57 Valentijnscadeaus voor haar die de liefde doen opbloeien

valentijnscadeau voor haar
Gepubliceerd op 13-11-2022 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 20-04-2024)
Veel vrouwen hopen op Valentijnsdag erkenning te krijgen voor de liefde die ze geven. Nu het bijna 14 februari is, aan jou de taak om die verwachting in vervulling te laten gaan. En hoe kun je dat beter doen dan een mooi valentijnscadeau voor haar te kopen? Daarom is hier wat cadeau-inspiratie om de liefde van je leven, je moeder, vriendin of een andere speciale vrouw gelukkig te maken.

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Personaliseerbare line art

Personaliseerbare line art

Veel valentijnscadeaus hebben een korte levensduur, terwijl je voor weinig geld ook best iets kunt kopen waar je wederhelft nog jaren van kan genieten.

Als ze van abstracte kunst houdt, zal deze mooie muurdecoratie zeker indruk maken. Het beeldt jullie liefde uit in de vorm van een prachtige lijntekening.

Print het uit en lijst het in. Ze zal het prachtig vinden!

Divoom Ditoo speaker

Divoom Ditoo speaker

Hier is een geweldig ideetje voor een jonge vrouw! Hoewel het lijkt op een ouderwetse homecomputer, is dit apparaatje uitgerust met moderne technologieën en vooral bedoeld om naar muziek te luisteren.

De bluetooth speaker heeft een beeldscherm waarop geanimeerde pixelplaatjes worden weergegeven. Die kan je vriendin zelf ontwerpen of uit de community halen.

De speaker werkt ook zonder bluetooth door muziek af te spelen vanaf een micro-SD-kaart (niet inbegrepen).

Het display is ook handig om meldingen van telefoonoproepen en social media berichten af te lezen. En dat is nog niet alles, want deze schattige gadget beschikt verder over een agenda, retrospelletjes en een klok met alarmfunctie. Ook kan het witte ruis afspelen om te ontspannen of makkelijker in slaap te vallen.

Kortom: als je echt iets cools wilt geven dan is de Divoom Ditoo een no-brainer.

Magnetron sloffen

Magnetron sloffen

Wat is er mooier dan haar met iets te verwennen waar ze het warm van krijgt?

Deze superzachte magnetronpantoffels zijn gemaakt van kunstbont en hebben een heerlijke lavendelgeur. Als ze geen magnetron heeft mogen ze ook in de oven worden opgewarmd.

Koude voeten zijn er dus niet meer bij in de winter en daar profiteer jij ook van, want je vindt het vast niet fijn als ze haar koude voeten op je buik legt.

100 Dates krasposter

100 Dates krasposter

Als je nog geen idee hebt wat jullie op de veertiende kunnen gaan doen, laat dan gewoon het lot beslissen. Op deze poster staan honderd ideeën voor leuke activiteiten die je met je geliefde kunt ondernemen. Kras een rode stip open en je plan is gemaakt.

De 99 stippen die overblijven kunnen jullie gebruiken voor de rest van het jaar. Steeds meer stippen zullen plaats maken voor kleurrijke illustraties zodat het een decoratief aandenken wordt aan jullie uitjes.

Wafelijzer

Wafelijzer

Verwen je liefste met een heerlijk ontbijtje op bed. Dit keer geen croissants maar heerlijke wafels!

Het mooie van dit wafelijzer van Bestron is dat je er vijf tegelijk kan maken en er dus ook iets overblijft voor jou. Ze hebben de toepasselijke vorm van een hart en met wat aardbeien en slagroom erbij wordt het helemaal een Valentijnsfeestje.

Stop het apparaat weer in de doos als alles op is en doe er een cadeaupapiertje omheen. De roze kleur zal ze enig vinden, al kun je ook kiezen voor geel of mintgroen.

Invulboek: Waarom ik van je hou

Invulboek: Waarom ik van je hou

Om uit te spreken dat je van haar houdt, zal niet zo veel moeite kosten. Als ze echter vraagt waarom, wordt dit misschien een beetje ingewikkelder.

Gelukkig kan dit cadeauboekje je helpen. De vragen in "Waarom ik van je hou" hebben het doel om in duidelijke bewoordingen samen te vatten wat je levenspartner voor jou betekent.

Neem er de tijd voor om elke vraag te beantwoorden en ik kan je verzekeren dat je openhartigheid al haar onzekerheden zullen wegnemen en ze het boek keer op keer zal lezen.

Een persoonlijker liefdescadeau kun je niet geven!

Muziekkussen

Muziekkussen

Op zoek naar iets wat je veel kusjes zal opleveren? Dan zal dit cadeau-idee voor Valentijnsdag je als muziek in de oren klinken, letterlijk!

Dit comfortabele kussen bevat een onvoelbare speaker die muziek of luisterverhalen afspeelt van een smartphone of muziekspeler. Alleen degene die erop ligt kan het horen, zodat de partner niet gehinderd wordt door het geluid. Ideaal voor als je geliefde moeite heeft met inslapen of gewoon in bed wil genieten van ontspannende muziek.

Elders spotte ik de Sound Pillow voor €209,-, maar bij coolgift.com heb je hem al voor €34,95!

Hartvormige fotopuzzel

Hartvormige fotopuzzel

In jullie liefdesrelatie lijken alle puzzelstukjes te passen, maar lukt het ook om deze zelfgemaakte fotopuzzel samen op te lossen?

Dat moet met slechts 23 stukjes een fluitje van een cent zijn. Het gaat dan ook niet om de moeilijkheidsgraad, maar om het attente gebaar.

Met dit gepersonaliseerde geschenk laat je weten dat zij ontbrekende puzzelstukje in je leven is.

Boeklamp

Boeklamp

Ze zal het top vinden om haar favoriete boeken of tijdschriften te lezen met deze bijzondere lamp in boekvorm. Het heeft een houten kaft en zodra het wordt opengeklapt worden de pagina's mooi verlicht.

De boeklamp kan ook dienst doen als bureaulamp of romantische sfeerverlichting. Pas het licht aan jullie stemming aan door het te dimmen of van kleur te veranderen.

Dus als je op zoek bent naar creatieve valentijnideeën en je geliefde van lezen houdt, is dit zeker een aanrader.

10 Kamasutra snoepjes

Kamasutra snoepjes

Geef een erotische twist aan Valentijn met verrukkelijke Kamasutra winegums.

Ze hebben verschillende smaken en beelden verschillende seksstandjes uit die jullie na het snoepen in de praktijk kunnen brengen!

Deze ondeugende snoepjes zijn ook hilarisch om uit te delen tijdens een vrijgezellenfeestje.

11 Bos rozen

Bos rozen

Rozen zijn een traditioneel valentijn cadeau waarmee je niet fout kan gaan.

Als je ze koopt voor je partner kun je het beste voor rode rozen kiezen, omdat dit de kleur van liefde en passie is. Voor je moeder, BFF of een ander die je liefhebt, kun je eventueel een andere kleur kiezen die ze mooi vindt.

Vergeet niet om er een lief kaartje bij te doen (bij Greetz kun je die optioneel aan je bestelling toevoegen) waarin je schrijft waarom zij zo speciaal voor je is. Ook zou je het kunnen combineren met andere bloemen of met een extra cadeau (in deze lange lijst vindt je genoeg inspiratie).

12 Waterfles met hart

Waterfles met hart

Je kunt deze glazen waterfles ook met vele andere figuren kopen, maar voor de dag van de liefde kies je natuurlijk voor het hart.

De liefdesfles van Balvi mag niet op tafel ontbreken tijdens een romantisch avondmaal. Het heeft een inhoud van 1,2 liter en een siliconen dop.

De fles is niet geschikt voor in de vaatwasser.

13 Liefdesbrief deken

Liefdesbrief deken

Ik kan maar weinig valentijnscadeaus bedenken die origineler zijn dan een deken waarop een persoonlijke liefdesbrief is gedrukt. Zeg nu zelf: een betere deken om onder te knuffelen is er niet!

De liefdesbriefdeken is verkrijgbaar in verschillende maten (ook tweepersoons) en materialen.

Stuur je liefdesbrief mee met je bestelling door deze in het invoervak in te typen of vanuit Word te kopiëren en te plakken.

Je tekst wordt met geavanceerde print- en verftechnologie op de deken gedrukt zodat het haarscherp is en niet na een paar wasbeurten zal vervagen.

14 Memo olifantje

Memo olifantje

Dit keramieken olifantenbeeldje is behalve een leuke decoratie ook een handig geheugensteuntje. Met de uitwisbare stift die de olifant met zijn slurf vasthoudt kunnen namelijk notities op zijn lijf worden geschreven.

Zoals bijvoorbeeld een herinnering dat het bijna 14 februari is of een lieve mededeling voor de partner. Met het meegeleverde doekje kunnen de memo's ook weer worden uitgewist.

Een origineel Valentijnscadeau voor vrouwen die van olifantjes houden of die liever iets anders willen dan bloemen of chocolaatjes.

15 Dove beauty gift set

Dove beauty gift set

Zij is de mooiste en met Dove zal ze dat ook blijven. Deze huidverzorgende doucheschuim is verrijkt met nuttige voedingsstoffen die de huid hydrateren, beschermen en er stralend laat uitzien.

Stralen zal je ontvangster sowieso als ze haar naam en foto op de wikkel ziet. Want een cadeautje met een persoonlijk touch kan elke vrouw waarderen.

16 Wijnfles met I Fucking Love You label

Wijnfles met I Fucking Love You label

Met deze wijnflessen kan geen twijfel bestaan over je oprechte gevoelens voor haar (zelfs niet als ze een glaasje teveel op heeft, want ze hoeft alleen maar het label op de fles te lezen).

Als ze dol is op wijn, is dit de beste introductie om je verliefdheid te uiten. Gewoon in klare taal laten zien dat je fucking veel om haar geeft.

Kies de wijn waar ze van houdt (rood, wit of rosé) en proost samen op de liefde.

17 Hartvormige fotolijst

Hartvormige fotolijst

Of je nu verliefd, verloofd of getrouwd bent, met een hartvormig cadeautje voor haar woning zul je gegarandeerd punten scoren.

De collagelijst is perfect om te vullen met jullie mooiste foto's. Het geeft een romantische sfeer aan de slaapkamer, woonkamer of keuken en omdat de foto's makkelijk afgewisseld kunnen worden blijft het altijd leuk om naar te kijken.

18 Fotobonbons

Fotobonbons

Bonbons zullen dus zonder twijfel in de smaak vallen want welke vrouw wordt niet gelukkig van chocolade? En als je haar echt wil verrassen bestel je ze bij YourSuprise, want met jouw foto erop smaken ze vast nog lekkerder.

De hartvormige chocolaatjes zijn gemaakt van melkchocolade en hebben een toplaag van witte chocolade. Verslavend lekker dus! Er zitten er vijftien in de doos, genoeg om samen te delen.

19 Vragenspel voor koppels

Vragenspel voor koppels

Stellen die meer aandacht hebben voor hun telefoon dan voor elkaar zouden dit intieme vragenspel eens moeten spelen.

Door om de beurt vragen te stellen en te beantwoorden raken ze weer met elkaar in gesprek en komen ze meer te weten over elkaars dromen, plannen, herinneringen, verwachtingen, interesses en nog veel meer.

Het "Waarom ik van je hou" spel is geschikt ook voor koppels die wel goed kunnen communiceren, maar toch willen groeien in hun relatie en meer over elkaar willen leren. Het maakt niet uit hoe lang ze bij elkaar zijn, zolang ze maar bereid zijn om zich open te stellen.

20 Valentijn cadeaubox

Valentijn cadeaubox

Heeft ze alles al? Dan kun je altijd nog deze geschenkdoos op de veertiende laten bezorgen.

Het bevat een fles wijn, een zakje chocorozijnen, een grappige Valentijnskaart en twee regenboog-druipkaarsen.

21 Flesverlichting

Flesverlichting

Hiermee breng je je liefdespartner in de juiste sfeer voor een romantisch diner of een knusse filmavond.

De lichtsnoeren zijn flexibel zodat ze in verschillende vormen kunnen worden gebogen. Aan het uiteinde is een kurk met ingebouwde aan-uitschakelaar bevestigd.

De ledlampjes zijn waterdicht en dus ook geschikt voor in een vaas.

22 Gouden hartjesketting

Gouden hartjesketting

De in elkaar grijpende hartenhangers van deze ketting symboliseren de verbinding die geliefden met elkaar hebben.

Dus als jij je soulmate gevonden hebt, is dit een romantisch cadeau voor haar die het overwegen waard is. De hartjesketting is ook goede cadeautip voor moederdag, of geef het aan je beste vriendin of iemand anders die je liefhebt.

Het is verguld met 14-karaats goud en heeft een lengte van 43 centimeter.

23 Damesparfum

Damesparfum

Parfum staat in de top 10 van vrouwencadeaus. Het is een persoonlijk en luxe geschenk waar je geliefde dagelijks van kan genieten.

Uiteraard heeft iedere vrouw haar eigen favoriete geur, echter met een reviewscore van 4,8 sterren op basis van 600+ positieve beoordelingen kun je met Lady Million bijna niet in de fout gaan.

De sensuele fruitige geur zorgt voor een hemelse zintuiglijke ervaring en is geschikt voor elke gelegenheid: of ze nu naar kantoor moet, uit gaat of een spannende avond met jou wil beleven.

En de gouden flacon is een juweel op haar make-uptafel. De luxe uitstraling maakt haar duidelijk hoe belangrijk ze voor jou is.

24 Hoodie deken

Hoodie deken

Wanneer jij er niet bent om haar te verwarmen, biedt een ultrazachte fleecedeken met mouwen uitkomst.

Ze kan het zowel buiten als binnen gebruiken. In tegenstelling tot een gewone deken pluist deze niet en is wegglijden onmogelijk omdat het als kledingstuk gedragen wordt.

Omdat het ruim valt kan het makkelijk over kleding worden gedragen.

25 Gouden roos

Gouden roos

Het mooie van een geconserveerde roos is dat die geen verzorging nodig heeft en nooit zal verwelken. Het is dus een geweldige manier om je eeuwige liefde te tonen.

Dit is overigens geen nepbloem, maar een echte roos die verguld is met bladgoud. Deze wordt inclusief echtheidscertificaat verzonden in een luxe, met fluweel beklede doos.

Naast dat de gouden roos symbolische waarde heeft, zal het bovendien een vleugje exclusiviteit en romantiek aan het interieur toevoegen.

Al met al zal dit unieke valentijnsgeschenk dus zeker indruk maken op je partner.

26 Magische mok met foto

Magische mok met foto

Nietsvermoedend zal ze haar koffie of thee in de zwarte beker schenken. Dan verschijnt er ineens op magische wijze een mooie foto of een romantische boodschap (afhankelijk van hoe je de mok personaliseert) en je hebt haar dag gemaakt.

Voor een eurootje meer kun je deze warmteverkleurende mok ook met een hartvormig oor bestellen.

Beide versies hebben een inhoud van 325 ml en zijn niet vaatwasser- en magnetronbestendig.

27 Romantische date

Romantische date

Er is geen beter moment om haar mee uit te vragen dan op de dag van de liefde. De vraag is alleen: waar neem je haar mee naartoe? Dit zal grotendeels afhangen van haar interesses en hoe lang jullie elkaar kennen.

Als het om een eerste date gaat, kun je het beste voor een veilige optie kiezen zoals de bioscoop of een restaurant. Als jullie al een relatie hebben, is het leuk om iets originelers te doen.

Als je zelf niets kunt bedenken, kun je op belevenissen.nl inspiratie opdoen. Daar vind je uiteenlopende valentijn ideeën: van een overnachting in een liefdeskamer en varen in een luchtballon, tot een wellnessarrangement en een privéworkshop partnermassage.

Kies iets uit wat bij haar past en maak er een onvergetelijke Valentijnsdag van!

28 Love ya geurkaars

Love ya geurkaars

Het is misschien een beetje cliché, maar kaarsen scheppen nu eenmaal een gezellige, romantische sfeer. En deze geurkaars versterkt dat met zijn liefdevolle boodschap en heerlijke vanillearoma nog een beetje extra.

Als de kaars is opgebrand is de roze houder ook te gebruiken als bloempotje, pennenhouder of waxinehouder. Zo heeft je ontvangster er lang plezier van en zal ze steeds aan jou denken als ze er naar kijkt.

29 Liefdespillen

Liefdespillen

Als je relatie in een dip zit of je vriendin niet zo goed in haar vel, kunnen liefdespillen wonderen doen.

Ook al zijn ze niet bedoeld om in te nemen, toch hebben ze een krachtige werking. De capsules bevatten namelijk een bijzonder ingrediënt waarvan je vriendin meteen vlinders in haar buik krijgt. Namelijk een opgerold papiertje waarop jij iets liefs kunt schrijven.

Geef haar elke ochtend een pil bij haar ontbijt en ze zal zich direct beter voelen, omdat liefde het beste medicijn is.

30 Personaliseerbare kussenslopen

Personaliseerbare kussenslopen

Kibbelen jullie weleens over wie aan welke kant van het bed mag liggen? Maak een einde aan deze discussie door op elk kussensloop elkanders naam of foto te bedrukken.

Want niets is fijner om te slapen naast degene bij wie je hart zich thuis voelt, maar dan wel graag op je eigen kussensloop.

31 Sterrenprojector

Sterrenprojector

Romantische nachten verzekerd met deze sfeervolle sterrenprojector. Het verandert het plafond van de slaapkamer in een schitterende sterrenhemel.

Het apparaat heeft een timer en verschillende lichtstanden voor elke stemming. Een leuk extraatje is dat de sterrenlamp reageert op muziek (de ingebouwde speaker is via bluetooth met een smartphone of muziekspeler te verbinden). Daardoor is het ook heel geschikt om buiten de slaapkamer te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens een feestje.

32 Valentijnskaart

Valentijnskaart

Of je nu een stille aanbidder bent of al jaren een relatie hebt, 14 februari is hét moment om je gevoelens te uiten met een kaart.

Bijna elke vrouw hoopt er stilletjes op, dus ik verwijs je graag naar Greetz. Daar vind je mooie, liefdevolle en grappige valentijnskaarten. En kunt ze nog personaliseren ook! Voeg bijvoorbeeld een leuke foto toe en schrijf er een romantische tekst bij (als je niet de juiste woorden kunt vinden, zijn er op Google duizenden valentijnsgedichten en -teksten te vinden).

Een valentijnskaartje is trouwens ook perfect om een persoonlijke noot aan een cadeau toe te voegen. Een bloemetje met een kaartje is bijvoorbeeld een echte klassieker.

Dus als de liefde van je leven op deze dag wilt verrassen, is een kaartje altijd een goed idee.

33 Sneeuwbol met hartjes

Sneeuwbol met hartjes

Ik hoef je vast niet te vertellen wat een sneeuwbol is. Bij deze romantische variant is de sneeuw vervangen door hartjes.

Bepaal zelf de achtergrond door een foto te uploaden en een tekst toe te voegen. Zo creëer je een uniek kleinigheidje voor je vriendin, echtgenote, oma, dochter, moeder of lieve collega.

De hartjes dwarrelen naar beneden als de bol door elkaar geschud wordt. Maar ook zonder sneeuweffect is het een leuke accessoire om naar te kijken. De onderkant is vlak zodat het overal kan worden neergezet en de dubbelzijdige bedrukking zorgt er voor dat je ontwerp vanuit alle hoeken goed is te zien.

34 Gepersonaliseerd cadeaupapier

Gepersonaliseerd cadeaupapier

Bij YourSurprise kun je niet alleen terecht voor al je gepersonaliseerde Valentijnscadeaus, je kunt er ook je eigen cadeaupapier ontwerpen.

In de online ontwerp-editor kun je verschillende designs kiezen (ja, ook met hartjes) en hier een tekst aan toevoegen. Ook is het mogelijk om een foto van je dierbare op het papier te bedrukken.

Ze zal het waarderen dat je tijd en energie in haar cadeau hebt gestoken door deze op creatieve wijze te verpakken.

35 Portret van jullie samen

Portret van jullie samen

Vorig jaar heb ik een huwelijksfoto door een bevriende kunstenaar laten natekenen en mijn vrouw hiermee op Valentijnsdag verrast. Het was een groot succes en het portret hangt nog steeds in onze slaapkamer.

Deze cadeautip zou dus ook voor jou kunnen werken. Mijn artieste vriend doet geen commerciële projecten, maar ik heb op Etsy een uitstekende Nederlandse ontwerpstudio voor je gevonden die net zo goed is en niet duur.

Kies een formaat en mail ze na je bestelling een foto. Geef ook door welke achtergrondkleur de tekening moet hebben en welke tekst er eventueel bij moet.

Goed om te weten: de illustratie is geen digitaal bestand, maar wordt per post toegezonden. Lijst het in en je hebt een uniek geschenk voor haar dat ze voor altijd zal koesteren.

36 Morsecode armbandjes

Morsecode armbandjes

Zeg het in morsecode met deze armbandjes. De witte en zwarte kraaltjes bevatten een gecodeerde boodschap die elke vrouw graag wil horen, namelijk "I love you".

Een leuk en origineel cadeau-ideetje voor iemand die je liefhebt. Misschien zelfs wel een geheime liefde, want er zijn maar weinig mensen die morsecode kunnen ontcijferen (tenzij ze deze cadeaugids lezen natuurlijk).

37 Liefdesbeer

Liefdesbeer

Dit is een beregoed Valentijnscadeau voor vrouwen omdat het een hoge schattigheidsfactor heeft.

Als geld geen rol speelt maak je met de hier afgebeelde teddybeer een onvergetelijke indruk. Niet alleen vanwege zijn enorme omvang, maar ook omdat je het t-shirt dat hij draagt kan personaliseren met een foto of tekst.

38 Valentijn versiering

Valentijn versiering

Je hebt haar al versierd, nu het huis nog...

Laat jouw Valentina weten hoeveel je van haar houdt met deze romantische versiering.

Het 89-delige pakket bevat o.a. rozenblaadjes, hartjesballonnen, hartjesslingers en nog veel meer decoratie om de liefde te vieren.

39 (Erotische) massage

(Erotische) massage

Valentijnsdag is de perfecte aanleiding om je partner een ontspannende massage te geven. Met kaarslicht, een romantisch muziekje en deze massageolie zul je haar snel in vervoering brengen.

In tegenstelling tot veel andere massageoliën blijft Kiss Me olie soepel en glad zodat het niet op de huid gaat plakken.

Maak er een lang voorspel van door eerst haar nek en schouders te masseren en steeds iets verder naar beneden te gaan. Gebruik naast je handen ook je tong, want Kiss Me massageolie kun je veilig oplikken en smaakt nog lekker ook.

De flesjes hebben een inhoud van 250 ml en zijn verkrijgbaar in verschillende aangename geuren en smaken (kokos, mango, vanille, kers, oriëntaal).

Perfect cadeau voor je vriendin als je met haar een zwoele Valentijnsavond wil beleven.

40 Sleutelhangers met hartje en sleutel

Sleutelhangers met hartje en sleutel

Heb je weinig geld te besteden en wil je toch iets leuks geven? Dan is dit een leuk Valentijnscadeautje voor jullie samen.

Jij bevestigt de sleutel aan je sleutelbos en zij het hartje aan haar sleutels. De sleutel past in het hart en symboliseert de liefde en verbondenheid die je voor elkaar voelt.

41 Badtafeltje

Badtafeltje

Als je geliefde een bad heeft is dit een superpraktisch valentijnscadeau voor haar. Met deze luxe bamboe badplank heeft ze haar badspullen binnen handbereik en dankzij de standaard kan ze desgewenst een boek lezen of een Netflixserie op haar telefoon of tablet kijken.

Het tafelblad is verder uitgerust met een wijnglas-, beker en kaarshouder en een zeepbakje. Het is waterafstotend en uitschuifbaar zodat het ook over brede badkuipen past. De gecurvede uiteinden houden het badtafeltje op zijn plaats.

Dus laat op valentijnsavond het bad vollopen en doe er wat rozenblaadjes en geurende badolie bij. Leg het rekje over het bad, vul een bakje met haar favoriete snacks, schenk een glas wijn in, steek een kaars aan en verras haar met een ontspannende badervaring!

42 Ingelijste foto van jou en je beste vriendin

Ingelijste foto van jou en je beste vriendin

Een beste vriendin staat altijd voor je klaar en begrijpt je verleden, gelooft in je toekomst en accepteert je zoals je bent.

Zo iemand verdient het om in het zonnetje gezet te worden op 14 februari. En hoe kun je dat beter doen, dan met een gepersonaliseerde fotolijst?

Kies een zwarte of witte omlijsting en upload een mooie foto van jullie samen. Deze wordt door de verkoper bijgesneden en naar zwart-wit omgezet zodat het meer emotie uitdraagt.

Onder de foto komt de naam van je BFF te staan en de definitie van een beste vriendin. De ontroerende tekst in combinatie met de foto zal haar zeker hart raken.

43 Chocolade-fondueset

Chocolade-fondueset

Hiermee kun je niet alleen chocolade laten smelten, maar ook haar hart. Tenslotte gaat liefde door de maag en chocolade is lustopwekkend, dus met deze elektrische chocolade-fonduepan ligt misschien wel een sensuele avond in het verschiet.

Doop fruit, koekjes, of marshmellows in de gesmolten chocolade en geniet samen van een zintuig prikkelend diner.

Als je partner niet van roze houdt, kun je ook voor de gele of mintgroene versie gaan.

Spiesen, vorken en een spatel worden meegeleverd, dus het enige wat je er nog bij moet kopen is smeltchocolade.

44 Zonnebril met hartjesglazen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Zonnebril met hartjesglazen

Zit je relatie in een sleur? Koop dan dit leuke cadeau voor haar zodat ze de wereld weer door een roze bril ziet.

Als ze van fashion houdt, zal het elegante goudkleurige montuur en de hartvormige glazen (die 100% tegen Uv-licht beschermen) haar zeker aanspreken.

Deze hippe zonnebril is ook leuk om te dragen tijdens festivals en feestjes, of als jullie samen van het mooie weer willen genieten.

45 Boeket zeeprozen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Boeket zeeprozen

Natuurlijk: echte rozenblaadjes in het badwater creëren een romantische sfeer, maar deze rozenblaadjes van zeep ruiken nog lekkerder en hoeven na afloop niet uit het water gevist te worden.

En omdat de zeeproosjes als boeket worden verpakt is het nog een origineel valentijnscadeau ook!

46 Love lamp

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Love lamp

Als zij het licht in jouw leven is, waarom zou je haar dan niet verrassen met een romantische gloeilamp? Nu ja, eigenlijk is het een ledlamp, dus zuinig en modern.

Het gloeidraad binnenin spelt het woord "love". De lamp heeft een normale fitting (E27 en kan in de meeste verlichtingsarmaturen worden gedraaid. Haal echter wel de lampenkap weg, zodat je lover de boodschap kan zien!

47 Roos sieradenhouder

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Roos sieradenhouder

Het hoeft niet altijd een rode roos te zijn, met deze zwarte roos zul je haar evengoed indruk op haar maken!

De metalen sieradenhouder is een elegante bewaarplek voor kettingen, ringen, oorbellen, horloges en armbanden.

Door ze op te hangen of in het schaaltje te leggen raken ze nooit meer kwijt. Daarnaast is het trendy design een prachtige aanvulling op elk interieur.

48 Heart to Heart duolepel

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Heart to Heart duolepel

Of jullie al lepeltje-lepeltje slapen kan ik niet raden, maar wat ik wel weet is dat deze cadeautip kan bijdragen aan een romantisch avondje.

De zilverkleurige lepels vormen samen een hart en zijn perfect om met zijn tweetjes van een dessert te genieten. Zolang jij het klaarmaakt, is de Heart to Heart duolepel een prima cadeau voor Valentijn.

49 Love vaas

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Love vaas

Zo'n origineel cadeau voor Valentijnsdag heeft ze vast nog niet eerder gekregen. Het vaasje heeft de kleur van de liefde en letters die het woord "love" vormen.

Een echte eye-catcher die een kunstzinnig en romantisch tintje geeft aan het interieur, en ook zonder bloemen mooi is om naar te kijken.

50 Plantenpotjes met poezengezichtjes

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Plantenpotjes met poezengezichtjes

Als de dame die je liefhebt gek op katten is, vind ze deze plantenpotjes vast schattig. Ze zijn gemaakt van keramiek en zien er stuk voor stuk anders uit.

Uiteraard is het nog leuker wanneer je ze compleet met haar favoriete plantjes geeft. Het zal behalve haar vensterbank ook haar hartje opfleuren.

51 Tafelhaard

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Tafelhaard

Kaarslicht is romantisch, maar met een echt vuurtje zitten jullie er ook nog eens warmpjes bij. Een kleine tafelhaard is dan ook een perfecte sfeermaker voor Valentijnsdag en de winterse dagen die nog volgen.

Dit ronde model is voorzien van gehard veiligheidsglas en er komt geen rook of geur van de vlammen af, dus het is een ideaal kacheltje voor binnenshuis.

De sfeerhaard werkt op bio-ethanol en heeft een brandtijd van ±1 uur per vulling, wat voldoende moet zijn voor een intiem diner of het roosteren van marshmellows.

52 Ketting met rode roos in glazen stulp

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Ketting met rode roos in glazen stulp

Een leuk Valentijnscadeau voor haar hoeft heus geen rib uit je lijf te kosten. Neem bijvoorbeeld deze elegante ketting.

De glazen hanger met een rode roos en twee bedeltjes is een echte blikvanger waaraan iedereen kan zien hoeveel je van haar houdt.

De ketting kost nog geen twee tientjes, dus misschien hou je zelfs nog wat over om er mooie oorbellen bij te geven.

53 Roos sokken

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Roos sokken

Als je aan romantische cadeaus denkt komen sokken vast niet als eerste bij je op. Maar wat nu als je ze in de vorm van een roos zou geven? Dat zou een originele valentijn verrassing zijn, nietwaar?

Dit rode paar sokken van DOIY zijn als zodanig verpakt en zijn perfect om te geven aan je geliefde. Het gestikte roosje aan de bovenkant van elke sok zorgt voor een elegante afwerking.

54 Sexy pyjama

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Sexy pyjama

Zet haar (en jezelf) in vuur en vlam met verleidelijke lingerie voor de avond, nacht en vroege ochtend.

Het broekje en het hemd zijn gemaakt van glanzend satijn waardoor ze zacht en luchtig aanvoelen. Ze zal ermee slapen als een roosje.

Overigens kun je ook voor zwart of wit kiezen als rood niet haar favoriete kleur is.

55 Voetmassageroller

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Voetmassageroller

Een traditionele houten voetroller is een effectief hulpmiddel om haar vermoeide en/of pijnlijke voeten te verwennen.

Doordat het belangrijke reflexzones en de bloedsomloop stimuleert, krijgt ze de beste voetmassage die ze verdient.

Met de beweegbare rollen is het aan beide zijden van de voeten te gebruiken, wat voordelen voor het hele lichaam oplevert.

Omdat de voetmassageroller zonder elektriciteit werkt en licht van gewicht is kan deze ook makkelijk worden meegenomen naar het werk of tijdens het reizen worden gebruikt.

56 Love lights

Dit product is niet meer leverbaar

Love lights

Een langeafstandsrelatie kan de liefde behoorlijk op de proef stellen. Laat die kilometers echter niet tussen jullie in komen te staan en blijf met elkaar verbonden via deze lange afstandslampjes.

Als jij er ook één in huis hebt, kun je haar altijd laten weten dat je haar mist, en vice versa (ook reuzehandig als ze geen tijd heeft om de telefoon op te nemen of te whatsappen).

Door op het lampje te tikken gaan beiden lampen tegelijk aan en voelen jullie je toch ietwat dichterbij elkaar.

57 Chocolate sex bombs

Dit product is niet meer leverbaar

Chocolate sex bombs

Natuurlijk kun je ook gewone chocolademelk voor haar maken, maar met Chocolate Sex Bombs maak je er een pikante verrassing van.

Deze van Belgische chocolade gemaakte bollen zijn namelijk gevuld met marshmallow piemels.

Zodra de chocoladebollen in de warme melk smelten komen de piemels naar boven drijven. Je vriendin zal er met grote ogen naar kijken en wie weet smaakt het wel naar meer...

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail