60 Cadeaus waar meisjes van 8 jaar van dromen

cadeau meisje 8 jaar
Gepubliceerd op 05-01-2024 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 26-04-2024)
Die bijzondere prinses in je leven verdient alleen het allerbeste, dus deze topselectie van cadeaus voor meisjes van 8 jaar moet je zeker even bekijken. Of ze nu houdt van buitenspelen, knutselen, lezen, experimenteren met make-up of spelen met knuffelbeesten, je zult hier zeker iets vinden dat haar hart sneller zal laten kloppen.

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Quest Junior abonnement

Quest Junior abonnement

Een cadeau-abonnement op Quest Junior is ideaal voor nieuwsgierige meiden tussen 8 en 12 jaar.

Het tijdschrift, gericht op deze leeftijdsgroep, biedt boeiende artikelen over diverse onderwerpen zoals het menselijk lichaam, techniek, natuur, geschiedenis en de menselijke psyche.

Met toegevoegde elementen zoals leuke strips, wetenschappelijke feiten, prachtige foto's en interessante proefjes is Quest Junior een fascinerend en educatief magazine waar je kind elke maand reikhalzend naar uit zal kijken.

Smartwatch

Smartwatch

Het perfecte alternatief voor een smartphone! Kinderen kunnen eenvoudig bellen met vooraf ingestelde contacten, tekstberichten versturen en de tijd aflezen.

De meeste smartwatches beschikken ook over gps-tracking, zodat ouders gemakkelijk de locatie van hun kinderen kunnen volgen. Ook zijn er modellen met ingebouwde camera en toegang tot educatieve apps en spellen.

In het ruime aanbod van bol.com kun je de functies van de verschillende kindersmartwatches op je gemak bekijken en zo een verantwoorde keuze maken.

Chocolade of snoep

Chocolade of snoep

Van chocolade en snoep wordt ieder kind blij, dus waarom zou je niet een zoete traktatie overwegen voor haar achtste verjaardag? En de verrassing wordt nog groter als je het personaliseert met een foto en/of tekst.

Dat is een koud kunstje als je bij YourSurprise bestelt. Of je nu kiest voor een chocoladereep met haar naam erop of een snoeppot met een foto, de mogelijkheden zijn onbeperkt!

Dus neem een kijkje naar het assortiment en kies iets wat je kleine zoetekauw lekker vindt. Zeker weten dat je cadeau in de smaak zal vallen!

Ik kan 1000 dingen tekenen

Ik kan 1000 dingen tekenen

Een simpel huisje of een harken poppetje tekenen kan iedereen wel, maar een dier, voertuig, mens of landschap is toch een stuk lastiger.

Eerst even dit boek raadplegen dus, dat stapsgewijs uitlegt hoe je met een paar simpele lijnen zo'n beetje alles kunt tekenen wat in je gedachten opkomt.

Met duidelijke instructies en voorbeelden leert "Ik kan 1000 dingen tekenen" de basisprincipes van tekenen op een speelse manier zodat kinderen hun artistieke vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Dromenvanger met licht

Dromenvanger met licht

Bescherm haar tegen nare dromen met een dromenvanger die ze naar eigen smaak kan versieren met glitterlijm, glitterpapier, draad, hartjes en sterren.

De dromenvanger beschikt over een LED-lichtsnoer met verschillende kleuren waardoor het 's nachts een sprookjesachtige gloed verspreidt en je kind met een veilig gevoel in slaap kan vallen.

Het grote kinderkookboek

Het grote kinderkookboek

Is jouw dochter kieskeurig als het op eten aankomt? Misschien is het een goed idee om haar zelf de keuken in te laten gaan.

Het uitgebreide kinderkookboek staat boordevol makkelijke en smaakvolle recepten die ze zelf kan bereiden. Van heerlijke tomatensoep en knapperige falafel tot aan spruitjes en spaghetti met ballen.

Dankzij de duidelijke instructies en leuke illustraties zal je kind vast enthousiast worden om zelf aan de slag te gaan en een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te toveren.

3D-pen

3D-pen

Met deze innovatieve tool kunnen kinderen driedimensionale objecten creëren door dunne filamenten van plastic laagje voor laagje toe te voegen (de snelheid waarmee het filament uit de 3D-pen vloeit, is regelbaar).

De Fits4Kids 3D-pen is in meerdere kleuren bestelbaar en wordt inclusief filament, voorbeelden en accessoires geleverd.

Een superleuke cadeautip voor de bevordering van de fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en creativiteit.

5-in-1 Sieraden activiteiten toren

5-in-1 Sieraden activiteiten toren

Meiden die van sieraden en knutselen houden zullen goed weten te vermaken met deze 5-in-1 sieradentoren.

Rijkelijk gevuld met kralen, schijfkralen, schakels, koorden en elastieken kunnen ze trendy armbandjes maken voor zichzelf, vriendinnen of familie.

Origami knutselpakket

Origami knutselpakket

Knutsel prachtige papiersculpturen met de Origami 3D sets van Alexander Toys.

Inclusief gedetailleerde instructies, stapsgewijze video's en kant-en-klare snijvormen, is dit een geweldig cadeau voor een creatief meisje van 8 jaar.

10 Dixit gezelschapsspel

Dixit gezelschapsspel

Bij dit gezellige en bekroonde bordspel draait het niet om snelheid of behendigheid, maar om creativiteit, uitdaging en het vertellen van verhalen. Met eenvoudige spelregels is het snel te begrijpen en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Elke speler heeft altijd zes kaarten in handen met mysterieuze tekeningen. In beurten is een speler de verteller, die een kaart uitkiest en deze omschrijft met woorden, zinnen, gebaren of geluiden. De andere spelers kiezen dan een kaart uit hun hand die bij de omschrijving past.

Daarna worden alle kaarten geschud en open op tafel gelegd, gevolgd door het stemproces. Welke kaart behoort tot de verteller? Ontdek de kaart van de verteller en laat je niet misleiden door de kaarten van anderen.

Zorg ervoor dat zij wel op jouw kaart stemmen. Zo kun jij de winnaar van Dixit worden!

11 Steel Tongue Drum

Steel Tongue Drum

Dit Zwitserse instrument wordt ook wel een handpan genoemd en staat bekend om zijn unieke en rustgevende klanken.

Steel Tongue Drums zijn gemakkelijk te bespelen, waardoor kinderen snel melodieën kunnen ontdekken en creëren. Bovendien kunnen ze helpen bij het ontwikkelen van ritmegevoel en muzikale interesse.

Een Engelstalig lesboek, drumsticks, vingertips en een opbergtas zijn inbegrepen.

12 Dierenmok met koekvakje

Dierenmok met koekvakje

Bij een kopje thee of warme chocolademelk hoort natuurlijk een lekker koekje om zo op te eten of in de drank te dopen.

De snoezige dierenmokken van Out of the Blue hebben een handig vakje om het koekje in te doen. Zo worden de drinkmomenten nog gezelliger!

De bekers met buidel kun je kopen in de vorm van een kat, hond of eenhoorn. Het is nu nog wachten op een kangoeroe...

13 Tekendoos

Tekendoos

In deze 141-delige tekendoos zit alles wat je artistieke ontvangster nodig heeft om prachtige kunstwerken te creëren: stiften, aquarelverf, kleurpotloden en oliepastel krijtjes. Bovendien worden 2 schetsboeken meegeleverd zodat je kleine kunstenares meteen aan de slag kan.

Georganiseerd opgeborgen in een houten tekenkoffer zijn de teken- en schilderspullen ook makkelijk mee te nemen naar oma en oma of op vakantie.

14 Lichtgevende voetbal

Lichtgevende voetbal

Dankzij de geïntegreerde ledverlichting die oplicht bij aanraking, hoeft het plezier van een potje voetballen niet te eindigen zodra het donker wordt. Sterker nog, met de KanJam Illuminate voetbal wordt het spel nóg leuker.

De leds werken op batterijen (inclusief) en schakelen automatisch uit wanneer de bal niet in gebruik is.

15 Karaoke microfoon

Karaoke microfoon

Droomt ze van een carrière als zangeres? Dan is een karaoke microfoon een fantastisch cadeau om haar zangtalenten te ontwikkelen.

Uitgerust met bluetooth, een versterker en speaker, stelt deze microfoon je aankomende superster in staat om overal haar favoriete nummers te zingen.

Het echo-effect voegt een meeslepende sfeer toe aan haar zangoptredens, terwijl de stemvervormer zorgt voor hilarische en unieke vocalen.

En dankzij de selfie functie kan ze haar soloconcerten vastleggen in onvergetelijke momenten.

16 Spektro starter

Spektro starter

Laat je kind op een boeiende en eenvoudige manier kennis maken met de wereld van elektriciteit.

Spektro starter bevat diverse onderdelen, zoals lampjes, draden en schakelaars, waarmee elektrische circuits kunnen worden gebouwd.

De bijgeleverde boekjes bevatten stapsgewijze instructies en leuke opdrachten die kinderen helpen begrijpen hoe elektrische circuits werken.

17 Maxic Mixies

Maxic Mixies

Deze schattige interactieve wezentjes voegen een vleugje magie toe aan de wereld van interactief speelgoed. Ze komen tot leven met kleurrijke lichteffecten en leuke geluiden.

Elk Magic Mixie heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en eigenschappen. Kinderen kunnen ermee spelen door interactie, zoals aanraken en schudden, waardoor ze verschillende reacties en geluiden produceren.

Het kan een geweldig cadeau voor meisjes zijn die van magie en fantasie houden.

18 Nep tattoos

Nep tattoos

Ze zal nog 10 jaar moeten wachten totdat ze een echte tatoeage mag laten zetten, dus tot die tijd moet ze het doen met plakplaatjes (maar wel hele mooie!)

De Grafix Mega Glitter Tattoo Set bevat 36 eenvoudig aan te brengen tattoos die tot een week blijven zitten (ze kunnen ook eerder worden verwijderd met wat zeep).

In de doos zitten ook sjablonen en glitters om prachtige glittertatoeages te maken.

19 Rubik's coach cube

Rubik's coach cube

Met 43 triljoen mogelijke combinaties is het oplossen van de Rubik's cube geen eenvoudige opgave, en al helemaal niet voor jonge puzzelaars.

Gelukkig is er nu de Rubik's Coach Cube om te helpen. Met genummerde stickers en een stapsgewijze handleiding, kan zelfs een achtjarige de gekleurde blokjes op de juiste manier rangschikken.

20 Donald Duck met naam en foto

Donald Duck met naam en foto

Als ze groot fan van Donald Duck is, kun je haar 8e verjaardag extra bijzonder maken met een unieke editie van haar favoriete weekblad. Hierin speelt de jarige namelijk zelf een rol in de verhalen en op de kaft prijkt haar naam en foto.

Leuk cadeau idee? Ga dan naar YourSurpise en begin met personaliseren. Je kunt zelfs een felicitatietekst op het voorblad achterlaten.

21 Cat-astrophe stapelspel

Cat-astrophe stapelspel

Om de beurt proberen katten te stapelen zonder dat ze omvallen, zo simpel kan een leuk spelletje zijn!

Het Cat-astrophe stapelspel is behalve spannend ook een goede manier om de hand-oog coördinatie en de fijne motoriek te verbeteren.

Er is ook een variant met honden verkrijgbaar.

22 Bluetooth koptelefoon

Bluetooth koptelefoon

Staat er een koptelefoon op haar verlanglijstje? Dan is deze kinderkoptelefoon van JBL met volumebegrenzing een aanrader.

Het heeft een comfortabel ontwerp met verstelbare hoofdband en zachte oorkussens en dankzij een bluetooth verbinding kan je ontvangster vrij bewegen, terwijl ze naar haar favoriete muziek luistert of videogames speelt.

De bijgeleverde stickers maken het mogelijk om een persoonlijke touch aan de koptelefoon te geven.

23 Kluis spaarpot

Kluis spaarpot

Geschikt voor munten en briefgeld, is dit een perfect cadeau voor een 8-jarig kind om met geld te leren om te gaan.

Laat een biljet in de sleuf glijden om deze automatisch in de kluis te laten rollen.

Met coole geluidseffecten die geactiveerd worden bij het invoeren van de pincode, invoeren van briefgeld en het sluiten van de deur, wordt het beheren van geld een interactieve en leerzame ervaring voor jonge spaarders.

Ontdek ook deze leuke spaarpotten voor meisjes voor een extra dosis inspiratie.

24 Geheimschrift pen

Geheimschrift pen

Op het eerste gezicht lijkt het een normale pen, maar zodra je begint te schrijven blijft het papier blanco.

Dat komt omdat de inkt volledig transparant is. Ideaal om verborgen boodschappen te schrijven, net als een detective of een spion.

Met het ingebouwde uv-lampje in de pen kan de tekst zichtbaar worden gemaakt.

25 LEGO-Dots patronen ontwerperstoolkit

LEGO-Dots patronen ontwerperstoolkit

Creatieve meisjes zullen zich prima vermaken met dit LEGO-DOTS-knutselpakket waarmee ze diverse voorwerpen kunnen maken die hun eigen stijl tonen.

Ruim 860 kleurrijke DOTS-steentjes bieden 10-in-1 mogelijkheden, waaronder een armbandje, pennenbak, fotolijstje, tassenlabels, sleutelhangers en meer.

26 Glow in the dark slijmpakket

Glow in the dark slijmpakket

Niets is aantrekkelijker voor kids dan glibberig slijm.

Met dit uitgebreide slijmpakket kunnen ze eindeloos en zonder geklieder experimenteren. Extra leuk is dat de slijmcreaties oplichten in het donker.

27 Omkeerbare squishmallow

Omkeerbare squishmallow

Kinderen zijn dol op Squishmallows vanwege hun schattige uiterlijk, buitengewone zachtheid en het bevredigende squishy gevoel dat ze bieden.

En met deze omkeerbare squishmallow ga je helemaal punten scoren, omdat het twee knuffels in één zijn (koe en varken).

Of de jarige jet er nu mee speelt, knuffelt of het als comfortabel kussentje gebruikt, ze zal er altijd van genieten.

28 Dagboek

Dagboek

Elk meisje heeft een dagboek nodig om haar belevenissen, gedachtes, ideeën en geheimen vast te leggen. Bovendien helpt het om de schrijfvaardigheden te ontwikkelen.

Dit dagboek van Victoria's Journals is met 320 gelinieerde pagina's, een stevige kaft (keuze uit 15 kleuren) de perfecte keuze voor achtjarigen die behoefte hebben aan een creatieve uitlaatklep.

Het hartvormige slot geeft ze een gevoel van privacy en moedigt aan om zonder terughoudendheid te schrijven.

29 Lip gloss experimenteerdoos

Lip gloss experimenteerdoos

Is ze al geïnteresseerd in make-up? Schenk haar dan deze experimenteerdoos waarmee ze haar eigen lipgloss kan maken.

Met een basiscrème, kleurpoeder, aardbeiensmaakstof en andere benodigdheden, kan ze haar creativiteit de vrije loop laten en kennismaken met scheikunde processen.

Je kleine meid zal veel plezier hebben met het experimenteren met verschillende kleuren en texturen en haar lipgloss creaties trots op haar eigen lippen aanbrengen (of delen met vriendinnetjes).

30 Tas met poezengezicht

Tas met poezengezicht

Voor de kleine dame die van stijl houdt, is deze schattige handtas een geweldige verrassing! Op haar achtste verjaardag zal ze zeker stralen met dit modieuze accessoire dat voorzien is van een lieflijk poezengezicht.

De tas is ook leverbaar in het zwart en te dragen als rugtas en schoudertas.

31 Boek: Sjakie en de chocoladefabriek

Boek: Sjakie en de chocoladefabriek

Het verhaal van de jonge Sjakie, zijn avonturen in de wondere chocoladewereld van Willy Wonka, en de betoverende snoepcreaties nemen jonge lezers mee op een magische reis vol verwondering en zoete verrassingen.

De verfilming is ook geweldig, maar door het boek te lezen wordt de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen gestimuleerd, waardoor ze hun eigen beelden van de personages en de chocoladefabriek kunnen vormen.

Al met al een klassieker die elk kind gelezen moet hebben!

32 Verkleedkleding

Verkleedkleding

Stimuleer haar verbeeldingskracht met verkleedkleding. Of dat nu een prinses, een superheldin of een avontuurlijk personage is, door in de huid van haar favoriete personage te kruipen zal het fantasiespel van je kleine meid nog levendiger worden.

De verhalen en avonturen die ze bedenkt, voegen een extra dimensie toe aan haar speelse belevingswereld en zullen zorgen voor urenlang speelplezier.

33 Squago ball set

Squago ball set

Dit competitieve buitenspel, dat veel overeenkomsten met volleybal en handbal heeft, is een fantastisch cadeau-idee om kinderen in beweging te krijgen en hun sociale vaardigheden te bevorderen.

Het spel is snel en makkelijk in elkaar te zetten en neemt weinig ruimte in waardoor het erg geschikt is om in de achtertuin te spelen.

De onderdelen kunnen ook worden vervoerd in de bijgeleverde draagtas zodat het ook een ideale activiteit is voor op het strand of in een park.

Squago ball kan met 2 tot 4 kinderen en/of volwassenen worden gespeeld, waarbij het de bedoeling is om de bal via de trampoline naar de tegenstander(s) te stuiteren.

Dit moedigt kinderen aan tot beweging, coördinatie en teamwork, terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben en hun overtollige energie kwijtraken.

34 Zeemeerminstaart deken

Zeemeerminstaart deken

Ze zal dol zijn op dit zeemeerminnenstaart deken waarin ze haar voeten kan steken.

Comfortabel, warm en ideaal voor op de bank, in bed of om mee te spelen.

35 Rummikub

Rummikub

Rummikub is een vermakelijk familiespel waarbij de deelnemers hun stenen moeten kwijtraken door reeksen van cijfers en kleuren te leggen.

Voor kinderen is dit leuk en leerzaam tegelijk. Het stimuleert ze logisch en probleemoplossend te denken en een winnende strategie uit te zoeken.

Daarnaast draagt Rummikub bij aan de ontwikkeling van hun rekenvaardigheden, omdat ze constant bezig zijn met het tellen van punten en het maken van optelsommen.

36 Wasbare viltstiften

Wasbare viltstiften

Meiden die een passie hebben voor tekenen en kleuren zullen ongetwijfeld enthousiast worden van een uitgebreide set viltstiften.

Het mooie is dat deze stiften uitwasbaar zijn met water en zeep, dus het is geen probleem als er per ongeluk inktvlekken op kleding of de huid komen.

De levendige kleuren van de viltstiften brengen tekeningen tot leven en bieden eindeloze mogelijkheden voor creativiteit. Bovendien zijn ze geschikt voor dunne en dikke lijnen waardoor ze ook ideaal zijn voor kalligrafie en journaling.

37 Sneaker 3D puzzel

Sneaker 3D puzzel

Als ze een platte puzzel saai vind, is hier een driedimensionaal alternatief. De 108 kunststof puzzelstukjes vormen een schoen met een cool graffiti design.

Naast dat het en toffe decoratie is voor haar kamer, heeft de sneaker ook praktisch nut. Er passen namelijk pennen, stiften en dergelijke in zodat haar bureau netjes georganiseerd blijft.

38 Hartjesketting met naam

Hartjesketting met naam

Het is altijd leuk om iets te schenken dat heel persoonlijk is en ze altijd kan dragen.

Geef de naam/initialen op die op de hanger moet komen of kies voor personalisatie met foto.

Als je tevreden met je ontwerp voeg je een prachtige bijpassende ketting toe aan je winkelmandje, en is jouw unieke cadeautje gereed om een glimlach te bezorgen aan de gelukkige ontvangster.

39 Kaleido beetles puzzel

Kaleido beetles puzzel

Op deze leeftijd vormt een legpuzzel van 500 stukjes een uitdaging, maar absoluut haalbaar. Bovendien kunnen mama, papa, broer of zus een handje meehelpen.

Eenmaal voltooid, onthult de puzzel een schitterende afbeelding van kleurrijke kevers, gerangschikt in een caleidoscoop-patroon.

40 Monster boetseerklei set

Monster boetseerklei set

Kleien bevordert de creativiteit, de fijne motoriek en het ruimtelijk inzicht. En met deze Form & play set wordt boetseren extra leuk, want je kunt er griezelige monsters mee maken.

Dit zit er in de doos: klei in vier kleuren, boetseerstokje, decor en een stap-voor-stap-gebruiksaanwijzing.

41 Sieradendoos

Sieradendoos

Uitgevoerd in roze met vrolijke motieven en een schattig lama-thema, is deze Topmodel sieradendoos het beste cadeau voor meisjes van 8 jaar die hun sieraden en geheimpjes veilig willen opbergen.

De code van het cijferslot kunnen ze zelf bepalen, zodat niemand bij hun schatten kan komen.

Binnenin bevinden zich 3 vakken en 2 lades, plus een spiegel op het deksel.

42 Maak je lippenstift experimenteerset

Maak je lippenstift experimenteerset

Jonge meiden kunnen met deze complete wetenschapskit van Clementoni hun eigen lippenstiften creëren.

Alle benodigdheden zijn inbegrepen in de doos, samen met een geïllustreerde handleiding die stap voor stap begeleiding biedt.

43 Glow in the dark hoodiedeken

Glow in the dark hoodiedeken

Houd de jongedame in kwestie warm en comfortabel tijdens de winterkou met deze oversized hoodie deken.

Hij is voorzien van glow in the dark sterren, waarmee ze kan genieten van gezellige momenten thuis en jij kunt besparen op de energierekening.

Ook verkrijgbaar in acht andere hippe designs.

44 Maanlamp

Maanlamp

Laat haar weten dat je van haar houdt, tot de maan en terug, met deze betoverende maanlamp. Met een realistisch oppervlak, timerfunctie en 16 dimbare LED-kleuren, brengt het de magie van de maan tot leven in de kinderkamer.

Te gebruiken als sfeerlamp, nachtlamp, tafellamp of leeslamp en veilig voor kinderen doordat het oppervlak koel blijft.

45 Monopoly Junior elektronisch bankieren

Monopoly Junior elektronisch bankieren

Hoewel Monopoly bijna een eeuw oud is, blijft het een razendpopulair familiespel. Wie houdt er immers niet van om geld te verdienen en succes na te jagen?

Speciaal voor kinderen is er Monopoly Junior elektronisch bankieren, dat de opwinding van handelen in onroerend goed op een toegankelijke en moderne manier introduceert.

Met kleurrijke pionnen en boeiende eigenschappen om te kopen, brengt het een frisse dynamiek in het traditionele Monopoly-spel.

Kinderen leren niet alleen de basisprincipes van geldbeheer en strategisch denken, maar genieten ook van het proces van investeren en winnen.

Een perfect cadeau idee voor de digitale generatie.

46 Cake pop maker

Cake pop maker

Op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje? Met dit apparaat kunnen kinderen zelf cakejes bakken zonder gebruik van een oven (uiteraard wel onder toezicht).

De cakepops zijn binnen zes minuten klaar waarna ze op de bijgeleverde stokjes kunnen worden geprikt en worden versierd met glazuur en decoraties. Smullen maar!

47 Het waanzinnige boek over je lichaam

Het waanzinnige boek over je lichaam

Het waanzinnige boek over je lichaam bevat hilarische illustraties en is geschreven door de populaire kinderboekenauteur Andy Griffiths.

Net als zijn "waanzinnige boomhut"-serie, weet hij ook in dit boek een unieke mix van fantasie, humor en vertelkunst te presenteren die kinderen direct aanspreekt.

Door ze mee te nemen op ontdekkingsreis door het menselijk lichaam, ontdekken ze de gekste, harigste, stoerste, meest explosieve en smerigste lichaamsdelen.

Met een overdosis aan absurde nonsens en een flinke snuf humor, is leesvermaak gegarandeerd!

48 Boek: Pomponplezier

Boek: Pomponplezier

Jonge meiden die geen genoeg krijgen van kleine schattige knuffels zullen dit knutselboek met veel enthousiasme ontvangen. Het leert ze hoe ze met pompons hun eigen kleine dierenvriendjes kunnen maken.

Een perfect boek om te combineren met een pompom maker waarmee kinderen eenvoudig de mooiste pompons kunnen maken.

49 Haarkrijt

Haarkrijt

Waarom haarkrijt een leuk cadeau voor een meisje van 8 jaar is? Omdat het allerlei coole looks mogelijk maakt en een vleugje volwassenheid toe voegt aan haar uiterlijk!

De bijgeleverde kammen maken het aanbrengen van het haarkrijt kinderspel zodat naar hartenlust kan worden geëxperimenteerd met verschillende kleuren en stijlen.

Bijkomend voordeel: haarkrijt is tijdelijk, makkelijk uitwasbaar en (in tegenstelling tot haarverf) niet schadelijk.

50 Lightpad

Lightpad

Til haar creativiteit naar nieuwe hoogten met deze ultradunne A3-formaat lichtbak.

Het is een perfect hulpmiddel voor tekenen, diamond painting, handlettering, ontwerpen en fotografie.

En met 300 overwegend positieve beoordelingen kun je er van op aan dat het een lightpad van uitstekende kwaliteit is.

51 Boek over diversiteit

Boek over diversiteit

Eindelijk is er een boek dat op een toegankelijke manier het onderwerp diversiteit behandelt.

"Alles over diversiteit" verkent de verschillen en overeenkomsten tussen mensen met kleurrijke verhalen en prachtige illustraties. Het laat jonge lezers kennismaken met verschillende culturen, tradities en achtergronden.

Hierdoor groeit niet alleen hun kennis, maar ook hun begrip en respect voor de diverse wereld om hen heen.

52 Inline skates

Inline skates

Apollo Super Blades X Pro Inlineskates zijn ideaal voor een 8-jarig meisje. Ze hebben een verstelbare maat van 31 tot 42 voor meegroeiend comfort en een trendy design met LED-lampjes in de wielen voor een extra speelse uitstraling.

Een perfect cadeau om buitenspelen te stimuleren!

53 Knutsel waterfles

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Knutsel waterfles

Moedig de gezonde gewoonte van voldoende water drinken aan met een waterfles die je (klein)dochter, zusje of nichtje zelf kan versieren met glittersteentjes (5 vellen strass-stickers inbegrepen).

De fles heeft een inhoud van 500 ml en is BPA-vrij. Het heeft een makkelijk hanteerbaar ontwerp en is voorzien van een sluiting om lekken te voorkomen.

Een prachtige flessentas met draaghengsel wordt meegeleverd om de gepersonaliseerde waterfles makkelijk te vervoeren.

54 Plasmabol

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Plasmabol

Kinderen vinden dit fascinerend! De continu veranderende bliksemflitsen die vanuit het midden naar het extra dikke glas schieten zorgen voor een betoverend schouwspel waar ze geen genoeg van krijgen.

Ze kunnen ook een hand of vinger op de bol leggen, waardoor de bliksemflitsen zich naar het aanraakpunt verplaatsen. En dat is nog niet alles, want de plasmabol kan ook reageren op geluid. De bliksems bewegen dan mee op de maat van de muziek.

Rustend op een stevige vierkante voet en voorzien van een CE-keurmerk, is deze plasmabol een veilige keuze voor 8-jarigen.

55 XXL poppenhuis

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

XXL poppenhuis

Met maar liefst vier verdiepingen is dit houten poppenhuis een achtjarige meisjesdroom!

De ruime kamers, meubels en accessoires nodigen uit tot eindeloos speelplezier.

De betoverende details en de mogelijkheid om elk hoekje te personaliseren maken het de ideale setting voor magische verhalen en fantasierijke rollenspellen.

56 Magnetische fidgetpen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Magnetische fidgetpen

Verras een achtjarig kind met een creatieve balpen die kan worden gedraaid en in verschillende creatieve vormen worden veranderd.

De stressverminderende pen bevat 14 ringen, 5 opvulstukken en 2 verschillende condensatorkoppen.

Let op: bevat onderdelen die kunnen leiden tot verstikkingsgevaar.

57 Playmobil country manege

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Playmobil country manege

Maak een achtjarige paardenfan happy met deze gedetailleerde speelset van Playmobil.

Met 136 onderdelen kan ze het paard optuigen, het schattige veulen verzorgen en de stal schoonmaken.

En voor extra plezier kan de manege worden gecombineerd met andere Country speelsets van Playmobil.

58 Space scooter

Dit product is niet meer leverbaar

Space scooter

Nu ze haar step is ontgroeid is deze fraaie Space Scooter een geweldige opvolger! Het biedt een unieke vorm van voortstuwing door zowel beweging van de voetplank als traditioneel steppen.

Ideaal voor korte en middellange afstanden, stimuleert het niet alleen lichaamsbeweging, maar ook buitenspelen - essentieel voor een gezonde ontwikkeling.

Het handige inklapbare ontwerp maakt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen, en de duurzame constructie zorgt voor langdurig plezier.

59 LEGO-Friends Heartlake zwembad

Dit product is niet meer leverbaar

LEGO-Friends Heartlake zwembad

Geen beter speelgoed dan LEGO! Het stimuleert de creativiteit en verbeelding van kinderen op een unieke manier.

Hoewel LEGO-bouwdozen over het algemeen behoorlijk prijzig zijn, is deze set met zwembad thema elke cent waard.

Je jonge bouwer kan er haar eigen zwemparadijs mee creëren, compleet met bochtige glijbaan, verende duikplank, zwembadbar, jacuzzi met ligbank, toiletgebouw met beweegbare deuren. De minipoppetjes en accessoires maken het geheel af.

Kortom, een geweldig verjaardagscadeau voor 8-jarigen die van bouwen en zwemmen houden.

60 L.O.L. Surprise! Movie magic studios

Dit product is niet meer leverbaar

L.O.L. Surprise! Movie magic studios

Een geweldige uitpakervaring is verzekerd met deze uitgebreide Movie Magic-speelset van LOL Surprise!

Meer dan 70 verrassingen (waaronder 12 modepoppen, 4 podiums en een green screen) staan garant voor spannende filmavonturen.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail