60 Valentijnscadeaus voor hem waar hij bijna evenveel van zal houden als van jou

valentijnscadeau voor hem
Gepubliceerd op 20-11-2022 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 24-04-2024)
Wil je een geweldig Valentijnscadeau voor hem kopen? Dan moet je beslist deze originele ideeën even bekijken. Je zult vast iets aantreffen waarmee je man, vriend, (schoon)vader of elke andere man waar je van houdt een groot plezier zult doen. Het maakt niet uit wat voor type hij is of hoeveel je te besteden hebt, in deze lijst is voor elke man en elk budget een geweldig liefdescadeau te vinden.

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Bierpakket met Valentijnsboodschap

Bierpakket met Valentijnsboodschap

Ja, ook bier kan een romantisch cadeau zijn. Je hoeft het alleen maar te personaliseren.

Bij mijn favoriete cadeaushop YourSurprise zijn daar verschillende opties voor, waarvan ik dit de leukste vindt.

Het bierpakket bevat vijf biersoorten met een aanpasbaar etiket. Op elk etiket kun je een woord laten drukken zodat een zin ontstaat.

Bijvoorbeeld: "Een dikke knuffel voor jou", of: "Jij bent mijn ware liefde".

Zo creëer je een leuk en persoonlijk cadeau voor hem dat zeker in de smaak zal vallen.

Eiffeltoren lamp

Eiffeltoren lamp

Haal het gevoel van Parijs, stad van de romantiek, naar de slaapkamer met dit sfeervolle nachtlampje.

Als de lamp wordt aangezet vormen de gegraveerde lijnen in de acrylplaat de Eiffeltoren.

Het 3D-effect wordt versterkt door de warme Led-verlichting die in verschillende kleuren kan worden weergegeven.

Het draadloze nachtlampje is te bedienen met de afstandsbediening en via USB op te laden.

Smartwatch

Smartwatch

Iets wat je lieveling helpt om gezond en fit te blijven zal niet alleen hem ten goede komen, maar ook jullie relatie.

Want een gezonde partner is een blije partner. Hoe minder stress hij heeft en hoe energieker hij is, des te meer zin hij zal hebben om leuke dingen met je te doen en waarschijnlijk zullen zijn bedprestaties er ook op vooruitgaan.

Dus trakteer hem op een smartwatch zodat hij inzicht krijgt in zijn dagelijkse activiteiten, sportprestaties, slaapkwaliteit, voedingspatroon en andere gezondheidsgegevens. De gedetailleerde informatie geeft inzicht in zijn welzijn zodat hij zijn levensstijl kan verbeteren.

Naast deze voordelen kan een smartwatch natuurlijk ook gewoon de tijd weergegeven. De meeste modellen beschikken daarnaast over navigatie en handige apps voor het weer, fitness, verkeer, social media en betalingen.

Het is een wat duurdere cadeausuggestie, maar je partner zal jarenlang dankbaar gebruik maken van deze duurzame investering.

iPhone hoesje met foto

iPhone hoesje met foto

Een lief cadeautje voor hem waarmee je laat zien dat jij je hebt verdiept in wat hij leuk vindt, is altijd een goed idee.

Zo kun je een telefoonhoesje laten bedrukken met het logo van zijn favoriete voetbalclub, film of muziekband. Of wat dacht je van een leuke foto van jullie samen of een lieve tekst?

Selecteer zijn iPhone model, kies een template en voeg een afbeelding en/of tekst toe. Je ontwerp wordt haarscherp op de voorkant van het telefoonhoesje afgedrukt.

Uniek om te geven en voor hem ook praktisch in gebruik dankzij de vakjes binnenin, die ruimte bieden voor pasjes en briefgeld.

Dat je de moeite hebt genomen om zijn saaie iPhone case te upgraden naar een design dat helemaal bij hem past, zal je waarschijnlijk heel veel kusjes opleveren.

Herenparfum

Herenparfum

Als iets bijdraagt aan een intieme en romantische sfeer is het wel parfum. Hoe aantrekkelijker de geur des te meer geliefden een emotionele verbinding ervaren.

Het is een geschikt valentijnsgeschenk, maar ook heel persoonlijk. Het helpt daarom als je hem goed kent en weet wat hij lekker vindt.

Als je echter een prille relatie hebt, kun je het beste voor een geur gaan die je zelf ook aangenaam vindt. Kies een bekend merk zodat je verzekerd bent van goede kwaliteit. Heb je twijfels? Dan kun je ook de online reviews lezen of zijn naasten om advies vragen.

Date ideeën krasposter

Date ideeën krasposter

Als je nog geen idee hebt wat je met je geliefde op de veertiende moet gaan doen is dit een leuke oplossing.

De poster bevat 100 rode stippen waarachter uiteenlopende activiteiten zijn verborgen. Kies een willekeurige stip en haal met een muntje de kraslaag weg. Je krijgt dan een romantische, avontuurlijke of ontspannende suggestie die je samen kunt ondernemen. Laat je verrassen en ervaar met zijn tweetjes een bijzondere dag!

En er blijven nog 99 stippen over, dus je hebt volop keuze voor de rest van het jaar.

Sleutelhanger voor eigenwijze partner

Sleutelhanger voor eigenwijze partner

Hier is een ludieke cadeautip om een einde te maken aan discussies over wie het meeste van wie houdt.

Met deze stevige metalen sleutelhanger win jij deze vermoeiende liefdesstrijd en zal je vriend of man nooit meer vergeten dat liefde geen wedstrijd is.

Massage stenen

Massage stenen

Verwen je hardwerkende kerel eens met een sensuele hot stone massage. In het kistje zitten stenen van verschillende formaten die je vooraf moet verwarmen tot een aangename en draaglijke temperatuur.

Begin met het masseren van zijn nek en schouders, waarbij je de warmte van de kleine stenen gebruikt. Verplaats dan je aandacht naar zijn rug en leg de grote stenen op drukpunten om zijn spieren te ontspannen. Herhaal deze stappen met de middelgrote stenen voor zijn armen, benen en voeten.

De combinatie van warmte en je masserende handen zal je man ultieme ontspanning brengen.

Espresso geurkaars

Espresso geurkaars

Je kunt hem best een geurkaars geven, zolang deze maar een mannelijke geur heeft.

Als hij bijvoorbeeld dol is op de geur van versgezette koffie zal deze Espresso geurkaars een genot voor zijn zintuigen zijn.

Dus als je een origineel kleinigheidje voor hem zoekt om Valentijnsdag te vieren, is dit een geweldige optie.

10 Wafelijzer

Wafelijzer

Serveer een heerlijk valentijnsontbijt van hartvormige wafels. Extra lekker met een bolletje ijs, slagroom, chocoladesaus of fruit.

Met dit compacte wafelijzer van Bestron maak je vijf wafels tegelijk zodat je er samen met je lief van kunt smullen.

Dankzij de antiaanbaklaag, de automatische temperatuurregeling en de meegeleverde receptsuggesties kunnen ze niet mislukken.

11 Luxe stropdas

Luxe stropdas

De rode satijnen stof en de luxueuze uitstraling maakt deze stropdas een perfect valentijnscadeau voor mannen.

Bordeauxrood is goed te combineren met andere nette kleding en geeft een chique en persoonlijke look tijdens een romantisch samenzijn of een formele gelegenheid.

De stropdas wordt verzonden in een mooie giftbox. Mannen die van stijl en klasse houden zullen er zeker blij mee zijn.

12 Gepersonaliseerde speelkaarten

Gepersonaliseerde speelkaarten

Leg jullie mobieltjes opzij en ga eens gezellig met elkaar een potje kaarten. Dat is een veel gezelligere manier om samen tijd door te brengen en met jullie eigen kaartspel wordt dit nog leuker.

Behalve dat je een zelfgekozen foto op de achterkant van elke kaart kan weergegeven kun je er ook voor kiezen om verschillende foto's op de voorkant van elke kleur Aas, Heer, Dame en Boer af te drukken.

Je partner zal ongetwijfeld enthousiast reageren op dit creatieve idee en waarschijnlijk meteen de kaarten willen schudden om te beginnen.

13 Hart lamp

Hart lamp

Laat de liefde gloeien met deze sfeervolle lamp. De fitting hoef je nergens in te draaien, want het is geen echte gloeilamp, maar led-verlichting. De ledlamp is oplaadbaar via USB en heeft circa vijf branduren.

Het is een originele manier om duidelijk te maken dat hij het lichtpuntje in je leven is.

14 Liefdeskopjes

Liefdeskopjes

Deze schattige mokken hebben een hartvormig handvat en vormen één geheel als ze naast elkaar worden gezet.

Ze zijn gemaakt van keramiek en mogen worden gereinigd in de vaatwasser. De liefdesverklaringen die erop gedrukt zijn blijven ook na vele wasbeurten intact, hopelijk net zoals jullie liefde voor elkaar.

15 Thuiscursus

Thuiscursus

Als je om hem geeft, help je hem ook bij het ondersteunen en verwezenlijken van zijn doelen. Bij thuiscursus.nl vind je een grote verscheidenheid aan cursussen die je geliefde via een online leerplatform in zijn eigen tempo kan volgen.

Voor bijna elke hobby of vakgebied is er wel een professionele opleiding te vinden: van kunst tot koken, van webdesign tot IT, van mindfulness tot marketing.

De cursussen zijn ontwikkeld door ervaren en gecertificeerde docenten en worden afgerond met een diploma of certificaat.

Als je het mij vraagt een briljant cadeau-idee voor een man die toe is aan een carrièreswitch of gewoon iets nieuws wil leren.

16 Badjas met naam

Badjas met naam

Toon hem je liefde met een stijlvolle en comfortabele badjas. De zachte, dikke badstof houdt zijn lichaam warm na het douchen of als hij uit bed stapt (wel zo prettig tijdens dit koude jaargetijde).

Personaliseer de badjas om deze net zo speciaal te maken als hij is. Dat doe je eenvoudig door zijn naam in de online-editor in te typen en aan te geven in welke kleur en lettertype deze op de rugzijde moet worden geborduurd.

17 Whisky bullets

Whisky bullets

Misschien een ideetje voor als je een foute man aan de haak hebt geslagen?

Met deze kogelvormige whisky stones worden whisky en andere drankjes gevaarlijk lekker. Door ze vooraf in te vriezen, blijft de drank koud en goed van smaak omdat er geen smeltwater in komt.

De ijskogels kunnen worden bewaard in het bijgeleverde "revolvermagazijn".

18 Platenspeler

Platenspeler

Heeft hij geen platenspeler meer, maar nog wel oude vinylplaten op zolder liggen? Het feit dat hij ze al die jaren heeft bewaard betekent dat hij ze koestert. Dus hij zal het zeker cool vinden als jij ervoor zorgt dat hij zijn favoriete lp's en singeltjes weer kan afspelen.

Het warme geluid van vinyl komt ook goed tot zijn recht bij love songs, dus als hij nog wat klassiekers in zijn platencollectie heeft, is het een mooi idee om die op de dag van de liefde te beluisteren.

Je koopt al een middenklasse draaitafel vanaf zo'n vijftig euro. Persoonlijk zou ik echter aanraden om een iets duurdere te kopen, omdat de geluidskwaliteit en de duurzaamheid dan veel beter is.

19 Romantisch dekbedovertrek

Romantisch dekbedovertrek

Breng de slaapkamer in de juiste sfeer voor de valentijnsnacht met dit tweepersoons dekbedovertrek en bijhorende kussenslopen.

Gemaakt van polykatoen: een stof die uit natuurlijke en synthetische vezels bestaat en heerlijk zacht aanvoelt.

De opdruk "True love, we are meant to be" zegt precies wat je voelt en het hart en de strik maken het geheel extra romantisch.

20 I love you ... and your penis wijnfles

I love you ... and your penis wijnfles

Uiteraard is zijn lieve karakter het belangrijkste, maar als hij ook goed geschapen is, heb je nog meer redenen om van hem te houden.

Deze wijnfles is dan erg toepasselijk om met je bink te delen. Op het etiket staat namelijk "I love you and your penis".

Kies voor rosé, witte of rode wijn en hef het glas op de geweldige kwaliteiten van je man.

21 Cocktail set

Cocktail set

Of hij nu een beginnende cocktailshaker is of een ervaren mixologist, met deze luxe set heeft je liefje alles in huis om passievolle valentijncocktails te bereiden. Van klassiekers zoals Sex on the Beach, French Kiss, Passionata en Pornstar Martini tot originele zelfbedachte cocktails.

De 12-delige set is gemaakt van roestvrij staal, 100% lekvrij en vaatwasbestendig. Een Nederlandstalig receptenboekje wordt als bonus meegeleverd. Het geheel is verpakt in een elegante bewaarkoker en wordt samen met een leuke verrassing verstuurd.

22 Romantische belevenis

Romantische belevenis

Op belevenissen.nl kun je allerlei bijzondere uitstapjes boeken. Op de website is ook een pagina gewijd aan originele en romantische activiteiten voor Valentijnsdag.

Er is voor ieder koppel iets wils te vinden. Van workshops (ringen maken, partnermassage) en overnachtingen (in een hunebed of liefdeskamer met privéwellness) tot een avondcruise of een spectaculaire vliegles.

Bekijk de vele opties en kies iets wat jullie beiden leuk vinden, dan ligt een onvergetelijke Valentijnsdag in het verschiet!

23 Sokken met foto

Sokken met foto

Sokken zijn slijtgevoelig dus een extra paar is altijd welkom. En als je een leuke foto van jezelf of jullie samen erop laat drukken zal dat beslist een leuke verrassing zijn.

Met de liefdesthema's van YourSurprise maak je in een handomdraai romantische valentijn sokken. Je maatje zal ze met trots dragen en bij elke stap die hij zet aan je denken.

24 Bier bruisballen

Bier bruisballen

Welke man stapt niet graag in een bierbad? Deze bruisballen geven het badwater een rijke schuimkraag en een heerlijke biergeur.

Hoewel het verleidelijk is kan er niet van gedronken worden, dus geef een kratje bier erbij om zijn bruisende spa belevenis compleet te maken.

25 Boobie cadeaubox

Boobie cadeaubox

Je lover is vast dol op je borsten. Schenk hem dit noodpakket voor als je er niet bent of geen zin hebt om betast te worden.

Het bevat producten in de vorm van borsten zoals een stressbal, snoepjes en chocolaatjes, plus een chocolade-bodypaintpen om jouw voorgevel te beschilderen?

26 Grappige mok

Grappige mok

Omdat hij blij mag zijn met zo'n knappe vrouw als jij!

De opdruk "Mijn vriendin is heter dan mijn koffie" wordt met sublimatie-inkt in het keramiek van de mok gebakken en zal daarom nooit vervagen. De koffiemok is dan ook geschikt voor in de vaatwasser en magnetron.

Er gaat 325 ml koffie in de beker (ongeveer twee keer zoveel als een gemiddelde koffiemok).

27 Gepersonaliseerde pasjeshouder

Gepersonaliseerde pasjeshouder

Laat je speciale man weten dat je van hem houdt met deze mooie pasjeshouder.

Het is gemaakt van stevig buffelleer waarin je een tekst kunt laten graveren. Bijvoorbeeld een liefdesboodschap, de datum van jullie eerste date of zijn naam.

Naast pasjes is er ook ruimte voor papiergeld en foto’s. En dankzij het compacte formaat past deze duurzame portemonnee makkelijk in een broek- of jaszak.

28 Persoonlijk portret

Persoonlijk portret

Weet je wat ook een tof valentijn idee voor hem is? Een getekend portret van jullie tweetjes!

Mail een foto naar PersonalPrintsNL en laat er een prachtig kunstwerk van maken. Na een dag of drie ontvang je het portret als digitaal bestand in je inbox, dus je hoeft het alleen nog zelf met je kleurenprinter af te drukken.

Op Etsy zijn overigens meer Nederlandse artiesten te vinden die portretten maken. De reden dat ik PersonalPrintsNL aanbeveel is dat deze onderneming onbeperkte revisies aanbiedt. Je kunt er dus van op aan dat het ontwerp net zo vaak wordt aangepast tot je volledig tevreden bent.

29 Binnentuintje

Binnentuintje

Als koken zijn hobby is, maar hij geen tuin heeft om kruiden te kweken is dit Indoor Garden systeem de oplossing.

Het is een kweekset voor binnenshuis die plantjes elke dag van voldoende water en licht voorziet. Ideaal voor het ontkiemen van zaden of het laten groeien van gekochte plantjes.

Zo kan je keukenprins voortaan met verse ingrediënten een romantisch diner bereiden.

30 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger

Aanrader voor mannen die van schone vloeren houden en zelf geen zin of tijd hebben om te stofzuigen.

Terwijl de robotstofzuiger zijn werk doet kan hij relaxen op bank, of met jou in de slaapkamer... Indirect een best romantisch cadeau dus!

31 Fotoboek met liefdesthema

Fotoboek met liefdesthema

Je partner zal een fotoboek vol mooie herinneringen ongetwijfeld waarderen. Dus speur op je laptop, telefoon en socials naar jullie beste foto's en upload ze naar de online-editor.

Laat je creativiteit er op los door kleur en zwart-wit af te wisselen, verschillende afmetingen te gebruiken en romantische illustraties en eigen teksten toe te voegen (natuurlijk mag je ook gebruik maken van de standaard indeling en sjablonen).

Alle foto's worden haarscherp afgedrukt op 170 grams fotopapier met luxe finish.

Ga er nu alvast mee aan de slag zodat je fotoboek op tijd klaar is. Bij je bestelling kun je de bezorgdatum aangeven, zodat je zeker weet dat deze persoonlijke verrassing precies op 14 februari aankomt.

32 Stormparaplu

Stormparaplu

Behalve dat het steeds warmer wordt, zorgt de klimaatverandering ook voor heftige regenbuien die vaak met storm gepaard gaan. Een gewone paraplu is daar niet tegen bestand; een flinke rukwind en hij is kapot.

Met deze stormparaplu zal dat echter niet gebeuren. Het aerodynamische ontwerp voorkomt dat het doek kan omklappen en zorgt voor een optimaal zicht.

Uiteraard betaal je voor zo'n kwaliteitsparaplu iets meer, maar dat is nog altijd voordeliger dan iedere keer een nieuwe kopen als er weer één gesneuveld is.

33 Romantisch boxershort

Romantisch boxershort

Dankzij het hartjespatroon een perfect cadeau voor Valentijnsdag. De katoenen onderbroek is van het merk Happy Shorts, daar wordt hij dus zeker blij van!

De elastische tailleband en de wijde pijpen zorgen voor draagcomfort en de verborgen opening met knoopjes geeft extra gemak bij het plassen.

De boxer is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in verschillende maten.

34 Valentijnskaart

Valentijnskaart

Je kunt met dure cadeaus aankomen, maar een simpele Valentijnskaart is vaak net zo waardevol. En het is de perfecte manier om je gevoelens voor hem uit te drukken, of je nu een stille aanbidder bent of al jaren samen bent.

Bij Greetz vind je honderden hippe valentijnskaarten voor mannen. Romantische, maar ook grappige en sentimentele.

Kies je favoriete liefdeskaart en in welk formaat je hem wilt bestellen. Voeg een lieve boodschap toe en laat deze bij de man van je leven bezorgen.

Hij zal het zeker waarderen dat je aan hem hebt gedacht en wie weet valt er ook een kaartje van hem op jouw deurmat.

35 Leren schort met naam

Leren schort met naam

Valentijn valt in de winter, dus je denkt misschien niet direct aan een barbecueschort.

Toch kan een stoer schort een geweldig Valentijnsgeschenk voor hem zijn. Zeker als hij een barbecuefanaat is. Tenslotte is het zo weer zomer en bovendien kan hij het ook gebruiken in de keuken of tijdens het klussen.

Het schort is gemaakt van buffelleer en heeft twee zakken en een verstelbare nekband.

Op de voorzijde kan een tekst worden gegraveerd, bijvoorbeeld zijn naam of zoiets als "grillmaster", "barbecue koning" of "keukenprins". Maak gebruik van de templates en je hebt in no-time een uniek BBQ-schort waarmee je hem op 14 februari kunt verrassen.

36 Popcornmaker

Popcornmaker

Doe een handvol pofmaïs in de machine en na enkele minuten kunnen jullie samen genieten van heerlijke verse popcorn.

In tegenstelling tot popcorn uit de supermarkt bevat het geen ongezonde ingrediënten. Die kun je natuurlijk wel zelf toevoegen, maar dan wel naar eigen behoefte en smaak. Zo zet je de perfecte snack op tafel voor een romantische filmavond.

De Princess popcornmaker wordt geleverd met maatbeker en receptenboekje.

37 Chocoladefondue

Chocoladefondue

Maak je valentijnsmenu compleet met een heerlijk dessert van fruit en gesmolten chocolade. Of zet kaasfondue als voorgerecht op tafel als hij dat lekkerder vindt.

Voer elkaar een hapje en laat de romantiek opbloeien. Wist je trouwens dat je volgens oud gebruik je je partner een kusje moet geven als iets van je vork in de fonduepan valt?

38 Draadloos oplaadstation

Draadloos oplaadstation

Je Apple-minnende vriend kan hiermee zijn geliefde apparaten op één plek bewaren en een wirwar van snoeren voorkomen.

Het compacte oplaadstation past makkelijk op een nachtkastje of bureau en het staat nog elegant ook.

Bovendien is het een onmisbare reisgenoot, want dankzij deze snellader is een lege telefoon verleden tijd.

De draadloze oplader kan drie apparaten tegelijk opladen en is ook geschikt voor andere merken met Qi ondersteuning.

39 Chocolade bodypaint pen

Chocolade bodypaint pen

De inkt in deze pen is gemaakt van vloeibare chocolade, dus nadat je je liefdesverklaring op zijn lijf hebt geschreven kun je hem en jezelf nog eens extra verwennen door de chocoladesaus op te likken. Win win!

40 Ingelijste foto

Ingelijste foto

Met een fotocadeau kun je niet fout gaan, dus zoek jullie mooiste foto op en lijst hem in. Dat kun je zelf doen met een standaard fotolijstje van de Hema, maar veel leuker is het als je de foto laat afdrukken en inlijsten door YourSurprise.

Bij deze cadeaushop kun je dit namelijk op allerlei manieren doen. Zo kun je kiezen uit verschillende afmetingen en materialen zoals glas, aluminium of acryl. Als je iets aparts wilt geven zijn een fotoluik of een fotoblok ook leuke opties.

Upload een foto en YourSurprise doet de rest. Je kunt zelfs een tekst of datum eraan toevoegen zodat je cadeau voor hem nog persoonlijker wordt.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga dus meteen aan de slag en verras je lover met een geweldig aandenken aan jullie mooiste moment.

41 Soundwave art

Soundwave art

Etsy.com is the place to be als je op zoek bent naar originele Valentijnscadeaus voor mannen. Ik kwam er dit unieke kunstwerkje tegen dat je zelf eenvoudig kunt maken.

Je hoeft alleen maar iets liefs voor hem in te spreken, waarna je woorden met geluidsgolven worden gevisualiseerd. Of laat in plaats van je stem een favoriet liedje naar een sound wave omzetten.

De afbeelding wordt naar je toe gemaild zodat je het kan uitprinten en inlijsten. Het is weer eens iets anders dan een foto en je kunt zonder extra kosten ook een exemplaar voor jezelf uitprinten.

42 Erotisch truth or dare spel

Erotisch truth or dare spel

Speel samen met je partner Truth or Dare, maar dan met een erotische twist. Durven jullie de uitdaging aan en samen te ontdekken welke fantasieën jullie hebben?

Het spel bevat 138 kaarten met pikante vragen en ondeugende opdrachten. Met een munt wordt bepaald van welke stapel een kaart moet worden gepakt.

Elk eerlijk antwoord of volbrachte opdracht levert een punt op. Natuurlijk is niemand tot antwoorden of het uitvoeren van opdrachten verplicht, alleen kost dit wel punten.

Degene met de meeste punten is de winnaar. Maar eigenlijk kent dit spelletje geen verliezers, want de echte prijs is natuurlijk de geweldige erotische ervaring die jullie op Valentijnsavond gaan opdoen.

43 Ster naar jouw Valentijn benoemen

Ster naar jouw Valentijn benoemen

Er is niets romantischer dan samen naar de nachtelijke sterrenhemel te kijken. En hoe magisch zou het zijn als daar een ster tussenzit die de naam van de liefste man van het universum draagt? Maak het waar door een ster bij het Online Star Register te benoemen.

Nadat de naam is vastgelegd kan deze door niemand worden gewijzigd en de registratie wordt bevestigd met een officieel certificaat. Deze kan zowel per post als e-mail worden verzonden. Door die laatste optie is het ook een ideaal lastminute cadeau.

De benoemde ster kan m.b.v. diens coördinaten snel worden opgezocht met de One Million Stars App. Hierin zijn bovendien een miljoen andere sterren nabij ons zonnestelsel te bewonderen.

Een ster registreren is niet astronomisch duur, het kan al vanaf € 24,-. Echt de moeite waard als hij van sentimentele verrassingen houdt!

44 Baardverzorging set

Baardverzorging set

Deze 10-delige giftset bevat alles om zijn baard dagelijks tot in de puntjes te verzorgen. Van een baardkam en trimschaar tot baardolie en baardbalsem.

Zo loopt je vent er altijd met een strakke baard bij die ook nog heerlijk zacht aanvoelt (wel zo prettig als je hem wilt zoenen).

Dus als hij een baard heeft of jij hem wilt stimuleren om er één te laten groeien, is dit het perfecte valentijnscadeau voor hem!

45 Pokerset

Pokerset

Of hij nu een beginnende of gevorderde pokerspeler is, met deze luxe en complete pokerset is hij altijd en overal de pokerkoning!

De inhoud van de goudkleurige koffer is van casinokwaliteit en bevat kaartspellen, fiches, dobbelstenen, buttons en spelregels. Kortom alles voor stijlvolle pokeravonden met zijn vrienden of misschien wel een spelletje strippoker met jou?

46 Muts met koptelefoon

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Muts met koptelefoon

Deze stoere beanie houdt niet alleen zijn knappe koppie warm, maar laat hem ook onderweg genieten van zijn favoriete muziek of podcast. Onder de rand van de muts zitten namelijk speakers en een microfoon (voor handsfree bellen) verborgen.

De muts is via bluetooth te verbinden met een smartphone of muziekspeler en heeft een uitstekende geluidskwaliteit. De batterij heeft een lange levensduur en is eenvoudig op te laden via de meegeleverde USB-kabel.

47 Tafelhaard

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Tafelhaard

Laatst was in het nieuws dat een gezin onwel was geworden doordat ze een barbecue in huis hadden aangestoken om te besparen op de hoge energierekening.

Dat zou niet zijn gebeurd als ze deze sfeerhaard hadden gebruikt. Die produceert namelijk geen schadelijke stoffen en staat ook een stuk gezelliger.

Behalve dat deze compacte haard een goede bron van warmte is, is het ook een echte sfeermaker op tafel en overtreft het kaarslicht als romantische verlichting.

De tafelhaard werkt op bio-ethanol. Bij de verbranding hiervan komt alleen waterdamp en onschadelijke kooldioxide vrij zodat het veilig is voor thuis.

48 Tony's Chocolonely

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Tony's Chocolonely

Durf je hem niet te vertellen dat je stapelverliefd op hem bent? Laat Tony's Chocolonely je hierbij helpen!

Verstuur deze geschenkdoos om je liefdesboodschap over te brengen zonder dat je die met een rood hoofd hoeft uit te spreken. Dat kun je anoniem doen of met een kaartje erbij zodat hij weet wie zijn stille aanbidder is.

Misschien vindt hij jou net zo onweerstaanbaar als Tony's Chocolonely en wil hij graag een reep met je delen.

49 Naughty knot

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Naughty knot

Het beste valentijnscadeau voor hem ben je natuurlijk zelf! Dus doe de rode strik om en verras je partner als hij uit zijn werk komt.

Deze sexy outfit zal hem gek maken, dus wees niet verbaasd als hij zijn cadeau al heeft uitgepakt voordat je hem met een kus hebt begroet.

50 Liefdesbrieven voor de toekomst

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Liefdesbrieven voor de toekomst

Je kunt je prins op het witte paard op veertien februari overladen met lieve WhatsAppberichtjes, maar dit originele idee is veel romantischer.

Handgeschreven liefdesbrieven zijn sowieso veel persoonlijker en bieden alle ruimte om je gevoelens te beschrijven. Dat maakt meer indruk en helemaal als je gebruik maakt van dit fraaie brievenboekje.

De uitvouwbare brieven bevatten vragen over je verlangens, gedachten, geheimen en herinneringen. Beantwoordt ze, noteer de datum en verzegel elke liefdesbrief met één van de leuke stickers.

Bedenk zelf een moment wanneer je echtgenoot of vriend deze papieren tijdcapsule mag openen, bijvoorbeeld op Valentijnsdag of wanneer hij je mist.

51 Schommelbank

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Schommelbank

Met deze knusse tweepersoons schommelbank kunnen jullie fijn buiten van elkaars gezelschap genieten.

De verstelbare kap houdt direct zonlicht en regen tegen en geeft het bankje een sfeervolle uitstraling. De rugleuning en zitkussens zijn aan elkaar genaaid zodat deze niet kunnen verschuiven. Het stalen frame zorgt voor extra stevigheid en de gebogen poten voor stabiliteit.

Dus als je geliefde een tuin of balkon heeft, is dit de ultieme chillplek voor een drankje en een goed gesprek.

52 Bieropener

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Bieropener

Zeg I ♥ You met deze leuke flesopener en proost samen op de liefde. Hij is gemaakt van aluminium en in zeven kleuren leverbaar.

Telkens wanneer je partner zijn blikje of flesje bier opent, wordt hij er aan herinnert dat zijn favoriete drank niet het enige is om te koesteren.

De opener is uiteraard ook te gebruiken voor frisdrank.

53 Telefoon cameralenzen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Telefoon cameralenzen

Deze universele Telefoon Camera Lens Kit is een prima valentijnscadeau voor een man die van fotograferen houdt.

De verschillende cameralenzen (groothoeklenzen, macrolenzen, telelenzen en alles daar tussenin) bieden een verscheidenheid aan mogelijkheden om perfecte foto's te maken.

Elke lens kan eenvoudig met de bijgeleverde clip over de lens van een smartphone worden vastgeklemd zodat dezelfde kwaliteit kan worden bereikt als een professionele fotocamera.

54 Ondeugende geurkaars

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Ondeugende geurkaars

Bevredig zijn behoeften op een hilarische manier met deze geurkaars.

Het zal niet zozeer de vanille- en koekjesgeur zijn die je man of vriend zal opwinden; het is de tekst op het label die hem gek zal maken en het vuurtje in jullie liefdesleven zal aanwakkeren.

De kaars zal gegarandeerd elke avond branden, dus weet waar je aan begint. ;-)

55 Tafelvoetbalspel

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Tafelvoetbalspel

Dit is een leuk valentijnscadeau voor een man die van voetbal houdt. Hij kan het spelen met zijn vrienden en misschien ben jij ook wel in voor een competitief potje tafelvoetbal!

Het voetbalspel past op bijna elke tafel en is dankzij het compacte formaat makkelijk overal mee naartoe te nemen.

56 ''I'm the only meat for her taco'' T-shirt

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

''I'm the only meat for her taco'' T-shirt

Het ondeugende statement op dit t-shirt is niet alleen een vette knipoog naar jullie seksleven, maar ook een goede manier om erachter te komen of je partner betrouwbaar is.

Als hij het t-shirt niet wil dragen heeft hij of geen humor óf hij gaat misschien vreemd.

Het superoriginele t-shirt wordt gefabriceerd in Amerika, dus bestel het tijdig vanwege de langere levertijd.

57 Gipsen handen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Gipsen handen

Elkaars handen in gips vereeuwigen is een zeer toepasselijke activiteit voor Valentijnsdag en een uniek cadeau voor je man of vriend.

Het is een prachtig symbool voor de kracht van jullie liefde en met deze bodycasting set is het een fluitje van een cent om jullie eigen handenbeeld te maken.

Maak met de gel een mal van jullie handen en giet daar een mengsel van gipspoeder en water in. Nadat het gips is uitgehard is het gedetailleerde eindresultaat een mooi pronkstuk voor op zijn bureau of in zijn man cave.

58 Relatie tijdlijn

Dit product is niet meer leverbaar

Relatie tijdlijn

Hoe zal hij het vinden als je hem een getekende tijdlijn met de hoogtepunten uit jullie relatie cadeau geeft? Ik denk héél gaaf!

Je bepaalt zelf welke mijlpalen uitgebeeld moet worden. Bijvoorbeeld jullie eerste ontmoeting, de eerste kus, de dag dat jullie gingen samenwonen, de huwelijksdag, de geboortedag van jullie eerste kind, enzovoort.

Op basis daarvan maakt de illustrator een leuke tekening. Lijst het in en je hebt een uniek valentijnsgeschenk voor hem én jezelf!

Let op: de illustratie wordt per e-mail verzonden, dus je moet deze zelf uitprinten.

59 Kaartjes album

Dit product is niet meer leverbaar

Kaartjes album

In dit dagboek kunnen tickets van alle soorten en maten ordelijk worden bewaard.

Het heeft een stevige hardcover en 52 foliebladen. De entreebewijzen kunnen met de meegeleverde stickertjes worden vastgeplakt en kunnen worden vergezeld door een bijschrift.

Dit doordachte cadeautje zal ervoor zorgen dat je geliefde een mooi aandenken heeft aan alle festivals, musea, concerten en sportevenementen die hij heeft bezocht.

60 Houten cadeaukist met breekijzer

Dit product is niet meer leverbaar

Houten cadeaukist met breekijzer

Verpak je cadeau(tjes) eens op een andere manier dan traditioneel cadeaupapier met hartjes.

Stop ze in deze stoere houten box, lijm de deksel dicht en zet deze extra vast met spijkers.

Let op dat je het breekijzer niet in de kist legt, want die zal je ontvanger hard nodig hebben om bij zijn presentjes te komen.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail