38 Cadeautips voor mannen die alles al hebben en toch verrast willen worden

leuke cadeautips voor mannen die alles al hebben
Gepubliceerd op 08-07-2020 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 27-04-2024)
Zit je met je handen in het haar omdat je een cadeau zoekt voor een man die zegt dat hij alles al heeft? Wees gerust, of je nu een cadeau voor je vader, collega, broer of vriend zoekt, met onderstaande mannen cadeautips zul gegarandeerd iets cools vinden waar hij stijl van achterover slaat.

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Houten hoesje met gratis persoonlijke gravering (advertorial)

Houten hoesje met gratis persoonlijke gravering

Upgrade zijn iPhone met een mooier en steviger telefoonhoesje waarop zijn naam, bedrijfslogo of een persoonlijke tekst staat!

Een houten telefoonhoesje geeft zijn iPhone een elegante uitstraling en onthult subtiel dat hij een echte gentleman is.

Het nieuwe jasje beschermt zijn kostbare iPhone bovendien optimaal tegen val- en stootschade omdat het steviger is dan kunststof en wordt omlijst door een silicone rand. Ook heeft het houten telefoonhoesje aan weerszijden een griplaag voor een betere houvast.

Personaliseer het met een houtkleur en voeg optioneel een naam, tekst of afbeelding toe. Die wordt met moderne lasertechniek haarscherp in de iPhone case gegraveerd. Je hebt dan echt iets unieks dat hij nog niet in zijn bezit heeft!

En omdat het gratis binnen 1 tot 2 werkdagen wordt bezorgd, is dit ook een briljant lastminute cadeau voor mannen die alles al hebben.

Tip: bestel er meteen een voordelige glazen screenprotector bij om zijn telefoonscherm immuun voor krassen te maken.

Noppenfolie kostuum

Noppenfolie kostuum

Heeft hij een noppenfolie verslaving? Doe hem dan een groot plezier met dit kostuum van bubbeltjesplastic.

Het stijlvolle pak dat ook prima als regenkleding gebruikt kan worden, bestaat uit een broek en een jas met capuchon.

Het kan aangetrokken worden tijdens carnaval of een festival en zal een onweerstaanbaar effect hebben op vrouwen die ook eens in zijn bubbels willen knijpen.

Harige buiktas

Harige buiktas

Een grappig cadeautje voor hem is deze buideltas.

Als hij het tasje om zijn taille vastmaakt, lijkt het alsof hij een harige bierbuik heeft.

In het tasje kan hij al zijn spulletjes meenemen die hij onderweg niet kan missen, zoals een smartphone, kauwgum, agenda en een blikje bier.

Anti diefstal rugzak met USB oplaadstation

Anti diefstal rugzak met USB oplaadstation

Een man die alles heeft, is zuinig op zijn spullen. Ook als hij op vakantie gaat.

Maar toeristen zijn een gewilde prooi voor zakkenrollers. Met deze anti-diefstalrugzak is hij deze sluwe boeven te slim af.

Die is namelijk zo gemaakt dat de ritssluiting aan de rugzijde verborgen zit. Daar kan een dief dus niet zomaar ongemerkt bij komen.

En als een brutale dief de rugzak met een mes probeert open te snijden zal het hem niet lukken om door het snijvaste materiaal te komen.

Een zeer stevige rugzak dus, die ook nog eens waterbestendig is en een ingebouwde USB-poort heeft om mobiele apparaten mee op te laden.

Android leeslampje

Android leeslampje

Dit leuke leeslampje in de vorm van een mannetje met een koptelefoon op zijn hoofd, is een perfect cadeau voor iemand die van lezen houdt.

Zijn lichtgevende ogen zorgen ervoor dat je in het donker een boek kunt lezen. En met zijn buigbare armen houdt hij de bladzijde vast.

Chili rocks geschenkset

Chili rocks geschenkset

Deze pikante cadeauset is niet geschikt voor watjes. Hij bevat 6 potjes met gruwelijk hete pepers, waaronder de Carolina Reaper en de Naga Ghost (de heetste pepers ter wereld).

Zou de ontvanger het aandurven om zijn maaltijd hiermee wat extra pit te geven?

Zwevende wijnfleshouder

Zwevende wijnfleshouder

Deze bijzondere wijnfleshouder is een echte blikvanger en zal veel vragen oproepen bij de visite.

Met deze houder lijkt het alsof de fles wijn aan de ketting zweeft. De verchroomde ketting is echter zo ontworpen dat hij het gewicht van de fles kan dragen en deze in balans houdt.

Een geweldig gadget voor een wijnliefhebber.

Halter onderzetters

Halter onderzetters

Je moet soms niet te zwaar tillen aan het bedenken van het juiste geschenk. De simpelste ideeën zijn vaak het beste.

Zoals dit setje onderzetters bijvoorbeeld. Altijd handig om in huis te hebben, en deze heavy drinker coasters zijn supergaaf om te geven aan een bodybuilder of iemand die vaak in de sportschool is te vinden.

Het is bovendien een leuk housewarming cadeau.

Avontuurlijk cadeau

Avontuurlijk cadeau

Zoeken naar een fysiek cadeautje voor een man die niets wil voor zijn verjaardag, omdat hij alles al heeft, kan frustrerend zijn.

Maar heb je er al eens over nagedacht om een totaal ander verjaardagscadeau te geven? Zoals een unieke belevenis bijvoorbeeld? Als hij een avontuurlijk type is zal hij het geweldig vinden om zelf een vliegtuig te mogen besturen, of een cursus racen te volgen.

Dit zijn een paar voorbeelden van de vele spectaculaire uitjes die op de website belevenissen.nl worden aangeboden.

Wie weet zie je tussen de verrassende cadeautips wel iets staan waarmee jij zijn langgekoesterde droom in vervulling kunt laten gaan!

10 Commodore 64 replica

Commodore 64 replica

Als je jonger dan 45 jaar bent zul je misschien niet weten dat de Commodore 64 in de jaren 80 de populairste homecomputer was (al zou je dat niet zeggen als je afgaat op het spuuglelijke model).

Voor die tijd was het een beest van een computer waar enorm veel gave spellen voor beschikbaar waren.

En nu, 35 jaar later heeft Koch Media deze microcomputer nieuw leven ingeblazen.

Wat mij betreft is dit één van de beste retro gadgets voor hem.

Want veel mannen verlangen terug naar die goede oude tijd waarin ze hun eerste BASIC programma uit een computermagazine overtypte en games zoals Pac-man, Arkanoid en Boulder Dash speelde op hun - met een krantenwijk bij elkaar gespaarde - C64.

Als jij ook zo iemand kent, heb je nu de kans om hem een stukje van zijn jeugd te laten herbeleven.

11 Grote enter toets

Grote enter toets

Dit is een grappig afscheidscadeau voor een collega die alles heeft, behalve geduld.

Je weet wel: zo'n type met een kort lontje die zijn toetsenbord doormidden slaat als de computer niet doet wat hij wil.

Om te voorkomen dat hij bij zijn volgende werkgever opnieuw door het lint gaat, geef je hem deze enorme entertoets waarop hij zich kan afreageren.

12 Schoppenaas flesopener

Schoppenaas flesopener

Deze schoppenaas flesopener is een leuk gadget voor iemand die van kaartspellen of goochelen houdt.

De flesopener is plat en past daarom makkelijk in zijn portemonnee. Zo kan hij hem makkelijk meenemen naar de bridge- of pokerclub en flesjes drank in stijl openen.

Met de metalen kaart kan hij bovendien zijn vrienden verstelt doen staan. Door hem in zijn handpalm te verbergen wekt hij de illusie dat hij de dop met zijn hand van de fles haalt.

13 Bonsai boom starterskit

Bonsai boom starterskit

Het kweken van bonsaiboompjes is een eeuwenoude Japanse traditie. Bonsai betekent "boom in een pot".

Een bonsai is geen specifieke boomsoort, maar wordt zo gesnoeid en bewerkt dat het een miniatuurboompje wordt die in een pot past.

Het is een leuke hobby, omdat je het boompje met je eigen creativiteit kunt vormen, en het onderhouden er van een ontspannende bezigheid is.

14 Don't count on it box

Don't count on it box

Het kan behoorlijk lastig zijn om een verjaardagscadeautje voor een man die zegt alles al te hebben te bedenken.

Misschien moet je hem net als al die andere jaren dan toch maar weer geld of een cadeaubon geven, zodat hij zelf iets uit kan zoeken.

Maar geef het dit keer niet in een saaie envelop, maar stop het in de Don't Count On It.

Dit is een geschenkdoos die zich niet zomaar laat openen. De jarige Job zal flink zijn hersens moeten kraken om het houten kistje open te krijgen en bij zijn verjaardagscadeau te komen.

Dat wordt lachen!

15 Girlfriend pillow

Girlfriend pillow

Hij heeft alles wat zijn hartje begeert, maar...heeft hij ook een vriendin? Als het antwoord nee is, dan is de Girlfriend Pillow misschien het perfecte cadeau voor hem.

Het kussen voelt net zo zacht aan als een vrouwenlichaam. Zo heeft hij iemand om tegenaan te leunen als hij zich alleen voelt.

16 Autostoel organizers

Autostoel organizers

Deze set autostoel organizers zijn perfect voor opgeruimde types die vaak met de auto op pad zijn.

Ze maken de autorit een stuk aangenamer, omdat alles binnen handbereik is. In de vakken kun je alles stoppen wat je maar wilt: je smartphone, tissues, een drinkfles, een agenda, pennen, et cetera.

Ook zijn deze organizers erg handig om meereizende kinderen zoet te houden. Hierin kunnen ze snoepjes, drinken, speelgoed en knuffels voor onderweg meenemen maar ook een tablet, zodat ze in de auto naar een film kunnen kijken.

17 Garnaal nekkussen

Garnaal nekkussen

Of hij nou zo stoned als een garnaal is of gewoon even wil uitrusten na een vermoeiende dag, dit kussen geeft zijn nek de perfecte ondersteuning.

Verpak dit nekkussen samen met het Fuck-off-slaapmasker (zie verderop) en je hebt een origineel cadeau die hij goed kan gebruiken.

18 Wyze beveiligingscamera

Wyze beveiligingscamera

Een goede inbraakbeveiliging is geen overbodige luxe voor iemand die alles heeft.

Met de Wyze Cam app kan het huis in de gaten worden gehouden vanaf de werkplek, het vakantieadres of gewoon thuis.

Bij onraad stuurt de app onmiddellijk een bericht om te waarschuwen. Naast verdachte bewegingen kan de Wyze Cam ook rook en geluid waarnemen en in het donker filmen.

19 Philips AquaTouch scheerapparaat

Philips AquaTouch scheerapparaat

Dit elektrische scheerapparaat van Philips is een ideaal cadeau voor een man met een druk bestaan.

Het glad scheren van het gezicht of het trimmen van de snor of baard kost veel tijd.

Maar niet met de AquaTouch. Een scheerbeurt met deze nat-droog shaver is zo gepiept en geeft een mooi glad resultaat.

De flexibele scheermesjes draaien in verschillende richtingen waardoor geen haartje wordt overgeslagen.

Na het scheren kan het apparaat makkelijk worden schoongespoeld onder de kraan. Ja, je leest het goed: de Philips AquaTouch is waterdicht.

Je kunt je er zelfs mee scheren onder de douche! Hoog tijd dus om het oude scheerapparaat te vervangen.

20 Boek: Wat Als?

Boek: Wat Als?

Wat Als (serieuze wetenschappelijke antwoorden op absurde hypothetische vragen) is een perfecte afwisseling voor mannen die alles al hebben gelezen.

Het is een geniaal boek dat is geschreven door Randall Munroe, het brein achter de populaire webstrip xkcd.com.

Hij geeft hilarische antwoorden op bizarre vragen waar je zelf nooit op zou komen.

Of had je jezelf al ooit afgevraagd hoe lang het duurt voordat een biefstuk gaar wordt als je hem uit een vliegtuig gooit? Als je dit boek uitgelezen hebt, zal je kijk op de wereld compleet veranderd zijn.

21 Marshall bluetooth speaker

Marshall bluetooth speaker

Dit is een kleine speaker met een groots geluid. Door zijn compacte formaat is hij zeer geschikt voor kleine ruimtes!

22 Pizzaoven

Pizzaoven

Misschien is de man in jouw leven dol op pizza, maar heeft hij geen ruimte in zijn keuken voor een oven.

Dan kun jij hem blij maken met deze kleine pizzaoven waarmee hij gewoon op het aanrecht binnen enkele minuten een krokante pizza kan bakken.

De G3Ferrari Napoletana pizza steenoven is geschikt voor diepvriespizza's en zelfgemaakte pizza's.

23 Kutkleurboek

Kutkleurboek

Of dit een kutcadeau is mag je zelf bepalen, maar origineel is het in elk geval wel.

Het kleurboek staat vol met artistieke tekeningen van vagina's die de ontvanger van dit geschenk zelf in mag kleuren.

Sommige mannen schamen zich misschien om te kleuren, maar het is net als seks: als je eenmaal begint, wil je het afmaken.

Een fascinerende hobby voor regenachtige dagen.

24 Sleutel organizer

Sleutel organizer

Een flinke sleutelbos in je broekzak kan behoorlijk irritant zijn. De sleutels prikken tegen je been en het rinkelende geluid is ook storend.

Bovendien slijt je broekzak kunnen de sleutels je smartphone beschadigen. Gelukkig is er een beter manier om je sleutels bij je te dragen: de ThorKey.

Northwall heeft deze elegante sleutel organizer ontworpen om je sleutels netjes bij elkaar te houden.

Net als bij een zakmes kun je de sleutels naar binnen schuiven. Hij is vederlicht en gemaakt van hoogwaardig leer.

Om dit geschenk extra persoonlijk te maken kan de naam van de ontvanger in het leer worden gegraveerd.

25 Mini drone

Mini drone

DJI heeft een fantastische nieuwe drone op de markt gebracht: de Mavic Mini Fly More Combo.

Dit hebbeding weegt slechts 249 gram en is zo klein dat hij in je jaszak past. Zijn kleine formaat zegt echter niets over de batterijcapaciteit.

De mini drone kan zeker een half uur in de lucht blijven. De video-opnames en luchtfoto's die je vanaf 3 kilometer hoogte kunt maken zijn van sublieme kwaliteit.

En als de batterij leegraakt of een storing optreedt, vliegt de drone netjes naar je terug.

26 7-In-one tool pen

7-In-one tool pen

Deze 7-in-one tool pen is een handig cadeautje voor mannen die niet graag met allerlei gereedschap zeulen tijdens kleine klusjes.

De pen heeft een stylus, waterpas, liniaal, schroevendraaier, telefoonhouder en een flesopener.

Bovendien schrijft hij als de beste.

27 Pizza kruk

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Pizza kruk

Dit krukje is een geweldig geschenk voor een pizzaliefhebber. Zo kan hij voortaan geheel in stijl een pizza eten.

Het krukje kan ook worden gebruikt als bijzettafeltje of nachtkastje. En je hoeft niet te vrezen dat hij door de kartonnen pizzadozen zal zakken want het krukje kan een gewicht hebben van 200 kilo.

28 USB mini Koelkast

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

USB mini Koelkast

Met dit kleine koelkastje heeft hij altijd een koud blikje bier of frisdrank binnen handbereik als hij achter de computer zit.

De mini koelkast kan op het bureau worden neergezet, maar ook op een nachtkastje of in de garage.

Het maakt niet uit of hij een Windows, Apple of Linux systeem gebruikt. Het koelkastje gaat aan zodra de USB-kabel in een USB-poort wordt gestoken.

Batterijen zijn dus niet nodig. Een cool gadget die zijn drinken koel houdt, wat wil een man nog meer!

29 Tegeltje met spreuk

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Tegeltje met spreuk

Een man die alles heeft, kun je misschien beter geen hebbedingen meer voor zijn verjaardag geven.

Zijn huis puilt toch al uit van de gadgets en nutteloze spullen. Ach, misschien kan er nog een tegeltje aan de muur bij.

Daar kan hij in elk geval niet over struikelen. Op dit Delfts-blauwe tegeltje staat een wijze spreuk: "Wat geef je aan een man die alles al heeft? Een vrouw om uit te leggen hoe het werkt!"

30 Nothing bulb

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Nothing bulb

De Nothing Bulb is misschien wel het beste cadeau idee voor mannen die alles al hebben.

Je geeft hem iets, maar toch eigenlijk ook weer niets. Hopelijk vat hij dit grapje luchtig op want in de Nothing Bulb zit lucht.

En daar kan hij weinig mee. Hij kan proberen het in een koekenpan te doen, want het is zelfs geen gebakken lucht.

Tja, een gegeven paard mag je niet in de bek mag kijken, maar stiekem zal hij toch wensen dat je dit nutteloze cadeautje niet voor zijn verjaardag had gekocht.

31 Bucketlist poster

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Bucketlist poster

Als je hem moet geloven heeft hij alles al wat hij zich maar kan wensen. Maar heeft hij ook alles al gedaan in zijn leven waar hij van droomt? Waarschijnlijk niet, en daarom is deze bucketlist poster een origineel cadeau voor hem.

De poster is ingedeeld in 100 vakjes. Op elk vakje staat een verrassende suggestie die hij 1 keer in zijn leven zou moeten doen.

Zodra hij een activiteit heeft gedaan kan hij het specifieke vakje open krassen.

32 Stormglas wolk

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Stormglas wolk

Buienradar is een geweldige website, maar als de stroom of internetverbinding uitvalt, heb je er niets aan.

Dit stormglas met de vorm van een wolk doet het echter altijd en staat bovendien mooi op de vensterbank.

Aan de kristallen is af te lezen wat voor weer het wordt. Zo weet hij meteen of hij een dagje kan gaan vissen of dat hij beter thuis een boek kan gaan lezen.

33 Biefstuk theedoek

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Biefstuk theedoek

Vleesliefhebbers zullen deze unieke theedoek met biefstuk-print graag in hun keuken hebben hangen.

De meeste mannen zijn dol op steak, maar afwassen vinden ze minder leuk. Deze theedoek in de vorm van een sappige biefstuk maakt dit klusje wat dragelijker.

34 Barbecue gereedschapset

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Barbecue gereedschapset

Met deze 18-delige BBQ-set gril je als een ware chef-kok de heerlijkste gerechten.

De aluminium koffer bevat al het kookgerei dat je ooit nodig zult hebben tijdens het barbecueën.

Van een BBQ-tang en satéprikkers tot maïskolfhouders en een reinigingsborstel.

35 Bath bucket

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Bath bucket

Heeft de man voor wie je een geschikt cadeau zoekt een kleine badkamer waarin geen bad past? Verras hem dan met dit slim bedachte zitbad.

Oké, de man in kwestie moet geen 2 meter lang zijn, maar voor iemand met een gemiddelde lengte is de Bath Bucket een perfecte oplossing om toch te kunnen badderen.

36 Henry bureaustofzuiger

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Henry bureaustofzuiger

Dit is een leuk cadeautje voor een collega die altijd knoeit tijdens de lunch. Het is de kleine en goedkopere versie van zijn grote broer.

Het kost je een week om de vloer hiermee te zuigen, maar het bureau kun je er prima en snel mee schoon maken.

Hij zuigt met gemak al het stof en gemorste broodkruimels van je bureau en uit je toetsenbord.

Er zitten zelfs handige hulpstukken bij deze mini-stofzuiger om het schoonmaken nog makkelijker te maken.

37 Fuck off slaapmasker

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Fuck off slaapmasker

Een gezinsleven in combinatie een drukke baan is een vermoeiend bestaan. Een korte siësta kan echter wonderen doen.

Dit fuck off slaapmasker komt dan goed van pas. Hij laat geen sprankeltje licht door en dankzij de duidelijke boodschap op het masker kun je er van verzekerd zijn dat niemand je zal lastigvallen.

Ook ideaal om mee te nemen op reis.

38 Airzooka

Dit product is niet meer leverbaar

Airzooka

Als je een gadget zoekt voor een man die verslaafd is aan gamen, is de airzooka het middel om hem weer eens naar buiten te krijgen.

De airzooka is ongevaarlijk en is enige bazooka die legaal te koop is. Je kunt er luchtballen mee weg schieten die meters ver komen! Mannen zijn net grote kinderen, dus dit speelgoed vinden ze geweldig.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail