40 Ultieme verjaardagscadeautjes voor elke man (ongeacht leeftijd of karakter)

verjaardagscadeautje man
Gepubliceerd op 28-11-2020 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 26-04-2024)
Hier vind je verjaardagscadeautjes voor elk type man. Of hij nu een gadgetfreak, een avontuurlijk type, een bierdrinker of een BBQ-fanaat is: hier vind je het perfecte cadeau voor hem (zelfs voor kerels die alles al hebben zit je hier goed). Kijk maar rustig rond en bedank me later ;-)

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Compacte fotoprinter

Compacte fotoprinter

Dankzij onze smartphones zijn dure camera's en fotorolletjes verleden tijd. Met een druk op de knop is een mooie foto gemaakt en elke smartphone heeft genoeg opslagruimte voor honderden foto's.

Papieren foto-albums hebben we dus ook al niet meer nodig, we swipen gewoon door onze digitale collectie.

Toch zijn er nog conservatieve mannen die de voorkeur geven aan een tastbare foto.

En dan is deze portable fotoprinter een welkom geschenk. Hiermee kunnen heel gemakkelijk de foto's die op een smartphone zijn opgeslagen in kleur worden afgedrukt.

Magnetic balance lamp

Magnetic balance lamp

De Heng Balance Lamp dankt zijn naam aan de oplichtende magnetische balletjes die elkaar in balans houden.

Ook bijzonder is dat er geen traditionele aan- en uitschakelaar aanwezig is. Het licht springt namelijk aan als het onderste balletje omhoog wordt getrokken.

Dit super trendy lampje is een must have voor gadgetfreaks en stijlvolle mannen die van een modern interieur houden.

Wallet ninja

Wallet ninja

Dit onverwoestbare kaartje is een praktisch outdoor gadget voor hem. De Wallet Ninja is een multi-tool dat net zo functioneel is als een zakmes, maar minder ruimte inneemt.

De roestvrijstalen kaart is zo klein en dun als een bankpasje en past gewoon in de portemonnee.

De Wallet Ninja beschikt over 18 gereedschappen waaronder moersleutels, schroevendraaiers, telefoonstandaard, blik- en flesopener, dunschiller en meer handige tools die van pas zullen komen op de camping, op een festival, tijdens een survivaltocht of klusjes thuis.

LEGO Art

LEGO Art

Een LEGO Art bouwdoos is een uniek verjaardagscadeau dat elke man die als kind graag met LEGO speelde te gek zal vinden.

Er zijn bouwdozen waarmee een portret gemaakt kan worden van een beroemde zanger(es) of een filmicoon zoals Iron Man of de Sith Lords uit Star Wars.

Tijdens het bouwen kan de meegeleverde cd worden beluisterd met interessante verhalen en wetenswaardigheden over de artiest of film.

De sets bestaan uit duizenden onderdelen zodat de ontvanger van dit artistieke geschenk wel even zoet is met zijn nieuwe hobby.

Maar het resultaat mag er wezen en het mozaïeken kunstwerk zal een blikvanger aan de muur zijn.

Eierkoker

Eierkoker

Er zijn mannen die nog geen eitje kunnen koken. Als jij ook zo'n kerel kent, gun hem dan het genot van perfect hard- of zachtgekookt eitje bij het ontbijt, door deze eierkoker op zijn verjaardag cadeau te geven.

Hiermee kunnen de eieren simpelweg niet mislukken. Het enige wat hij hoeft te doen is de juiste hoeveelheid water in de maatbeker gieten en te wachten op het signaal dat de eieren klaar zijn.

Borat mankini

Borat mankini

Nu Borat weer veel aandacht trekt met zijn nieuwe film is de Borat Mankini ook weer helemaal hip.

Deze nietsverhullende, elastische mankini zit zeer comfortabel. De edele delen kunnen in een zakje worden gestopt zodat deze veilig binnenboord blijven.

Een hilarisch cadeau voor een coole gast die het niet erg vind dat alle ogen op hem gericht zijn als hij in deze sexy outfit over het strand loopt.

Nintendo switch lite

Nintendo switch lite

Als je denkt dat de Nintendo Switch Lite alleen voor kinderen is heb je het mis. Er is ook een groot aanbod van coole, verslavende games voor volwassenen voor deze game console, zoals The Witcher 3, BioShock,Skyrim en The Outer Worlds om maar eens wat te noemen.

Gamen op deze console is veel fijner dan op een smartphone omdat je niet wordt gestoord door irritante reclames en je niet hoeft te swipen, maar nauwkeurig kunt navigeren met de bedieningstoetsen.

Dankzij zijn compacte formaat kun je waar je maar wilt spelletjes spelen, thuis, in de trein, in de dokterswachtkamer of bij je schoonvader.

Mini dashcam

Mini dashcam

Heeft je vriend, oom of echtgenoot een auto of heeft hij net zijn rijbewijs gehaald? Dan is deze dashcam een leuke cadeausuggestie.

Een dashcam is om verschillende redenen handig om in de auto te hebben, bijvoorbeeld om opnames te maken van mooie autoritten of als bewijsmateriaal bij een ongeval of diefstal (deze dashcam heeft een parkeermodus waarbij hij elke seconde een foto maakt).

Omdat deze dashcam zo compact is kun je hem onopvallend ophangen (bijvoorbeeld achter de spiegel) zodat niemand door heeft dat er gefilmd wordt.

Oesterzwam kweekset

Oesterzwam kweekset

Met oesterzwammen kun je heerlijke gerechten maken en het is nog gezond ook. Omdat verse oesterzwammen het lekkerst zijn, kun je ze het beste zelf kweken.

Dat is niet moeilijk om te doen. Het enige dat je nodig hebt is dit kweeksetje, koffiedik en geduld.

Het leuke is dat je na de oogst de kweekset kunt hergebruiken waardoor je een stuk goedkoper uit bent dan wanneer je oesterzwammen in de supermarkt koopt die al enige dagen oud zijn.

Een uniek en duurzaam cadeautje voor een paddenstoelenliefhebber, of koop er meteen 2 zodat je zelf ook eens kunt proeven hoe heerlijk verse paddenstoelen smaken.

10 Professioneel massage apparaat

Professioneel massage apparaat

Is het nu een föhn of een boormachine? Fout, dit is een massage apparaat. Als hij een fanatieke sporter is kan dit een nuttige cadeautip zijn.

Want veel trainen eist zijn tol, zoals blessures en spierpijn. Met de massage gun kan hij zijn pijnlijke spieren en gewrichten masseren of zichzelf een ontspannen klopmassage geven.

De meegeleverde opzetstukken kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt.

Zo is er een speciale vorkkop voor de wervelkolom, een kogelkop voor gewrichten, ronde koppen voor spieren en een pneumatische kop voor de botten.

11 Boek: De coolste lifehacks voor mannen

Boek: De coolste lifehacks voor mannen

Dit handige boek zal zijn leven een stuk makkelijk maken. Hierin staan geniale tips om praktische problemen waar mannen tegenaan lopen op te lossen.

Zoals het afzakken van opgerolde mouwen, optimaal een boterham beleggen of het zo efficiënt mogelijk indelen van bierflesjes in de koelkast.

De lifehacks zijn per categorie ingedeeld. Zo zijn er aparte hoofdstukken voor foodhacks, huishoudhacks, doe-het-zelfhacks, bodyhacks en nog 7 andere soorten hacks, welke allen worden verduidelijkt met een illustratie.

12 Platenspeler

Platenspeler

Plaatjes draaien is weer helemaal hip! Dus als hij nog oude platen op zolder heeft liggen, dan zou dit een heel mooi cadeau voor hem kunnen zijn.

De Soundmaster PL196H is een radio en platenspeler in één en heeft bovendien ingebouwde speakers.

Deze replica is goed gelukt want ik herinner mij dat mijn opa precies zo'n zelfde model naast de televisie had staan.

Hoewel deze platenspeler er ouderwets uitziet, is de geluidskwaliteit veel beter dan in de jaren 70.

De Soundmaster heeft een zacht prijsje en wie weet hou je nog wat geld over om een paar lp's er bij te geven.

Bij de kringloopwinkel kun je vaak voor een prikkie golden oldies kopen.

13 Baldy's buffer (borstel Voor kale heren)

Baldy's buffer (borstel Voor kale heren)

Een geintje moet kunnen op een verjaardag, maar aangezien het verliezen van haar een heel rouwproces voor mannen is, kun je dit fopcadeautje beter pas geven als je zeker weet dat hij zijn kale knar volledig geaccepteerd heeft.

Hij zal verbaasd opkijken als hij ziet dat er een borstel onder het cadeaupapier verstopt zit, en zich in eerste instantie afvragen wat hij hier in hemelsnaam mee moet.

Maar bij nadere inspectie zal hij snel het praktisch nut van deze borstel inzien.

De Baldy's buffer is namelijk glad zodat hij hiermee zijn hoofd kan laten glanzen als nooit tevoren.

Een hilarisch cadeautje dat waarschijnlijk de nodige lachsalvo's bij zowel jarige als de verjaardagsvisite zal losmaken.

14 Baard cape

Baard cape

Het nadeel van een baard laten staan is dat bij het trimmen alle haartjes op de grond belanden.

De meeste mannen hebben wel iets beters te doen dan het vegen van de vloer, en bovendien hebben ze hier geen tijd voor als ze 's morgens op tijd op kantoor willen aankomen.

Gelukkig bestaat er ook nog zoiets als de beard cape, die alle afgeschoren haartjes van de baard, bakkebaarden en snor opvangt zodat ze in 1 keer in de prullenbak kunnen worden gegooid.

De baard cape wordt om de nek gedragen en met de zuignappen aan de badkamertegels of een spiegel vastgemaakt.

Het ziet er misschien een beetje gek uit maar het is reuzehandig.

15 Whisky wedge glas

Whisky wedge glas

Whiskey is lekker, maar met dit Whisky Wedge Glas wordt het alcoholische drankje ook een visueel genot (natuurlijk kun je er ook gewoon een colaatje uit drinken).

Normaal wordt drank waterig van gesmolten ijsblokjes, maar dankzij dit ontwerp blijft de pure smaak zolang mogelijk behouden.

Het werkt als volgt: stop de mal in het glas, giet er water in en stop het glas in de vriezer.

Na 4 uur kan de mal worden verwijderd en zit er een driehoekig ijsblok in het glas.

Dat ziet er niet alleen cool uit, maar het drankje blijft ook ijskoud. Bovendien smelt het ijs trager dan gewone ijsblokjes zodat er geen aroma verloren gaat.

16 Jeu de boule set

Jeu de boule set

Is hij met pensioen en kan hij moeilijk omgaan met zijn vrije tijd? Geef de jarige Job een nieuwe hobby! Jeu De Boule is een leuk buitenspel voor jong en oud.

Dus als de man in kwestie zich straks verveelt, kan hij samen met zijn vrouw of kleinkinderen een potje Jeu De Boule spelen in zijn achtertuin.

Het is ook een leuk tijdsverdrijf op de camping. Met de bijgeleverde tas neemt hij de stalen ballen makkelijk mee op vakantie of naar een grasveld in de buurt.

Kent hij de spelregels niet? Geen probleem die zitten er ook bij, evenals een but en een meetlint.

17 Bureauonderlegger

Bureauonderlegger

Deze brede bureauonderlegger, die ook dienst kan doen als muismat, is een perfect geschenk voor de thuiswerkende man.

Hiermee krijgt zijn bureau een professionele uitstraling en wordt hij gestimuleerd om zijn werkplek ordelijk te houden.

De mat is waterbestendig en voorzien van een antislipslaag zodat hij niet kan verschuiven.

Bovendien voelt de zachte stof comfortabel aan, wat heel prettig is voor de armen die erop rusten tijdens typen of schrijven.

18 Sleutel organizer

Sleutel organizer

Loopt degene voor wie je een presentje zoekt rond met een grote sleutelbos? Dan heeft hij deze sleutel organizer nodig!

Hiermee kan hij al zijn sleutels ordelijk opbergen en zal hij geen last meer hebben van sleutels die langs zijn been schuren, gaten in zijn broekzak, krassen op zijn mobiel, of het irritante geluid van rammelende sleutels.

In deze handige sleutelhouder passen maar liefst 10 sleutels, die net als bij de tools van een zakmes in- en uitgeklapt kunnen worden.

19 Biertap

Biertap

Dit is een leuk cadeau idee voor een man die bierbrouwen als hobby heeft. Hij heeft alle spullen in huis om zijn eigen bier te brouwen, maar heeft hij ook een biertap? Zo niet, dan weet je wat je moet doen.

Natuurlijk is deze tap ook leuk om te geven aan een bierdrinker die zijn flesjes bier gewoon uit de supermarkt haalt.

Hoewel er niets boven een getapt biertje met een mooie schuimkraag gaat, kan de dispenser ook worden gevuld met limonade voor de kids.

De tap is ook ideaal om te gebruiken met verjaardagen. Zet hem op tafel en de gasten kunnen zichzelf bedienen.

De Beer Tower heeft een apart compartiment die met ijsblokjes kan worden gevuld zodat de drank koel blijft.

20 e-Reader

e-Reader

Houdt hij van boeken lezen en puilt zijn boekenkast uit? Neem dan deze cadeautip ter harte en koop een Denver e-reader voor de beste man zijn verjaardag.

Er zijn veel verschillende e-readers te koop, maar dit is een aanrader als je budget maximaal 100 euro is.

Met zijn snelle processor, lange batterijduur en uitgebreide opslagcapaciteit doet hij niet onder voor de duurdere e-readers.

Deze e-reader heeft geen touchscreen, maar wordt met toetsen bediend zodat het 6-inch-scherm schoon en helder blijft.

21 Draadloze koptelefoon met noise cancelling en microfoon

Draadloze koptelefoon met noise cancelling en microfoon

Deze draadloze Sony koptelefoon kan zowel binnenshuis als buiten gebruikt worden.

Geniet van muziek tijdens de afwas, in de trein of bekijk een film zonder dat andere huisgenoten last hebben van het geluid.

Met bluetooth kan de koptelefoon eenvoudig worden verbonden met een smartphone of tablet.

De geluidskwaliteit is subliem en hij zit zeer comfortabel, dus waar wacht je nog op?

22 Haal bier sokken

Haal bier sokken

Een grappig presentje voor de luie bierliefhebber is dit paar sokken, waarop aan onderzijde een heldere boodschap staat: "If you can read this, bring me a beer".

Het zal maar gebeuren dat zijn bierglas leegraakt terwijl hij een belangrijke voetbalwedstrijd op televisie volgt.

Dan staat hij dus wel voor een enorm dilemma: of hij moet naar de koelkast lopen, maar dan mist hij misschien een doelpunt, of hij moet zonder bier verder kijken en dat is uiteraard ook geen optie.

Maar met deze sokken hoeft meneer de bank niet te verlaten en kan hij zwijgend zijn partner of gezinsleden naar de koelkast delegeren.

23 Luxe horloge

Luxe horloge

Made in Japan, dus reken maar dat dit een zeer nauwkeurig horloge is (Japanners staan bekend om hun stiptheid).

Dit horloge van het merk Orient heeft een strak, minimalistisch design zonder poespas, waardoor de tijd in 1 oogopslag is af te lezen.

Dus als hij een man van klasse is, is een stijlvol Orient horloge misschien wel het perfecte cadeau voor zijn verjaardag.

24 Mini beamer

Mini beamer

Een origineel cadeau waar elke filmliefhebber blij mee zal zijn is een mini beamer.

Hiermee geef je de dierbare man in je leven zijn eigen thuisbioscoop. Het apparaat projecteert het beeld van een tablet of smartphone levensgroot op de muur.

Zo wordt Netflix of YouTubevideo's kijken een stuk leuker en door zijn compacte formaat kan de beamer makkelijk meegenomen worden naar vrienden of de camping.

25 Badzout

Badzout

Zet aftershave of deodorant uit je hoofd. Zulke afgezaagde verjaardagscadeautjes heeft hij vast al vaak genoeg gekregen.

Badzout zal hij echter niet direct verwachten op zijn verjaardagsfeestje, maar wat zal hij je dankbaar zijn als hij 's avonds in zijn bad ligt te relaxen.

Dit badzout bevat namelijk heerlijk geurende lavendelolie die de stress uit zijn lichaam doet verdwijnen.

Het is een perfect middel om vermoeidheid, pijnlijke spieren en blessures te verlichten.

Dit badzout is daarom ook een heel geschikt cadeau voor mannen die veel sporten of een fysiek zwaar beroep uitoefenen.

26 Joggingbroek (2-pack)

Joggingbroek (2-pack)

Een extra joggingbroek is nooit verkeerd om voor je verjaardag te krijgen. Hoewel 2 stuks nog beter zijn zodat hij altijd een exemplaar heeft om aan te trekken als de andere broek in de was zit.

Deze 2 comfortabele joggingbroeken van het bekende kledingmerk Fruit of the Loom, zullen hem daarom zeker bevallen.

Of hij er nu mee gaat sporten of ze thuis aantrekt als hij uit zijn werk komt. Ze zijn zelfs zo trendy dat hij er rustig mee in de stad kan gaan shoppen.

27 Karaf in de vorm van geweer met kogels doorboorde glazen

Karaf in de vorm van geweer met kogels doorboorde glazen

Geen zorgen, met dit geweer wordt er niet op je geschoten. Je raakt dus niet gewond maar misschien wel aangeschoten.

Als hij een groot liefhebber is van sterke drank én maffiafilms, is deze prachtige karaf set misschien wel het verjaardagscadeau dat je zoekt.

Misschien hou je niet zo van wapens, maar zolang er drank in zit in plaats van kogels valt er wel mee te leven toch?

Oorspronkelijk is deze set voor whiskey bedoeld, maar eigenlijk kan het glazen geweer worden gevuld met elke soort drank, zoals rum, wijn of gewoon water.

De karaf is een echte blikvanger in huis en ook het uitserveren van drank in de met kogels doorboorde glazen zal veel indruk maken bij zijn vrienden of collega's.

28 IJskoffie maker

IJskoffie maker

Lust hij graag koffie? Dan is dit speciale koffiezetapparaat een perfect cadeau voor hem.

Laten we eerlijk zijn: een Senseo-koffiezetapparaat is handig, maar de koffie is niet te zuipen.

Laat hem daarom eens experimenteren met deze ijskoffie maker. IJskoffie smaakt minder zuur dan hete koffie en heeft een zachtere afdronk.

Zeker het proberen waard en vooral tijdens de warme zomerdagen is ijskoffie een heerlijke afwisseling.

29 Bier koeler

Bier koeler

Het beste idee heb ik voor het laatst bewaard: de Coolenator! Deze draadloze mini-vriezer is een must have voor elke bierliefhebber.

De Coolenator zorgt ervoor dat een blikje of glas bier heerlijk koel blijft. Dit komt door de speciale gel die in de behuizing zit.

Voor gebruik stop je hem in de vriezer zodat de cooler lekker koud wordt. Daarna houdt de Coolenator het bier urenlang koud.

Is de jarige Job geen bierdrinker? Geen probleem, hij kan er ook blikjes of flesjes frisdrank mee koelen.

Want een ijskoud drankje is gewoon het lekkerst, zeker in de zomer.

Deze coole gadget zal overal van pas komen: thuis, in de tuin, op de camping of tijdens een dagje vissen.

Dus heb je een broer, vriend of echtgenoot die graag een biertje drinkt? Verras hem dan met dit geweldige mannencadeau.

30 Erotische puzzel met silhouet van een naakte vrouw

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Erotische puzzel met silhouet van een naakte vrouw

Is hij met pensioen of werkloos geworden en heeft hij nu teveel vrije tijd? Deze puzzel zal hem wel een poosje bezighouden!

Dat hij uit 1000 puzzelstukjes bestaat is nog wel te doen, maar omdat de afbeelding in zwart-wit is, zal het geen gemakkelijke opgave zijn om alles in elkaar te passen.

Gelukkig heeft de naakte vrouw mooie rondingen waardoor er toch nog enige logica in deze puzzel zit.

Als de erotisch getinte puzzel uiteindelijk in elkaar zit, zal dit veel voldoening geven.

Het silhouet van de naakte vrouw kan dan een mooi plekje krijgen in de slaapkamer.

31 Bamboo A4 smartpad

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Bamboo A4 smartpad

Soms kom je op een geniaal idee, maar omdat je het niet meteen opschrijft ben je het vaak ook snel weer vergeten.

Een smartpad is dan een handige manier om aantekeningen, schetsen en slimme ideeën op zowel papier te zetten als digitaal op te slaan.

Het apparaat ondersteund bestandsformaten als JPG, PNG en PDF. De bestanden worden in de cloud opgeslagen en kunnen makkelijk online gedeeld worden.

32 fitnessapparaat voor stoel

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

fitnessapparaat voor stoel

Mannen met een zittend beroep hebben een verhoogde kans op diabetes, hart- en vaatziekten, rugklachten en stijve gewrichten.

Dit weerstandselastiek is dan ook een uitkomst voor web designers, administratief medewerkers, baliemedewerkers en andere werknemers die veel moeten zitten.

Maar ook is het een prima fitness hulpmiddel voor thuis, bijvoorbeeld voor thuiswerkers of om in beweging te blijven tijdens quarantaine.

De weerstandsband kan makkelijk aan elke stoel worden vastgemaakt, zodat tussen de werkzaamheden een work-out kan worden gedaan.

33 Accu schroefmachine (met bitjes)

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Accu schroefmachine (met bitjes)

Een elektrische schroevendraaier is een handig cadeau voor klussers.

Hiermee gaat het indraaien van schroeven razendsnel, zonder dat het fysieke inspanning kost (dus nooit meer last van lamme handen).

Dit gereedschap is vooral handig voor de kleine klusjes in huis, zoals het in elkaar zetten van een kast of het ophangen van een schilderij.

Gefabriceerd dus Bosch, dus van hoogwaardige kwaliteit!

34 Kampvuur kaars

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Kampvuur kaars

Dit is een bijzondere kaars. De lont is niet van katoen, maar van hout. Als de kaars brandt verspreidt hij een aangename geur van brandend dennenhout.

Doordat de lont breed is, beweegt de vlam alle kanten op. Het is net alsof je naar een minuscuul kampvuurtje kijkt.

Het leuke is dat de kaars net als een houtvuur knettert. Tegenwoordig heeft bijna elk huis een centrale verwarming, maar dankzij deze geurkaars haal je toch de gezellige sfeer van een knisperend open haard vuur in huis.

35 Audio zonnebril

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Audio zonnebril

Van deze futuristische gagdet zal hij veel plezier hebben in de zomer. Terwijl de zonnebril het felle zonlicht tegenhoudt, klinken er via de miniluidsprekers in het montuur zomerse klanken in zijn oren.

De audio zonnebril kan d.m.v bluetooth eenvoudig verbonden worden met een smartphone.

Als er wordt gebeld, wordt het volume van de muziek automatisch zachter.

36 Drone met camera

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Drone met camera

Deze drone is een geweldig speelding voor volwassen kerels. Je weet: de meeste mannen zullen altijd een groot kind blijven en daarom vinden ze het ook zo machtig mooi om met een drone rond te vliegen.

Het leuke is dat bijna elke drone (en zo ook deze) voorzien is van een camera waarmee mooie beelden vanuit de lucht kunnen worden gemaakt (het mag niet, maar het verleidelijk om even over de tuin van de buurvrouw te vliegen).

De E58 heeft echter nog een leuk snufje waardoor de grote jongen in hem naar boven zal komen, en dat is een reeks voorgeprogrammeerde stunts.

Bovendien komt de drone braaf terugvliegen als er op de returnknop wordt gedrukt.

37 Dinosaurus flesopener

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Dinosaurus flesopener

Een flesopener die er als een dinosaurus uitziet, origineel verjaardagscadeautje toch? Deze BierRex is een zware jongen van bijna 1 kilo en haalt met zijn stevige kaken kroondoppen met gemak van flesjes.

Hij is er dol op, dus het maakt hem niet uit of je een flesje bier of frisdrank in zijn bek duwt, zolang hij maar doppen kan verslinden.

Een superleuk bier gadget die meteen ingezet kan worden op zijn verjaardagsparty.

38 Natuurlijke huidverzorgingsproducten

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Natuurlijke huidverzorgingsproducten

Mijn dochter gaf mij dit cadeau voor Vaderdag omdat ik vaak last heb van eczeem.

Ik ben haar dankbaar want in deze huidverzorgingsproducten zit geen chemische troep.

Ik gebruik ze dagelijks en heb nog zelden last van jeuk of huiduitslag (deze geschenkset is overigens ook geschikt voor mannen die geen last hebben van een gevoelige huid).

In de set zit alles wat een man nodig heeft voor zijn dagelijkse huidverzorgingsroutine: gezichts- en scheercrème, shampoo, douchegel en deodorant.

39 18-delige BBQ gereedschapset

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

18-delige BBQ gereedschapset

Iedere barbecueliefhebber zal deze gereedschapsset goed kunnen gebruiken. In de aluminium koffer zit al het bbq-gerei dat een man nodig heeft om perfecte gerechten te bereiden en te serveren: barbecuemessen, barbecutang, reinigingsborstel, spatel, spiesen en nog veel meer.

40 Elektrische grill

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Elektrische grill

Deze elektrische grillplaat is een uitkomst voor de ongeduldige vleesliefhebber aan wie gourmetten niet is besteed.

Geen geklooi meer met kleine pannetjes waarin weinig vlees past, maar gewoon in 1 keer een flinke steak, een hele vis of een heel pak hamburgers er op leggen en grillen maar.

Ho, hoor ik je denken, moet er niet eerst wat boter of olie op? Nee, dat spettert alleen maar en de dikke antiaanbaklaag voorkomt dat het vlees aanbrandt.

De Bestron ABP604 bakplaat is bovendien eenvoudig en snel schoon te maken met wat keukenpapier.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail