70 Luxe cadeaus voor mannen omdat het leven te kort is voor gewone dingen

luxe cadeaus mannen
Gepubliceerd op 02-03-2023 door Martin Verlaan (laatst gewijzigd op 26-04-2024)
Van exclusieve cadeaus die jaren meegaan tot goedkope geschenken die er duur uitzien; er zijn veel mogelijkheden als het gaat om luxe cadeaus voor mannen die alles al hebben. Onderstaande cadeautips zijn zorgvuldig geselecteerd en geschikt voor elk budget en elke gelegenheid. Lees dus snel verder om iets origineels te vinden dat perfect past bij de smaak en stijl van de man die je wilt verrassen.

Deze cadeaugids bevat affiliatelinks. Ik kan een kleine commissie verdienen als je een aankoop doet via deze links. Dit heeft echter geen invloed op mijn objectiviteit bij het selecteren van cadeau ideeën.

Goudstaaf

Goudstaaf

Hiermee overtref je elke verwachting! Oké, het is een kleintje, maar wel één van pure zuiverheid, zo blijkt uit het meegeleverde echtheidscertificaat.

Het vijf gram wegende goudstaafje wordt gepresenteerd in een gepersonaliseerd etui, dat ook geopend kan worden om het goud met de hand te bewonderen. De illusie dat de goudstaaf in het etui zweeft maakt het tot een extra bijzonder decoratiestuk.

Daarnaast kan goud een mooie investering zijn. In deze tijden van economische onzekerheid wordt het als een veilige belegging beschouwd. Je ontvanger kan dus op de lange termijn ook nog profiteren van je kostbare geschenk.

Apple AirPods Max hoofdtelefoon

Apple AirPods Max hoofdtelefoon

Gewone Apple AirPods zijn compacter en goedkoper, maar een audiofiel zou beslist voor een AirPods Max koptelefoon gaan. De zachte oorschelpen zorgen namelijk voor een betere isolatie waardoor het geluid veel mooier en helderder klinkt (en ook veel levendiger wanneer de Surround Sound-functie is ingeschakeld).

Deze draadloze koptelefoon is ook voorzien van effectieve ruisonderdrukking zodat het mogelijk is om ongestoord naar muziek te luisteren, ongeacht waar je bent.

Schaakspel voor 3 personen

Schaakspel voor 3 personen

Is hij als schaakfanaat toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kan hij zijn lol op met Chess for Three.

Met dit innovatieve schaakbord kan hij met twee tegenstanders spelen. Zijn oude strategieën zullen niet meer werken, want bij deze schaakvariant kan hij door twee spelers tegelijk schaakmat worden gezet!

De spelregels zijn ongewijzigd. Wel zijn er enkele regels toegevoegd om het bewegingspatroon tussen de schaakstukken overzichtelijk te houden. Zo mogen de schaakstukken niet recht vooruit, maar moeten ze via bochten naar de overkant.

Het ronde schaakbord wordt inclusief handleiding en schaakstukken voor drie personen geleverd.

Badplank

Badplank

Maak zijn badsessies nog aangenamer met dit fraaie badrekje. Hiermee heeft hij al zijn badspullen binnen handbereik en kan hij relaxed naar een film kijken onder het genot van een glas wijn.

Het maakt niet uit of hij een ligbad, jacuzzi of hot tub heeft; omdat de badplank kan worden uitgeschoven zal het er altijd op passen.

De antisliplaag voorkomt dat het badrekje van het bad afglijdt.

Prada herenparfum

Prada herenparfum

Deze elegante flacon is gevuld met een zinnenprikkelende mix van bloemige en houtachtige tonen.

De verfijnde geur blijft lang hangen en is geschikt voor zowel op kantoor als een avondje naar de bioscoop.

Indien je wilt laten zien dat je oog voor stijl en kwaliteit hebt, is Prada Luna Rossa Black parfum een excellente keuze.

BBQ accessoires

BBQ accessoires

Veel mannen zijn dol op barbecueën, maar het ontbreekt ze vaak aan goed gereedschap. Terwijl dit juist essentieel is voor een geslaagde barbecuesessie.

Deze roestvrij stalen BBQ-set is dan ook geen overbodige luxe. Alles voor een geslaagde barbecue zit er in: vleesklauwen, grillmatten, spiezen, een vleesthermometer, een schoonmaakborstel, een invetkwast; noem maar op.

De meegeleverde opbergtas houdt de accessoires georganiseerd bij elkaar en maakt het makkelijk om alles mee te nemen naar de barbecue.

Reken maar dat je ontvanger niet zal kunnen wachten tot hij zijn nieuwe BBQ-gereedschap kan uitproberen!

Baardverzorging set

Baardverzorging set

Als de man in kwestie een snor of baard heeft, kan hij waarschijnlijk wel wat luxe accessoires gebruiken om die tot in de puntjes te verzorgen.

Deze baard kit, bestaande uit balsem, olie, schaar, borstel en anti-klit kam, zal zijn pronkstukken hydrateren, voeden, soepel maken en verzachten.

Alles is verpakt in een elegante doos, dus perfect om cadeau te geven.

Stijlvolle sfeerhaard

Stijlvolle sfeerhaard

Zoek je luxe cadeaus voor hem die sfeer brengen? Deze strak vormgegeven tafelhaard van Huisson is dan een goede optie.

Behalve dat het een decoratief element is, zal het zijn woonruimte ook snel opwarmen. En omdat het compact is kan de haard tijdens zwoele zomeravonden ook makkelijk naar de tuin worden verplaatst.

De hoogwaardige materialen garanderen de duurzaamheid en veiligheid van deze gezellige sfeerhaard.

En het mooie is dat er geen hout gehakt hoeft te worden om hem te laten branden. Vul het reservoir gewoon met bio-ethanol en geniet van mooie vlammen, zonder last te hebben van rook of brandlucht.

Multitool van topkwaliteit

Multitool van topkwaliteit

Iemand die van klussen of het buitenleven houdt, zal niet zonder deze krachtpatser kunnen. Tangen, schroevendraaiers, zaagjes, een flessenopener, een vijl, een draadschaar; de Leatherman Surge heeft het allemaal.

Uniek is dat de vele tools verwisseld kunnen worden zodat ze naar eigen inzicht kunnen worden ingedeeld.

Deze uitgebreide multitool is geschikt voor elke klus, ook voor het zwaardere werk dankzij het stevige roestvrij staal. Met een garantie van 25 jaar kun je er zeker van zijn dat dit product van hoge kwaliteit is en jarenlang meegaat.

10 Luxe barbecue

Luxe barbecue

Is het een ufo, een satelliet...? Nee hoor, het is een barbecue en oven in één!

Het heeft twee inklapbare zijtafeltjes en een groot grillrooster zodat het perfect is om een gezin of een groep vrienden van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht te voorzien. De keramieken behuizing houdt de hitte vast en zorgt voor de authentieke rook- en barbecuesmaak.

Dankzij het lage houtkoolverbruik en de regelbare temperatuur is deze kamado barbecue geschikt voor het maken van uiteenlopende gerechten. Daarnaast bieden de vele extra accessoires die voor dit model verkrijgbaar zijn tal van extra mogelijkheden. Een echte barbecuefanaat zal er dan ook ontzettend blij mee zijn!

11 BarDeluxe® cocktail set

BarDeluxe® cocktail set

Met deze hoogwaardige en zeer complete cocktail set van BarDeluxe® hoeft hij de deur niet meer uit om van heerlijke mixdrankjes te genieten.

Het bevat alles wat hij nodig heeft om zijn eigen cocktails te maken, zoals een shaker, stamper, ijstang, zeef en nog veel meer. Elk onderdeel is van topkwaliteit en ontworpen om als een echte bartender te mixen.

De set wordt met een Nederlandstalig boek geleverd waarin recepten en technieken staan voor het maken van de perfecte cocktails.

12 Elektrische koelbox

Elektrische koelbox

"Eindelijk een koelbox waar je dingen lauw in stopt en wat er koud uitkomt" schrijft een tevreden gebruiker. "Betaal wat, dan heb je wat".

En zo is het! De investering betaalt zich vanzelf terug, want hiermee is het niet meer nodig om tijdens een uitstapje dure drankjes en ijsjes te kopen.

Het apparaat heeft een snelwerkend koelsysteem en zelfs een apart vriesvak. En omdat het elektrisch is zijn geen ice packs nodig. Met een inhoud van 30 liter past er genoeg voorraad voor het hele gezin in.

Er worden drie stekkers van 12, 24 en 240 volt meegeleverd zodat het zowel thuis als onderweg te gebruiken is. En dankzij de uitstekende isolatieprestaties blijft de inhoud ook zonder stroom urenlang koud.

13 Warmhoudende mok

Warmhoudende mok

De Ember Mug is een elegante mok die via een app geprogrammeerd kan worden om koffie, thee, soep en andere dranken tot het laatste slokje warm te houden. De app houdt ook bij hoeveel er dagelijks wordt gedronken.

De Ember Mug is beschikbaar in verschillende kleuren en wordt inclusief oplaadschoteltje geleverd.

14 Mooi beeldje

Mooi beeldje

Decoratieve beelden kunnen het interieur een luxe uitstraling en extra karakter geven, zeker als ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen zoals marmer, kristal of brons. Kunstobjecten kunnen bovendien helpen om lege plekken op te vullen en een gevoel van rust te creëren.

Het is echter belangrijk dat je een beeld kiest dat past bij de woonruimte en persoonlijke stijl van je ontvanger. Dit bronzen beeldje van een naakte dame is dus niet voor iedereen geschikt.

Gelukkig is er voor ieder wat wils te vinden bij bol.com: van klassieke beelden tot abstracte kunstwerken en van modern tot landelijk.

Neem er de tijd voor om de juiste match te maken. Dan kun je er vanuit gaan dat het beeld als een waardevol cadeau wordt ervaren en een mooi plekje in zijn woning zal krijgen.

15 Heetwaterdispenser

Heetwaterdispenser

Met de heetwaterdispenser van Studio Line vul je in een mum van tijd een emmer, pan of beker met heet water. In tegenstelling tot een waterkoker (die een kleinere inhoud heeft en er minuten over doet om het water te verwarmen) stroomt er vrijwel meteen heet water uit de dispenser. Dit bespaart behalve tijd ook energie.

De temperatuur en het watervolume is regelbaar, wat het ideaal maakt voor het maken van warme dranken, het opwarmen van babymelk of het uitvoeren van dagelijkse kooktaken.

Het chique ontwerp en het gebruiksgemak maakt dit luxe apparaat een aanwinst voor elke keuken.

16 DJI Mini 2 Fly More Combo

DJI Mini 2 Fly More Combo

Waar ik mij persoonlijk aan verbaas, is dat een drone van zo'n hoogwaardige kwaliteit slechts 249 gram kan wegen. En dan te bedenken dat dit kleine ding vol geavanceerde technologie zit! Want de DJI Mini 2 is een krachtige hoogvlieger die schitterende luchtopnames kan maken, zelfs bij harde wind. Met de 12 megapixel camera en inzoomfunctie is het maken van mooie panoramabeelden een koud kunstje.

En ook de besturing is kinderlijk eenvoudig dankzij de DJI Fly app en geautomatiseerde functies zoals opstijgen en terugkeren naar de basis. De app kan ook worden gebruikt om beelden te bewerken en te verbeteren.

Met een klein formaat is de Fly More Combo makkelijk mee te nemen, waardoor het een favo drone is voor avonturiers en vakantiegangers. Een ander voordeel van het lichte gewicht is dat geen vliegbewijs nodig en boven bebouwing gevlogen mag worden.

Vandaar dat zowel de beginnende als professionele drone hobbyist deze top drone in zijn verzameling moet hebben!

17 Wijntruffels

Wijntruffels

Verwen zijn smaakpapillen met deze goddelijke combi van chocolade en rode wijn.

In het houten tonnetje zitten 14 ambachtelijk vervaardigde truffels waarvoor de beste ingrediënten zijn gebruikt. De romige vulling bestaat uit Grappa Cabernet Sauvignon en kwaliteitschocolade. De buitenkant van elke truffel is mooi afgewerkt met witte chocolade.

Maak je stijlvolle attentie eventueel nog specialer door een naam of tekst op de deksel te laten graveren.

18 Leren schort met naam

Leren schort met naam

Of hij nu graag in de keuken of in de werkplaats staat, dit leren schort is onmisbaar tijdens zijn werkzaamheden.

Het heeft een naamlabel op de borst en een verstelbare nekband zodat het gegarandeerd past. Het waterdichte buffelleer zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en geeft een professionele, rustieke uitstraling.

19 Handstomer met pluizenverwijderaar

Handstomer met pluizenverwijderaar

Een goedgeklede gentleman verdient deze handige tool voor zijn garderobe. De draadloze handstomer verwijdert kreuken en pluisjes zodat zijn outfits er altijd tiptop uitzien.

Bovendien houdt het zijn kleding hygiënisch en fris omdat geurtjes en bacteriën door de hitte van de stoom worden geëlimineerd.

En omdat het apparaat compact is, kan deze ook makkelijk meegenomen worden naar kantoor of op reis.

20 Kunstwerk van zijn idool

Kunstwerk van zijn idool

Is hij een muziekhebber? Laat zijn favoriete zanger(es) aan de muur schitteren met deze gave Pop Art wanddecoraties.

Ze zijn in verschillende formaten beschikbaar en bieden een grote variëteit aan artiesten, zoals Elvis Presley, Jim Morrison, Tupac, André Hazes, Herman Brood, Tina Turner en vele anderen.

Je originele cadeau-idee zal zonder twijfel gewaardeerd worden.

21 Thuistap

Thuistap

In de horeca is bier niet meer te betalen, dus gun die speciale bierliefhebber in je leven de luxe van een thuistap zodat hij kan genieten van zijn eigen getapte biertjes.

Er is een ruime keuze aan biervaatjes voor deze tap beschikbaar, die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Dus er is altijd wel een biermerk te vinden dat bij de smaak van je ontvanger past.

De thuistap heeft een echte taphendel en een display waarop te zien is hoeveel bier er nog in de tap zit, hoe koud het is en hoelang het nog houdbaar is.

Het toestel heeft een modern design, maakt weinig geluid en is eenvoudig te onderhouden. Niet voor niets krijgt het een gebruikersbeoordeling van 4,8 sterren. Je kunt er dus van op aan dat het met de kwaliteit wel snor zit.

22 Rijden in een Ferrari

Rijden in een Ferrari

Ze kunnen opscheppen dat ze alles al bezitten, maar van een Ferrari kunnen de meeste mannen alleen maar dromen. En dat biedt een uitgelezen kans voor een onvergetelijke verrassing!

Bij belevenissen.nl zijn namelijk verschillende arrangementen te boeken waarbij de persoon in kwestie zelf achter het stuur mag kruipen van een Ferrari 458 Italia, 360 Modena, California of F430 Spider.

De krachtige motoren die binnen enkele seconden accelereren naar 100 km/u zullen hem ongetwijfeld een adrenalinestoot geven.

Om de rit veilig te laten verlopen is er een professionele rij-instructeur aanwezig die hem kennis laat maken met het vurige Italiaanse temperament van deze sportauto.

En hoewel hij misschien liever een echte Ferrari voor zijn verjaardag had gekregen, zal deze sensationele belevenis het beste cadeau zijn dat hij zich had kunnen wensen!

23 Scheerapparaat van topklasse

Scheerapparaat van topklasse

De Braun 9000 S9987/55 is één van meest efficiënte scheerapparaten die momenteel te krijgen zijn. Het heeft zelfslijpende mesjes en een flexibele kop die meebeweegt met de contouren van het gezicht. Het scheerapparaat verwijdert meer haartjes in één beweging en slaat daarbij de hardnekkige haartjes niet over. Bovendien is het waterproof zodat het ook onder de douche kan worden gebruikt.

Een man die van een gladgeschoren uiterlijk houdt, zal nooit een ander scheerapparaat meer willen omdat hij hiermee veel sneller klaar is met een beter resultaat. De prachtige vormgeving, het comfort en de precisie zijn de redenen dat dit scheerapparaat niet tussen deze luxe geschenken voor hem mag ontbreken.

24 Calvin Klein armband

Calvin Klein armband

Als je op zoek bent naar stijlvolle mannencadeaus, is deze stalen armband van Calvin Klein een aanrader.

Het metaal is bedekt met een zwarte en goudkleurige laag. Het een minimalistische en tijdloze ontwerp is voorzien van een subtiel Calvin Klein-logo en is geschikt voor elke gelegenheid.

Het kan ook goed gecombineerd worden met andere sieraden.

25 Ingelijste televisie

Ingelijste televisie

We zijn allemaal gewend aan het zwarte beeld van een tv die uitstaat, maar een fraai gezicht is het niet. Daarom heeft Samsung deze dunne tv op de markt gebracht die eruitziet als een prachtig schilderij.

Behalve dat het een geweldige blikvanger aan de muur is, kan deze Oled-tv ook op pootjes worden neergezet. Er zijn honderden kunstwerken om uit te kiezen en ook kunnen eigen foto's worden weergegeven. Om het extra realistisch te maken wordt de helderheid van het kunstwerk automatisch aangepast aan het omgevingslicht.

Met het heldere beeld en de gedetailleerde kleurweergave is The Frame 50LS03B zeer geschikt voor kijkers die grote waarde hechten aan een goede beeldkwaliteit. De ingebouwde wifi en mediaspeler bieden toegang tot streaming apps zoals Netflix en Disney Plus.

Deze exclusieve televisie is in verschillende formaten leverbaar variërend van 43 tot 85 inch en kan optioneel met soundbar worden thuisbezorgd. Desgewenst hangen de bezorgers van Coolblue de tv ook nog aan de muur.

26 Luxe camera

Luxe camera

Voor iedereen die foto's en video's van professionele kwaliteit wil maken is de Sony A7 IV Body een uitstekende keuze.

Nu zijn dit soort dure cadeaus niet voor ieders portemonnee weggelegd, maar bedenk dat je deze topcamera ook met familie, vrienden of collega's kunt bekostigen. De geavanceerde functies en prestaties zijn het absoluut waard.

Zo heeft de Sony A7 IV Body een uitmuntende beeldkwaliteit en kan het actiemomenten moeiteloos vastleggen. De ingebouwde autofocus stelt ogen van mensen en dieren automatisch scherp en dankzij het brede ISO-bereik kan ook bij slechte belichting worden gefotografeerd.

Handige extra's zoals 4K-video-opname, een ingebouwde microfoon en een kantelbaar touchscreen maken deze gebruikersvriendelijke camera compleet.

Geen wonder dat veel YouTubers, avonturiers en hobbyfotografen dit fototoestel bovenaan hun verlanglijst hebben staan.

27 Professionele pokerset

Professionele pokerset

Is pokeren zijn passie? Dan is een premium pokerset misschien het juiste cadeau voor hem.

Hiermee kan hij zijn poker skills verbeteren en onvergetelijke pokeravonden met zijn vrienden beleven. Alleen de gouden koffer zal al flinke indruk maken en als ze het grote aantal fiches zien, is hij helemaal de pokerkoning!

De pokerfiches zijn van casinokwaliteit, evenals de dobbelstenen en kaartspellen. Hierdoor zal het jarenlang meegaan kan er altijd in stijl gepokerd worden.

28 Schatkist met chocolademunten

Schatkist met chocolademunten

Deze goedgevulde schatkist met gepersonaliseerd naamplaatje is een origineel verjaardagscadeau voor een man die alles al heeft.

De inhoud zal hem echter niet rijker maken, maar wel gelukkiger! Die bestaat uit munten van chocolade waarvan de verfijnde smaak niet te vergelijken is met een netje chocolademuntje uit de supermarkt.

Deze ambachtelijke chocolade bevat de beste cacaosoorten ter wereld en smelt letterlijk op de tong. Het zal rijke mannen eraan herinneren dat de kleine dingen des levens belangrijker zijn dan geld.

29 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger

Robotstofzuigers zijn luxe cadeaus voor mannen die een hekel hebben aan huishoudelijke klusjes of hier weinig tijd voor hebben.

De meeste robotstofzuigers kunnen worden ingesteld om op geplande tijden de vloeren schoon te zuigen. Sommigen kunnen zelfs dweilen! Ingebouwde sensoren zorgen ervoor dat ze geen meubels raken of van de trap vallen. En als het stofzuigen klaar is keren ze vanzelf terug naar het basisstation om op te laden.

Robotstofzuigers zijn aan de prijzige kant, maar de tijd die ze besparen zijn de investering zeker waard.

30 Champagneglazen

Champagneglazen

Wijnglazen heeft hij vast genoeg, maar geldt dat ook voor champagneglazen? Deze zes fluitjes van kwaliteitsmerk Schott Zwiesel zijn perfect om mee te proosten op high class avonden en andere speciale gelegenheden.

Het loodvrije Tritan® kristalglas is minder breekbaar dan gewoon glas. Vandaar dat deze champagneglazen in de vaatwasser mogen worden gereinigd. Het kristalglas geeft bovendien een heldere klank als de glazen geklonken worden.

De smalle vorm van de glazen is sierlijk en zorgt ervoor dat de bubbels van de champagne lang behouden blijven. De lange steel geeft een goede grip op het glas en voorkomt dat de handen de inhoud opwarmen.

31 Boek: Rijks masters of The Golden Age

Boek: Rijks masters of The Golden Age

Liefhebbers van de middeleeuwse schilderkunst kunnen hun hart ophalen aan dit bijzondere boek. Het is een eerbetoon aan de mooiste Nederlandse schilderijen die in het Rijksmuseum hangen.

Dat het duizenden euro's kost heeft te maken met de beperkte oplage en het productieproces waarbij exclusieve materialen en technieken zijn toegepast. Daarbij wordt "Rijks masters of The Golden Age" geleverd met een speciaal ontworpen tafel en een "Behind the scenes boek.

Zoals blijkt uit de vele reviews is de hoge prijs geen belemmering voor kunstliefhebbers en verzamelaars. Iemand schrijft zelfs dat de prijs zeer voordelig is en een ander benadrukt dat het boek goud waard is.

Ook las ik dat meerdere mensen het boek hebben geschonken aan een dierbare. Dus als je het kunt betalen is dit voor jou wellicht ook een mooie manier om een geliefde kunstliefhebber te verrassen. Zeker weten dat hij of zij dit pronkstuk voor altijd koesteren.

32 Coole flesopener

Coole flesopener

Ken jij zo'n machoman die weleens een bierflesje met zijn tanden opent? Heel stoer, maar voor zijn gebit zal het niet bevorderlijk zijn. Misschien kun je zijn aparte gewoonte afleren met een coole flesopener...

De schedel wipt bierflesjes met zijn onverwoestbare metalen tanden moeiteloos open. Door de magneet aan de achterzijde blijven de kroonkurken aan het houten plankje kleven. Hierdoor blijft de vloer blijft netjes en kan de flesopener ook aan elk metalen oppervlak worden bevestigd.

33 Crossbody tas

Crossbody tas

Geef de man die vaak onderweg is een compacte tas om zijn telefoon, sleutels, pasjes en andere essentiële spulletjes overzichtelijk in op te bergen.

Door het klassieke ontwerp is het geschikt voor zowel casual en zakelijk gebruik en matcht het goed met elke outfit.

Het tasje heeft een stevige binnenvoering van katoen en verschillende opbergvakken. De buitenkant is gemaakt van echt leer en heeft een verstelbare schouderriem en een handvat.

34 Whiskykaraf

Whiskykaraf

Iemand die niet van whisky houdt kan deze schitterende karaf ook gebruiken om andere sterke drank te serveren.

Het diamantvormige glas is met de hand geblazen en rust op een mooie standaard. De whiskykaraf heeft een glazen stop die luchtdicht afsluit.

De bijgeleverde ijstang en koelstenen maken dit luxe cadeau voor hem compleet.

35 Dinosaurus tand

Dinosaurus tand

Als jij originelere cadeaus voor mannen die alles al hebben weet mag je het zeggen, maar je kunt er in elk geval zeker van zijn dat hij dit echt nog niet heeft.

De tand is afkomstig van een Mosasaurus, een krokodilachtige die miljoenen jaren geleden over de oceanen heersten. In Nederland werden veel fossiele overblijfselen van dit prehistorische reptiel gevonden.

Dit exemplaar is echter wat verder van huis opgegraven, namelijk in Khouribg (een stad in Marokko die bekend staat als belangrijk fosfaatgebied).

De dinosaurus tand wordt ingelijst geleverd (desgewenst met de naam van je ontvanger erop) en kan worden uitgenomen via het magnetische sluitsysteem.

36 Chique bretels

Chique bretels

Verhoog zijn sociale status (en zijn broek) met een stel elegante bretels. Dit modeaccessoire is weer helemaal hip en zeer geschikt voor zakelijke en formele gelegenheden.

De bretels zijn eenvoudig te verstellen en hebben klemsluitingen die aan de broekrand kunnen worden vastgezet.

De bretels zijn in meerdere kleuren te krijgen, dus je zult er vast een aantal vinden die bij zijn outfits passen.

37 Badjas met naam

Badjas met naam

Deze badjas is betaalbaar en toch van degelijke kwaliteit. De taillering en de sjaalkraag zorgen voor een stijlvolle uitstraling, terwijl de absorberende badstof zijdezacht aanvoelt.

De badjas is in verschillende maten en kleuren leverbaar en wordt gepersonaliseerd met de naam of initialen van je ontvanger. De letters worden op de rugzijde geborduurd in een door jou gekozen lettertype en kleur. Als dat geen speciale verrassing is!

Zo zie je maar weer dat luxe cadeaus voor mannen heus niet altijd veel geld hoeven te kosten.

38 Swinging sticks

Swinging sticks

Hoewel het geen praktisch nut heeft, is het een fascinerend gadget om naar te kijken. De variabele draaibewegingen van de aluminium sticks zijn bijna hypnotiserend en tarten de wetten van de zwaartekracht. Niets is minder waar want ze worden aangedreven door batterijen.

Deze illusie van een perpetuum mobile zal een man die alles al heeft zeker amuseren. Hij kan het ter decoratie op zijn bureau neerzetten en er mee pronken bij zijn collega's of vrienden. De eindeloze bewegingen en het futuristische ontwerp zullen voor veel bewondering zorgen.

39 Gepersonaliseerd eikenhouten wijnvat

Gepersonaliseerd eikenhouten wijnvat

Dit decoratieve wijnvat is met een inhoud van drie, vijf en tien liter verkrijgbaar en is ook echt te gebruiken (met het kraantje kan er wijn uit worden getapt).

De drankdispenser is gemaakt van eikenhout waardoor de wijn optimaal van smaak blijft. Het deksel kan optioneel met een naam of tekst worden gepersonaliseerd. Zo maak je er echt een uniek cadeau van.

En als je het vat ook nog vooraf vult met een kwaliteitswijn zal de dag van je opa, vader, broer, oom, collega of vriend helemaal niet meer stuk kunnen!

40 Motorfiets bouwpakket

Motorfiets bouwpakket

Leuke 3D puzzel voor motor- en modelbouwliefhebbers. Het bouwpakket bevat 420 houten en metalen onderdelen en een duidelijke handleiding die stapsgewijs laat zien hoe deze in elkaar gezet moeten worden. Hiervoor zijn geen aanvullende materialen, zoals lijm of gereedschap nodig.

Het eindresultaat is een gedetailleerd schaalmodel van een klassieke cruiser motorfiets, dat niet zal misstaan op een boekenplank of kast.

41 Apple Watch Ultra 4G

Apple Watch Ultra 4G

Overtuig je er eerst van dat je ontvanger een iPhone 8 of een nieuwer model bezit, want die hij heeft nodig om deze luxe smartwatch te gebruiken.

Naast een aantrekkelijk design, heeft de Apple Watch Ultra 4G veel functionele opties, waaronder het bijhouden van gezondheidsgegevens, gps tracking, een verlicht scherm en een groot aanbod aan nuttige apps. En dankzij 4G is het mogelijk om te bellen zonder iPhone in de buurt. Het waterdichte sporthorloge heeft bovendien een stevige titanium behuizing dat tegen een stootje kan.

Ja, het is een duur cadeau voor hem, maar als hij een sportieve man is die van Apple-producten houdt zal hij zijn nieuwe horloge nooit meer af willen doen.

42 Oplaadbaar warmtekussen

Oplaadbaar warmtekussen

Op het eerste gezicht lijkt het een gewoon sierkussentje, maar dat is het niet. Er zit namelijk een verwarmingselement in verborgen dat de kou direct uit je lijf haalt.

Het heeft drie standen zodat de warmte naar wens kan worden ingesteld. En omdat het draadloos is kan het overal worden gebruikt: bijvoorbeeld op een fauteuil, bank, bureaustoel of terras.

Het warmtekussen kan ook verlichting geven bij stijve en pijnlijke spieren of gewrichten. Het is in verschillende kleuren leverbaar en je kunt tot 15% korting krijgen als je er meerdere besteld.

43 Verstelbare halterset

Verstelbare halterset

Of hij nu een beginnend of gevorderd sporter is, met deze set kan hij zijn work-outs letterlijk naar een hoger niveau tillen. Dit ruimtebesparende alternatief voor traditionele halters is stapsgewijs te verstellen door schijven 2,5 kg toe te voegen of te verwijderen.

Er is ook een gratis app beschikbaar met geanimeerde fitnessoefeningen en instructies, zodat je ontvanger direct aan de slag kan.

44 Geurkaars

Geurkaars

Je hoeft niet per se over een open haard te beschikken om van een knisperend vuurtje te genieten. Haal gewoon deze geurkaars in huis, die het geluid en de geur van een houtvuurtje nabootst! Het creëert de perfecte sfeer om heerlijk te ontspannen na een lange dag.

De Woodwick Fireside geurkaars is een betaalbaar en luxueus cadeau voor mannen die alles al hebben. Of je het nu geeft voor Vaderdag, kerst of een verjaardag, deze attentie zal zeker gewaardeerd worden.

45 TheraGun G4 Pro

TheraGun G4 Pro

De TheraGun G4pro is één van de beste neuromusculaire therapie-apparaten die je momenteel kunt kopen. Dit professionele massageapparaat, dat ook door atleten en fysiotherapeuten wordt gebruikt, geeft een diepe relaxatie en is geschikt voor alledaags gebruik.

Het werkt met vibraties en klopbewegingen die diep in de spieren doordringen waardoor deze ontspannen en soepel worden. Iemand die vaak last heeft van spierpijn of gewoon van een goede massage houdt, zal de TheraGun G4pro dan ook zeker een waardevol geschenk vinden. Temeer omdat met de bijhorende app zowel vooringestelde als persoonlijk aangepaste behandelingsprogramma's kunnen worden uitgevoerd.

46 Universeel oplaadstation

Universeel oplaadstation

Met dit docking station kunnen Apple of Samsung apparaten zonder gebruik van kabels tegelijkertijd worden opladen. Je hoeft ze er alleen maar op te leggen en het apparaat doet automatisch zijn werk. Het opladen gaat supersnel dankzij de Quick Charge 3.0 oplaadstekker.

Het oplaadstation heeft een strak uiterlijk dat in elk interieur past. Het is voorzien van een led-lampje en een digitaal klokje waardoor dit kwaliteitsstation ook ideaal is voor op het nachtkastje in de slaapkamer.

47 Marshall bluetooth speaker

Marshall bluetooth speaker

Geniet optimaal van muziek met deze luidspreker van één van de beroemdste merken uit de muziekindustrie.

Met ingebouwde 50 watt subwoofers en klasse D versterkers produceert de Marshall Stanmore II een krachtig en helder geluid.

De draadloze speaker is met een jack-kabel aan te sluiten op een platenspeler of een ander audio-apparaat en kan ook via Bluetooth met bijvoorbeeld een smartphone of laptop worden verbonden.

De bassen, hoge tonen en het geluidsniveau kunnen worden aangepast met de koperen bedieningsknoppen óf met de Marshall Bluetooth app.

De Marshall Stanmore II is dan ook een must have voor elke muziekliefhebber die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van het geluid en het design van hun audio-apparatuur.

48 Thermosfles met temperatuuraanduiding

Thermosfles met temperatuuraanduiding

Het stijlvolle ontwerp is in acht kleuren verkrijgbaar en sluit goed aan bij andere luxe accessoires.

Het roestvrij metaal maakt deze drinkfles stevig en duurzaam. De isolerende werking van de dubbele wand zorgt ervoor dat warme dranken zeer traag afkoelen en koude dranken niet lauw worden.

De temperatuur van de drank is af te lezen op het display in de dop. Je mond verbranden is er dus niet meer bij met deze slimme drinkfles, die overigens ook over een filter beschikt die theeblaadjes of munttakjes van het water gescheiden houdt. De dop sluit goed af zodat de fles probleemloos in een tas vervoerd kan worden.

De TammaT thermosfles bevat geen schadelijke chemische stoffen en heeft een inhoud van 500 ml.

49 Espressomachine

Espressomachine

Latte macchiato, Espresso, Espresso macchiato, Cappuccino, Café lungo; je kunt het allemaal met een druk op de knop maken met deze mooi vormgegeven espressomachine van De'Longhi.

Het is een geweldig luxe cadeau voor mannen die van kwaliteitskoffie houden. Het apparaat is volautomatisch, gebruiksvriendelijk en heeft een ecomodus om tijdens het koffiezetten energie te besparen.

Je kunt er zowel gemalen koffie als koffiebonen in doen en de koffiesterkte en temperatuur zijn naar wens in te stellen.

Met een waterreservoir van bijna twee liter kunnen meerdere kopjes koffie worden gezet (maximaal twee per keer). En wie van een romige melkschuimlaag houdt, kan het cappuccinosysteem activeren.

Genoeg pluspunten dus om met deze veelgeprezen espressomachine op de proppen te komen!

50 Stropdas set

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Stropdas set

De accessoires in deze luxe giftset geven zijn outfits een chique uitstraling.

De stropdas, pochet, dasspeld en manchetknopen kunnen samen of afzonderlijk worden gedragen en passen goed bij zowel feestelijke als zakelijke bijeenkomsten.

51 Luxe pen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Luxe pen

Vervaardigd met hout van whiskeyvaten is dit echt een speciaal cadeau. Een whiskyliefhebber zal het unieke design en de historische waarde ervan zeker appreciëren.

Geef het samen met een fles fles whiskey en je hebt zijn dag gemaakt!

52 Gouden horloge

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Gouden horloge

Heb je binnenkort een verjaardag of jubileum van een modebewuste vriend of collega en wil je hem trakteren op iets exclusiefs? Dan is dit gouden horloge van Gucci een echte aanrader!

Het ontwerp combineert klassiek met modern en valt op door de unieke wijzerplaat. Het uurwerk is overigens van Zwitserse makelij, dus zeer nauwkeurig.

Het horloge is voorzien van een waterdichte behuizing vervaardigd uit roestvrij staal en heeft een leren polsband.

Het is werkelijk een sieraad om de pols, al heeft dat natuurlijk ook zijn prijs. Maar je bent niet voor niets op deze pagina beland, toch?

53 Thronos Air gaming cave

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Thronos Air gaming cave

Als hij een die-hard gamer is en je geen moeite hebt met extreem dure geschenken, koop dan deze gemotoriseerde cockpit voor hem.

De Thronos Air zal hem een game-ervaring als nooit tevoren bezorgen, alsof hij onderdeel is geworden van het spel. Bovendien stelt het hem in staat om in een comfortabelere positie te zitten en heeft hij al zijn apparatuur binnen handbereik.

Het iconische Predator design en de waanzinnige RGB-verlichting maken de Thronos Air een absolute eye-catcher in zijn game-room.

En met verschillende inbouwmogelijkheden (denk aan luidsprekers, een massagemodule of een mini-koelkast) kan hij de gaming cave naar wens aanpassen.

Er is alleen 1 probleem: hij zal nooit meer naar buiten willen!

54 Geld kruk

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Geld kruk

Bij het zien van deze gigantische stapel bankbiljetten zal zijn mond openvallen van verbazing. Oké, hij vroeg geld voor zijn verjaardag, maar niet dat je een bank zou overvallen!

Gelukkig kun je hem geruststellen door te vertellen dat je het op legale wijze hebt verkregen. Laat hem, voordat je vertelt dat het een kruk is, zijn fantasie de vrije loop laten en zich voorstellen wat hij allemaal zou kunnen doen met zo'n enorme hoeveelheid geld.

Ook al baalt hij misschien dat hij het niet kan uitgeven, hij zal dit unieke kunstwerk, dat ook is te gebruiken als bijzettafeltje, zeker waarderen!

55 Vufine+ VR-bril

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Vufine+ VR-bril

Een nieuw tijdperk van virtual reality brillen is aangebroken met het award winnende model van Vufine+. Het is draagbaar, licht van gewicht en comfortabel waardoor het makkelijker wordt om door virtuele werelden te navigeren.

Dit luxe cadeau voor mannen die alles al hebben, is niet alleen revolutionair in design, maar ook in functionaliteit. Het biedt vele toepassingen: van games tot films en van educatieve inhoud tot bedrijfsoplossingen. Met behulp van augmented reality kunnen zelfs virtuele beelden met de echte omgeving worden gecombineerd!

Dus waar wacht je nog op? Koop deze innovatieve bril nu voor jezelf of een bevriende tech-geek en stap binnen in een nieuwe wereld van entertainment.

56 Zandloper lamp

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Zandloper lamp

Mannen die van unieke interieuraccessoires houden zullen onder de indruk zijn van deze lamp, die behalve functioneel ook een mooi kunstwerk is.

Door het om te draaien zal het zand naar beneden stromen, wat een rustgevend en fascinerend schouwspel oplevert. Het zandlandschap zal telkens anders zijn waardoor het nooit gaat vervelen.

Het lichtniveau is met de afstandsbediening naar behoefte aan te passen.

57 Piloten zonnebril

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Piloten zonnebril

Deze hippe zonnebril van Porsche Design is geschikt voor elke gezichtsvorm en past bij elke outfit.

Door het lichte gewicht voelt de bril comfortabel aan. Het montuur is slijtvast zodat het bestand is tegen de belasting van alledaags gebruik.

De gepolariseerde spiegelglazen beschermen de ogen tegen uv-straling en zorgen voor een optimaal zicht.

De bril wordt inclusief brillenkoker en microvezeldoekje geleverd.

58 Designparaplu

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Designparaplu

Het strepenpatroon geeft een luxueuze uitstraling, maar minstens zo belangrijk is dat de paraplu harde windstoten kan verdragen en ook bij een flinke hoosbui waterdicht blijft.

Ik durf te wedden dat hij vanaf nu met plezier naar buiten gaat als het regent. Al was het maar om met zijn nieuwe aanwinst te pronken!

59 Maanlanding schoenen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Maanlanding schoenen

In het jaar 1969 zette Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan. Deze bijzondere gebeurtenis herdenkt Nike met een unieke schoen: de Air Max Lunar 90.

Compleet met maanoppervlak en amerikaanse vlag is de verwijzing naar de Apollo 11 missie duidelijk en is het een supertof collectors item voor Nike-fans ruimtevaartliefhebbers.

Met deze moon landing edition dragen ze een belangrijk stukje geschiedenis met zich mee en krijgen ze de best mogelijke ondersteuning tijdens het lopen, of dat nu op aarde of op de maan is.

60 Elektrische step

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Elektrische step

Een elektrische step is een ideaal vervoermiddel voor forensen. In drukke steden kunnen ze er sneller mee navigeren dan met de auto en omdat het licht en compact is kunnen ze het ook makkelijk meenemen in het openbaar vervoer. De elektrische step van Suotu kan zelfs opgevouwen worden zodat deze nog minder ruimte inneemt.

Het heeft drie versnellingen en rijdt comfortabel dankzij de vering. De e-step beschikt over ledverlichting en zowel een voetrem als een elektrische rem. Het stuur is in de hoogte verstelbaar. De accu zit verstopt in de bodemplaat en kan in het stopcontact worden opgeladen (lader wordt meegeleverd).

Dat klinkt allemaal goed, maar is het niet verboden om met zo'n ding op de openbare weg te rijden? Dat klopt inderdaad, maar naar verwachting wordt het eind 2023 legaal om ermee op fietspaden te rijden. En dat maakt deze cadeautip interessant voor iedereen die straks comfortabel en milieuvriendelijk van A naar B wil reizen.

61 Horlogebox

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Horlogebox

Heeft hij een horlogeverzameling? In dit kistje met kijkvenster kan hij zijn geliefde klokjes en sieraden stofvrij bewaren.

De horlogedoos biedt ruimte voor twaalf horloges en is van binnen bekleed met suède om zijn kostbare collectie te beschermen.

De kunstlederen buitenkant geeft de box een luxe uitstraling die perfect past bij de inhoud.

62 Gouden ring in Rolex stijl

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Gouden ring in Rolex stijl

Het is geen must, maar als hij een Rolex om zijn pols heeft, zal deze ring er prachtig bij matchen.

De 14 karaat ring heeft een schakelpatroon in de stijl van het peperdure horlogemerk. De gepolijste en gematteerde afwerkingen zorgen voor een super-de-luxe look. Je kunt er dus zeker van zijn dat de man in kwestie het met trots zal dragen.

63 Kwaliteitsgereedschap

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Kwaliteitsgereedschap

Iedereen die weleens klust weet hoe belangrijk het is om goed gereedschap te hebben. Professioneel gereedschap is duurder, maar gaat veel langer mee en kan het een verschil maken tussen een goede en slechte afwerking.

Daarom is deze gereedschapsset van A-merk Beta een geweldige cadeautip voor doe-het-zelvers die perfectionistisch willen werken. Het bevat schroevendraaiers, ratels, tangen, inbussleutels, moersleutels, een doppenset en een hamer. Allen georganiseerd opgeborgen in een stevige gereedschapskoffer. Hierdoor kan het gereedschap ook makkelijk vervoerd worden.

Met een fabrieksgarantie van 2 jaar kun je erop vertrouwen dat dit oersterke gereedschap elke klus aankan en nooit vervangen hoeft te worden.

64 PlayStation 5

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

PlayStation 5

Upgrade zijn spelcomputer met de meest krachtige en all-round console van dit moment!

Er is een uitgebreid aanbod aan games voor de PS5 beschikbaar. Waaronder virtual reality, online multiplayer spellen en exclusieve titels zoals Zero Dawn of God of War.

Games worden dankzij de SSD snel ingeladen en de graphics en het geluid zijn van hoge kwaliteit. Dit geldt overigens ook voor de controller, die soepel en comfortabel te bedienen is en kan trillen om het gamen extra realistisch te maken.

Daarnaast is het mogelijk om op het web te surfen en toegang te krijgen tot verschillende streamingdiensten zoals Netflix en Spotify. Ook kan de PS5 Dvd's en Blu-rays afspelen.

Degene die deze veelzijdige gameconsole voor zijn verjaardag krijgt, mag zich dan ook een echte geluksvogel noemen.

65 Luxe koffer

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Luxe koffer

Is hij een frequent reiziger en is zijn oude koffer versleten? Dan zal hij zeker blij zijn met deze luxe trolley.

Het heeft een mooi en duurzaam ontwerp met verschillende compartimenten die met inpakriemen en ritsen kunnen worden afgesloten.

Verder is de koffer voorzien van soepele wielen, een uitschuifbaar handvat en een cijferslot. Plus: een USB-poort en powerbank voor het opladen van mobiele apparaten.

Of er nu een vakantie of een zakenreis in het verschiet ligt, met deze deftige koffer is de reislustige man in je leven van alle gemakken voorzien.

66 Hugo Boss geschenkset

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Hugo Boss geschenkset

Als er één merk is die stijl, elegantie en klasse hoog in het vaandel heeft is Hugo Boss dat wel. Met deze verzorgingsset kun je dus gerust aankomen bij een man die van luxe houdt.

De inhoud bestaat uit herenparfum, douchegel, deodorant en een douchespons en wordt in een mooie cadeauverpakking toegezonden.

67 Outdoor pizzaoven

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Outdoor pizzaoven

Echte pizzaliefhebbers willen niets liever dan een authentieke smaakbeleving en dat is precies wat met de Bighorn pizza pellet oven bereikt kan worden.

De buitenoven heeft net als traditionele Italiaanse pizzaovens een lage koepel. Minder klassiek (maar wel efficiënt) is dat deze wordt verhit met houtkorrels. Die hebben het voordeel dat ze snel vlam vatten, weinig as achterlaten en zonder warmteverlies kunnen worden bijgevuld.

Doordat een zeer hoge temperatuur wordt bereikt, zijn pizza's in minder dan twee minuten gaar. Daarnaast kan deze oven ook worden gebruikt om broodjes en vlees te bakken.

Na gebruik koelt de Bighorn pizza pellet oven snel af en kan deze snel en makkelijk worden opgeborgen dankzij de inklapbare pootjes en de afneembare schoorsteen.

68 Comfortabele boxershorts

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Comfortabele boxershorts

Upgrade zijn alledaagse stijl met een stapeltje exclusieve boxershorts! Het chique design en de elastische pasvorm laten zijn achterwerk stralen als nooit tevoren. Het zijn niet voor niets Golden Ass boxers hé? Deze ondergoedlijn, die onlangs nog genomineerd werd voor de Shopping Awards, weet elegantie perfect te combineren met comfort.

De onderbroeken voelen aan als een tweede huid en zijn vrij van labels (de maat en wasvoorschriften zijn aan de binnenzijde bedrukt). En ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je ontvanger er jarenlang plezier van heeft.

69 Woordklok

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Woordklok

Hierop zie je in één oogopslag hoe laat het is. Want waarom moeilijk doen met streepjes of cijfers als de tijd ook gewoon in woorden weergegeven kan worden? Bovendien zijn de kleur en lichtintensiteit van de letters instelbaar, wat het extra makkelijk maakt om de tijd af te lezen.

Minpuntje is wel dat de woordklok niet draadloos is. Hierdoor moet hij in de buurt van een stopcontact worden neergezet. Je kunt hem ook aan de wand hangen, maar dan is het netsnoer zichtbaar.

Daarvan afgezien is het een geweldige blikvanger voor in huis. Dus als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een origineel housewarming cadeau zou dit een goede keuze kunnen zijn.

70 Manchetknopen

Dit product is niet meer leverbaar
Bekijk soortgelijke producten bij bol.com

Manchetknopen

Vul zijn collectie manchetknopen aan met deze unieke exemplaren. Ze zijn gemaakt van zilver en hebben een reliëf met een laagje goud aan de bovenzijde.

Het kunstzinnige ontwerp beeldt het noorderlicht uit, het betoverende natuurverschijnsel dat ten noorden van de Poolcirkel is waar te nemen.

De manchetknopen geven extra flair aan zijn outfit en zijn perfect om op te spelden bij formele gelegenheden.

Deel dit cadeaulijstje

Facebook X PinterestWhatsApp E-Mail