elastaan. Deze combinatie maakt ze elastisch en ademend zodat ze comfortabel aanvoelen en perfect zijn voor een wandeling aan de "dark side".

42 C-3PO horloge

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

C-3PO horloge

Met zijn gevoelige sensoren zorgt C-3PO ervoor dat dit waterdichte uurwerk altijd accuraat is.

De door deze protocoldroid geïnspireerde wijzerplaat is met een combinatie van goud en zwart een lust voor het oog. Behalve weergave van de tijd en dag, heeft het ook een duikersschaal die de verstreken tijd onder water bijhoudt.

43 Star Wars tosti-ijzer

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Star Wars tosti-ijzer

Met een vermogen van 850 watt en wat extra kracht van de Dark Side bak je twee tosti's tegelijk met dit Star Wars tosti-ijzer.

Het roostert het gezicht van de Darth Vader en een Stormtrooper in je boterham zodat je de dag krachtig en energiek kunt beginnen.

44 Star Wars scheermesjes

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Star Wars scheermesjes

Als je denkt dat Star Wars gadgets altijd nutteloos zijn heb je het mis.

Deze stoere scheermesjes van Gillete zijn ontworpen met het harnas van een Stormtrooper in gedachten en kunnen daarom makkelijk een stootje hebben.

De trapsgewijze mesjes met gel-strip garanderen keer op keer een comfortabele scheerbeurt met een glad resultaat.

45 Stormtroopers challenge puzzel

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Stormtroopers challenge puzzel

May the force be with you bij het maken van deze legpuzzel! Duizend puzzelstukjes zijn al een hele uitdaging en om een heel leger aan Stormtroopers aan elkaar te leggen moet je eigenlijk wel een doorgewinterde puzzelaar zijn.

Gelukkig brengt de Easy click technologie een lichtpuntje in deze duistere missie. Die zorgt er namelijk voor dat je een 'klik' hoort als een puzzelstukje op de goede plek wordt aangelegd.

De puzzel heeft een afmeting 70 x 50 centimeter.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail