43 Relatiegeschenkjes voor zakelijke partners, klanten en werknemers

relatiegeschenkjes
Gepubliceerd op 11-08-2023 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 27-04-2024)
Bescheiden relatiegeschenkjes zijn perfect om waardering te tonen aan zakelijke partners, werknemers en klanten. Ze versterken banden en vergroten de merkbekendheid. Cadeaublog.com levert graag een bijdrage aan jouw zakelijke groei, vandaar deze zorgvuldige selectie van originele giveaways, waarmee je met een minimale investering een blijvende indruk zult achterlaten.

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Zonnebril

Zonnebril

Op zoek naar opvallend promotiemateriaal voor een evenement of grote bijeenkomst? Zorg dan dat je een voorraadje van deze unieke zonnebrillen bestelt om gratis weg te geven. De geperforeerde "glazen" waarop je bedrijfslogo pronkt, trekken ongetwijfeld de aandacht van de menigte!

De monturen van de brillen zijn in diverse kleuren leverbaar, zodat je die perfect kunt matchen met je opdruk.

Geurkaars

Geurkaars

Een subtiel hulpmiddel om een warme en gezellige sfeer te bevorderen in een zakelijke relatie en tevens een attente manier om klanten, personeel of partners te bedanken voor hun samenwerking en inzet.

De in glas gehuisveste geurkaars van YesGifts heeft een brandtijd van 20 uur en verspreidt een kalmerende vanillegeur. Op het bamboe deksel waarmee het kan worden afgedekt, kan desgewenst een handelsmerk worden gegraveerd.

De geurkaars wordt alleen geleverd bij orders vanaf 15 stuks.

Wellness cadeaupakket

Wellness cadeaupakket

Vergeet niet dat het op de derde donderdag van april weer secretaressedag is. Hét moment om de onmisbare steun en toewijding van je secretaresse te erkennen met een attent cadeau. Zoals deze mooie geschenkdoos bijvoorbeeld, gevuld met 6 wellnessproducten om haar de ontspanning te bieden die ze verdient.

De geschenkdoos en alle producten zijn gelabeld met de tekst: "omdat je het verdient". Met dit kleine gebaar zul je zeker een glimlach op haar gezicht toveren en het verschil maken op deze speciale dag.

USB stick

USB stick

Deze USB-sticks van YesGifts hebben een opslagcapaciteit van 16 GB en zijn bestelbaar vanaf 15 stuks. De kleine gegevensdragers zijn handig voor zowel privégebruik als zakelijke doeleinden, zoals het maken van back-ups en het delen van bestanden.

Om er een persoonlijk cadeau van te maken kun je de USB-sticks laten bedrukken met je bedrijfsnaam en/of vullen met waardevolle content, zoals een digitale voucher, exclusieve kortingscodes of een videoboodschap.

Powerbank

Powerbank

Mobiele apparaten blijven urenlang opgeladen met deze krachtige powerbank, die al bestelbaar is vanaf 10 stuks.

Hij is opvallend dun en licht van gewicht, waardoor het een ideale metgezel is voor onderweg. De capaciteit is 5000 mAh en de oplaadtijd bedraagt zo'n 2,5 uur.

De Blade powerbank is beschikbaar in diverse kleuren en kan worden bedrukt met een logo. Het wordt netjes verpakt in een kartonnen geschenkdoosje, samen met een micro-USB-kabel.

Legpuzzel

Legpuzzel

Druk je dankbaarheid voor de succesvolle samenwerking op een originele manier uit met een gepersonaliseerde puzzel.

Het is voor je ontvangers een leuke uitdaging om de 96 puzzelstukjes in de juiste volgorde te leggen, zodat het logo of het team van hun gewaardeerde bedrijfspartner zichtbaar wordt.

De fotopuzzel is gemaakt van stevig hardboard en bedekt met een glanslaag om je ontwerp extra mooi tot uiting te laten komen.

Filmpakket

Filmpakket

Een collega met hart voor de zaak in het zonnetje zetten? Dat kan met deze moviebox! Het is gevuld met heerlijke snacks en een giftcard waarmee een film naar keuze bekeken kan worden via de streamingdienst meJane.

Aan het filmpakket kan een kaartje met een persoonlijk bericht worden toegevoegd.

Bijl pizzasnijder

Bijl pizzasnijder

Als je niet wilt dat je personeel het bijltje erbij neerlegt, zul je ze zo nu en dan moeten verwennen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke pizza als lunch, en voeg meteen deze vlijmscherpe pizzasnijder toe als praktisch aandenken aan je gulle gebaar.

Is dit presentje te personaliseren? Jazeker, bij een bestelling van minimaal 25 stuks kan in de houten steel van de bijl een bedrijfsnaam of reclametekst worden gebrand.

Belevenis naar keuze

Belevenis naar keuze

Of het nu gaat om een jubileum, kerstcadeau, beloning of bedankje; een leuk uitstapje is absoluut één van de origineelste relatiegeschenken die je kunt geven.

Alleen houdt niet iedereen van hetzelfde, dus de beste optie is een cadeaukaart. Jij bepaalt de waarde en je ontvangers bepalen wat ze ermee gaan doen (en wanneer). Op de website van belevenissen is voor ieder wat wils te vinden: van avontuurlijke outdoor uitjes tot ontspannende wellness ervaringen, dus je kunt ervan op aan dat ze zullen genieten van hun gekozen activiteiten.

De cadeaukaarten van belevenissen.nl worden in een stijlvol cadeaudoosje geleverd, die ook is te personaliseren bij een minimale afname van 500 stuks. Heb je minder nodig en wil je toch een persoonlijke boodschap toevoegen, of is er haast bij? Overweeg dan de E-voucher die per e-mail verzonden wordt.

10 Laptop sleeve

Laptop sleeve

Met een laptophoes op maat kun je jouw logo royaal presenteren en tegelijkertijd de laptop van je ontvanger beschermen tegen beschadigingen. De binnenkant is namelijk gevoerd met neopreen, een superzacht en verend materiaal dat krassen en deuken voorkomt.

Het is een cadeau waarvan dagelijks gebruik gemaakt zal worden, dus je merk zal telkens in het oog springen.

11 Petje

Petje

Groot of klein hoofd; dankzij de elastieken achterzijde past deze pet bij iedereen.

Voeg het logo of de naam van je bedrijf toe en maak er een aantrekkelijke giveaway van of breid er op een stijlvolle manier je bedrijfskleding mee uit.

12 100 Dagen fitness challenge krasposter

100 Dagen fitness challenge krasposter

Computers hebben er voor gezorgd dat er in veel bedrijfstakken weinig ruimte meer is voor lichaamsbeweging. Motiveer je team daarom om actief te blijven met deze fitness challenge poster.

De bedoeling is dat ze elke dag een vakje openkrassen en de oefening uitvoeren die onder de kraslaag tevoorschijn komt. Na 100 dagen zullen je werknemers een stuk fitter en productiever zijn.

13 Doucheschuim

Doucheschuim

Hiermee geef je niet alleen een kleine attentie die voor ontspanning zorgt, maar je creëert ook een positieve associatie met je merk.

Of het nu gaat om een bedankje voor trouwe klanten of een manier om nieuwe affiliaties te verwelkomen, doucheschuim is een doordachte keuze die altijd wordt gewaardeerd.

14 Markeerstiften

Markeerstiften

Misschien niet één van de origineelste relatiegeschenken, maar met deze creatieve bloemenvorm maak je toch indruk.

Bovendien komen markeerstiften eigenlijk altijd wel van pas in het bedrijfsleven, aangezien er belangrijke punten in notulen, overeenkomsten en voorwaarden mee benadrukt kunnen worden.

De witte ronde houder is bedrukbaar met een bedrijfslogo of tekst.

15 Kompas sleutelhanger

Kompas sleutelhanger

Ondanks dat deze sleutelhanger een goedkope weggever is, zal het je zakenpartners doen herinneren aan de waardevolle reis die jullie samen ondernemen. Een betere manier om de koers die je met hen uitzet te symboliseren is er niet.

Aan de achterzijde van het ronde minikompas is ruimte voor personalisatie met naam, datum of afbeelding. Of bestel het zonder bedrukking als dat je voorkeur heeft.

16 Badhanddoek

Badhanddoek

Welke betrokken bedrijfspartner of enthousiaste werknemer verdient volgens jou dit superzachte relatiecadeau? De tekst wordt op de katoenen stof geborduurd en blijft dus altijd mooi, ook na de zoveelste wasbeurt.

Het is ook een geweldige cadeautip voor het kerstpakket!

17 Lipstick pen

Lipstick pen

Deze blauwschrijvende balpen in de vorm van een lipstick is een must-have voor ondernemers die in de mode- en beautybranche werkzaam zijn. Door de pen te laten bedrukken met contactgegevens of een logo kunnen ze hun aanwezigheid in de regio versterken.

De minimale bestelhoeveelheid bedraagt 250 stuks, dus het is een zeer interessant promotieartikel voor bedrijven die een breed publiek willen bereiken.

18 Bierpakket

Bierpakket

Geef eens bier cadeau in plaats van een standaard fles wijn. Zowel de doos als de flesjes zijn naar wens in full colour te bedrukken waardoor je er echt iets persoonlijks van kunt maken.

Het pakket bevat de volgende smaken: Blond, Dubbel, Tripel, Wiezen en India Pale Ale.

19 Paraplu

Paraplu

Regenachtige dagen bieden een uitgelezen kans om reclame te maken voor je bedrijf. Bovendien zijn gepersonaliseerde paraplu's erg geschikt als zakelijke geschenk omdat ze zowel praktisch als stijlvol zijn.

Deze stormbestendige paraplu is in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus er is vast wel één bij die met je logo matcht.

20 Draagtas

Draagtas

Je hoeft slechts om je heen te kijken om te beseffen dat een eenvoudige tas een krachtig promotiemiddel is. Of het nu gaat om evenementen of de dagelijkse boodschappen; iedereen die een tas met je bedrijfsnaam draagt, is in feite een wandelend reclamebord.

YesGifts heeft drukbare tassen in allerlei kleuren, maten en soorten zodat je het juiste exemplaar kunt kiezen voor je doelgroep. Er geldt wel een minimale afname, maar hoe meer je bestelt, des te voordeliger de stukprijs wordt. Bovendien zal een bulkbestelling de zichtbaarheid van je merk alleen maar vergroten.

21 Bluetooth speaker

Bluetooth speaker

Met een zuignap is de speaker eenvoudig aan een glad oppervlak te bevestigen. Je ontvanger kan zijn laptop of telefoon verbinden met de draadloze speaker, zodat hij of zij op elke gewenste plek van muziek kan genieten of handsfree kan bellen. Zelfs onder de douche of buiten in de regen, want de behuizing is volledig waterdicht.

22 Taart

Taart

Verras een trouwe klant, een jarige compagnon of een jubilerende bedrijfspartner met een zalige taart.

De ronde taart is bedekt met een laagje marsepein waarop jouw logo prijkt. Daaronder bevindt zich een smaakexplosie van cake, slagroom en een fruitige vulling. Er kunnen maar liefst 12 punten uitgesneden worden, zodat de taart met collega's of zakenvrienden gedeeld kan worden.

23 Kaasplankje

Kaasplankje

Dit typisch Hollandse cadeautje mag niet ontbreken in deze lijst met attente relatiegeschenkjes. Want wie houdt er nu niet van kaas?

Het ronde kaasje wordt samen met een zakje tuinkerszaad en een kaart stijlvol verpakt in cadeaupapier, afgetopt met een sierlijke strik.

24 Fles met toffees

Fles met toffees

Succes smaakt naar meer en dat geldt ook voor de verrukkelijke toffees in deze fles.

Het is een zoete beloning voor je hardwerkende personeel en toegewijde businesspartners die niet alleen hun smaakpapillen zal prikkelen, maar ook hun motivatie zal voeden.

25 IJskrabber

IJskrabber

Breek het ijs met dit kleine (maar nuttige) cadeautje.

Het is gemaakt van stevig kunststof en heeft de vorm van een driehoek, zodat ook de hoeken van een bevroren autoruit en de ruimte rondom de ruitenwissers makkelijk schoongekrabd kunnen worden.

De ijskrabber is in 4 kleuren bestelbaar, maar alleen in grote hoeveelheden (vanaf 300 stuks). Optioneel kunnen ze worden bedrukt met een beeldmerk of tekst.

26 Zaadbommetjes

Zaadbommetjes

Gooi de negen zaadbommetjes op een leeg plekje aarde en ze zullen, mits ze voldoende water krijgen, uitgroeien tot prachtige wilde bloemen.

De kleine attentie is een mooie metafoor voor de zorg en aandacht die nodig zijn om zakelijke relaties te laten bloeien.

Met de mogelijkheid om je eigen ontwerp en een persoonlijke boodschap toe te voegen op de bijgevoegde kaart, laat je aan je partner(s) zien dat je je best doet om te investeren in een duurzame en vruchtbare relatie.

27 Inkleurbare rugtas

Inkleurbare rugtas

Voor onderwijsinstellingen, kinderdagverblijven, kindergerichte bedrijven en evenementen is dit perfect promotiemateriaal.

De zwart-witte tekening zal ongetwijfeld enthousiast worden ingekleurd met de bijgeleverde stiften. Kinderen zullen hun spulletjes er dan ook met trots in vervoeren, terwijl voorbijgangers je logo of merknaam in het bord zullen opmerken. Die wordt namelijk afgebeeld in het bord linksonder op de kleurplaat.

Check ook deze personaliseerbare rugtassen voor volwassenen.

28 Muismat

Muismat

Door je logo of een foto van je team op een muismat te plaatsen wordt je ontvanger keer op keer aan je bedrijf herinnerd.

Als je de zakelijke band echt wilt versterken, zou je de muismat een persoonlijke touch kunnen geven door het in de stijl van je ontvanger te bedrukken. Bijvoorbeeld met de slogan van zijn of haar onderneming of een foto van diens kantoor. Zo krijgt je handelspartner niet alleen een soepele ervaring tijdens het gebruik van de computer, maar ook een positieve indruk van jou.

29 M&M's cadeaupakket

M&M's cadeaupakket

Deze smakelijke traktatie zal zeker gewaardeerd worden. Het bevat 3 zakjes M&M's in de varianten crispy, peanut en chocolate.

Omdat de giftbox volledig naar wens is te personaliseren is het geschikt voor elke gelegenheid. Zoals bijvoorbeeld de verjaardag van een collega of om een zakenrelatie te bedanken. Ook is deze leuk verpakte lekkernij een fantastische aanvulling op het kerstpakket.

30 Keycord

Keycord

Ontworpen om sleutels of een badge om de nek te dragen en bij Yesgifts.nl te personaliseren met een logo, merknaam of slogan.

Deel de keycords uit op beurzen, evenementen en congressen om je bedrijf subtiel onder de aandacht te brengen bij een groot publiek.

31 Zen tuintje

Zen tuintje

Stress is onvermijdelijk in het bedrijfsleven, maar gelukkig bestaat er een klein relatiegeschenk waarmee je wat kalmte en bezinning kan bieden aan je zakelijke contacten of personeel: een Zen tuintje.

Deze Japanse bureauaccessoire kan tijdens drukke werkdagen rust in het hoofd brengen door met het harkje patronen in het zand te tekenen.

32 Thermosfles

Thermosfles

Colporteurs, vertegenwoordigers en werknemers die van ver komen zullen deze roestvrijstalen drinkfles dankbaar in ontvangst nemen. Hij heeft een lekvrije dop en dankzij de isolerende dubbele wand blijft water en frisdrank koel en koffie of thee warm.

De thermosflessen zijn in verschillende kleuren en optioneel met logo of tekst leverbaar. Bij een bestelling met opdruk wordt een digitale proefdruk toegestuurd zodat je verzekerd bent van een gewenst resultaat.

33 Rekenmachine

Rekenmachine

Vaak zijn zakengeschenken nutteloze gadgets waar amper naar omgekeken wordt. Bij dit stijlvolle weggevertje kun je er echter op rekenen dat het daadwerkelijk gebruikt zal worden.

Je zakelijke connecties kunnen er budgetten mee berekenen, kosten ramen, financiële analyses uitvoeren of vermakelijke dingen mee doen, zoals woorden creëren met cijfers. Waar ze de houten rekenmachine ook voor gebruiken, de subtiele gravure boven het display springt altijd in het oog zodat je merk niet vergeten wordt.

34 Notitieboek

Notitieboek

Of je nu je beste zakenvriend wil verrassen of een bulkbestelling wil doen om meerdere relaties te bedanken, dit notitieboekje biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Met 241 gelinieerde pagina's voor aantekeningen, schetsen, ideeën en to-dolijstjes, plus handige extra's, zoals een leeslint, een sluitelastiek, een penlus en een opbergvak, zal deze kleine attentie ongetwijfeld veel gebruikt gaan worden.

De lederlook kaft geeft een elegante uitstraling en met het logo of de naam van je bedrijf, dan wel de naam van je ontvanger(s) erop, zul je gegarandeerd indruk maken (helemaal, als je op de eerste bladzijde een persoonlijk bedankje schrijft).

35 Smartphone cleaner

Smartphone cleaner

Dit soort kleine relatiegeschenken kan iedereen wel gebruiken. Want het voortdurend tikken en swipen op een smartphone veroorzaakt veel vieze vingervlekken.

Deze zachte reinigingsborstel met geïntegreerde spray laat het scherm van een telefoon of tablet blinken, evenals het haarscherpe logo van je bedrijf op de achterzijde.

Dit handige product is alleen geschikt als je veel zakenpartners of klanten hebt, want je dient minimaal 100 stuks af te nemen.

36 DIY bier zeepdispenser

DIY bier zeepdispenser

Als je in de bouwvakkersbranche actief bent, weet je dat niemand bang voor vuile handen is. Maar je wilt je werknemers wel de kans geven om na gedane arbeid hun handen te reinigen.

Trakteer ze daarom op dit doe-het-zelfpakketje tijdens de vrijdagmiddagborrel zodat iedereen zijn lege flesje bier kan omtoveren tot een unieke zeepdispenser.

De set bestaat uit vloeibare zeep, een pompje, lijm en een handleiding. Personalisatie is niet mogelijk.

37 Jojo

Jojo

Als je een bedrijf hebt dat zich richt op kinderen en tieners zijn jojo's met lampjes uitstekende giveaways.

Jojo's met je bedrijfsnaam erop zijn ook interessant promotiemateriaal bij evenementen. Coole moves in combinatie met de oplichtende lampjes kunnen de aandacht trekken van zowel minderjarige als volwassen bezoekers.

Of deel jojo's uit op kantoor om de pauzes van je medewerkers wat plezieriger te maken.

De minimale afname is 50 stuks, waarbij je kunt kiezen uit de kleuren blauw en oranje.

38 Reiskoffer

Reiskoffer

Deze trolley van Princess Traveller kan een mooi afscheidscadeau voor een collega zijn die met pensioen gaat of als relatiecadeau worden gegeven aan een partner die vaak zakenreis gaat.

De voorzijde is te personaliseren met een logo en/of tekst. Dit heeft het voordeel dat de opdruk onderweg door iedereen gezien kan worden, dus het is goede reclame voor je bedrijf.

De stevige koffer heeft een ruime inhoud en een cijferslot voor extra veiligheid. Tijdens het transport blijft de bagage netjes op zijn plek dankzij de elastische kruisbanden. De vier zwenkwielen maken het mogelijk om zonder moeite in elke gewenste richting te bewegen.

39 Mok

Mok

Laat je bedrijfslogo stralen op een beker zodat je ontvanger bij elke slok koffie of thee wordt herinnerd aan jullie prettige samenwerking.

Gepersonaliseerde mokken kunnen ook perfecte relatiegeschenkjes zijn voor je personeel. In plaats van een logo zou je de foto's of namen van je werknemers op het witte glanzende keramiek kunnen laten drukken. Of wat dacht je van een inspirerende quote?

Wil je een groot aantal mokken bestellen? Vul dan je bedrijfsgegevens in onderaan de bestelpagina voor een aantrekkelijke offerte.

40 Inklapbaar toetsenbord

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Inklapbaar toetsenbord

Hoewel je dit toetsenbord met touchpad niet met een logo kunt personaliseren, is het een uitkomst voor zakelijke connecties die veel moeten reizen.

Het compacte, inklapbare ontwerp past probleemloos in hun een handbagage en is compatibel met alle gangbare besturingssystemen. Via bluetooth kan het toetsenbord eenvoudig aan een tablet, smartphone of laptop gekoppeld worden.

Zo kan je ontvanger altijd productief blijven, ongeacht of hij/zij zich in een internetcafé, vliegtuig of kantooromgeving bevindt.

41 Mini TheraGun

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Mini TheraGun

De TheraGun G4Mini is een krachtig massageapparaat in zakformaat en bijzonder geschikt om de natuurlijke spierspanning die zich opbouwt als gevolg van intense arbeid te verlichten.

Het is weliswaar een investering, maar je ontvanger zal er jarenlang profijt van hebben en zonder twijfel appreciëren dat je aan zijn of haar welzijn denkt.

42 Stappenteller

Dit product is niet meer leverbaar

Stappenteller

Net zoals een business stap voor stap wordt opgebouwd, registreert dit apparaatje elke stap op weg naar welzijn.

Op het display is af te lezen hoeveel stappen zijn gezet, het aantal calorieën dat is verbruikt en de afstand die is afgelegd. Onder het lcd-scherm is ruimte voor een logo of merknaam.

De stappenteller wordt alleen in bulkaantallen geleverd; vanaf 50 stuks.

43 Multitool

Dit product is niet meer leverbaar

Multitool

Ondanks het kleine formaat is deze onverwoestbare multitool voorzien van vele handige functies: lineaal, schroevendraaier, flesopener, mes, zaag, mini-waterpomptang en meer.

Het wordt geleverd met hoesje (te bedrukken met beeldmerk of tekst) en kan ook aan een sleutelbos worden bevestigd.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail