55 Sinterklaas cadeautjes om elk type man op pakjesavond mee te verrassen

sinterklaas cadeautjes man
Gepubliceerd op 14-10-2023 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 26-04-2024)
Het is bijna 5 december, dus de hoogste tijd om sinterklaasinkopen te gaan doen voor de speciale mannen in je leven. Ook dit jaar voorziet cadeaublog.com je graag van inspiratie voor je partner, vader, broer, collega, opa of vriend. Dus leg wat pepernoten klaar, leun achterover en scrol door de beste Sinterklaas cadeautjes om de man in kwestie een onvergetelijke pakjesavond te bezorgen.

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Magnetische klusarmband

Magnetische klusarmband

Deze klusarmband is verstelbaar met klittenband waardoor hij om elke pols past.

De sterke magneten binnenin zorgen ervoor dat schroeven, moeren, spijkers, bitjes, boortjes en klein gereedschap blijven kleven. Hierdoor blijven kleine onderdelen binnen handbereik en zullen ze niet kwijtraken. Ook scheelt het heen-en-weer lopen of trap-op/trap-af gaan tijdens het klussen.

Echt een handige tool dus voor doe-het-zelvers die efficiënt en geconcentreerd willen werken.

Cassettebandje kussen

Cassettebandje kussen

Breng een stukje nostalgie naar de huis- of slaapkamer met de unieke sierkussens van Digitalizm, welke zeker herinneringen zullen oproepen bij mannen die opgroeiden in de tijd van walkmans en mixtapes.

De verschillende prints zijn gedetailleerd en kleurrijk waardoor deze fun kussens een prachtige aanvulling zijn op een bank, stoel of bed. Perfect om lekker tegen aan te leunen tijdens het luisteren naar muziek!

Gepersonaliseerde laptop sleeve

Gepersonaliseerde laptop sleeve

Met name laptops die een kunststof behuizing hebben zijn gevoelig voor krassen en beschadigingen. Daarom is het belangrijk om dit soort laptops op te bergen in een goede beschermhoes, vooral tijdens vervoer.

Helaas zien de meeste laptophoezen er saai uit, maar gelukkig weet ik een webshop waar je een leuke foto en/of tekst op de buitenkant kunt laten drukken. Een laptophoes die helemaal persoonlijk is, is immers veel leuker om cadeau te geven. Bovendien is optimale bescherming gegarandeerd dankzij de stevige buitenkant en de met pluche gevoerde binnenkant.

Controleer voordat je bestelt wel even het formaat van zijn laptop, want deze mag niet groter zijn dan 33,5 x 26 centimeter.

In hout gebrande foto

In hout gebrande foto

Etsy biedt een schat aan cadeau-inspiratie. Je vindt er originele, creatieve geschenken die je nergens anders zult vinden. Zo kwam ik een Amsterdamse cadeauwinkel tegen die foto's in boomstammen brandt, hoe vet is dat!

Op hun verkooppagina wordt beweerd dat ze de foto's met de hand natekenen, maar op de voorbeelden is duidelijk te zien dat deze door een computer naar een tekening worden omgezet. Ik zie dat echter als een pluspunt omdat er geen details verloren gaan.

Dus ga op zoek naar een leuke foto van zijn huisdier, kinderen, partner of maak een foto van een zelfgemaakte tekening en verras hem met dit stoere kunstobject.

Nadat je de foto hebt verzonden ontvang je een proefontwerp, welke na je goedkeuring op het hout wordt gebrand. De bestelling wordt binnen circa 5 dagen geleverd en er zijn geen kosten voor verzending.

Keyboard voor beginners

Keyboard voor beginners

Voor wie graag piano wil leren spelen, maar geen ruimte heeft voor zo'n groot instrument, biedt dit keyboard met ingebouwde speakers en koptelefoonaansluiting de oplossing!

Met een formaat van 83 bij 27 centimeter past hij overal en is hij ook nog eens zeer draagbaar. Bovendien is de trainingsmode waarbij de toetsen oplichten ideaal om snel liedjes te leren spelen.

Met deze digitale piano kunnen ook andere instrumenten worden nagebootst en voorgeprogrammeerde liedjes en ritmes worden afgespeeld. Daarbij kunnen gespeelde muziekstukken worden opgenomen en worden terugbeluisterd.

Al met al een geweldige keuze voor beginners, temeer omdat 25 gratis online keyboardlessen inbegrepen zijn.

Bed organizer

Bed organizer

Een bed organizer is ideaal als er geen ruimte voor een nachtkastje is. Je bevestigt hem eenvoudig aan een bed door de buigbare flap over de bedrand of onder het matras te schuiven.

De vilten opbergzak heeft een lengte van 28 centimeter en kan ook worden gebruikt als bank organizer!

Bucketlist boek

Bucketlist boek

Acht jaar geleden besloot Elise de Rijck een boek te schrijven voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. Haar bucketlist boek werd een ongekend succes en inmiddels heeft ze ook edities geschreven voor koppels, reisliefhebbers, vrienden, ouders en grootouders.

Wellicht een leuke cadeautip voor de feestdagen om zijn aankomende jaar met nieuwe ervaringen en bijzondere momenten te vullen?

Cold smoker starterset

Cold smoker starterset

Koud roken geeft het voedsel een authentieke rooksmaak zonder het te garen. Hierdoor is het langer houdbaar en hoeft de barbecue of rookoven niet verhit te worden.

Bladblazer

Bladblazer

Iemand die waarde hecht aan een verzorgde tuin zal veel profijt van dit krachtige hulpmiddel. In het najaar ligt de tuin namelijk weer vol bladeren en dan komt een bladblazer goed van pas om een gazon, terras, tuinpad of bloemperk weer bladvrij te maken.

Door de bladeren en ander vuil op een hoop te blazen kan alles makkelijk en efficiënt worden opgeruimd. Het hier getoonde exemplaar heeft zelfs een opvangzak en een ingebouwde versnipperaar, zodat het schoonmaken nog sneller gaat!

10 Koffie proeverij

Koffie proeverij

Nespresso en Starbucks hebben een uniek proeverijpakket samengesteld waarmee koffieliefhebbers de wereldwijde koffieculturen kunnen ontdekken. Met veertig koffiecups die verschillende landen vertegenwoordigen, wordt een scala van koffiesmaken geïntroduceerd.

Als bonus kan dit presentje extra persoonlijk worden gemaakt door gebruik te maken van de meegeleverde Mystery Card. Hieraan kan een videoboodschap worden gekoppeld, die je ontvanger onder het genot van een heerlijk kopje koffie kan bekijken.

11 Hoodie

Hoodie

Een warme, comfortabele hoodie is altijd fijn om van de Sint te krijgen, vooral nu het winterseizoen eraankomt. Hoodies zijn verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen, zodat je altijd een exemplaar kunt vinden dat bij de persoonlijkheid van je ontvanger past.

Of hij het nu thuis draagt of tijdens een avondje stappen met vrienden; een hoodie past zich moeiteloos aan elke situatie aan. Je vriend, echtgenoot, vader of volwassen zoon zou er zelfs mee naar zijn werk kunnen gaan als daar geen formele dresscode geldt. Het is dan ook een geschikt cadeau voor mannen van alle leeftijden en een praktische en modieus kledingstuk voor elke dag.

12 LEGO bonsaiboompje

LEGO bonsaiboompje

LEGO voor volwassenen is vaak niet te betalen, maar deze set uit de Botanical Collection biedt een perfecte balans tussen prijs en bouwplezier.

In de doos zitten 878 onderdelen waarmee een schitterend bonsaiboompje in elkaar kan worden gezet, welke met of zonder bloesem kan worden gepresenteerd op de bijgeleverde standaard.

Het is op afstand al een ware blikvanger, maar wie de bloesem van dichtbij bekijkt, zal ontdekken dat de bloemknoppen eigenlijk roze kikkertjes zijn. Het zijn nu juist dit soort speelse details waar Sint voor valt bij het kiezen van cadeautjes voor 5 december, dus wees er snel bij voordat deze LEGO set uitverkocht is.

13 Kookboek van Nick toet

Kookboek van Nick toet

Makkelijk en "teringlekker" koken? Laat dat maar aan Nick over! Je kent hem waarschijnlijk wel van YouTube, Dumpert of televisie, waar hij zijn kook skills al vele malen heeft bewezen.

Nick's passie voor koken is aanstekelijk en in zijn eerste kookboek "Eten met Nick" deelt hij op geheel eigen wijze zijn culinaire geheimen om snel en eenvoudig heerlijke maaltijden en desserts op tafel te zetten.

Van worstenbroodjes tot Boeuf Bourguignon; de heldere uitleg en praktische tips maken Nick's recepten toegankelijk voor iedereen en een feest voor de smaakpapillen!

14 Armbanden set

Armbanden set

Deze set bestaat uit vier elastische kralenarmbandjes, waarvan er drie zijn gemaakt van natuursteen.

Ze geven een trendy uitstraling aan elke outfit, of ze nu samen of apart gedragen worden.

15 Massage gun

Massage gun

Als ik zie hoe soepel Sinterklaas ter been is, zou het mij niet verbazen als hij ook zo'n apparaat gebruikt om zijn spieren los te maken. Vaak wordt gedacht dat massage guns alleen door sporters wordt gebruikt om spierpijn te verlichten en de spieren te ontspannen na een intensieve training. Echter kan zo'n apparaat juist ook heel nuttig zijn voor ouderen met stijve spieren.

Maar ook mensen met beroep waarbij ze langdurig moeten zitten of staan kunnen er veel baat bij hebben. Een massage gun kan klachten van vermoeide of gespannen spieren aanzienlijk verminderen. Dankzij de verschillende mondstukken en krachtinstellingen is de massage af te stemmen op de behoefte van de gebruiker. Hierdoor biedt het niet alleen fysieke verlichting, maar ook een plezierige manier om spierspanning te verminderen en het algehele welzijn te verbeteren.

Dus als de man voor wie je aan het winkelen bent aan fitness doet of regelmatig klaagt over spierpijn zou je deze aankoop zeker kunnen overwegen.

16 Foto puzzel

Foto puzzel

Met zijn geliefde, huisdier of eigen afbeelding als onderwerp, is een fotopuzzel een hartverwarmend sint cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden.

Je kunt hem bestellen in diverse formaten, variërend van 100 tot 1500 stukjes. Uiteraard bij YourSurprise, dé online shop voor gepersonaliseerde geschenken.

17 Noise cancelling koptelefoon

Noise cancelling koptelefoon

Dit kan een uitstekende cadeautip zijn voor iemand die vaak met het openbaar vervoer reist. In de bus, trein of metro is het vaak erg rumoerig doordat mensen met elkaar praten, telefoongesprekken voeren en geluid maken. Erg storend als je geconcentreerd naar muziek of een podcast wilt luisteren.

Gelukkig zijn er tegenwoordig koptelefoons verkrijgbaar met noise cancelling, een technologie waarmee achtergrondgeluiden worden gedempt. Zo'n koptelefoon kan ook een uitkomst zijn op drukke plekken zoals luchthavens, kantoren en flexwerkplekken.

Kortom, een perfect cadeau voor iedereen die wil genieten van een rustige en ongestoorde luisterervaring.

18 Bierkoeler

Bierkoeler

Hoe denk je dat de Sint zijn drankjes in het zonnige Spanje koel houdt? Met de Coolenator natuurlijk! Deze coole gadget houdt blikjes en frisdrank urenlang koud, zelfs als de temperatuur tot ongekende hoogte stijgt.

De Coolenator werkt op een eenvoudige maar effectieve manier. Je plaatst hem eerst in de vriezer en zodra hij goed koud is, haal je hem eruit en schuif je hem om je blikje heen.

De speciale gel binnenin de Coolenator bevriest niet, maar wordt wel extreem koud. Wanneer je een blikje of flesje in de Coolenator plaatst, wordt het razendsnel gekoeld dankzij de koude gel.

Het resultaat? Een ijskoud drankje dat veel langer koel blijft dan normaal. Ideaal voor warme dagen in Spanje, of waar dan ook ter wereld!

19 Boomhutten origami

Boomhutten origami

Een uniek cadeau-idee voor een plantenliefhebber! Terugdenkend aan zijn jeugd, waarin boomhutten bouwen een geliefde bezigheid was, kan hij nu opnieuw die magie beleven met het vouwen van papier.

De charmante huisjes kunnen in een plantenpot worden gezet om een kleurrijk dorp op de vensterbank te creëren. Ze zijn waterbestendig, dus bestand tegen onverwachte een plensbui uit de gieter.

20 Spannend boek

Spannend boek

Houdt hij van lezen? Verras hem met een boek dat even spannend is als de momenten dat hij als kind op zijn sinterklaascadeautjes wachtte.

Dat kan een mysterieus detectiveverhaal zijn, maar ook een meeslepende misdaadroman of wat dacht je van een angstaanjagend horrorboek? Keuze genoeg bij de grootste boekenwinkel van Nederland!

Kies voor een boek dat op zijn verlanglijst staat of voor een boek van één van zijn favoriete auteurs. Je kunt ook filteren op populariteit of beoordeling als je zijn specifieke voorkeuren niet weet. Dan weet dat je zeker dat je een boek geeft dat in de smaak zal vallen.

21 Stropdashanger

Stropdashanger

Budgetvriendelijk en ruimtebesparend cadeau-ideetje voor mannen met een uitgebreide garderobe.

De hanger heeft 20 haakjes voor stropdassen, sjaals of riemen, waardoor ze kreukloos en georganiseerd blijven.

22 Elektrische pomp

Elektrische pomp

Zorg dat je deze kleine draadloze compressor altijd bij je hebt als je de weg op gaat, zodat je je moeiteloos je auto-, motor-, scooter- of fietsbanden op kunt pompen wanneer dat nodig is (zelfs in het donker dankzij de ingebouwde zaklamp).

Verschillende presets voor elk voertuig zorgen voor de juiste bandenspanning, afleesbaar op het digitale display. Verloopstukken worden meegeleverd zodat de luchtslang op elk ventiel past, waaronder ook opblaasbare voorwerpen zoals ballen, zwembadspeelgoed en luchtbedden.

23 LP wissellijst

LP wissellijst

Heeft je man, vriend, vader, opa, broer of zoon een platencollectie? Dan maak je hem hier gegarandeerd blij mee. Met de elegante lijst kan hij zijn favoriete platenhoezen tentoonstellen aan de muur.

Het ingenieuze ontwerp maakt het mogelijk om platen makkelijk te verwisselen of een LP eenvoudig uit de hoes te halen om af te spelen.

24 Sleutel organizer

Sleutel organizer

Een gewone sleutelbos rammelt en kan gaten in de broekzak veroorzaken, of erger: krassen op waardevolle spullen zoals een telefoon.

De Northwall sleutel organizer lost dit probleem stijlvol op door sleutels geordend op te bergen in een leren etui. De sleutels kunnen – net zoals bij een zakmes – worden ingeklapt, zodat de sleutelhouder probleemloos in een broekzak of tas past. Of...in een schoen! Een ideaal sinterklaas presentje voor hem dus.

25 Badjas met naam

Badjas met naam

Maak zijn dagelijkse routines aangenamer met deze badjas! Of hij nu aan het ontbijt zit, onder de douche vandaan komt, of op de bank wil ontspannen; de ultrazachte badstof zal hem omhullen in luxe en comfort.

Bovendien kun je zijn naam op de achterkant laten borduren, waardoor deze badjas een persoonlijk tintje krijgt.

Bestel hem in de kleur en maat die bij hem past, zodat hij elke dag kan genieten van het cadeau dat je speciaal voor hem hebt gemaakt.

26 Rituals ultimate men’s gift box

Rituals ultimate men’s gift box

Deze set van Rituals is speciaal afgestemd op mannen die van verfijnde verzorging en subtiele geuren houden.

In de doos zitten luxe verzorgings- en ontspanningsproducten zoals geurstokjes, eau de parfum, douchegel, doucheschuim, handcrème, scheercrème, shampoo, body lotion, deodorant, een geurkaars en meer. Met zoveel verwennerij kun je niet falen!

27 Gaming muis

Gaming muis

Hoewel de Sint zich zelden verveelt, schijnt het dat hij graag computerspelletjes speelt.

Dat doet hij met een gaming muis van hoge kwaliteit, want hij raakt niet graag zijn virtuele levens kwijt.

De tracking van de Logitech G502 HERO is optimaal, en het gewichtssysteem vind Sint ook een goed verhaal.

Daarmee kan hij gerust de competitie met zijn pieten aan, die hij dankzij de gepersonaliseerde profielen telkens kan verslaan.

Daarnaast gebruikt de Goedheiligman de Logitech G502 HERO voor zijn computerwerk, want ook daarin presteert deze game muis erg sterk.

De aanpasbare RGB-verlichting vindt de kindervriend een dikke pre, evenals de prijs want die valt reuze mee!

28 Hitster gezelschapsspel

Hitster gezelschapsspel

Het samen luisteren naar - en raden van - muziek die door de jaren heen is uitgebracht is een leuke activiteit tijdens feestjes en bijeenkomsten met vrienden of familie. Hitster, het spel waarbij een telefoon, een Spotify-account en de Hitster app benodigd is, is dan ook een enorme verkoophit!

Het partyspel bevat verschillende kaarten met QR-codes, die ingescand moeten worden om een liedje op Spotify at te spelen. De deelnemers moeten een tijdlijn creëren door de kaarten in de volgorde van het releasejaar te leggen. Doorgewinterde muziekliefhebbers kunnen het spel ook moeilijker maken door te strijden om wie de meeste artiesten, titels en jaartallen uit het hoofd kent.

29 Wake-up light

Wake-up light

Dit is een wake-up call voor iedereen die een gebrek aan energie heeft in de ochtend of het harde geluid van de wekker haat.

Doordat de Philips Wake-up light het de opkomende zon nabootst, ontwaak je op een geleidelijke en natuurlijke manier waardoor je je uitgerust en fit zult voelen.

Andersom kan de Philips Wake-up light ook een zonsondergang simuleren om ontspannen in slaap te vallen. Een uitkomst voor mensen die daar moeite mee hebben.

Het is wetenschappelijk bewezen dat het nabootsen van natuurlijk licht de slaapkwaliteit en ochtendmoeheid kan verbeteren. Kijk maar naar Sinterklaas. Die gebruikt deze lamp al jaren en zijn onvermoeibare energie is het levende bewijs dat het werkt.

30 Schilderen op nummer

Schilderen op nummer

Do It Yourself Paintings haalt de artiest in iedereen naar boven. Want vakjes met nummers inkleuren is niet heel moeilijk, maar wel erg ontspannend.

En het resultaat mag er zijn, zoals je kunt zien op deze afbeelding. Maar Do It Yourself Paintings heeft veel meer prachtige schilderijen, dus kies er één die hem aanspreekt en schenk hem een nieuwe hobby!

Acrylverf, kwasten zijn inbegrepen, evenals het genummerde canvas, ophanghaakjes en een voorbeeld in kleur.

31 Gepersonaliseerd strandlaken

Gepersonaliseerd strandlaken

Of je ontvanger nu graag naar het strand of naar het zwembad gaat, met een strandlaken waarop zijn eigen beeltenis of naam staat zal niemand zijn plekje innemen.

Je ontwerpt het strandlaken eenvoudig door een foto te uploaden of een kant-en-klaar sjabloon te kiezen. Zet er eventueel een naam of tekst bij en klaar is je persoonlijke sint cadeau.

Nog even wat details: de badhanddoek is 100 bij 180 centimeter groot en gemaakt van microfiber (voorzijde) en katoen (achterzijde). Wassen op 40 graden en geschikt voor in de droger.

32 Kwalitatief scheerapparaat

Kwalitatief scheerapparaat

Een goede keuze voor mannen die het belangrijk vinden om er verzorgd uit te zien. In tegenstelling tot scheermesjes zorgt een scheerapparaat voor een extra comfortabele scheerervaring zonder wondjes en huidirritaties.

Nu zijn er heel wat merken en modellen om uit te kiezen, maar met behulp van Coolblue's keuzehulp kun je het beste scheerapparaat voor je ontvanger vinden. Of hij nu een gladde scheerbeurt prefereert, zijn baard wil trimmen of een veelzijdig apparaat voor gezichts- en lichaamshaar nodig heeft, Coolblue helpt je aan de hand van enkele vragen het scheerapparaat te kiezen dat aan al zijn verwachtingen voldoet.

33 Do it yourself cocktail

Do it yourself cocktail

Als degene van cocktails houdt, zal dit thuisbrouwpakketje zeker in de smaak vallen.

Kies een flesje met de ingrediënten van zijn favoriete cocktail uit, zodat hij alleen nog sterke drank (of bruiswater voor een alcoholvrije cocktail) hoeft toe te voegen om te genieten van zijn zelfgemaakte drankje.

Voeg eventueel een mooi cocktailglas toe om je originele presentje compleet te maken.

34 De'Longhi espressomachine

De'Longhi espressomachine

Laat we eerlijk zijn: Senseo-koffie is bocht en daar doe je liefhebbers van kwaliteitskoffie absoluut geen plezier mee. Voor hen kun je beter deze volautomatische espressomachine kopen.

Met het gebruikersvriendelijke bedieningspaneel van de De'Longhi Magnifica koffiemachine is het een makkie om een heerlijk kopje espresso, café lungo, cappuccino of latte macchiato te zetten.

Uiteraard is dit baristawaardige koffiezetapparaat wel duurder dan een Senseo-apparaat, misschien een ideetje om het gezamenlijk met familie of vrienden cadeau te doen, zodat je de kosten kunt delen?

35 Pasjeshouder

Pasjeshouder

De Prowallet Classic is gemaakt van kunstleer, waardoor het een stevige en stijlvolle portemonnee is. Huh, "het is toch een pasjeshouder" hoor ik je denken. Inderdaad, maar naast 10 passen kunnen er ook briefgeld, muntgeld en visitekaartjes in worden opgeborgen.

De robuuste aluminium behuizing met RFID-technologie beschermt bankpassen, creditcards en andere pasjes zowel tegen digitale zakkenrollers (skimmers) als de gevaren van buigen, slijtage en breken. Met een druk op de knop schuiven de pasjes trapsgewijs uit de houder, zodat snel en gemakkelijk toegang kan worden verkregen tot de benodigde kaarten.

Ja, je ontvanger zal erg tevreden zijn met deze slanke pasjeshouder, die dankzij de chique geschenkdoos zo in de zak van Sinterklaas kan worden gestopt.

36 Autoshampoo

Autoshampoo

Door zelf de auto te wassen kan er flink worden bespaard op de kosten van de wasstraat, maar dan is een goede autoshampoo wel een must.

Met deze shampoo kun je ervan op aan dat de auto blinkend schoon wordt. Bovendien heeft het een heerlijke geur en een leuke flacon waardoor het zeer geschikt is om cadeau te geven.

De aanbevolen dosering is 25 milliliter shampoo op 5 liter water (goed voor 20 wasbeurten).

37 Keramische koekenpannen

Keramische koekenpannen

Waarom zou je iemand nieuwe koekenpannen cadeau geven? Omdat de meeste mensen zich niet realiseren dat de antiaanbaklaag van hun huidige koekenpannen na verloop van tijd slijt waardoor er schadelijke stoffen in het voedsel terecht kunnen komen.

Deze set koekenpannen is een nuttige upgrade omdat ze veel beter bestand zijn tegen krassen en hoge temperaturen. Bijkomend voordeel is dat er geen olie of boter nodig is om te bakken en dankzij de gelijkmatige warmteverdeling wordt het voedsel altijd perfect gegaard.

38 Draagbare blender

Draagbare blender

Maak thuis, op het werk of in de sportschool lekkere gezonde smoothies of eiwitshakes met deze compacte blender.

Pluspunten zijn o.a.

  • de vlijmscherpe messen die ook ijsklontjes en bevroren fruit kunnen vermalen
  • de dop die als drinkbeker kan worden gebruikt
  • het lage geluidsniveau

De Fit Met Bruno blender is in drie kleuren verkrijgbaar en wordt inclusief oplaadkabel en schoonmaakborstel geleverd.

39 Dumbell Onderzetters

Dumbell Onderzetters

Origineel cadeau-idee voor bodybuilders en fitnessliefhebbers!

Hoewel de kleine halter te licht is om spierballen te kweken, kan het wel bescherming bieden tegen krassen en kringen op tafel. De zes siliconen onderzetters zijn bovendien voorzien van een antisliplaag, zodat drankjes veilig op hun plek blijven staan.

De Dumbbell onderzetters van Bitten koop je voor een lichtgewicht prijsje bij ditverzinjeniet.nl.

40 Sint is jarig thee

Sint is jarig thee

Als hij een echte theeleut is zal hij al heel wat theesmaken kennen, maar pepernoot thee heeft hij vast nog nooit geproefd.

Want dat is waar deze biologische specerijenthee naar smaakt. "Sint is jarig thee" is dan ook een perfect theetje voor tijdens pakjesavond en de wintermaanden.

Let op, dit is een gelimiteerde editie, dus wees er snel bij.

41 Smart keyfinder

Smart keyfinder

Officieel is het een sleutelvinder, maar het apparaatje kan ook aan andere dierbare spullen worden bevestigd, zoals een tas, telefoon of portemonnee.

Als het voorwerp kwijt is, kan deze met de bijhorende app of via een Siri assistent eenvoudig worden opgespoord. Reuzehandig sinterklaascadeautje dus voor slordige of vergeetachtige mannen, maar de Smart keyfinder kan meer.

Zo heeft het een ingebouwde antidiefstal-functie. Zodra het voorwerp beweegt ontvangt de eigenaar een notificatie en gaat het alarm op de sleutelvinder af.

Ook kan een zoekgeraakte telefoon makkelijk worden teruggevonden door op de knop van de tracker te drukken. Er wordt dan geluid op de telefoon afgespeeld, zodat deze gelokaliseerd kan worden.

Het zijn slechts enkele van de vele handige functies die deze laaggeprijsde tracker te bieden heeft. Bekijk de productbeschrijving van de aanbieder voor een volledig overzicht van de slimme features.

42 Hugo Boss parfum

Hugo Boss parfum

De verfijnde en elegante geuren van Hugo Boss wordt door vele mannen gewaardeerd, waaronder Sinterklaas zelf. Over zijn verfijnd reukvermogen, gevoel voor stijl en prijsbewuste aard valt niet te twisten, dus dit is een veilige cadeautip voor de feestdagen.

Hugo Boss heeft een breed Eau De Toilette assortiment, variërend van fris en sportief tot kruidig en sensueel. Kies er één die past bij de persoonlijkheid en stijl van je ontvanger, of ga voor een tijdloze klassieker zoals Hugo Boss Bottled of Hugo Boss The Scent als je hem wat minder goed kent.

43 Curling tafelspel

Curling tafelspel

In Canada, Zweden, Schotland en andere landen met een koud klimaat is curling een geliefde sport, maar in ons land is het vooral bekend door de Olympische winterspelen.

Maar vanaf nu kan iedereen curling beoefenen zonder daarvoor naar een ijsbaan te hoeven, want deze minivariant kan gewoon thuis worden gespeeld.

Leg de mat op tafel en probeer om je tegenstander(s) te verslaan door de stenen zo dicht mogelijk naar het centrum van de cirkel te laten glijden.

44 Toiletpapier met QR-codes

Toiletpapier met QR-codes

Bij het bedenken van Sinterklaas cadeautjes voor je man of vriend, zal wc-papier je vast niet als eerste te binnen schieten.

Echter is dit geen gewone wc-rol, want op elk velletje staat een andere QR-code die met een telefoon kan worden ingescand. Er verschijnt dan een link naar een korte grappige video, om wat entertainment te bieden tijdens het toiletbezoek. Dus kijk er niet van op als hij plotseling veel langer op het toilet zit.

45 Flexibel smartphonestatief

Flexibel smartphonestatief

Met deze compacte en superlichte Tripod kan een telefoon stevig worden vastgezet tijdens het maken van foto's of video's.

Dankzij de buigbare pootjes kan het statief op verschillende oppervlakken worden geplaatst, of aan een voorwerp zoals een fietsstuur of reling worden vastgeklemd. Bovendien kan de camerahoek naar wens worden aangepast met de draaibare houder.

Die flexibiliteit maakt het tot een onmisbaar accessoire voor vloggers, vakantiegangers en festivalbezoekers. Daarnaast kan het driepotige smartphonestatief natuurlijk ook goed van pas komen bij het vastleggen van dagelijkse momenten. Er zit zelfs een afstandbediening bij om een selfie of groepsfoto op afstand te maken!

46 Bier paraplu

Bier paraplu

Een (extra) paraplu komt altijd van pas en dit exemplaar bewijst dat het een geschenk kan zijn dat net zo verrassend is als het weer zelf.

Ingeklapt, heeft de paraplu de vorm van een bierflesje. Een ontwerp dat bierliefhebbers absoluut zal aanpreken, al is er wel een risico dat ze de fles instinctief aan hun mond zetten. Helaas komt er geen druppel uit, maar zodra ze ontdekt hebben dat het een paraplu is, zal het doek met het patroon van bierglazen ze toch vrolijk stemmen.

47 Baardverzorging set

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Baardverzorging set

Of zijn baard nu net zo lang is als die van Sint-Nicolaas of dat zijn baard net aan het groeien is, met deze complete baardset van Giavalli kan je ontvanger zijn baard tot in de puntjes verzorgen en in topconditie houden.

Met de kam, olie, balsem, shampoo en andere accessoires kan de baard worden gestyled, gehydrateerd en verzacht. Een bamboe kistje wordt meegeleverd om de baardproducten netjes in op te bergen.

48 Wijnfleshouder

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Wijnfleshouder

Kijk hoe leuk: een handgemaakte, metalen wijnfleshouder in de vorm van een drinkende cowboy! Daar ga je zeker punten mee scoren bij een wijnliefhebber. Hij kan het beeldje op zijn huisbar, dressoir, bureau of keukenblad zetten om zijn wijnflessen op een originele manier te presenteren.

Als je het je kunt veroorloven zou je er eventueel een fles van zijn favoriete wijn bij kunnen geven om dit bijzondere sinterklaascadeau compleet te maken.

49 Wierookhouder

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Wierookhouder

Het leuke van deze fraaie wierookhouder is dat de wierook niet omhoog stijgt, maar als een waterval omlaag stroomt.

Je zou het kunnen kopen voor een man die aan yoga of meditiatie doet, maar ook iemand die van rustgevende geuren of oosterse woonaccessoires houdt, zal aangenaam verrast zijn door dit originele sinterklaasgeschenk.

50 Sporthorloge

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Sporthorloge

Slaaptracking en hartslagmeting hebben de meeste smartwatches wel, maar wat dit sporthorloge echt speciaal maakt, is de adaptieve trainingsbegeleiding dat automatisch trainingsplannen aanpast op basis van voortgang en fitnessniveau. Hierdoor kunnen sporters hun workouts doelgericht en effectief uitvoeren en hun doelen op hun eigen tempo kunnen bereiken.

De Garmin Forerunner 55 is met zijn geavanceerde functies dan ook de ultieme smartwatch voor iedereen die zijn prestaties wil bijhouden en verbeteren. Van hardlopen en zwemmen tot wandelen en fietsen, de Garmin Forerunner 55 biedt nauwkeurige tracking voor elke fysieke activiteit.

Daarbovenop is het een zeer stijlvolle smartwatch die geheel naar wens kan worden gepersonaliseerd met wijzerplaten, apps en widgets.

51 12-in-1 multitool

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

12-in-1 multitool

In deze gevarieerde lijst mogen sinterklaas cadeautjes voor mannen die graag klussen, kamperen of outdoor activiteiten ondernemen niet ontbreken.

Zij kunnen deze multitool met 12 verschillende functies goed gebruiken, bijvoorbeeld om een kampeeruitrusting te repareren, een fles te openen tijdens een kampvuur of kleine klusjes in en rondom het huis uit te voeren.

Met functies zoals messen, schroevendraaiers, een flesopener en zelfs een hamer en een zaag, hebben klussers en avonturiers hun essentiële gereedschap altijd op zak.

52 Barbecueschort

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Barbecueschort

Met GRILL MASTER in het label gegraveerd, is dit leren schort een geweldig idee voor een barbecuefanaten en hobbykoks.

Het biedt niet alleen bescherming tegen spetters en hitte, maar geeft ook een stoere uitstraling. En het leuke is dat je ook een zelfgekozen tekst in het label kunt laten graveren, zodat je er een heel persoonlijk geschenk van kunt maken.

53 Bureaustofzuiger

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Bureaustofzuiger

Help hem zijn werkplek schoon te houden met deze leuke ministofzuiger.

Een druk op de knop is voldoende om de robot aan of uit te zetten. Op kleine gladde oppervlakken zuigt hij al het stof, broodkruimels en haren moeiteloos op.

De robot stofzuiger wordt geleverd met een extra hulpstuk om tussen lastige gleuven te komen (handig om bijvoorbeeld vuil tussen een toetsenbord te verwijderen).

Na gebruik moet het stofzuigertje worden opengedraaid om het opgezogen vuil in de prullenbak te gooien.

Een USB-kabel wordt meegeleverd om het apparaat op te laden.

54 Tony's Chocolonely chocolade

Dit product is niet meer leverbaar

Tony's Chocolonely chocolade

Trakteer hem op verrukkelijke chocolade, mits hij braaf geweest is natuurlijk! In de doos zitten zes verschillende repen van Tony's Chocolonely, het Hollandse merk dat zich inzet voor ethische cacao, eerlijke prijzen en betere levens voor de boeren.

Daarmee maak je niet alleen de dag van je ontvanger zoeter, maar draag je ook je steentje bij aan een eerlijke chocolade-industrie. Iets wat eigenlijk elke hulpsinterklaas zou moeten doen!

55 TyMag

Dit product is niet meer leverbaar

TyMag

Je moet er toch niet aan denken dat je tijdens een familie- of zakendiner je stropdas per ongeluk in je bord laat bungelen!

Met deze handige, stijlvolle accessoire hoef je je daar geen zorgen (meer) over te maken en in tegenstelling tot een dasspeld laat de TyMag geen gaatjes achter!

Bevestig hem eenvoudig met de twee schuifclips aan het lusje van je stropdas en het revers van je overhemd en geniet zorgeloos van je maaltijd.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail