Verjaardag vrouw: zeg GEFELICITEERD met een modern cadeau, boeket of wenskaartje

verjaardag vrouw modern
Gepubliceerd op 16-07-2023 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 27-04-2024)
Slim dat je voor deze blog koos toen je zojuist Googelde naar gefeliciteerd vrouw of verjaardag vrouw modern (of iets wat daar op lijkt). Want tussen onderstaande eigentijdse wenskaarten, boeketten en cadeaus voor vrouwen zul je heus wel iets vinden om in stijl je gelukwensen mee over te brengen. Klaar om haar verjaardag speciaal te maken? Daar gaan we!

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Moderne verjaardagscadeaus

Champagne in gepersonaliseerde kist

Champagne in gepersonaliseerde kist

Geen feest compleet zonder champagne. Deze fles Moët & Chandon valt gegarandeerd in de smaak, zelfs nog voordat je ontvangster een slok genomen heeft. Het persoonlijke tintje dat je zelfontworpen wijnkist uitstraalt, is namelijk al een bruisende verrassing op zich.

Haar naam of een mooie foto op de deksel is een visueel voorproefje van de zintuigelijke verwennerij die volgt. De fruitige en frisse smaak van Moët & Chandon in combinatie met de sprankelende bubbels zorgen voor een ware smaaksensatie en brengen de jarige en haar gasten meteen in de juiste feeststemming.

Eau de parfum

Eau de parfum

Breng deze bloemige parfum mee naar de verjaardag van een vrouw die modern is ingesteld. Waarom? Omdat het perfect past bij haar eigentijdse stijl en zelfverzekerde persoonlijkheid! De de bloemige, weelderige geur zal haar aanwezigheid op een elegante en subtiele manier benadrukken, en dat levert waarschijnlijk heel wat complimentjes op.

Hoewel de keuze voor parfum natuurlijk zeer persoonlijk is, scoort Modern Muse van Estée Lauder opvallend hoog bij klantenbeoordelingen, dus dat zegt wel iets over de algehele kwaliteit en aantrekkelijkheid van deze Eau de Parfum.

Luxe badproducten

Luxe badproducten

Of de jubilaris nu haar dertigste of zestigste verjaardag viert, dit verwenpakket is altijd een geweldig cadeau-idee.

De glimmende pump voegt een vleugje glamour toe aan haar badkamer, terwijl de inhoud voor een verkwikkende en ontspannende badervaring zorgt, mede dankzij de heerlijke jasmijngeur.

Dit zit er in: douche- en badgel, bodylotion, badzout, bodyscrub, bruisbal en een badspons.

Gezichtssauna

Gezichtssauna

Deze gezichtsstomer maakt de huid gladder en gezonder doordat het de bloedsomloop verbetert, de huid hydrateert en de poriën opent. Dode huidcellen, mee-eters en ander vuil zijn hierdoor makkelijk te verwijderen en voedende crèmes kunnen dieper in de huid doordringen waardoor ze effectiever werken.

Een zachte, gave gezichtshuid. Welke vrouw wil dat nou niet? Deze luxe gezichtsstomer kan daarom een waardevol geschenk zijn. En het is een stuk eleganter dan boven een pan met heet water hangen, plus een natuurlijk alternatief voor chemische schoonheidsproducten.

Waardebon voor 3 leuke uitstapjes

Waardebon voor 3 leuke uitstapjes

Ook dit jaar krijgt ze vast een hoop materiële verjaardagscadeaus, dus waarom trakteer je haar niet eens op een gezellig dagje uit? Met deze cadeaubon van belevenissen.nl kan ze (samen met jou of iemand anders) zelfs drie keer op pad!

Het combicadeau bestaat uit een bezoek aan Orchideeën Hoeve in Luttelgeest, een workshop "ringen maken" in Rotterdam, Eindhoven of Harderwijk en een rondvaart door de Biesbosch (Drimmelen). Ze is vrij om te kiezen wanneer ze deze uitstapjes onderneemt, zolang ze de voucher binnen een jaar inwisselt.

Mochten de locaties te ver weg zijn, bekijk dan ook eens de vele andere uitjes die belevenissen.nl aanbiedt. Er is altijd wel een leuke activiteit in de buurt te vinden, zodat je haar met een onvergetelijk avontuur kunt verrassen.

Verjaardagstaart puzzel

Verjaardagstaart puzzel

Wil je op een originele manier een cadeaubon of geld cadeau geven? Stop het dan in deze houten verjaardagstaart.

Het taartoppervlak is aan te passen met de leeftijd van jarige. Om bij het geld (of een ander presentje) te komen moet ze eerst een aantal lastige puzzels oplossen, dus dat gaat wel even duren. ;-)

Grappige theezakjeshouders

Grappige theezakjeshouders

Maak de theemomentjes van je vriendin, (schoon)moeder of oma specialer met deze vier siliconen poppetjes die ze over haar theeglas kan schuiven.

Terwijl de oosterse vissermannen tevergeefs op een vis wachten, trekt de thee rustig in het glas voor een heerlijke smaak. Leuk om naar te kijken en als de thee voldoende getrokken is kan het theezakje makkelijk uit het glas gehengeld worden.

Samsung Galaxy Watch 6

Samsung Galaxy Watch 6

Met een aanpasbare wijzerplaat is de Samsung Galaxy Watch 6 een prachtig modeaccessoire voor vrouwen die een actieve levensstijl nastreven.

Het bevat handige sport- en gezondheidsfuncties zoals een stappenteller, hartslagmeter en een slaapmonitor. Op basis van de verzamelde data kan de Samsung Galaxy Watch 6 zelfs workoutschema's en trainingsadviezen verstrekken.

Bovendien beschikt het waterdichte horloge over een camera en ondersteunt het betalen met Google Wallet. Via de Galaxy Store kan een verscheidenheid aan apps voor gezondheid, fitness, communicatie en entertainment worden geïnstalleerd.

Eigenlijk is de Samsung Galaxy Watch 6 zo geavanceerd dat het als het ware een kleine smartphone met een polsband is. En dat voor een schappelijke prijs die aanzienlijk lager is dan die van concurrent Apple.

Wake-up light

Wake-up light

Heeft ze vaak last van een ochtendhumeur of komt ze moeilijk op gang? Grote kans dat dit komt doordat ze abrupt uit haar slaap wordt gehaald door haar luidruchtige wekker. Met een Wake-up light geef je haar een meer geleidelijke en natuurlijke manier om 's ochtends wakker te worden.

Het steeds intenser wordende licht bootst een zonsopgang na waardoor de hersenen de melatonineproductie (het hormoon dat slaperigheid reguleert) vermindert en de cortisolproductie verhogen (het hormoon dat alertheid bevordert) verhoogt.

Ook kunnen rustgevende geluiden worden afgespeeld zoals fluitende vogels of golven van de zee, om op een ontspannende en rustgevende manier gewekt te worden.

De positieve effecten van deze nieuwe methode zijn wetenschappelijk bewezen, dus dit zal zeker een goede aankoop zijn.

10 Girl Power vaas

Girl Power vaas

Vier haar geboortedag én haar identiteit met deze unieke vaas. Het bijzondere ontwerp sluit goed aan bij de hedendaagse focus op gendergelijkheid, empowerment en het vieren gelijke rechten.

Beschouw het als een symbolisch kunstwerk dat de vooruitgang viert die vrouwen wereldwijd hebben geboekt. De Girl Power vaas (die ook in het bruin is te bestellen) is daarom een geweldig cadeau voor vrouwen die wel wat extra aanmoediging en inspiratie kunnen gebruiken in hun leven.

11 Sushi Bazooka gift set

Sushi Bazooka gift set

Tot voor kort kon je het maken van sushi beter aan een echte sushi chef overlaten, maar dankzij deze innovatieve tool heb je geen speciale vaardigheden meer nodig.

De ingrediënten die je in de Sushi Bazooka stopt komen er als een perfecte sushirol uit. Die wikkel je vervolgens met het bamboematje in zeewier, waarna je de rol met een scherp mes in stukken verdeeld. Zo makkelijk is het (nu ja, er komen enkele extra handelingen bij, maar die staan beschreven in de gebruiksaanwijzing).

Bij de 13-delige set zijn ook Japanse eetstokjes en een sausbakje inbegrepen zodat je meteen aan tafel kunt. いただきます (eet smakelijk)!

12 Professionele haardroger

Professionele haardroger

De Phonergy Turbosonic is nog maar net op de markt en staat nu al op menig verlanglijstje van vrouwen. Niet verwonderlijk als je weet dat deze krachtige föhn enorm veel tijd bespaart.

Dit komt doordat de luchtstroom constant wordt geoptimaliseerd, wat er voor zorgt dat het haar veel sneller droogt dan traditionele haardrogers. Daarbij wordt de temperatuur automatisch onder de 70 graden gehouden om beschadigd en pluizend haar te voorkomen.

Een ander pluspunt van de Phonergy Turbosonic is dat het ook een zeer lichte en stille haardroger is. Dus hij is niet alleen efficiënter, maar maakt het stylen en drogen van haar ook een stuk aangenamer. Bovendien is aan de veiligheid gedacht: het apparaat schakelt vanzelf uit als deze wordt losgelaten.

Ik wil je niet beïnvloeden in je cadeaukeuze, maar nu je dit zo leest, wordt het dan misschien toch niet eens tijd om die oude föhn van je partner, vriendin, moeder of andere speciale vrouw in je leven te upgraden?

13 Beeldjes van olifant

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Beeldjes van olifant

Iemand die olifantenbeeldjes verzamelt, kan er nooit genoeg van hebben. Maar dit prachtige beeldje kan ook een topidee zijn voor een liefhebster van moderne kunst.

Wist je trouwens dat volgens de leer van feng shui een olifantsbeeldje in huis bescherming, geluk en positiviteit aantrekt?

14 Trendy damestas

Trendy damestas

Mocht ze een echte fashionista zijn, dan zou je haar kunnen trakteren op deze compacte handtas.

Met een elegant design en ruimte voor essentiële spulletjes zoals make-up, smartphone en sleutels is de tas ideaal voor zowel dagelijks gebruik als een avondje uit.

Leverbaar in diverse kleuren (inclusief gewaagd geel en groen) zodat een keuze kunt maken die bij haar persoonlijke stijl past.

15 Geurketting

Geurketting

Feliciteer die ene dierbare vrouw in je leven met een bijzondere ketting van Lieve Jewels. Het is een elegant accessoire die goed past bij zowel klassieke als modieuze outfits.

In het prachtige medaillon zit een watje waarop parfum kan worden gesprenkeld. Hierdoor kan je ontvangster de hele dag van haar favoriete geur genieten.

16 Veiligheidsalarm

Veiligheidsalarm

Met de Ledsenser zal een vrouw zich een beetje veiliger voelen als ze in het donker over straat loopt. Het apparaatje kan het discreet in een jaszak of handtas worden meegenomen, of met de karabijnhaak aan een sleutelbos worden bevestigd.

Het geeft een hard geluidssignaal en felle lichtflitsen zodra de pin wordt verwijderd. Dit zal iemand met kwade bedoelingen afschrikken en verblinden, terwijl omstanders worden gewaarschuwd.

De Ledsenser is ook als normale zaklamp te gebruiken door op knop onder het klepje te drukken.

17 Magische bloempot

Magische bloempot

De melodie van Happy Birthday spelen door bladeren van een plant aan te tikken? Dat lijkt onmogelijk, maar het kan toch met deze muzikale bloempot.

Een sensor registreert elke aanraking van de bladeren, waarna de volgende noot van het liedje door ingebouwde speaker klinkt. Behalve Happy Birthday kan de bloempot ook andere voorgeprogrammeerde liedjes afspelen, zoals Wedding March en Für Elise.

En deze gadget kan nog iets cools! Koppel hem maar eens via Bluetooth aan je smartphone en start je favoriete liedje. Het lampje aan de voorkant van de bloempot zal in verschillende kleuren op de maat van de muziek meeknipperen.

Een erg leuk hebbeding, nietwaar?

18 Fleecedeken met mouwen

Fleecedeken met mouwen

Bereidt haar voor op de aankomende winterkou met een warme fleecedeken, die in maar liefst 46 hippe prints te bestellen is.

Dit geschenk combineert het beste van twee werelden: de functionaliteit van een jas en het comfort van een deken. Met een ritssluiting, mouwen en capuchon, zal het haar favoriete metgezel zijn tijdens knusse momenten.

19 Geboortebloem ketting

Geboortebloem ketting

Zodiac kettingen, heeft ze misschien al genoeg, maar hoe zit het met een geboortebloem ketting? Net als bij sterrenbeelden worden ook bepaalde bloemen geassocieerd met een geboortemaand:
- januari: sneeuwklokje
- februari: sleutelbloem
- maart: kersenbloesem
- April: madeliefje
- mei: lelietje-van-dalen
- juni: kamperfoelie
- juli: ridderspoor
- augustus: papaver
- september: morning glory
- oktober: goudsbloem
- november: pioenroos
- december: narcis

20 Rituals geurstokjes

Rituals geurstokjes

Breng harmonie in haar huis met de geurstokjes van Rituals. Dit populaire merk baseert zijn producten op oosterse tradities en filosofieën, en gebruikt voornamelijk natuurlijke ingrediënten.

De geurstokjes van Rituals zijn met verschillende aroma's verkrijgbaar: fris, bloemig, zoet en kruidig. Allen zorgen ze voor een heerlijke en rustgevende geurbeleving waarvan wekenlang genoten kan worden.

21 Vlinders in glazen stolp

Vlinders in glazen stolp

Als je denkt dat deze nogal ongebruikelijke cadeautip in de smaak zal vallen, weet je in elk geval zeker dat je iets unieks in handen hebt.

De opgezette vlinders in deze stolp zijn met hun diepblauwe kleur een lust voor het oog. Het is een stijlvol decoratieobject dat natuurlijke schoonheid naar binnen brengt.

22 Robotstofzuiger met dweilfunctie

Robotstofzuiger met dweilfunctie

De Roboza X01 Pro is onder meer geschikt voor laagpolige vloerbedekking, plavuizen en laminaat. Met zijn sterke zuigkracht maakt hij zelfstandig alle kamervloeren grondig schoon en kan hij desgewenst ook nog dweilen voor een glanzend resultaat.

Het apparaat maakt weinig geluid en is zo geprogrammeerd dat het obstakels kan ontwijken. De infraroodsensoren detecteren zelfs feilloos de trap zodat de robotstofzuiger daar niet van af kan vallen. Zodra de batterij leegraakt, keert de Roboza X01 Pro automatisch naar het basisstation om op te laden, waarna het weer terugkeert naar het punt waar hij was gestopt om de rest schoon te maken.

Dus als de dame in kwestie weinig tijd (of zin) heeft om het huishouden te doen, zou dit weleens het beste cadeau voor haar verjaardag kunnen zijn.

23 Dynamisch zandkunstwerk

Dynamisch zandkunstwerk

Een bewegend zandschilderij is een geweldig idee voor de verjaardag van een vrouw die van moderne kunst houdt.

Het kunstwerk bestaat uit een glazen plaat waarachter water en zand zit. Door het kunstwerk om te draaien zal het zand door het water omlaag dwarrelen en langzaam een nieuw landschap vormen. Een fascinerend en rustgevend schouwspel dat telkens opnieuw verwondering zal opwekken bij je ontvangster.

He uit de oceaanbodem afkomstige zand is beschikbaar in drie kleuren. De plaat heeft een formaat van 23 x 17 cm en wordt inclusief standaard geleverd.

24 Tekening van haar kat

Tekening van haar kat

Heeft ze een huisdier? Loop dan haar socialmediaprofielen even na om een leuke foto van haar kat, hond, konijn of parkiet op te zoeken en mail het naar deze (Nederlandse) kunstenaar die er een prachtige illustratie van maakt.

Na je goedkeuring ontvang je de tekening als digitale download in je inbox. Deze kun je doorsturen naar de jarige of zelf uitprinten en persoonlijk overhandigen. Het digitale bestand kan ook worden gebruikt om een mok of t-shirt te bedrukken.

25 Led tekstballon

Led tekstballon

Deze gadget is zowel rechtopstaand of aan de muur een leuke decoratie die de creativiteit prikkelt.

De tekstballon is makkelijk schoon te vegen met een doekje, zodat er steeds iets anders op kan worden geschreven of getekend. Dankzij de ingebouwde verlichting is dit ook goed zichtbaar in het donker.

26 Geitenyoga partyspel

Geitenyoga partyspel

Dit dolkomische spel is geïnspireerd door de hype onder yogabeoefenaars, waarbij yogahoudingen worden uitgevoerd tussen loslopende geiten die op de deelnemers klimmen.

Bij dit partyspel zullen de spelers het echter moeten doen met een opblaasgeit. Dat mag de pret niet drukken, want het valt niet mee om tijdens een lastige yogapose het plastic beest op het hoofd of op de rug in balans te houden.

Hilariteit alom verzekerd, dus houdt een camera gereed om die onvergetelijke momenten vast te leggen!

27 Spider standaard

Spider standaard

Voor het slapen gaan nog even vanuit je bed een aflevering van je favoriete serie bekijken? Dan komt deze tablet- en telefoonhouder goed van pas.

Dankzij de buigbare poten kan de spider stand op allerlei manieren worden geplaatst. Zet hem bijvoorbeeld op het nachtkastje of klem de poten om het frame van je bed. De houder zelf is draaibaar zodat het scherm van je tablet of telefoon in de beste kijkpositie kan worden geplaatst.

Daarnaast is de Spider houder ook een uitkomst bij andere bezigheden waarbij je de handen vrij wilt hebben, zoals het volgen van online lessen of videochatten. Het zorgt ervoor dat je je telefoon of tablet altijd comfortabel kunt gebruiken, ongeacht waar je je bevindt.

28 Moai bloempot

Moai bloempot

Niemand weet precies wat de betekenis is achter de enorme beelden op Paaseiland, maar indrukwekkend zijn ze zeker! En hoe leuk is het dat je met deze kleine replica een stukje van dit eeuwenoude mysterie cadeau kunt geven?

De betonnen sierpot past perfect in een modern interieur en is ook geschikt voor in de tuin of het balkon.

Let op: in de productbeschrijving van bol.com staat dat het om een olielamp gaat, maar dat is een foutje!

Eigentijdse verjaardagskaarten

29 Moderne verjaardagskaart

Moderne verjaardagskaart

Wens een trendy chickie in stijl een HdP verjaardag toe!

Of vind je hippe taal niet te nassen? Tweak de tekst dan gewoon in de online-editor van Kaartje2go. Of je nu gaat voor ABN of stuko, haar fissa zal er niet minder dik van worden!

Check ook ff de sicke features om een nice kleurtje of een chille pica toe te voegen en je unieke kaartje is ready to go.

30 Vidley videokaart

Vidley videokaart

Nee, dit werkt niet met een QR-code, zoals je bij andere zogenaamde videokaarten ziet. Een Vidley kaart heeft een echt scherm die je videoboodschap afspeelt zodra de kaart wordt opengeklapt!

Het is de bedoeling dat je de video opneemt met je telefoon of computer en vervolgens upload naar de website van Vidley. Daarna kies je een mooi design voor de kaart uit of maak je een eigen ontwerp met de Vidley Editor. Nu is je videokaart klaar en kun je deze direct naar de gelukkige ontvangster laten verzenden.

Zo'n moderne en persoonlijke felicitatie verwacht ze natuurlijk nooit. De moeite die je voor haar hebt gedaan zal ze dan ook zeker op prijs stellen.

31 Chocotelegram

Chocotelegram

Voordat de wenskaart zijn intrede deed, was het versturen van een telegram dé manier om iemand te feliciteren. Beknopte verjaardagswensen waren toen de norm, omdat er per woord moest worden betaald.

In onze moderne tijd hebben we veel meer mogelijkheden om iemand een fijne verjaardag toe te wensen, bijvoorbeeld per e-mail, social media, whatsapp of met een kaartje. Maar wie het telegram in ere kan houden raad ik aan om bij YourSurprise een persoonlijke boodschap van chocolade samen te stellen. Je kunt kiezen uit blokjes van melkchocolade waarop de letters staan en blokjes van witte chocolade die de spaties voorstellen.

Het chocotelegram is een heerlijke verrassing voor iemand die dol is op chocolade. En omdat het gekoeld wordt verzonden, kun je er van op aan dat je eetbare felicitatie zelfs bij hete temperaturen altijd in perfecte staat aankomt.

32 Set verjaardagskaarten

Set verjaardagskaarten

Een voorraadje verjaardagskaarten is altijd handig om in huis te hebben. Zo ben je altijd voorbereid op aankomende verjaardagen van familie, vrienden en collega's.

De set bevat 36 kaarten met 12 verschillende ontwerpen. Enveloppen zijn bijgesloten, dus je hoeft zelf alleen nog voor de postzegels te zorgen.

33 Ondeugende verjaardagskaart

Ondeugende verjaardagskaart

Verjaardagen mogen dan traditie zijn, maar wie zegt dat de kaarten niet wat opwindender kunnen?

Dit eigentijdse verjaardagskaartje kan zeer bevredigend zijn voor iemand die pikante humor kan waarderen. Dus als je een dame kent die niet vies is van wat extra vibraties, verstuur dan deze gedurfde verjaardagswens en laat haar hart trillen van genot.

34 Felicitatiekaart met leeftijdballon

Felicitatiekaart met leeftijdballon

Of de dame in kwestie nu 31 of 78 jaar wordt, voor bijna elke mijlpaal is er een variant van deze kaart verkrijgbaar.

Binnenin zit een folieballon die haar leeftijd vormt. De zilverkleurige ballon kan worden opblazen en tussen de feestversiering worden ophangen of in de lucht worden losgelaten.

Het zal haar dag iets specialer maken, ongeacht hoe oud ze is geworden!

35 Grappige verjaardagskaart voor 40-plusser

Grappige verjaardagskaart voor 40-plusser

Tja, borsten worden nu eenmaal steeds slapper met de jaren, maar dat hoeft helemaal geen probleem te zijn! Met hangborsten kun je namelijk leuke dingen doen, zoals meeklappen op muziek bijvoorbeeld.

Althans, dat suggereert deze ietwat onsympathieke (maar hilarische) wenskaart . De tekst van het liedje "If you're happy and you know it" is vervangen door: "If you're old and you know it, clap your tits".

36 RickRoll kaart

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

RickRoll kaart

Ben jij een echte grappenmaker? Dan is deze prank kaart echt iets voor jou. Zodra de jarige hem opent, klinkt een vrolijk liedje. Geen "Happy Birthday", maar: "Never Gonna Give You Up" van Rick Astley. Op zich wel leuk, ware het niet dat er geen einde aan komt. En dan zal het haar langzaam doordringen dat ze gerickrolled is!

Als de kaart wanhopig kapot wordt gescheurd om de batterij eruit te trekken, volgt nog verrassing: een berg confetti. Hilarisch!

37 Kaartje met cadeautje

Kaartje met cadeautje

Extra punten scoren? Doe een kleine attentie bij je kaartje en je zult ongetwijfeld indruk maken! Het kost nauwelijks extra moeite, alleen wel iets meer geld natuurlijk.

Zoek een toffe wenskaart uit bij Kaartje2go en personaliseer het met een verjaardagswens. Selecteer daarna een leuk brievenbuscadeautje uit hun uitgebreide assortiment van chocolade, bloemzaden, bloemen, kaarsen, zeep, armbanden, cadeaubonnen en meer.

Kaartje2go verzendt de kaart samen met het presentje rechtstreeks naar de jarige, wat ideaal is als je zelf niet op de verjaardag van een vrouw in je leven kunt komen, maar haar wel graag iets wil geven.

38 Wenskaart met gesproken boodschap

Wenskaart met gesproken boodschap

In deze felicitatiekaart zit een minuscuul microfoontje waarmee je een persoonlijke boodschap voor de jarige kunt inspreken. Uiteraard kun je ook iets anders opnemen, bijvoorbeeld een Happy Birthday deuntje of het favoriete liedje van je ontvangster. Houdt daarbij rekening met de beperkte opnametijd (maximaal 30 seconden).

Aan de voorkant van de kaart zit een plastic hoesje waarin je een foto, zelfgemaakte tekening of andere afbeelding kunt schuiven. Op die manier kun je zelf bepalen hoe de muziekkaart eruit komt te zien.

Popup-kaart

Het verrassingselement is de troef van popup-kaarten. Bij het openvouwen verschijnt een feestelijk object, zoals ballonnen, cadeau, boeket of taart.

40 Confettikubus

Confettikubus

Bezorg haar een onvergetelijk moment met deze "exploderende" verjaardagskaart van Boemby. Ze zal het platte doosje nietsvermoedend openen om te kijken wat er in zit. Maar dan springt er ineens een kubus en feestelijke confetti uit.

Op de kubus staat "Birthday girl" en "You are amazing". Er zijn echter ook andere designs verkrijgbaar, dus kijk zelf even welke je het leukste vindt. Welke Boemby kaart je ook kiest, het verrassingseffect en de vrolijke twist zullen zeker een glimlach op het gezicht van het feestvarken toveren.

Trendy verjaardagsboeketten

41 Veldboeket

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Veldboeket

Plukboeketten zijn helemaal van deze tijd! Ze bestaan meestal uit een mix van verschillende wilde bloemen, grassen en bladeren, wat een landelijke uitstraling geeft.

Zo ook dit bonte boeket dat rechtstreeks uit een veld lijkt te zijn geplukt. De samenstelling kan variëren, afhankelijk van het seizoen en de creativiteit van de bloemist, maar je kunt er van op aan dat het er altijd charmant, kleurrijk en natuurlijk uit zal zien.

42 Papieren boeket

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Papieren boeket

Als je in Google of een andere zoekmachine "gefeliciteerd vrouw" of "verjaardag vrouw modern" had ingetypt, ben je waarschijnlijk hier beland omdat je op zoek bent naar een uniek verjaardagsgeschenk. Ik hoop dat je deze papieren bloemen bijzonder genoeg vindt.

Je kunt het boeket als knutselpakket naar de jarige versturen, die het vervolgens zelf met behulp van de handleiding in elkaar kan zetten. Het voltooide kunstwerkje zal haar ruimte opfleuren en is een blijvende herinnering aan jouw originele felicitatie.

43 Wilgenkatjes

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Wilgenkatjes

Katjestakken geven een trendy touch aan het interieur en verwelken niet snel zodat je ontvangster er lang van kan genieten.

Je kunt de pluizige takken per twintig kopen in de kleuren roze, oranje en wit. Ze zijn ongeveer 70 centimeter hoog en kunnen met een schaar eenvoudig worden ingekort.

44 Bloom party

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Bloom party

Verstuur eens brievenbusbloemen in plaats van een verjaardagskaart!

In het doosje bevindt zich een klein bloemenfeestje voor de jarige; vier vaasjes met houten standaard, die elk met een andere bloem zijn gevuld (gerst, veronica, distel en ornithogalum). Als bonus is een sierlijke pauwenveer bijgesloten.

45 Boeket zonnebloemen

Boeket zonnebloemen

Zet je moeder, oma, collega of beste vriendin in het zonnetje met een felgeel felicitatieboeket.

De zonnebloemen worden dagvers van de veiling gebonden en blijven met de meegeleverde voeding gegarandeerd een week lang goed.

Het zonnebloemboeket kan inclusief vaas en kaartje worden geleverd.

46 Boeket teddyberen

Boeket teddyberen

Een traditioneel bosje bloemen wordt altijd gewaardeerd, maar als je op een moderne manier een vrouw met haar verjaardag wil feliciteren, dan zou dit berenboeket een leuke optie kunnen zijn.

Wedden dat ze smelt als ze de mooie roze geschenkdoos opent en de schattige beertjes ziet?

47 Boeket regenboogrozen

Boeket regenboogrozen

Dit boeket met 10 regenboogrozen is niet goedkoop, maar voor hoogwaardige kwaliteit en exclusiviteit betaal je nu eenmaal wat meer.

Ik heb verder geen idee hoe de rozen aan hun bijzondere kleuren komen, maar het is zeker een indrukwekkend cadeau voor haar verjaardag.

48 Geluksbamboe

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Geluksbamboe

Hoewel de naam anders suggereert, behoort geluksbamboe (Dracaena Sanderiana) tot de leliefamilie. De bijzondere vorm van de stelen komt extra tot uiting in een modern interieur, maar kan ook een eigentijdse twist toevoegen aan een klassieke wooninrichting.

Geluksbamboe is geliefd omdat het lang mooi blijft (mits het water regelmatig wordt ververst) en omdat het symbool staat voor positiviteit en voorspoed. Het is dus niet alleen decoratief, maar ook een cadeau met een mooie betekenis.

49 Fresia mix

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Fresia mix

Breng kleur en geur in haar interieur met een lieflijk bosje fresia's. De bloemen worden tezamen met enkele palmbladeren verpakt in een stevige doos. Deze past gewoon door de brievenbus, dus er hoeft niemand thuis te zijn om ze aan te nemen.

De fresiaatjes kunnen als boeket in een vaas worden neergezet of individueel over meerdere vaasjes worden verdeeld voor een speels effect.

50 Rozentaartje

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Rozentaartje

Zijn rozen haar lievelingsbloemen? Verras haar dan op originele wijze met dit "rozentaartje", bestaande uit 10 gemengde rozen, die vers van de bloemenveiling afkomen. Ze zijn verpakt in een zwarte ronde doos waarop "gefeliciteerd" staat gedrukt.

51 Gedroogd lavendelboeket

Gedroogd lavendelboeket

Deze lavendeltakjes zijn afkomstig uit het zonnige Frankrijk waar ze biologisch worden geteeld. Ondanks dat ze gedroogd zijn, hebben ze hun heerlijke geur en mooie paarse kleur niet verloren.

Het droogboeket bestaat uit ongeveer 200 stelen en wordt verzonden in folie met strik.

52 DIY droogbloemen krans

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

DIY droogbloemen krans

De "Bloom of the Rings" is een origineel brievenbus cadeautje voor een creabea.

De ontvangster van dit knutselpakket kan met de droogbloemen, linten, het touw en de goudkleurige ring een schattig bloemenkransje maken en dit ergens ter decoratie ophangen.

53 Modern bloemenboeket

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Modern bloemenboeket

Dit vrolijke verjaardagsboeket is een kleurrijke mix van o.a. chrysanten, gerbera's en rozen.

De 21 verse bloemen worden met zorg samengesteld en met vaas en al bij de jarige jet thuisbezorgd.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail